L O V E

Jag vet att jag inte skrev något igår, (jag vet också att jag inte skriver mycket när jag är med Fredrik men då bruklar jag ha annat för mig) men det berodde mest på att inte ens hade datorn på, förutom spotify, och lyssnade på småtöntiga kärlekslåtar.

Iallafall, gårdagen var en av de mysigaste och finaste kväll jag varit med om. Och allting handlade bara om oss och inget annat spelade någon roll. Jag är glad över den kvällen och jag är SÅ glad över att få ha Fredrik i mitt liv. Tror inte ni vet om det men han betyder allt för mig. Och varje dag fortsätter att bli bättre och bättre. ♥

Jag och Fredrik har varit ensamma hemma här i huset sen i onsdags och snart ska vi åka vidare till stugan och vara kattvakter där. Alltså blir vi ensamma där också. Kommer hem igen på tisdag. Finfint!


Regniga torsdagen

Jag har lyssat på så mycket radioreklam de senaste dagarna så jag har hört att de har "soliga torsdagen" i Leksand varje torsdag. Men idag var det inte så soligt va? HAH!

Vet ni vad det första jag gjorde nu när jag kom hem (förutom att ge Puffen lite mjölk och gå på toa alltså)? Jag la mig i sängen. Och den var precis lika skön som jag mindes att den var. Så nu ligger jag här med en veckorevyn i väntan på Fredrik. Tror nog att ni önskade att ni vore jag nu, hihi!

Fredrik är busig

Har varit i min soffa hela kvällen. Först åt jag äntligen köttfärssås! Som jag har varit sugen på typ i flera dagar nu. Gottigott. Vi tittade också lite på en Beckfilm men jag somnade såklart, haha. Nu ska jag strax sova igen, älskar att lägga mig i sängen, så jävla skönt!

Det känns bra att det är torsdag imorgon också, hoppas dagen går fort för sen blir det fredag och då ska jag och Fredrik mysa massor och fira att jag äntligen har slutat jobba!

Aja, nu ska jag busa lite mer med Fredrik innan jag somnar i hans varma famn, godnatt!

Godmorgon!

Och jag är uppe med tuppen som vanligt och är klar snabbare än vanligt också. Blir väl så kanske, att man blir van på vad man gör och så tar det kortare tid. Men imorgonbitti har jag iaf trevligt sällskap! Fredrik kommer runt halv 5 idag, alltså nästan precis efter jag kommit hem. Myyys. ♥

Nu ska jag bara göra klart det sista och sen åka, ha en bra dag!


Kvällen;

Äntligen hemma. Äntligen nyduschad. Äntligen nedbäddad. Och där försvann hela dagen med ett swooochps.

När vi åt så åt jag en stor kebabrulle! Det var jättelängesen jag åt kebabrulle så jag passade på, åt inte upp allt men jävligt mycket åt jag ändå. Men är man utsvulten så är man.

Matchen tittade jag inte sådär överdrivet mycket på men ändå tillräckligt mycket att veta att min brors lag vann med 7-0 och att motståndarnas målvakt blev utvisad.

Sen var vi på ica maxi och handlade. Nu vad jag vill komma med det vet jag inte riktigt men handlade iaf så jag klarar mig ett tag, ja alltså, jag blir ensam hemma från onsdag till söndag. Vilket jag tycker bara är trevligt. Det bästa är att Fredrik kommer och håller mig sällskap varje dag också :)

Nu ska jag sova sådär gott som bara jag kan! Gödnätt <3

Tandställningen är kvar

Om jag hade tagit ur tandställningen så hade ni vetat det nu.
När min tandläkare tittade på mina tänder sa hon att det såg jättefint ut och var klart. "Du får ta ut den nästa gång". Jag undrar bara varför nästa gång är om 4 veckor? Jag kan förstå att jag inte fick ta ut den idag eftersom jag behöver mer tid. Så den 24 augusti fick jag tiden då tandställningen åker ut. Två tider på samma dag. Första tiden ska jag ta ur tandställningen och sedan ta kort så de ser hur min skena ska sitta som jag ska få. Senare under dagen ska jag dit igen och sätta dit skenan som kommer sitta på baksidan av mina fyra tänder längst fram. Om jag inte sätter dit skenan så kommer mina tänder flyttas tillbaka så den skenan ska alltså sitta i tills jag blir 30. Men den kommer ju inte synas eller märkas så det gör inte så mycket.

Och jag ska inte deppa, jag behöver inte ens ha tandställningen i ett år och de sa att jag skulle få lov att ha den i 1 och ett halvt år först så. 4 veckor till överlever jag :)

Ska klä på mig lite nu för att snart åka till Borlänge och äta, handla och se fotboll. Ska se min bror spela för första gången på hur länge som helst.

Tandis imorgon!

Nu ligger jag äntligen i min säng och det ska bli så galet skönt att sova så jag vet inte vad. Förstår inte hur jag kan vara såhär trött, eller okej, jag går upp tidigt men SÅHÄR trött? Mina ögon bara åker ihop, men aja.

Tittade nyss på snabba cash, den var väl bra. Inte direkt bäst men bra, ja. Precis.

ÅH, TANDIS IMORGON! Strax efter nio kommer mama till jobbet och hämtar mig så åker vi till Falun. Ni anar inte hur glad jag blir om jag får ta ut tandställningen, är nästan lite nervös. Men om jag inte får ta ut den, så är det ju bara några veckor kvar tills jag får det. Men jag tror jag får ta ut den imorgon, känner det på mig. Hoppas hoppas hoppas!

Nej, godnatt vare ja. Imorgon får ni reda hur ni gick hos tandläkarn, spännande ja!


26 juli

Hemma för en stund sen och jag har bytt till mysigare och bekvämare kläder och lagt in en tvätt i tvättmaskinen. Idag tänkte jag försöka tvätta bort nästan all tvätt jag har i tvättstugan, dammsuga ska jag göra också. Lite duktigt av mig ändå tycker jag. Eller vi kanske kan kalla mig duktig då jag gjort allt och inte före, för före vet man ju aldrig (;



Förresten! Idag är det prick en månad kvar till KRETA


Ensam

Förstår inte hur jag kan vara såhär trött när jag legat i sängen och sovit jättemycket hela dagen? Fast det borde väl kanske lika bra om jag kunde somna tidigt så jag är riktigt utvilad imorgon.

Jag sover sällan ensam nu för tiden. Min syster sover här ofta om ingen annan gör det. Men inte inatt. Och det är tomt.. och kallt.. och satans mörkt. Det gillar jag inte, inte alls :(


Kusins bröllop



























Åh, vad galet roligt man kunde ha! :D

Söndag

Söndagen och helgen börjar ta slut nu, tråkigt nog. Men jag har haft en superbra helg! Från fredag eftermiddag till söndag kväll, i Borlänge och hos min älskling. Film, godis, spel, fest och massa mys såklart. Idag har vi absolut inte gjort någonting. Före jag åkte hem kunde jag säga att jag varit på tre olika ställen på hela dagen, sängen, köket och toan. Haha, men det var så skönt att bara ligga i sängen, lyssna på regnet, vara bakis och sova till och från hela dagen.

På lördagen var det fest också, usch vad kallt det börjar bli ute! Frös som sjutton men fick en tröja lite senare så det gick det bättre. Annars var det kul och mysigt och mycket trevligt, jappjapp.

Orkar inte jobba alls imorgon men det är bara 5 dagar kvar och tisdag blir ju inte så lång eftersom ska till tandläkaren. Hoppas hoppas hoppas att tandställningen åker ut! Då blir jag glad och bjuder nog på en bild också. Min blogg är så tråkig utan bilder jag vet, men jag går ju runt lodis hela dagarna och ja, hinner fan inte ta kort på mig själv elle. Men snart blir det bilder här, om några minuter!


Saturdaynight

Sitter hemma hos Fredrik och har precis suttit och spelat sims, haha. Ska snart gå och sminka mig och fixa håret så ska vi till Linas och Maddes fest senare. Kulkul. Synd bara att jag inte kan ha min kamera med mig ikväll, den är ju trasig sen peace and love. Och den måste lämnas in på mediamarkt där den är köpt och det finns ju inte här. Men mamma och pappa ska åka och fixa det nästa vecka.

Åker hem tjugo över fyra imorgon och skriver väl då igen. Men är det någon som bryr sig? Ne, ingen som gör det :( fan, jag måste försöka komma igång igen. På rikigt.

Nu kommer Fredrik med glass och jordgubbar, mums!

Det blev fredag tillslut

Och ännu en vecka är avklarad. Den här dagen har gått sjukt segt och jag har ont i huvudet och glömt allt som jag hade tänkt skriva. Menmen, ska åka till Borlänge om en halvtimme och hela helgen spenderas där. Jag ska sova och njuta av helgen så mycket jag kan! På lördag är det ju Linas och Maddes fest också, det blir nog superkul det tror jag!

Men som sagt, tror jag skriver mer någon annan dag istället. Vi höreeeeees!

22 juli

Jag skrev inget igår, för att först var jag trött, sen trött och sur, sen bara trött, så trött så att jag missade över halva filmen vi såg.

Tänkte att jag skulle städa nu, iaf plocka ihop alla kläder och annat och kanske dammsuga, om jag orkar, det behövs egentligen. Men vet inte om jag orkar, jag hatar att dammsuga. Ska bädda om min säng också, byta lite lakan. Lakanet ligger som en korv i min säng, helt korvat. När jag skulle dra åt mig täcket i natt drog jag över lakanet på mig istället, ehehhe. Kul.

GRATTIS SÖTNOS!


20 juli

Klockan är snart elva och jag gick ner till källaren och mitt rum för första gången nu.
Har typ legat i soffan hela dagen och..jäst.

För första gången på hur länge som helst glömmer jag bort att det är idag, den tjugonde juli, som jag har namnsdag. Brukar aldrig glömma mina egna namnsdagar! Är lite borta i tankarna alltså, får man höra något grattis eller?!

Ska äntligen få lägga mig i min säng nu, imorgon är det onsdag och alltså snart fredag sen helg! Och jag tror nog minsann att helgen kommer bli awesome ;)

Nightynight. Eller något i den stilen

Snart!

Minns ni DET HÄR inlägget?

Det är bara en vecka kvar nu!

Myskväll

Snart kommer Jenny hit och stannar till kvällen någon gång.
Lite senare kommer hennes pojkvän och stannar lika länge.
Fredrik är redan här.
Vi ska ha mysigt vi fyra.
Par-middag liksom.
Grilla kyckling och poatisklyftor med SÅS.
Riktigt nice!

Och dagen idag på jobbet har varit den snabbaste dagen hittills. Hoppas veckan fortsätter i samma hastighet för då är det snart fredag, yesyes.

Godnatt

Känner att det är dags att byta lösenord alltså, kommer aldrig in på första försöket nu för tiden. Vet inte varför, brukar ju kunna göra det.

Tänkte lägga mig i sängen nu och snart sova. Skönt! Har legat i soffan sen jag kom hem typ, hah. Är ensam hemma fram till onsdag och har Fredrik med mig, myspys. Imorgon kommer Jenny och Gustav över och äter mat här också, trevligt trevligt!


Trevligt

Hemma igen nu och segare än någonsin typ. Eller nja, men nästan. Tänkte duscha och sen lägga mig i soffan och titta på tven, innan jag somnar. Orkar inte jobba imorgon igen men bara två veckor kvar. Det klarar jag.

Bröllopet igår var sjukt roligt! På alla sätt och vis, har nästan 600 bilder att gå igenom, tänkte göra det någon gång när jag orkar. Hade iaf jättekul igår och somnade runt tre så är rätt trött idag om man säger så va. Heh, vi får se om jag skriver nå mer senare. Inte så roligt när det är så dålig statistik. Måste försöka få upp den!

Åker nu

Nu ska jag åka till Borlänge och se slutet av min systers final i dalecarlia. Sen åker vi vidare till farmor där vi byter om och sen blir det bröllop och fest. Kommer hem imorgon någon gång igen. Ha en bra dag!

Trött

Det är helt sjukt vad trött jag är. Tog jättelång tid innan jag ens kunde hålla ögonen öppna imorse. Jobbigt! Så det lär ju bli en tidig kväll så jag orkar med imorgon. Dumt bara att min tv inte fungerar, eller min boxer fungerar inte. Tror det blev nå fel när det åskade, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att fixa det. Men det löser väl sig också en dag, som allt annat.

Nu är jag klar med jobbet i Insjön och nästa vecka ska jag vara i Gagnef i två veckor. Visar sig om det blir bättre eller sämre, jag vet inte riktigt. Vill bara göra massa annat ändå, när man väl vet att man inte kan göra andra saker så vill man göra andra saker. Men får tänka på pengarna. Har tjänat runt 3000 nu så :)

Nu ska jag fortsätta vara med Fredrik, nu vad vi hittar på!

Morbrors bröllop

Tänkte att jag skulle lägga upp några bilder här så ni får se :)


Folk


Det var livemusik.


Söta!




Okej, jag bjuder på den här. Bara för att. Min klänning åkte ner jättemycket för jag hade fel bh. Men nu har jag köpt en ny bh och allt är fixat till nu på lördag. Men såhär såg iaf min och systers klänningar ut. Vettefan vad jag gör för min men ah.






Menyn, gottigott!






Ringarna :)






Och så tårtan!




Bröllop

Nu har jag duschat och lagt mig i sängen. Tänkte att jag skulle försöka somna innan tolv idag, jag minns inte när jag gjorde det sist så vi får väl se hur det går.
 
SISTA DAGEN IMORGON SEN LEDIG!


Det blir fredagsmys med fredrik. Är egentligen sugen på att gå ut någonstans, trött på att sitta hemma men jag ska upp ganska tidigt på lördagen för att åka på bröllop ju så hemmakväll blir nog bra ändå. Det är min kusin som ska gifta sig på lördag, guuuuuuuuuuu vad kul det kommer bli!

Min morbrors bröllop förra lördagen var verkligen hur fint som helst. De gifte sig utanför Falun, typ som en slags trädgård eller vad man ska kalla det. En står med små grusvägar och massa olika blommor och träd. Folk åker liksom dit och tittar, sen bredvid är det en lokal som är en restaurang och där åt vi dårå. Jättemumsig mat! Men det var så fint att de gifte sig utanför och hade tur med vädret också, så nu vet jag att jag också vill gifta mig utomhus. Det var inte så stort bröllop eftersom de bara bjudit runt 20 stycken och folk åkte hem ganska tidigt ändå.

Bröllopet imorgon är i kyrkan och efteråt ska vi till en bystuga där festen fortsätter. Ett mycket större bröllop med ungefär 80 gäster, så det är två helt olika bröllop liksom. Men det blir kul!


Vart tog solen vägen?

Det känns ändå lite jobbigt att jobba när det är fint väder. Speciellt nu att det kommit massa moln och blåser så det är typ kallt ute. Jag hade tänkt bada, men jag tänker nog ta mig ett dopp iaf senare.
Det gick iaf bra idag men jag hade den jobbigaste eftermiddagen, blev irriterad och var trött och ja, irriterad. Var nära att slänga hjälmen i golvet men det kunde jag ju inte göra, heh. Imorgon slutar jag isf klockan ett och det är bra!

Nu hoppas jag att mina kära föräldrar kan komma hem och laga mat åt mig, hungrig!

Att vara vaken och samtidigt sova

Jag är inte helt säker på vad jag vaknade av, men det kan ha varit musiken. Fast, jag hörde musiken ett tag och var fortfarande i min dröm. Typ att det var en låt som en tjej gjort till sin pojkvän. Sen började jag nog vakna till ännu mer när jag tittade på klockan, då såg jag att jag snoozat i 45 minuter och jag kan knappt minnas det. Jag kommer bara ihåg att låten som jag har som väckerklocka spelades upp, i min dröm. Min dröm som var så rörig att jag bara minns bilder utan någon sammanhängning, bara förvirrat. Har också ett minne att jag skrev ett sms när jag hade somnat och sedan vaknat till, nu när jag läste det, minns jag inte alls att det var sådär jag skrivit.

Varje morgon hittils har tiden medan jag snoozar varit helt... jag vet inte, för jag minns det inte. Helt plötsligt så har mitt alarm pågått i en timme och jag förstår inte.
Tycker nästan det är lite läskigt att inte riktigt minnas vad som hänt, bara minnas lite svagt. Typ som när man varit full. När man är halvvaken så är man nästan som full. Det är konstigt det där. Men det viktigaste är väl att jag kommer upp i tid. Nu ska jag göra mig klar för nästsista dagen den här veckan. Hörs sen! :)

Hemma i min säng

Nyss hemkommen från Borlänge och nu ligger jag i sängen, är jättetrött så ska snart sova. Var ju och såg eclipse idag! Åkte till Borlänge direkt efter jobbet och var med min man, vi har fem månader idag så att. Hih. Iaf, måste säga att eclipse var den bästa utav de tre filmerna. Typ iaf, eller jo, den var det och jag vill se den igen nu på en gång! Hade inte så höga förväntningar heller eftersom min syster inte kunde bestämma vad hon tyckte om den, men jag älskade den.

Men jaja, imorgon är det jobb igen och min näst sista dag. Hoppas den går fort för sen är det bara fredag kvar och då slutar jag tidigt så det är bra. På lördag blir det bröllop igen! Berättar mer om det senare och ska också lägga upp lite bilder från förra bröllopet förra lördagen. Nu ska jag sova, natti!

Bio!

dsc00268 (MMS)

Bio!


Mys!

Min pojkvän är bäst på .... Så det så! ;)

Jag längtar hem

dsc00267 (MMS)

Jag längtar hem


Från kylan in i värmen

Godmorgon! Någon mer som är vaken eller?
Vaknade för en stund sedan och trodde att jag hade försovit mig fast jag var över en timme för tidig. Så jag rusade upp ur sängen men sen såg jag att huset var helt tyst och mörkt och förstod hur mycket klockan egentligen var. Men det är ju nästan bättre att försova sig lite och skynda sig upp för då tänker man inte på hur trött man är. Dock är väl det den enda fördelen för jag hatar verkligen att stressa på morgonen.

Nu har jag satt upp mitt hår och ska snart sätta på mig shorts och linne och vara redo för min andra dag på jobbet. Det är så jäkla varmt där inne, det är lite jobbigt. Eller allt är typ jobbigt. Mina tummar är redan ömma och jag har varit där en dag. Men jag räknar mina dagar, efter den här dagen har jag bara 13 dagar kvar.

Medan jag kämpar igenom bland svettshjälmar och grejer så borde ni lyssna på den här låten;




Förlåt

När jag sa att jag skulle ta en bloggpaus, vem trodde på det egentligen innerst inne? Jag klarar inte av det, bara för att jag har en såkallad "paus" så blir det att jag vill blogga. Jag försökte kämpa emot, men varför egentligen? Jag ångrar mig så mycket att jag ens lämnade den här bloggen. Hur kunde jag lämna min favoritblogg av alla mina bloggar? Så förlåt för att jag jämt ska krångla. Nu tar vi nya tag och jag blir bättre än någonsin. Lovar!

Nattstad är både bra och dåligt och jag saknade den här bloggen och jag tänkte att blogg.se också snart kommer med de nya grejerna som tillexempel tidinställda inlägg åså, de är bara lite efter :)

Lova mig att titta in varje dag, jag ska höja min statistik igen! Puss puss och puss <3

RSS 2.0