sådär ja

Som sagt, tidig kväll igen. Nu ska jag sova!
Jag har gjort färdigt engelskan, ska bara skriva om min filmanalys lite och så har jag gjort klart bokrecensionen i svenska. Jag har också torkat alla hyllor här inne och plockat ihop en massa. Imorgon ska jag dammsuga och torka golvet och så ska badrummet bli fint också. Sen ligger filmkunskapen och väntar... Men jag har en hel vecka på mig så!

Nu ska jag snart lägga ifrån mig datorn och lyssna på min fina godnattspellista på spotify. Godnatt mina vänner :*

simon norrsveden

Simon på ett café. Jag på ett café. Alexandra på ett café. Det blir sällan bättre. Man kallar det lycka.


för jag vet allt om det du läser i böcker om ensamhet. Och jag vet allt om att sitta ensam en lördagskväll fast ingen vet.


När han berättade om sin bästa spelning som var här i Borlänge. På P&L. Så blir jag så jävla glad att jag faktiskt gick dit. Fast jag hade 40 graders feber och var nära att svimma två gånger. Och jag håller med honom att det var det bästa. Jättefint :')


vi kan väl låtsas för ett tag, låtsas att det kan bli vi, att allting löser sig med tid.


Att få prata med honom är så stort på något sätt. Och det är ännu större att han faktiskt minns oss.


Jag äter hjärtan varje dag men jag får fläckar på min tröja varje dag.


Kom så tar vi sista bussen som går hem. Berätta allt du vill på sista bussen hem.


Jag har aldrig tur i spel men om jag blir kär i dig så ta det lungt med mig.




Simon är stor, fin och underbar. I mina ögon ♥



hemma igen

Det tar typ ett år för mina inlägg att komma upp? Såg att mitt inlägg från imorse inte kommit upp än? Men när det väl kommer upp så stämmer tiden åså, aja. cpblogg ;o

Hemma igen iaf! Och vet ni, (bella, lyssna nu!) bussen ba glömde stanna åp min hållplats!!! HHAHA. Så jag ba, nej vad gör den? Men bussen märkte det tillslut så den stannade mitt i vägen, ehhe. Men det gjorde inte mig något för då fick jag ju inte lika långt att gå. Dom borde ha busshållplatsen där istället och inte en mil bort :(
Jag åt upp min baugette på bussen också och tappade tomaten på golvet när jag skulle slänga den i en sån här påse som hänger på vissa stolar. Haha, så nu ligger det en tomat på golvet där, attans!

Men nu ska jag ta fram skurhinken för nu ska mitt rum bli ordentligt städat, en gång för alla! Sen ska jag plugga. Massor.


STOLT NTIARE SOM JAG ÄR ALLTSÅ.


november 30

Sista november! Och när jag vaknade imorse kände jag hur bra jag hade sovit. Inte vaknat en enda gång och somnade före tio, så tycker jag att det kan vara varje natt. Men jag vaknade också och hade ont i halsen och min näsa var täppt. Men det går nog över.

Nu sitter jag här och äter min frukost och som vanligt så är min bebiskatt här. Jag har aldrig träffat en katt som är så tarv som hon. Är med varje gång man äter och ibland sitter hon mest och ser söt ut eller så är hon som idag. Verkligen sträcker sig efter mackan. Kiver massa på datorn osv.. Hon kommer nog bli överviktig, hennes mage hänger ju!

Fick veta nyss att våran idrott är inställd idag!  Så ska åka till skolan nu och ha lite engelska sen åka hem igen tjugo över elva. Ovärt lite men ändå så jävla skönt! Idag ska jag plugga och städa, känner mig pepp på det. Puss!


-

egentligen så kan jag inte sätta ord på det här. jag tycker bara att det är så jävla jobbigt. och jag brukar försöka att inte tänka på det men ibland kommer det upp ändå, och jag vet inte vad jag ska göra. för att det känns som att allt jag gör är fel. på något sätt så är det alltid fel. jag önskar bara att det kan ta slut någongång. det finns inget jag kan säga eller göra, så ska jag bara fortsätta som om ingenting har hänt? jag vet inte. fan.

jag vill inte sova ensam inatt...

zzzz

Klockan är inte ens åtta och jag ligger i sängen nu...
lite trött bara oki.


november 29

Vi var i Säter av alla ställen igår! Men jag och Chrille var skapligt stolta när vi lyckas fixa festen. Det var kul!
När jag sedan kom hem imorse så var det första jag gjorde att byta om, för att sedan åka till morfar och hjälpa han att tvätta däck. Det var lätt och tog inte så lång tid så dom 200 kronorna var lättförtjänta pengar (y)
Sen började jag städa i mitt rum och jag är inte klar än men jag orkar inte göra så mycket mer idag för jag är jättetrött så jag fortsätter nog imorgon istället.
Vi var hemma hos Tobias idag också en stund och fika. Mysigt.
Nyss tittade jag på favoritälsklingprogram one tree hill och åt pizza och nu ska jag äntligen duscha. Galet vad jag har längtat!

Lite bilder från igår kanske kommer upp också, det vill ni inte missa! ;)


godnatt

Klockan börjar närma sig tolv och nu ska jag släcka lampan och somna in i en ljuvlig sömn. Tanken att jag måste ställa väckarklockan och inte får sova hur länge jag vill skrämmer mig inte. Men vad gör man inte för en biobiljett? Haha. Öppet hus på skolan igen. Men helt okej ändå, hoppas det blir lika kul imorgon också bara. Sen på kvällen händer det säkert något, med mina vänner. Något lär vi ju hitta på, kan ju inte vara helt dött liksom?

Men ah, godnatt puss!

november 27

Jag är jättetrött. Jag förstår inte.
Jag var det igår kväll också och somnade typ på en gång jag blundade.
Det var ju öppet hus igår här på skolan. Jag fick en tshirt, väldigt jättefin, och pizza, gott! Men egentligen gjorde vi inget speciellt, jag visade Lina runt. Hon ska ju börja här i höst troligtvis. Jag tycker det är jättekul, haha!
Det var iaf mysigt på skolan när det inte var så många kvar, och det var mörkt ute och Lena hade satt upp adventstjärnor. Nästan så man ska vara här varje dag så sent.

Nu ska vi ha filmkunskap och vi ska se en film och jag lär ju somna... haha.

november 26

Jag förstår inte varför det här jämt händer mig. Det är tredje gången på kort tid som jag kommer hit till skolan och får reda på att man inte behövde gå på lektionen utan fått en uppgift istället. Och jag orkar inte med den där uppgiften nu. Sen, men inte nu. Jag har massa att göra, jag vet det. Men det känns som jag vill göra det hemma istället. En heldag med bara plugg. Det gäller ju att bara komma igång. På lördag kanske...

Och jag har inga planer för helgen och det gör mig ledsen i ögat :(



Det första jag såg imorse var kattspya. Jättefint tänkte jag och spydde lite själv. Hehe, nej det gjorde jag inte men nästan och jag har träningsverk i magen. Jag tränade lite igår. Hehe, nej det gjorde jag inte men den här hostan ger mig ju magmuskler.

!!!!



[ingenting] kommer till peace and love! Hör ni hur fint det låter i öronen? jaaaaaaaaa. puss på det :*


november 25

Sa jag för några dagar sen att jag haft världens jobbigaste natt? Jag tror den här natten slår det. Jag kunde inte sova pga en grej. Kan någon gissa vad?
Men en hel del hinner man ju med iaf...

01.30 - lägger ifrån mig datorn. hostar lite.
01.32 - lyssnar på musk, försöker sova. hostar lite.
02.23 - tar datorn igen. hostar.
02.25 - börjar lyssa på musik som arvingarna och gyllene tider, myyyyysigt.
02.45 - lägger ifrån mig datorn igen. hostar
03.14 - ligger och ser min dator dö...
03.22 - hostar..
03.26 - det blir heltjättetyst men jag tycker att jag ändå kan höra musik i mina öron. det låter som musik på riktigt i början. men övergår till något som låter som trummor. det låter ifrån andra delen i mitt rum och jag tror det är min sterio. jag kliver upp ur sängen och ser att det är min klocka som tickar...
03.40 - sätter på musik på mobilen. simon.
03.50 - hostar jättemycket börjar gråta för att jag inte orkar hosta något mer
04.00 - hostar för mycket. går upp till toan och spyr.
04.07 - gråter ännu mer och pratar med mig själv. funderar på att gå upp till mamma och pappa men kommer på att dom inte kan göra något.
04.30 - ålar mig fram och tillbaka i sängen och fattar inte varför jag inte sover än. hostar lite till.
05.00 - hostar och funderar på vad som kan hjälpa när inte den här dumma hostmedicinen och vatten inte gör det. halstabletter... går upp och letar lite. hittar idas riktiga halstabletter från apoteket, tar en sån och en läkerolask.
05.15 - suger och suger på tabletterna utan resultat. hostar fortfarande lika mycket. tar en ipren också.
05.20 - känner hur trött jag är i hela kroppen. ont i huvudet, magen, halsen.
05.30 - går upp och klagar på mamma och pappa att jag inte har sovit ett dugg. mamma säger att jag ska försöka halvligga i soffan istället.
05.35 - ligger nedbäddad i soffan här nere. eftersom min cpbox inte vill känna av kortet som sitter i så funkar bara ettan, tvåan och fyran.
05.55 - nu har jag tittat klart på "fråga doktorn" på ettan.
06.00 - aktuellt eller nyheterna? orkar inte...
06.03 - ger upp att försöka sova, går upp och hämtar OTH3 och börjar titta på det.
06.30 - hungern dödar mig (inte mer än hostan) jag går upp och steker ägg och brer två mackor. pratar med mamma och pappa som nu har gått upp.
06.55 - går upp och tar min tredje macka samtidigt som jag tittar på mamma och pappa när dom gör sig redo för att åka.
07.02 - slutar hosta...
06.17 - säger hejdå, vi ses imorgon och godnatt till mamma och pappa.
07.20 - ligger i sängen igen och somnar.
12.49 - vaknar igen.

jag skrev inte i alla gånger jag tog hostmedicin eller drack vatten men ja. Igårkväll så började jag hosta jättemycket utan att veta varför, tydligen ville det sluta förens på morgonen. Jag menar, varför ska man sluta efter åtta veckor? Då kan man lika gärna fortsätta livet ut ju.. typ. Aja, väntar någon dag men om jag fortfarande hostar lika mycket så ringer vi och KRÄVER starkare medicin.


Ungefär såhär han ser ut antar jag. Som älskar mig så mycket och klarar inte av att lämna mig. åh..


november 24

BARA EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON. IH!

Jag vet att min uppdatering har varit usel den senaste veckan men jag har bara inte orkat. Men idag mår jag mycket bättre. Jag har precis duschat och borstat tänderna så jag känner mig mycket fräschare. Jag lovar att ni inte ville lukta på mig nyss, jag stank verkligen! usch.
Men jag går inte till skolan imorgon men på torsdagar kommer jag nog tillbaka igen. Öppet hus på skolan också, jag tänker gå dit och få mig en biobiljett har jag bestämt. Kom och hälsa på?

Det känns som jag måste plugga. Men jag orkar inte. Soffan väntar ju. Puss!

november 23

Jag har haft en av mina värsta nätter någonsin. Jag gick och la mig vid tio och slockande dirket. Vaknade igen någon gång efter elva vet inte varför. Men då kunde jag inte somna om. Men somnade iaf vid halv ett iaf. Men dock vaknade jag igen halv två tror jag det var. Jag kände hur ont jag hade i hela kroppen men speciellt i ryggen. Jag kunde inte ligga på något sätt alls så jag låg bara och vände mig fram och tillbaka. Sen började jag gråta, av smärta. Jag kände verkligen hur ont jag hade i hela kroppen. Jag skakade och fick svårt att andas. Jag började hosta och sen fick jag skynda mig att spy för tredje gången. Men jag hade ju inte ätit något så jag fick ju typ inte upp något annat än slem men det gjorde så ont i magen, ni anar inte. Jag tog en ipren och jag har ärligt talat inte sett mig själv skaka så mycket som jag gjorde när jag tog ipren i munnen och drack ur vattenflaskan. Efter ett tag kunde jag iaf somna om och har precis vaknat. Ryggen värker fortfarande as hell och jag fryser..

typ hej svinsjuka? :o

november 21

Igår med Simon var bästa på länge och jag blir så glad av sånt där, höjden på lycka. Men jag tänkte köra bilder och berätta om allt imorgon i ett annat inlägg istället.

Nu sitter jag hemma hos Tobias och ska snart gå till tågstationen med Alexandra och möta Bella. Sen går vi och köper gott innan vi går vidare till bion. Jag längtar sjukt mycket! Ni anar inte. Bästbästbäst.

Men jag ska iaf sova här i natt med Lina så efter bion kanske kanske jag skriver lite till, annars så ska jag ha världens bästa lördagskväll med bästa vänner. Underbart :)


november 20

Just nu vill jag ha... mat.
och så vill jag att klockan ska bli sju. FÖR DÅ SKA VI SE SIMON och jag blir så lycklig av att bara tänka tanken. Jag och Alexandra har sett honom fem gånger så ikväll blir det den sjätte. Tänk er att sitta där och bara lyssna på honom och åh, det är bara Alexandra som förstår när jag inte kan sätta ord på det här. Först efter jag har slutat ska vi gå till maestro och äta godaste pizzan favoritpizza MUMS. Sen drar vi till p&l-café och väntar på Simon ska komma, sen far vi hem och chillardillar med vänner. Jag tror inte att det kan bli en bättre dag.

Igår sov jag hos Lina, det började med att vi gick till hennes mormor så fort jag kom till Borlänge, där åt vi mat. Sen gick vi vidare till TG som det kallas, va? Deras scoutgrej iaf, och där var det en tävling mellan Linas B-lag och laget som de yngre går i. B-laget vann. Såklart. Men det var roligt, efter tävlingen fick man massa muffins, gott! Sedan gick vi hem igen och tittade på en bra men ändå konstig film. Det var en sån här film som man blir irriterad på. Det handlade om en familj och deras tredje barn hade dött i mammans mage så de tänkte adoptera en till unge. På ett barnhem hittade dom en flicka som de förälskade sig i,blablabla. Man visste ju dirket att det var något fel på henne. Hon var helt psyko. Mer än så orkar jag inte berätta.

Nu fortsätter jag med att skriva klart min filmanalys och chilla i favoritsoffa <3 puss!


BABY <3

november 19

Efter en jobbig morgon sitter jag nu i skolan, på samhällskunskap, i en diskussion om en film som vi har sett.
Jag är trött efter att ha först blivit arg på mitt hår, menar vad vill det mig, varför gör den såhär mot mig? Och sen sprang jag runt i nästan hela huset efter mina lackleggings som Ida lånat av mig samtidigt som jag åt en yoghurt. Tror ni jag hittade dom? Nej. Och när hon inte svarade på sms blev jag bara argare så jag fick väl lov att ta ett par andra tänkte jag och när jag precis satt på dom, och det är tio minuter kvar tills jag måste gå till bussen så svarar hon på smset och säger att dom ligger i hallen. Vad gör dom i hallen? Varför lägger man kläder i hallen? Åh, helt knölade var dom också :(

När jag kom till Borlänge så orkade jag inte kliva av i centrum och ta nästa buss utan jag åkte till resecentrum och tog nästa, och där var jag nära att stå där utan busskort också men men, iaf.. Såklart skulle ett hundratal med småbarn på den bussen också, så vi blev fem minuter försenade och jag kom försent till skolan men egentligen inte för vi hade inte börjat. MEN skitsamma, jag har ont i magen .__. hejdå.


november 18

Jag har bestämt mig för att jag ska se winnerbäck den fjärde december. Så jag ber extra snällt att mormor hjälper mig fixa biljetten och längtar. Med Lina också, det kommer bli awesome!
På fredag är det Simon också. Jag läääängtar. Det kommer bli så fint, ja, som det alltid blir när han är i närheten. Sen efter Simon på P&L-caféet så funderar jag på lite parti någonstans. Det måste ju hända något kul på fredagskvällen, och jag har vänner som är pepp och jag är pepp. Känner på mig att fredag kommer bli en finfin dag alltså. Lika lördag också med new moon med vårat gamla gäng igen, det ska bli så kul att ha alla samlade igen. Jag kommer nog få finaste helgen med finaste vänner <3

och grattis linn på sjuttonårsdagen! <3


nytt

nu för stunden orkar jag inte ändra något mer angående min design så det får duga. men lite uppfräschning blev det ju (y)

-

jag orkar inte.
ny design kommer inom kort.

-


november 16


Jag fick ju mitt pris jag vann häromdagen. När jag öppnade paketet så såg jag att det var dubbelt av allt, det var ju bra tänkte jag. Men idag kom det ett nytt brev med dubbelt igen. Alltså har jag fyra av allt nu, det är ju asbra. Kommer ju räcka i flera år (y) :D



JAG HAR MIN BILJETT NU <3<3<33<3<3<3<33<3<3


den är jättefin :) <3


nu ska jag försöka plugga lite engelska och filmkunskap, gött såhär inför måndagskvällen va?

jason derulo - whatcha say




nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys!

Jag och Alexandra har precis ätit upp våra makaroner och köttbullar. Och ska snart åka vidare till Lina. Det blir massa film och mys.
Men jag hatar att det tar typ ett år att komma hem. Först var bussen till Borlänge helt galet mycket försenad. Jag förstår inte varför, hur kan det ta så lång tid att åka från regementet liksom? Men iaf, på grund av den sena bussen så fick vi lov att ta en lite senare från Borlänge som var helt sjukt seg. Jag överdriver inte ens. Galet. Och jag hatar det, men nu glömmer vi det och tänker på det postitiva oki :) Puss, ha en trevlig kväll!


november 13

Det är fredag idag. Det är den trettonde. Men det är fredagsmys om det så är det sista jag gör.

Jag sitter på filmkunskap och vi ska välja en film vi ska skriva om. Det ska typ vara en film som är baserad på Hollywood blabla, annars så får jag välja vilken jag vill.

Men snart ska vi gå på lunch, tacos eller kotlett? Vi får väl se vad som ser godast ut just i stunden. Sen kommer Alexandra hit och sällskapar enda fram tills vi ska åka hem, runt fyra. Då åker vi hem till mig och äter lite, jag vet inte vad men någonting rotar vi väl fram, sen hem till Lina!



FREDAG <3


Sjung sånger för mig om varma gator

Vad kallar man årstiden vi är i just nu? Är vi kvar i hösten eller har vi övergått till vinter?








värdelöst lite jao

Det här har ju en av de mest värdelösa dagarna alltså. Började med samhällskunskap där vi bara såg på film, sen ingen svenska och sen när engelskan var så fick vi reda på att vi inte alls skulle göra det nationella provet, alltså hade vi inget att göra då heller. Men efter ett tag så kom Peter fram till oss och sa att vi tre tydligen hade missat att dom hade haft mediakunskapen tidigare bara för vi inte hade någon svenska. (Ja, jag älskar min klass så mycket som säger något när det händer något) Aja, vi skulle bara se en film så vi satt och tittade på filmen då. Den var inte ens bra, fattade inte själva poängen..

Glada nyheter är iaf att jag ÄNTLIGEN kan bita av maten. Tillexempel en smörgås, skönt att kunna äta som en riktig människa igen istället för att bryta av i småbitar.
En till bra sak är att min hosta har blivit bättre (woho, grattis typ.) Jag har bara tagit medicinen en gång idag och inte alls hostat så mycket på hela dagen.

Imorgon blir det fredagsmys @ linas place. Jag längtar lite smått! :)


herregud...

Jag fick VG på samhällskunskapen, woho.
Annars så sitter jag i den oskönaste soffan i skolan, ja den oskönaste soffan jag suttit i hela mitt liv. Vad tänkte dom med som beställde dom här antikaffärenmöblerna. Är dom köpta på loppis eller? Trodde ärligt att det var ett skämt första gången jag såg det. Ska vi leva med det här? När dom berättade att dom skulle göra om och frågade vad vi ville ha, alla sa soffa. Då tänkte jag mig en SKÖN soffa med kuddar i. Ingen hård och med knölar på ryggstödet som gör att man får ont i ryggen av att sitta i dom. En annan hemsk grej är ju också att man faktiskt SKÄMS när det kommer folk som inte går på skolan och ser det här. Det är vidrigt!

Tio i två börjar engelskan och det nationella provet, önska mig lycka till!


Typ såhär. Man ba okeeeeeeej?

november 12

På torsdagar har jag sovmorgon så jag brukar kliva upp vid åtta men idag vaknade jag vid sju och var galet kissnödig, men jag gick och la mig igen såklart. Men jag somnade aldrig om i dirket skönhetssömn, vaknade flera gånger och trodde jag hade försovit mig. Men men, nu orkar jag inte riktigt gå upp. Varför kunde jag inte vakna senare och vara sådär kissnödig, så man blev tvungen att gå upp liksom?

Idag. Torsdag. Samhällskunskap först, sen lunch och sen ska vi egentligen ha svenska men Lotta är inte här så, hej till jättelång lunch då. SOFFA <3
Sen ska vi ha engelska nationellt prov, prata. ohohohonej. Vill inte. Lite mediekunskap också sen sluuuuuut. Jag hatar torsdagar.


kvällen i bilder

- för att det blir mycket roligare då.



Varför är kanal 5 så emot one tree hill? Dom visar det på söndagar klockan sex, liksom varför det? Varför inte på en vardagskväll, det är väl ändå rätt populärt? Jag missade avsnittet i söndags men tänkte att nu när dom börjat med såhär bra "play" på datorn så kan jag titta på det där. Men dom visar det inte? VAAAAAAAARFÖÖÖÖÖR? :(
Orkar inte titta med dålig kvalité och utan text riktigt...
(och såklart fick jag också lov att faila med att visa en bild där man inte ser vad det står, står iaf "endast klipp" där i parantesen)


Min varma choklad! Men det spenderades vid datorn istället, synd att vi inte hade någon grädde hemma ba ju :o


Den här lappen kom med posten idag. Det måste ju vara mitt pris som jag vann för x antal veckor sen. Kul! Ska hämta paketet imorgon :)


Träna vadå? Jag blev hungrig...


Och att Puffen också tydligen var det var ju ingen nyhet. När det bara var en liten del kvar så delade vi på mackan. Hon är så söt när hon faktiskt biter av och tuggar i sig och sen bara vill ha mer :)


Varför varför varför har jag inte börjat med det här tidigare? :o

Men nu ska jag äntligen sova, jag har väntat hela dagen på den här stunden. Godnatt!


update

Jag har pratat med Alexandra nyss i en timme och 40 sekunder :) Hela hennes bussresa hem underhållde jag henne med min finfina humor som alla älskar. Haha... Kul.

Jag har fortfarande inte hittat mitt matkort, jag gissar på att jag tappade det på resecentrum imorse, åh. jag undrar vart det ligger nu. Men ska beställa ett nytt imorgon och om två dagar blir det som vanligt igen. Men jag får alltså leva på Bellas andra portion imorgon och på fredag :) Men det är en hemlighet, okej?

Jag hade tänkt träna idag. Hm... det blir nog inget av det iaf. Jag ska snart hoppa in i duschen, den är efterlängtad! Sen senare ikväll är det ju Grey's igen, så jag ska njuta av avsnittet med varm choklad. Gott!

november 11

Nu har jag skaffat mig så jag följer olika bloggar med bloglovin. Och så har jag satt dit en knapp men jag lyckades inte riktigt få den som jag ville men det får duga så länge.

Sen idag när jag skulle gå och äta så tänkte jag ta fram mitt matkort innan vi går, jag letade i fickan, eftersom det var där jag la det igår. MEN. Det låg inte där, jag tittade överallt. Sen öppnade jag skåpet, letade där. Men nej, jag tittade i väskan också. Men det var borta. Jag blev så jävla förbannad. Jag orkar inte med att det är borta! Så Bella fick gå två gånger och hämta mat idag, dvs andra gången var till mig. Det funkar ju, men jag ska leta reda på det resten av dagen och är det borta så är det, då blir det att beställa ett nytt imorgon för femtio kronor. Drygt.
Jag kanske tappade det på resecentum imorse när jag tog fram busskortet ur samma ficka, men ja, jag vet inte.
Blä :(

i love my computer ok.

Mediakunskapen har tagit slut för den här gången och nu sitter vi och väntar på att multimedian ska börja. Även om tisdagarna i skolan är chill men bara datalektioner och man kan sitta vid datorn hela dagen och göra som man vill, så blir det ändå lite tråkigt i slutändan. Som nu tillexempel. Vad ska jag göra? Jag har läst igenom massa bloggar, kollat alla mina vänners bilder på bdb och försökt låna om min bok på biblioteket... som inte alls gick bra. Fattar inte vad kärringarna där tänker med, och vad menar dom när dom säger att det går att låna om på internet om det inte går?! Så nu skiter jag i det och tänker slänga in boken på någon där inne i huvudet, sen går jag hem och tittar på filmen istället för att läsa klart och sen skriver jag den där förbannade recensionen. Men inte idag! För idag sover jag hos lina, men det har jag redan sagt så behöver inte säga det igen, oki?

Efter att ha skrivit massa strunt på ett inlägg nu så tänker jag fortsätta läsa randombloggar och bloggar jag inte ens vet vilka är, kul va?

november 10

Godmorgon!
Jag har kommit fram till skolan och sitter i soffan inne på grafen. Jag fryser och jag hade ju tänkt ta min blåa kofta på mig men såklart glömde jag den, så jag har bara t-shirt ändå :(
Och sen är jag galet trött också, som vanligt. Ont i tänderna också.. MEN OKEJ, jag ska sluta klaga :)

Inatt ska jag sova hos Lina igen, myyyyys. Jag tycker om att sova där :) Att ha sällskap sådär på kvällen och natten tycker jag om, lika som igår då Alexandra sov hos mig, borde göras oftare ju.

kladdkaka <3 mys = sant

Gissa vad jag och Alexandra har gjort? KLADDKAkA! Inte så svårt att räkna ut, huh? Det vill säga är att allt är som vanligt. Vi har också tittat igenom riverside och förra avsnitten andra avenyn eftersom Alexandra inte sett det, men egentligen sov jag igneom halva, men det är en hemlis.

Nu sitter vi och tittar igenom fotbollsgalan lite för att om tjugo minuter, 21.30, kommer älsklingarna KENT. MMHHH! Vi undrar vilken låt dom ska spela.. Antaligen från det nya albumet. Men tror inte det blir töntarna ändå :) Det kommer bli bra iaf, och jag längtar som en tok till 3 mars så det är galet!!!!!!!!!!

På tal om det så kommer det en liten bild från när Alexandra var i skolan idag och vi satt i soffan, favoritsoffa som jag önskade att bara var min, att jag bestämde vilka som satt där och att jag fick sitta där när jag ville, ja det önskar jag..


"HEJ, JAG HATAR DIN MOBILKAMERA LINDA"


november 9

Godmorgon!
Jag sitter i soffan och äter yoghurt. Det funkar rätt bra med tanke på det jag skrev igår om såret. Inte ett dugg bättre. Inte hostan heller... vaknade en kvart innan väckarklockan för att jag hosta, kunde inte sova igår, för att jag hosta. ÅH. ORKAR INTE, jag orkar inte heller sitta och ta astmamedicin för det känns så jävla fult när jag inte ens har astma. Jag har ju tagit medicin men det hjälper inte. Jag vet att jag kan ta fler gånger om dagen men den är ju bara jobbig ändå.. känns ändå inte som det hjälper. Jag vill ha en annnan medicin :(
Bulan är inte heller bättre men inte dirket sämre heller. Det gör ont så fort man kommer åt bara...

Nu ska jag fortsätta platta mitt hår som jag slutade platta för jag blev sur :)

Later!


stackars mig...

Jag gillar min godnattspellista på spotify, massa goa, gamla, pinsamma och bra låtar. höhö :)
ANNARS så har jag ett sår eller liknande långt långt in i käften, typ där sista tanden slutar på nedre käken. Jag vet inte hur det kom dit men det kom för några dagar sen iaf och istället för att bli bättre så har det bara blivit värre. Idag har ju varit en pina och jag ljuger inte när jag säger att det gör ont där vad jag än gör, nästan. Jag kan prata utan att det gör ont, och dricka. Men äta, hosta, nysa och framför allt att röra på tungan. Man tänker inte på det men när man äter (eller iaf äter som jag, bara tugga längst in på höger sida) så brukar mat fastna i kinden typ, för att få bort det och svälja maten använder man sig av tungan ju. Och det är då det gör som mest ont. Så såret eller blåsan kanske sitter typ där tungan på något sätt sitter fast?

Aja, lite synd om mig äre allt med tanke på det där såret, hostan och bulan. Fufan :( Nu ska jag sova och hoppas att allt känns bättre imorgon för då ska baby sova här. puss!

november 8

Grymt kul kväll igår!
Det började med att vi firade morbror som fyllde 28 igår, grattis på han. Sen senare under kvällen var jag i Falun hos jessica med massa trevligt folk. Det var jättekul förutom bulan jag har mellan ögonen nu :o Av någon andledning fick jag typ en bokhylla över mig? Men aja, det var kul ändå :)
Anna, Bella, Anna, Chrille och Nils made my night, puss! <3

Annars så har jag INGA planer alls för veckan. INGA liksom?



Hela veckan helt tom? Hjälp mig fylla den. Men jag tror att Alexandrababy kommer hit imorgon och myser?
Men det löser sig nog, allt löser sig.

a day to remember - you had me @ hello




buhä! :(









fanfanfanfanfan och ett fan till. Kungen fick lämna idol och ännu en gång kastar jag iväg kaninen av ilska, fast hårdare den här gången. JAG VILLLE INTEEEEEEEEE.
blä och jävla helvetes skit :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(


skicka hem tönten istället....... era puckon!


november 6

Det är ovanligt av mig att se att klockan är typ sex och jag startar datorn för första gången på hela dagen. Jag behövde den inte helt enkelt på hela dagen idag.

Ikväll blir det fredagsmys @ home. Ska väl typ se idol och försöka att tvätta och städa lite. Det låter väl kul för en fredagskväll? Nja, men egentligen orkar jag inte så mycket för jag är trött pga att jag inte sov så många timmar inatt för den där jävla hostan! Nu kan jag knappt hosta alls längre, det gör ont i magen och i halsen. Så ska sitta hemma och tycka synd om mig själv hela kvällen innan jag somnar, hehe.

MEN SÅNT HÄR GÖR MIG LYCKLIG!

kents nya album idag ♥

puss?

Nu sitter jag hemma hos Lina! Vi har bakat kladdkaka, det var gott även om den blev failad IGEN, men det är ju som vanligt.

Jag sitter och sjunger till Simple Plan (då när jag inte hostar alltså, som typ är hela tiden) och Lina sitter inne på existenz.
Men nu ska jag ta hostmedicin igen och fortsätta med att leva livet (liva levet. he-he-he)

bara två timmar kvar sen slut!

Isabella: Vad är det för lunch idag?
Jag: Jag vet inte, kan kolla.. det är kyckling eller pannkaka.
Isabella: Okej.
Jag: Ska vi gå dit och äta alltså?
Isabella: Ja det gör vi, gott!
Jag: Iza, vill du också gå till küselska och äta idag?
Iza: Men... jag har ju redan ätit?

Och där förstod jag och Bella att klockan var typ ett och att vi hade första lektionen efter lunch och inte hade någon lunch idag för vi skippade den. Lyckat! Haha.

Jag har tråkigt, därför skrev jag det där okej?
Och jag har typ fått ett till sår i munnen eller jag vet inte vad det är men ont gör det iaf.
Inatt ska jag sover jag i Borlänge.
PUSSSS <3


november 5

Om jag sov dåligt igår så sov jag helt underbart gott inatt! Somnade typ på en gång och sov utan att vakna fram tills väckarklockan ringde. Jätteskönt!
Nu sitter jag här med mina två limpmacker som jag bryter av och sedan stoppar in i munnen, kan fortfarande inte tugga riktigt. Men annars så är det bra förutom ett sår som gör ont hela tiden, usch.
Igår började det ju snöa också och nu ligger det ett vitt lager på marken. Även om jag hatar vintern så tycker jag ändå att snön är sådär mysig. Och den här snön plus alla julsaker i affärerna gör så att jag längtar jättemycket till jul också! Men nu är det inte så långt kvar, typ bara 7 veckor kvar till jullovet?

Jag är glad idag :)

en kudde, någon?

Jag är så trött så att jag skulle somna om jag bara la mig ner.. och jag som ska se grey's om en timme, inte somna då! Men sen dirr efter det blir det sängen.

Jag träffade Alexandra efter skolan, vi skuttade omkring i Borlänge lite innan bussen tog mig till mormor och morfars lilla stuga, där fick jag mumsmumsmat :)
Efter jag kom hem har jag suttit med att sätta in kort i fotoalbum. Kulkul (y) Jag skrev precis klart samhällskunskapen och har skickat in den så imorgon väntar en lååååååååååååååång sovmorgon. Så himla skönt.
Nu ska jag fortsätta lite med det här och sen tven och sen godnatt. Men det har jag redan skrivit en gång.

Aya, see you later, aligator

gääääääääsp

Halvligger inne på graflektionen och hostar som en jävla idiot. Man kanske skulle ta sig ett litet sug med medicin och hoppas att det går över?
Mina ögon stängs snart av sig själv och jag skojar inte. Jag blir jämt så trött på grafen. Beror det på att jag sitter i soffan? Nej, det kan jag väl knappast tro? :o
Men jag är trött och vill ha min säng, på tal om det så är jag väldigt kissnödig också. Jag försöker lyssna på vad Anki snackar om men det går inte så bra...

november 4

Jag sitter i skolan nu med kläder som gör att jag ser tjock ut. Och vi sitter på samhällskunskap och ska skriva klart uppgiften som jag inte skrev klart igår, jag började men blev inte klar. Men ska skriva klart den idag så jag får en fet sovmorgon imorgon.

Jag är jättetrött för min hosta har kommit tillbaka igen och jag hostade så mycket igår kväll, hela tiden. Och inatt, så jag vaknade hela tiden. När väckerklockan ringde så kändes det som jag inte hade sovit mycket alls. Den där medicinen jag har verkar ju inte hjälpa sådär superduper mycket. SEX VECKOR HAR GÅTT NU. Åh, jag orkar inte...

eh?

Jag har sår i munnen. Det svider på mina läppar. Jag är nyduschad. Jag ska försöka plugga lite samhällskunskap som ska in imorgon. Fast jag hellre vill göra något annat. Jag har ont i huvudet. Jag fryser. Jag är trött. Jag försöker komma på meningen med dessa meningar i det här inlägget men får inget bra svar så därför slutar jag här och nu.

november 3


Jag och Iza gick till gruvan på idrotten igår, och det blåste så jävla mycket att vi nästan blåste bort :o


Vi satt oss på en bänk och kollade på gruvan, haha :)

Aja, jag är trött och det var hårt att gå upp imorse hos Lina för jag låg så skönt, som man alltid gör när det är dags att kliva upp. Och jag har ont i mina tänder så jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Och jag måste plugga när jag kommer hem.
Men det var kul igår iaf, måste jag säga :)


november 2

Sitter och äter potatis blandat med sås, gott! Ja, jag har ont i min mun. Och tydligen hade jag fått för mig att jag skulle dit klockan två fast det egentligen var halv två? Men det löste sig ändå.

Natten kommer spenderas i Borlänge. Det kommer nog bli en trevlig kväll med vänner. Och Ida sa precis till mig att dom visar första avsnittet på OTH på tv just nu. Alltså, börjar dom om från början igen och visar avsnitt, alltså runt fyra på eftermiddagarna. Även om jag har boxarna så är det kul! :D

Tänkte lägga in lite bilder från dagen exakt...

HÄR





HÄR

och...


HÄR.

MEN, jag får ju typ rådamp på blogg. Varför går det galet segt? Ska man någonsin få reda på varför? Och kommer det bli bättre snart? Annars lämnar jag den här sidan. fufaan.

mer partybilder!


my babes <3


SÖTNOSAR.


<3


PUSS! <3

TACK ALLA! <3

Lördagen segades tillsammans med Alexandra hos henne. Vi hjärta film alltså. Vi började med att se klart the shining, som var helt jättekonstig och jag tänker inte se den filmen igen. Sen tyckte vi att Hannah Montana passade utmärkt, haha. Vi orkade fortfarande inte resa oss upp ur sängen efter det, så vi fortsatte med The Clique.
Senare dissade vi sängen och satt oss i sängen istället och såg senaste Harry Potter som jag fortfarande inte hade sett. Minus att Alexandra sov igenom typ hela kvällen men jag hade mysigt med mig själv ändå.
Vi spelade vårat "ollonspel" också. Ja, vi är lite småtöntiga sådär ibland, jag vet. Natten fortsatte med En Ängels Tålamod. Så jävla kul program! Det borde ju börja igen.

Nu ska jag kanske titta igenom fredagens idol om jag orkar. Dåligt tema så jag vettefan. Annars, så godnatt! :*


november 1

Sådär. Då har alla upptäckt hur oaktiv jag är när jag inte är hemma. Dålig bloggare jag är, jag vet. Men med samma fart som det hände saker hela tiden så försvann min ork att ens gå in på bloggen. Så ja. Men inatt dör höstlovet slut och imorgon är det skola igen. Kan inte påstå att det känns som det. Känns som det var förlängesen jag var där. Men iallafall. I fredags var det festen jag väntat på i flera veckor! Jag var sjukt pepp och ja, den blev rolig, tycker jag. Lite seg början men nu när jag tänker tillbaka på kvällen så vill jag dit igen.

Lite bilder bjudar jag på. Oredigerade dock. Men det lever vi med.


Ida och Malin började som fjortisar men slutade som jag vet inte vad :)


Jag och Alexandra var dom snyggaste katterna! MJAU


Babe <3


Jag älskar Jennys och Annas miner :D


Blogg går så segt så jag får lust att sticka nålar i ögonen. Jag har inte tid med det här känner jag. Därför återkommer jag med mer bilder LATERO.

RSS 2.0