Hejdå

Ni hittar mig nu på www.nattstad.se/lindanellfors istället.

blogg.se vs. nattstad.se

Jag kan komma på en fördel med blogg.se och det är att jag kan ha designen och utseendet hur jag vill. Men när man tänker efter så har det krånglat väldigt mycket för mig. Och det är fortfarande krångel och grejer. Med nattstad så får man pengar för varje sidvisning och man kan göra allt är bara bättre. Det finns fler fördelar med nattstad helt enkelt. Och att man inte kan ha sidan precis hur man vill gör mig just nu ingenting. Så jag byter. Jag har bytt blogg. Det sorgliga och jobbiga är att börja om från början igen. När jag har kommit igång med den här bloggen liksom. Men det är så mycket krångel och nattstad ÄR bättre. Sa jag att man får pengar för varje sidvisning? Jag kommer ha den här kvar såklart. Och kanske kommer jag tillbaka senare.

Säg hej till nattstad!

Onsdag

Sitter i skolan nu. På avslutning på samhällskunskapen. Vi ska fika och se film. Tillsammans ska vi se. Den har jag ju inte sett flera gånger förr. Men den är väl rätt rolig så det gör inte så mycket. Minns hemma hos Jenny när vi tittade på den här filmen hela tiden typ. Haha, åh så ful!
Vi är fyra stycken här. Gud vad jag älskar min klass. Vet inte ens vad jag gör här riktigt, men man får ju fika så. Och så ska jag prata med några lärare sen åker jag till Borlänge.

Håret är lite bättre idag faktiskt. Och det blir väl bättre om några dagar förhoppningsvis. Men jag vill inte vänta. Jävla virvel som förstör allt. Den kan ju dö.

 

Alice i underlandet

Jag har precis sett färdigt Alice i underlandet. Den nya otecknade versionen alltså. Den var bra, inte direkt så likt den tecknade men som jag förstod det så var det lite som en fortsättning? Eller jag vet inte men bra var den iallafall!
Nu tänkte jag sova. Ska upp tidigt imorgon för gissa vad? Jag ska till skolan. Sen kupolen och sen till Jenny. Trevlig onsdag blir det nog. Godnatti.

Bajshår :(

Jag tänker inte lägga upp en bild på mig och min lugg här nu. För det första så är jag nyduschad och ofixat hår. För det andra så tror jag att den är FÖR tunn, därför är den inte som den ska. Jag ville ju ha den tunn, men jag tror den är för tunn som sagt, åh. Jag blir jävligt irriterad ska ni veta. Det är inte alls såhär jag vill ha det. Hår som hörde till min gamla lugg vill lägga sig över min nuvarande lugg, frisören sa att det skulle bli bättre om några dagar och det blir det säkert men nej, jag ska fixa till det imorgon eller ikväll. Göra den lite tjockare liksom. För det här går inte. 

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på lite film eller något. Hade tänkt göra en annan sak ikväll också men jag får göra det på torsdag istället för imorgon ska jag till Jenny. Så är det.

Sommartider

Det är juni! Det är sommar! Jag har fått lite färg! Wihooooo!
Men håret blev inte lika bra som jag hade tänkt mig men,
det känns som det är dags för något nytt.

RSS 2.0