Sov sött, vakna blött

Har kommit rätt långt på min rapport för projektarbetet nu. Den är absolut inte klar än men jag har iag kommit en bra bit. Känns skönt det! Nu ska jag titta lite på stylisterna och sedan sova. Imorgon är det helg igen :D Vad ska alla göra? Jag ska hem till Fredrik imorgon och sova där till lördagen då vi ska vara på Soltorg och skriva högskoleprov TIDIGT. Sen dirket efter det ska jag bara byta om osv sen dra vidare till Falun och se det allra bästa, något jag älskar mest av allt; En Håkan Hellström konsert. Kan fan inte bli så mycket bättre då alltså. Ih! Längtar :D

Vi hörs imorgon loverz. Pöss! <3


Photographs and memories

I keep your picture by my bed for when im feeling sad and i dont know why i would be. The way your smile looks so real, I feel like i could start to understand your grace. And i dont understand why you're not here with me. And i dont even wanna know where else you'd be.


Studiebidraget kom idag

Och jag firar det med lite shoppning!





Skärpet fastnade jag för nästan direkt, visst är det fint?! Och tunikan köpte jag mest för att den bara kostade 50 kronor och bra att ha och sen lite hårinpackning och saltvattenspray. Köpte även present till Anna som fyller 19 imorgon! Fast det blir det ingen bild på ;)
Skönt när lärare är sjuka så man får sluta tidigare!

Ett konstverk.



Ni får ju kalla det vad ni vill. Men snyggt är det.

30 mars 2011

Uhuh, vilkn jobbig morgon jag hade! Jag försov mig i några minuter och bara för det tänkte jag att jag måste skynda mig värsta mycket för att hinna. Jag hatar att stressa på morgonen. Mitt hår är fail också, jag måste verkligen klippa mig.

Och nu sitter jag här i skolan igen. Jag måste plugga, måste göra massa saker. Men slutar tidigt idag! Och då ska jag hem till min man ♥ Vi ska göra ett gammalt högskoleprov och öva lite till lördag, eftersom det är högskoleprov på lördagen jappjapp.


Utseende

Nu ska jag också vara så rolig att skriva vad det jag har på mig kommer ifrån!
Skjorta: Lager 157
Tights: Lager 70, märke pieces.
Linne: Gina Tricot
Strumpor: Säkert från Gekås. HAHA
Hår: Lockigt.
Naglar: Gröna med nagellack från HM

Det här var väl kul?!

Framme i skolan

Varför i hela världen publicerade jag förra inlägget? Kan ha varit det mest onödigaste ju. Nu är jag däremot i skolan och börjar om en kvart. Egentligen hade jag en lektion halv 9 också men ibland behöver man lite sovmorgon. Hehe.

Och visst är det fint väder idag? Älskar det. Eller nej, men jag orkar inte klaga för det gör redan alla så bra. Har bestämt mig för att försöka klaga mindre. Jag vet att jag klagar mycket. Typ hela mitt liv går ut på att klaga. Men jag ska bli bättre, oki? Jag är inte förvånad över att snön kom heller, visste att det skulle bli en dag till med sånt här väder. Kanske kommer det komma ännu en till med snö också, innan sommarn. Åh, sommar. Längtar till sommar.

Om ett tag kommer jag lägga upp en bild här. På mig. Allt för att göra fler inlägg. Gå in igen.

29 mars 2011

Ska springa till bussen alldeles strax. Tog mig en liten sovmorgon idag. Tyckte jag att jag var värd!

Inser nu att jag inte hinner blogga. Kika in senare isttället..

Och med det säger jag godnatt


Blehehe

Helu!
Varför är man så trött på eftermiddagen och man känner hur ögonlocken bara vill stänga sig så fort man ligger eller bara halvligger lite, men sen på kvällen då somnar man inte alls så snabbt?
Känner mig seg idag. Dans om en och en halvtimme. Men jag orkar inte. Ovanligt va?! Nej men idag känner jag mig inte helt kry, eller just nu gör jag inte det. Så det blir att titta på dansen idag. Så gör jag iaf någon nytta.

Nu ska jag måla naglarna. Later.

27 mars 2011

Nu ligger jag nyduschad i sängen och reda att sova tänkte jag skriva fast det är jag inte alls. Måste plugga innan jag somnar. Har deadline på en uppgift i MDK'n imorgon och vill helst inte komma till lektionen utan att ha den klar. Så, men jag är alldeles klar och då ska jag sova. Anteckna?

Imorgon är det en ny vecka. Ska se till att den blir grym!


Snigg bild.

6 dagar

Det här inlägget skulle egentligen läggas upp igår men mitt internet vill inte riktigt sammarbeta med mig, inte nu heller egentligen men det kanske kan gå.


Igår var det en vecka kvar tills Håkan Hellström i Falun! ♥ Och nu bara 6 dagar, wihiihoo!

Småstjärnorna-tajm!



Nu ska vi cykla till Djurås och titta på småstjärnorna som niorna ordar. Hejs!

Some new

Var till Insjön och Lager 50 och handlade lite nya grejer. Självklart ska jag visa er också :D


Ett par nya älskade converse! Ett par lila denna gång :)


3 tights, inte så bra bild kanske men whatevva.

Och till sist en rosa cardigan.

Jag tänker inte försöka skriva någon vettig rubrik här

Ibland undrar om det är du eller om det är jag som har förändrats mest. För något är det, som blivit förändrat. När du kom in i mitt liv så förändrade du allting, på ett bra sätt. Jag är ganska säker på att vi gick samma väg då, men är inte alls säker på om vi gör det nu. Men jag vet inte, om det var du eller jag som gick av vägen. Jag trodde även då att vi hade sånt starkt band som inte gick att bryta av så lätt och det känns nu som det där bandet är påväg att gå av.

I varje steg jag tar så fattas det något. Jag saknar dig. Jag saknar oss. Allt jag vill är att ha det tillbaka. För oavsett vad så kommer jag aldrig hitta någon som dig och jag behöver någon som dig i mitt liv.

-


Blixthuvvä


Åh, tycker bilderna är lite fula när man inte ser mitt huvud på bilden utan bara blixten istället. Men ni ser ju kläderna och det är väl det ni bryr er om va? Eh. Hejdå.

23 mars 2011

Filmen igår var förjävla bra alltså! Lätt en av årets bästa filmer, det är jag säker på. Och så var den sorglig, jag började gråta. Men mest rolig för när jag inte skratta eller grät så satt jag och log typ.

Men nu däremot är jag i skolan! Och efter skolan åker jag hem till Fredrik och sen ikväll ska jag friskisträna lite. Asbra (y)


Stjärnfall

Ikväll såg jag ett stjärnfall. Det kan ha varit den första gången i mitt liv, är inte helt säker. Men jag älskar stjärnfall. Jag älskar stjärnor lite i smyg. Tycker på något sätt att de är så fina. Det får mig att tänka på den här låten:


Fin låt av en fin Markus.

Hur många lingon finns det i världen?

Alldeles strax ska jag åka till Borlänge och se troligen en av årets bästa filmer! Har längtat sen i januari någon gång efter den här filmen. IH!


Dagens middag;


22 mars 2011

Nu skulle jag vilja spola tillbaka tiden i någon timme eller två. Jag ångrar mitt klädval idag. Klädde mig lite för lite, inte för jag fryser så jättemycket men det hade ändå känns bättre med något annat. Åh, jag hatar migsjälv för jag typ inte kan sluta tänka på det? Brukar ni också känna så någon gång? Att ni ångrar något som så litet som egentligen inte betyder något men så stör man sig på det ändå?

Ah men nu när jag kommer till skolan då, då är lektionen inställd?! Bra. Bra att jag får vänta till 11.20.

Och! Jag hade jättesvårt att komma upp imorse. Brukar inte ha såhär svårt och hatar när det blir så. Nu ångrar jag att jag inte stannade kvar lite längre i sängen och tog en senare buss. Och det värsta var att jag vaknade en timme innan jag skulle gå upp egentligen och var superkissnödig? Så fick lov att gå upp och det var jobbigt. Jobbigt att gå och lägga sig och veta att man skulle upp alldeles strax igen.

Gud, vilken dag! Förstår inte vad det är med mig riktigt.

MP3

Vi grafare i klassen har gjort en varsin klasslogga och idag ska vi alla i klassen rösta och bestämma vilken som vi sedan ska använda att sätta på en tröja. Såhär ser min logga ut;


Jag är ju säker på att jag inte kommer vinna men heja på mig ändå.

You are my destiny

Mmh sängen! ♥ Rena nya lakan och allt, extra gött! Som jag har längtat efter att få lägga mig här, heeeela dagen! Okej, nu börjar det bli lite överdrift kanske och massa massa utropstecken men... jag ljuger inte.

Dansen gick väl helt okej idag också. Vi började på den sista låten som vi valt om igen. Det blir Jai Ho med pussycat dolls. Helt okej tycker jag. Det blir liksom lite aladdin/bollywood-tema på det, vilket jag tycker är svårt men jag borde klarart med lite träning, visst?!



Nu börjar Big Brother! Godnatt darlings ;*

Fick en påse idag



Och detta var det som låg i!

Let's do it again

Hemma från skolan igen. Och nu ska jag städa lite. Och direkt efter det ska jag ta något att äta och sedan sätta mig framför lite gossip girl. Mys-times!
Senare ska jag iväg och dansa. (Fast jag egentligen inte orkar. Men det är ju ingen andledning till att inte gå dit. Att man inte orkar alltså.)


Se vilken klurig bild jag fick in här då, ser ni mig i hörnet? :o

Värk efter träning

Jag har träningsvärk från arfodansen igår. Lite i rumpan och sen på armen. På armen alltså, varför får man träningsvärk där? Fult.


Träningsvärk.

Annars så sitter jag och äter min frukost nu och sedan blir det skola!

Söndagshistoria

Idag har jag varit hemma hos Freddan till typ 3 och efter det åt jag och tjockade i mig tårta och annat gött hos min bror och hans flickvän som nyligen fyllde år. Nästan dirket efter jag kommit hem från Borlänge så åkte jag till Djurås och dansade lite afrodans. Det var skitjobbigt men väldigt kul, så jag tror jag kommer gå någon mer gång. Men det är bara 4 gånger till lite så hinner säkert inte med så många gånger eftersom jag är en sån busy women. Men klagar inte :)
När jag väl kom hem igen tog jag ett skutt in i duschen och sedan åt mat för första gången på hela dagen. Klockan var då runt 7. Då kan man säga att jag åt rätt mycket för då var jag very very hungrig. SEN... tittade jag på tv. Och nu ligger jag i sängen!

Sådärja, nu vet ni varför jag inte bloggat.
Hur har eran söndag sett ut? (Vet att ni aldrig svarar när jag frågar något, men det ser ju ändå bättre ut i inlägget liksom.)


Pear dream

Jag och Fredrik gick ut i solen och köpte glass. Man känner ju verkligen solen värma. Myyyysigt!

Vi köpte den nya daimglassen med päron smak. Jag gillar päronglass väldigt mycket så därför gillar jag den här glassen och kan lova att jag kommer köpa den igen. Götteligött.

Att fastna på bilder är inte min grej

Nu ska vi testa om jag passar på bild idag.


Absolut inte.


Nej.


Nja.


Hej jag tycker om att luta på huvudet typ.


Alltså... nej.

Roligt det är när jag bjuder på mig själv va?
Fast nu måste jag rusa, ska ha min jeansjacka idag! För idag skiner solen. Idag är det VÅR.

No day but today

Ligger i min goshiga säng nu. Igen. Kom hem från musikalen halv tio ungefär och så har jag kikat på film åsånt. Musikalen var bra! En av de bästa jag sett. Fast den var inte så sorglig faktiskt, fick lite tårar i ögonen men ah. Den handlade om en tjej som har luekemi. Och så är hon kär i en kille osvosvosv. Bra iallafall! Riktigt imponerad faktiskt.

Ja.. och nu ligger jag och håller på lite med en broshyr innan jag ska somna, trött tjej. Som vanligt. Imorgon ska jag hem till man så ni vet. Puss och godnatt! ♥


Musikal-tajm

Nu tar jag med mig min mamma och min syster och åker till Djurås för lite musikal! Jag älskar musikalerna som de ordnar i Djurås och vill aldrig missa dom, haha. Kommer säkert börja gråta också för jag har hört att den verkar sorglig...



Blev äckligt ful på bild idag så därför kan jag icke titta in i kameran. Men det är väl fint med såna här bilder också eller..

Skriver sen hur musikalen var! Även om ni bryr er eller inte :)

Snöstorm





Att gå i converse i det här vädret är inte okej någonstans. Mina fötter kändes helt uppsvällda och tårna som isbitar när jag kom in. Det har ju kommit sjukt mycket också. Bleh.

Hos Lajna

Jag är hemma hos Linas mormor och äter godis med Lina och Jenny! Vi har ätit pizza och nu har jag börjat med godispåsen :D

Imorgon hoppas jag att jag slipper gå till skolan så jag inte behöver gå upp tidigare än vad jag vill, skulle vara skönt att få sova lääänge!

Jag skriver igen när jag kommer hem imorgon för nu ska jag fortsätta att vara med mina favorittjejor :*

:D!

Jag klarade matteprovet! Ska fira ikväll alltså :D Tur att jag har Jenny och Lina som sällskap så de kan fira med mig. Fan vad bra jag är!

17 mars 2011

Tänkte skriva igen igårkväll men stannade uppe och titta på tv till elva och sen duschade jag och sen när jag låg i sängen så orkade jag inte. Säger vi. Sååå.. Men nu är jag bättre! Och jag sitter i skolan och peppar religion. Eller något.



Idag är jag svartklädd också. Snittsigt!

Pjuh

Jag erkänner att jag inte trodde det skulle ta 3 timmar att göra provet. Jag hade tänkt bli klar mycket tidigare men bara för det här så hann jag inte träna idag. Jag skulle isf åka tio över fem och kom hem klockan fem så nä.

Jag tror att provet gick bra, det känns iallafall okej. Imorgon får jag reda på om jag klarade det eller inte. Eller jag hoppas på det iallafall.

Nu är jag jättehungrig eftersom jag inte har ätit sen frukosten vid elva idag så tycker att maten borde vara klar nu. Hejs!

16 mars 2011

Godmorgon!

Den här dagen är känns mycket bättre än igår! Jag går runt och sjunger det högsta och vackraste jag har och jag känner att jag ska fan klara det där jävla provet idag! :D

Lyckos mig får skjuts till skolan dag också, ska skriva provet vid 12 och om jag hade åkt buss hade jag ändå fått lov att åkt fem i tio. Hade väl överlevt att åka den tiden också men skönt att få sova lite längre ju. Så har man snälla morföräldrar så asbra (y)

Har ingen aning hur lång tid det kommer ta för mig att skriva provet men efter det ska jag åka hem och sen ska jag åka tillbaka till Borlänge för lite träningen senare på eftermiddagen. Jappjapp!


Enkel matteprovsoutfit och ja... jag hade inte tänkt sminka men vad gör man inte när UTSEENDE ÄR ALLT

Nog för idag

Kom hem runt halv tio från Falun. Att plugga matte gick väl okej men det typiska med mig är att jag egentligen vet hur man ska göra men glömmer liksom bort. Men så fort jag kommer på det så brukar det oftast fungera. Så får hoppas hjärnan är med mig imorgon!

Nu ligger jag i sängen och tittar på Big Brother. Så nu är det nattinatti till bloggen. Lite kul att min statistik går upp men antal kommentarer går ner. Eller nej, det är inte alls lite kul. Det är inte kul alls. Eller jag blir alltid glad när jag ser statistikmätaren peka uppåt men man blir ju gladare av kommentarer. Men nu ska jag inte sitta här och säga att ni borde kommentera, nej, för jag förstår er ju.

Godnatt, hörs imorgon! ♥

SeEeeeEgt

Längtar hem äckligt mycket. Vill bara lägga mig i sängen och ligga där resten av dagen men nej, måste skriva rapport till projektarbetet och jag måste plugga mattisch.
Skönt att vi inte behöver gå på grafen imorgon iallefalle. Sovmorgon! ♥ Och sen det där jävla matteprovet och så behöver jag FÖRHOPPNINGSVIS inte tänka mer på det.


Söt jag är också då eller... HAHAHHA!

PIP 2011

Jag vill verkligen och jag vill verkligen att någon rolig person ska följa med mig.

www.putteiparken.se


Tjockis fjortisemo





Kul att jag ser ut som en liten fjortisemo på sista bilden. Och tjockis på den andra. Vet inte riktigt vad det är för fel idag. På kroppen alltså, är typ såhär "uppsvälld". Eller något liknande, jag vet inte.

Det är ingen bra dag idag. Eller ingen bra morgon. Det var ingen bra morgon igår heller men blev lite bättre under dagen. Får väl hopppas på det idag också. Känner typ ingenting i armen/axeln iaf så något positivt kanske det är.
Men vad vet jag?

Inte okej

Vad hände med vädret? Varför är det mer än 10 minus ute?

Jag orkar inte. Jag vill ligga kvar i min säng. Och inte okej att jag fick lov att gå upp en kvart tidigare bara för jag var så kissnödig.

In mah bed

Nu har jag lagt mig i min säng igen! Myyyyysigt.
Nyduschad är jag också och kom hem från dansen för mindre än en timme sen. Axeln har blivit bättre, kände av det ibland under dansen men körde på ändå. Så farligt är det alltså inte. Förhoppningsvis kommer det vara mycket bättre imorgon bitti.

Imorgon ska jag hem till morbror igen och plugga matte. Så kommer hem sent och så ska jag inte missa bussen heller. Kan ju hoppas att allt kommer kännas bättre imorgon.

Härligt väder idag också förresten, imorgon ska jag ha min jeansjacka! :D


Snart borde tussilagorna komma tycker jag! Bilden är tagen för väldigt längesen med min sten-kamera

Missade bussen

Och inte med flit utan jag gick faktiskt dit men 5 meter ungefär från hållplatsen åkte den förbi mig. Hade jag skyndat mig så hade jag hunnit.

Men jag tänkte såhär att jag gör det sista och går till bussen utan att jäkta och hinner jag, då är det meningen att jag ska till skolan, missar jag den så är det meningen att jag ska stanna hemma. Ödet liksom.

Det är lika bra att stanna hemma ändå. Och vet ni vad jag ser när jag kommer hem? Min datasladd. Var alltså påväg till skolan utan den. Så ödet har sagt att jag ska vara hemma idag alltså. Japp.


Såhär ser jag ut också, orkar inte byta om så.

14 mars 2011

Jag är så lite pepp för skola man kan bli idag typ. Eller kanske inte, för om man var det skulle man väl inte ens gå upp ur sängen. Men jag är nära att lägga mig i den igen, stanna hemma och gråta hela dagen.

Det är ingen bra dag idag.

Igår så kände jag att jag hade lite ont i armen utan att veta varför. När jag tränade blev det bara värre. Direkt efter träningen gjorde det faktiskt ont hela tiden och dunkade lite. Så illa är det ju inte nu utan det gör ont bara när jag gör vissa rörelser eller ligger på ett speciellt sätt i sängen. Igår kväll kände jag hur det började stiga mot axeln också. Kan säga nu att det gör mest ont i axeln och lite i armen.
Förstår inte varför?

Åh, jag funderar seriöst på att missa min buss med flit. Hur dålig är jag om jag gör det?

Helgens slut

Har suttit som vanligt med min mattebok en stund en kväll och tittat på tv. Nu har jag gått och lagt mig i sängen och ska snart sova. Gött!

Tyckte ni att det var rätt som vann melodifestivalen då? Det tycker jag! Även om det är Erics sämsta låt någonsin som jag har hört så tror jag att vi för en gång skull kommer komma rätt bra till i eurovision sen. Och det är väl det som räknas mest? Eller? Haha.

Förutom melodifestivalen igår så räknade jag även matte i 4 timmar. Uhuhu. Sen spelade vi lite spel och sånt mys.


Lite paket från igår.

Idas födelsedagspresent

Det här snygga paketet fick Ida av mig och Fredrik igår. Hon fyller idag, men fick alla paket igår. Och i paketet låg det en sån här:

 

 


Friskistajm

Nu lämnar jag hemmet för första gången sen i torsdags och drar iväg och tränar lite. Har inte varit på friskis sen i söndags heller. Får väl se hur det blir nästa vecka men har inga planer förutom dans imorgon och matteplugg på tisdag såååå.



När jag kommer hem igen ska jag försöka plugga lite. Kan ju hoppas att det går iaf.

GRATTIS SYSTER! ♥








12 mars 2011

Igår fyllde Vilma och Figo år. Eller Figo skulle ha fyllt år men nu fyller han år i graven istället. 8 år blev dom. Så nu är Vilma en liten kärring!

Inatt drömde jag att jag knarkade. Tror det har lite med uppgiften vi har i MDK just nu som gjorde att jag drömde det, eftersom jag håller på att skriva om det, knark och droger.
Fredrik och Ida var med mig och vi hade små påsar med knark. När vi gjorde mat så blanda vi i knarken i maten. Polisen åkte förbi och vi sprang och gömde knarken men polisen kom aldrig in, som tur var.

Om ett tag kommer mormor och morfar hit på lite fika sen vet jag inte vad som händer. Vad ska alla göra idag och ikväll? :D


Fredagskväll

Efter en kväll med gäster, tårta och massa mat ska jag och Fredrik gå och lägga oss nu. Förstår inte riktigt hur jag kan vara så trött? Fast vi ska inte sova riktigt än, blir lite film först men skulle gissa på att det blir rätt tidigt ändå.

Imorgon skulle egentligen alla från Långshyttan komma men min faster är sjuker så det blir inte av. Men min morbror och bror och sånt där kommer så det blir lite mera tårta då. Hih, gött!

Godnatter allihopa, hoppas att ni har haft en fin fredagskväll :D

Småkrypförbud!

Nu luktar min källare nytvättat och sköljmedel, luktar gott alltså och det gör även jag, för jag är nyduschad! Det sämsta med att bo i en källare är att det ibland komma småkryp. Jag kom ner för trappen och såg någon svart lite sak krypa över golvet. Eller den kanske gick? Vet inte riktigt hur man säger det.
Men det jag gör då är såklart att springa upp igen och hoppas att någon annan kan ta bort den åt mig, så är det alltid. Men det var bara mamma som var hemma och hon ville inte.

Alltså, jag vet att man bara kan ta ett papper och ta den och slänga men man vet ju aldrig, den kanske kommer ur papperet och börjar krypa på mig istället?! Men jag tog ett papper fast sen när jag kom ner igen så var den borta och det var bäst så. För det som inte syns det finns inte heller så nu är den alltså borta!

Sen när jag står där och duschar så kommer det såklart en spindel klättrades på sin tråd neråt. Fast i duschen är det okej, för då sprutar jag bara vatten på den så den åker ner i avloppet. Tyvärr men småkryp är inte välkomna här, tycker dom borde lära sig det.


Godare är småkryp och äten av mig för några dagar sen.

11 mars 2011

Tjolahopp!
Idag skiner äntligen solen igen :D Var ute nyss och slängde sopor och solen värmde verkligen, så nu borde det inte komma nå mer snö, eller hur?!

Jag håller på för fullt med att plocka ihop och tvätta och såna saker här. Min papi har varit så snäller och dammsugit åt mig. Skönt! Men jag ska däremot torka golvet och så ska jag slå in Idas present. Men först ska jag fortsätta att städa toaletten. Kul va?!?!

Latero0o ♥


Sova sova sooooova

Dagens outfitta.

 

Jag är hemma nu. Eller kom hem för en timme sen ungefär. Men gick och la mig på en gång. Så nu har det varit ännu en mattekväll alltså. Hoppas verkligen jag klarar av provet på onsdag, kommer inte orka sitta och räkna matte hela kvällarna så länge till.

Men ärligt talat tycker jag inte att jag passar så bra att ha hela håret i en hästsvans. Men jag har knappt någon lugg så kan inte ha den utsläppt utan att det ser fuckat ut. Ibland kan det gå men typ aldrig. Men jag ska klippa mig. Få en fin snelugg igen. MEN DET ÄR SÅ JÄVLA MYCKET JAG SKA GÖRA HELA JÄVLA TIDEN. Och det enda jag tänker på just nu är matten också. SÅ JAG KOMMER FAN INTE PALLA FORTSÄTTA PLUGGA MATTE OM JAG INTE KLARAR PROVET, KOMMER INTE KLARA.

Åh, godnatt. Imorgon är jag ledig! ♥


Test

imag0023 (MMS)

Test


Dag 29 – Jag har fobi för..

Vet att jag har glömt bort det här några dagar, speciellt den här sista. För det här är den sista alltså. Men jag har ju ingen dirket fobi? Klart det finns saker jag inte tycker om men har ingen just fobi. Tror jag iallafall.

Nej, den här var tråkig. Vill inte skriva något mer på den här dagen nu. Kommer igen om ett tag med en ny rolig lista istället :D

10 mars 2011

Har lite bråttom till skolan men bloggar ändå!

Idag efter skolan ska jag till min morbror och plugga matte, kommer nog hem rätt sent. Ha en bra dag!


Högskolan Dalarna

Ligger äntligen i sängen nu. Jag satt och räknade matte till och från i flera timmar. Jag måste klara provet på onsdag! Om jag inte gör det så.. ah. Då vet jag iallafall vad jag ska göra efter studenten. För man måste ha godkänt i matte B för att komma in på grafisk design som jag vill läsa.

Och grafisk design på högskolan dalarna verkar vara riktigt bra. Men nu har jag pratat med folk därifrån, lyssnat på folk därifrån och varit där och tittat. Det är så stor skillnad mot att kolla i en katalog eller på internet. Det finns ju säkert andra skolor som också är bra men jag får ju inte lika mycket information om dom? En skola som jag tycker verka bra är Linköpings universitet. Så om jag får tummen ur röven någon gång så ska jag försöka åka dit och kolla, om man får?

Jag vet ju iallafall att jag ska läsa på högskolan men jag vet också att jag helst inte vill göra det i höst. Jag vill inte ta studenten och veta att jag ska plugga igen till hösten, jag vill ha ledigt från skolan ett tag. Jag är rätt säker på att jag kommer vilja gå till högskolan efter ett år, för ärligt talat tycker jag det verkar roligt.

Aja, även om jag tänker på allt det där alldeles för mycket så vet jag ändå att allt kommer lösa sig. Allt kommer bli bra :).

Senaste nytt

Här är jeansjackan jag köpte igår, eller ah, Fredrik köpte men det var han skyldig mig! :D Så nu tycker jag att all snö som kom idag bara kan dra så jag kan börja använda den. Jackan är från Cubus 299 riksdaler.

Den blommiga tröjan köpte jag när jag var på kupolen med Jenny på lovet. Var såhär sportlovsrabatt så den kostade ba 99 kronor så.. ah...

Dålig, usel, taskig, dassig, oduglig

Förlåt mina darlings för att jag inte har uppdaterat. Jag har inte haft tid och när jag har haft tid så har jag inte orkat. Och klockan är redan åtta och jag som skulle plugga matte idag. Eller jag ska fortfarande, på en gång faktiskt, men det lär ju inte bli lika mycket som jag hade hoppats på.

Jag kan berätta lite mer om högskolan och allt som jag var på senare för nu måste jag verkligen sätta igång! Kika in igen senare, oki?!  ♥♥♥

Semla på fettisdagen

Nu har jag och Fredrik ätit våra semlor. Med vaniljkräm såklart, godast så. Saffransbröd var det också, göttans!

Vi kom inte hem från kupolen osv fören efter klockan sju och jag är jättetrött så vi ska snart gå och lägga oss i sängen och titta på tv och sen sova. Efter mycket fram och tillbaka hittade vi tillslut en present till Ida! Får väl hoppas hon blir glad, men jag vill ha den själv också så hon borde bli nöjd :D
Och nu har jag äntligen en ny jeansjacka också! Och ska snart börja använda den, bara det blir några plusgrader på morgonen och slutar blåsa så kallt så.

Imorgon ska vi på studiebesök på högskolan men vi hörs någon gång! Pössen :*

En vanlig tråkig uppdatering

Solen skiner här i Falun och tiden går i slowmotion. Känns som jag har suttit här hur länge som helst. Mitt huvud gör ont, fast, på något konstigt sätt. Mina ögon gör ont idag också. Inte lätt, inte lätt.



Nu gick det att lägga upp en bild också, woho! Är lite småglad över att jag kan använda mina converse utan att frysa igen :')

8 mars 2011

Godmorgon!
Jag sitter i skolan nu. Även fast jag gick upp rätt tidigt imorse så fick jag ändå skynda mig på slutet. Konstigt det där, ibland hinner man ingenting på morgonen och måste stressa och ibland blir man klar långt före bussen ska gå.

Mitt hår är så jävla fail idag också. Men jag gjorde en ful liten fläta åt sidan och så fick det duga. Det måste ha varit hårets fel som gjorde att jag fick lov att stressa, ja det var det. För hade jag blivit klar lite tidigare så kunde jag ju tagit en bild på mig själv så ni fick se hur jag såg ut. Har en ny tröja på mig idag till och med. Och lila naglar.

Jaja, lägger väl upp en annan för att fylla ut lite :)

Hepp. Det gick inte. Ovanligt att det krånglar.. fast ne.

Och så var det kväll igen

Nu har jag ätit mat och duschat och ska bara fixa lite grejer (måla naglarna) och sen tänker jag lägga mig i sängen. Den här dagen har, som alla andra dagar, bara sprungit iväg. Jag ljuger inte när jag säger att jag är väldig sällan rastlös nu för tiden. Det är massa saker som jag borde göra, som jag vill göra, men ändå går dagarna och jag gör inte de där sakerna. Hur kan jag inte ha tid att titta på min gossipgirlbox tillexempel? Förstår inte..

Imorgon är det en ny dag och jag lovar att den också kommer gå fort! Kupolen och sen hem och sova hos min älskling. Bra dag!



SUPER B

Min superhjälte är den sötaste superhjälten, visst? :D

Ny dator! typ

Nu är min dator omformaterad så den är nästan som ny igen. Så nu är det bara att börja om från början igen. Tur att jag har alla mina saker på min externa hårddisk så det är bara att föra över liksom. Och nu fungerar också mina adobeprogram igen! WIIIIHOOO.

Och sen har jag pratat med min mattelärare och bestämt när jag ska göra provet. Det blir onsdag nästa vecka så nu ska jag plugga matte varje dag till dess. Så ni måste hålla tummarna för mig nästa onsdag för jag måste verkligen klara det!

Okej. Latero0o.

7 mars 2011

Godmorgon!
Jag sitter och äter lite frukost nu innan skolan. sSka ju äta typ precis på en gång efter jag kommit fram men äter en liten smörgås ändå.

Vet inte riktigt när jag kommer hem idag eftersom jag ska fixa lite saker och sen ikväll är det dans igen. Men vi hörs senare, glöm inte att gå i här och läsa eran favvobloggis!


Har på mig likadana tights som Foki idag. Nice!

Vi hörs imorgon!

Nu ligger jag äntligen i min sköna säng igen! Imorgon är det skola igen, känns ju lite sådär men vafan vi har ju bara några veckor kvar nu. Så jag ska ta vara på tiden, även fast jag längtar till studenten och allt så vill ändå en del av mig stanna kvar..

Mitt internet laggar så jag blir galen. Orkar inte med det så tänker snart lägga ifrån mig datorn. Hoppas någon kan fixa så mina adobeprogram fungerar igen imorgon bara.

Godnatt! ♥


Snyggisch!

6 mars 2011

Är inte på blogghumör. Men nu är det söndagkväll igen och jag kom hem från friskis för en stund sedan. Var ett lätt pass idag men det är skönt det också ibland. Har skaffat mig lite träningskläder nu också!

Inför nästa vecka har jag inte så mycket planer. Dans imorgon och imorgon ska jag också fixa matten. Måste prata med min lärare när jag kan göra mitt prov åså. Absolut jätteviktigt att göra det imorgon!
Någon dag ska jag förbi kupolen också. Systeryster fyller ju 16 och blir stor flicka på söndag! Så helgen bjuder på lite party här hemma, eller man kan ju hoppas det blir iaf :D

Nu ska jag försöka söka till lite sommarjobb. Håll tummarna för mig att det går bra!


Anna och Anna i fredags!

5 mars 2011

Fredrik håller på att städa för fullt i sitt rum och jag sitter och kollar på. Trevligt! Hans photoshop fungerar ju också såklart, bara mitt som inte gör det... Tänk så kommer det aldrig börja fungera igen :( Fast det måste ju gå att fixa för annars kan jag ju inte plugga eftersom vi sitter mycket i de programmen. Aja!

Igår var roligt :D vi sjöng singstar och hade det trevligt. Tog lite bilder också som jag kan lägga upp sen. Jag och Fredrik ska hem till mig om ett tag. Men först ska vi till ica och köpa något gott :D MMMMMH.


<3


Fredagskvällen

Just nu ligger jag i Jennys soffa och har precis Ätit upp min mat. BÖrjar kÄnna hur trÖtt jag Är nu ocksÅ. Eller jag var vÄldigt trÖtt pÅ trÄningen ocksÅ. Kanske inte sÅ konstigt eftersom jag gick upp tidigt imorse och precis varit sjuk. Folk mÅste ju trott att jag var vÄldigt lat haha :)
Nu ska jag alldeles strax duscha och sen sÅ bÖrjar vÅran mini-fest! :D

Tagga!







Det är lite galet hur mycket jag saknar mitt photohop! Gud. Men jag bjuder på dessa bilder oki :)

Ska åka alldeles strax nu så herrå! Kommer kanske upp något mer inlägg ikväll annars ses vi imörrö. Puss på er! Hoppas ni får en fin fredagskväll ♥

4 mars 2011

Nu är jag hemma igen, man brukar ju sluta tidigare på fredagar. Eller det beror ju på vilken tid man börjar jobba osv men ändå. Sitter i sängen och allt jag vill är att lägga mig i den och sova lite. Är så trötter...
Men det är ingen idé att jag lägger mig eftersom jag ska åka igen strax efter 4. Först friskis och sen spenderas kvällen hos Jenny! Kommer nog bli en riktig fin fredagskväll det här tror jag. Eller vad tror ni? :D


Hemma!

Nu är jag hemma, eller kom hem för en stund sen men iaf. Åkte till Borlänge tio i 5 och hem vid 7. Trevligt att få träffa Jenny igen!

Imorgon ska jag träna för första gången på hur länge som helst också :D Äntligen typ! Sen stannar jag nog i Borlänge på kvällen men mer än så vet jag inte. Får väl la se vad helgen har att erbjuda!


Sötnos!

3 mars 2011

När man somnar tidigare så är det självklart svårare att gå upp också. Men upp kom jag och ska äta frukost nu och sedan fara iväg.


Direkt efter jobbet tar jag bussen till Borlänge, kupolen och Jenny. Kommer hem igen senare ikväll.
Ha en bra dag alla!


Dance alone

Ligger i sängen just nu och kikar lite på Big brother. Orkar inte säga vad jag tycker om det men helt uselt, som vissa säger, tycker inte jag att det är faktiskt. Jag brukar skratta till rätt ofta men det är klart att det är några tråkmåsar med också.

Fast ikväll håller jag också på att somnar när jag ligger och tittar. Är så trött efter att ha gått upp halv sex i morse och somnade typ.. vid tolv så. Jag som kommer sova goast i natt alltså! Gött :D

Godnatt på er, imorgon är det torsdag och snart helg! Vad händer då?!


Oredigerad klänning

Den här fina klänningen fick jag av mormor och morfar från deras thailandsemester! Önskade verkligen att jag kunde redigera bilden men mitt photoshop vill inte fungera, lika som alla andra adobeprogram jag har. Hatar när saker inte vill fungera. Hoppas verkligen att det går att fixa så fort jag kommer till skolan på måndagen för såhär kan jag ju inte ha det. (Programmen ligger på skoldatorn.)

Längtar även till jag kan få använda klänningen och jag blir glad när jag idag märkte att våren är påväg. Att den är nära nu och jag hoppas att det går fort och att all snö smälter. Vi firar detta med en vårspellista på spotify!

2 mars 2011

Hej!
Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och nu sitter jag och äter några rån. Är äntligen frisk nu! Lite täppt i näsan och sånt bara men men sjuk är jag ju inte. Så nu är jag redo att underhålla er igen! :D Måste säga att ni var duktiga på att gå in här fast jag typ inte skrev något alls.

Jag är jättetrött eftersom jag gick upp halv 6 i morse men ska ändå ta tag i mitt liv och städa lite nu och kanske kanske plugga lite.

Hörs senare! ♥


Dag 28 – Det här saknar jag

Även fast jag är med honom just nu men när jag inte är det, då saknar jag honom mest av allt! ♥

RSS 2.0