Tråkigt bloggprat bara...

Nu får min blogg duga! Och jag orkar inte ändra på den igen på ett bra tag till.

Alltså, så som bloggen såg ut igår och de tidgare dagarna skulle den egentligen se ut, plus en header och lite småändringar. Men sen gick inte headern att lägga upp. Ingen aning om varför men det måste ha varit temat det inte gick på.
Det dåliga är, att min blogg var liksom lite bredare då. Så jag kunde ha större bilder. Så nu är massa bilder inte hela pga för litet utrymme. Men det får väl vara så då. Önskade jag kunde ha den lite bredare så om någon vet hur jag ska göra så kan väl den personen säga till? :)

Huvudvärk

Efter att alla sjungit i Idol ikväll så hejar jag på Olle och Linnea. Tror jag. Kanske Freja också. Svårt att säga. Aja, det spelar väl inte så stor roll vem som går vidare då.

Idag är det en vecka sen Figo dog. Jag tog en bild på hans grav när vi begravde honom som jag glömt lägga upp.


Söt va? Vi tog pinnar som kors och plockade lite av de sista blommorna som fortfarande fanns. Vi ska sätta dit ett riktigt kors senare.


FULT

Sitter på historia som jag inte har något att göra på eftersom vi ska intervjua någon och det ska jag göra imorgon och jag har redan bestämt mig vem och vad så nu behöver jag inte göra någon så jag sitter bara och väntar på jag ska få gå och äta för min mage börjar bli lite hungrig nu och jag hatar att jag skriver allt i samma mening utan att sätta punkt. Irriterande.

När jag gick till bussen idag så kom jag på en ful sak. Att jag nästan bara har kläder från Ullared på mig. Tröjan man ser på bilden är ny, eller jag köpte den sist jag var där, ni vet. Har inte använt den än bara för att jag typ inte kan ha någon jacka under för då får jag världens biff armar. Men det såg ändå helt okej ut med min svarta jacka, som också kommer från ULLARED. Till det har jag svarta leggings från ULLARED, dock gamla. Har strumpor och trosor på mig från ULLARED. Använder såklart också min bruna tubhalsduk från ULLARED. Haha......


Eller?

Lockigt

Blev färdig mycket tidigare idag. Ínte ofta jag är helt klar redan nu. Men det beror ju mest på att jag inte plattar mitt hår idag.



Efter jag har duschat på kvällen brukar jag sätta upp håret i en knut och sedan sova med den knuten också. Vilket gör mitt hår väldigt lockigt, lite för risigt brukar det se ut. Men igår kväll hade jag inte lika hård knut, utan den satt lite löst plus att jag sprayade i saltvattenspray när håret fortfarande var fuktigt också. Tycker det blev tillräckligt bra för att låta det vara idag!



Det är en lång dag idag, men jag lovar att jag skriver igen senare. Puss!


Strawberry

Laddar ner lite musik som jag tänkt lägga in på mobilen men det går så segt så jag tror jag får lov att lägga in de imorgon istället, orkar inte vänta.

Iaf. Det var skolfoto idag. Inte så stor grej nej. Men jag log på mitt enskilda. Log och visade tänderna. För första gången på flera flera år ler jag och visar tänderna på mitt enskilda skolfoto. Haha. Deni!
Sen efter skolan for jag till kupolen och träffade Jenny. Lika fint som vanligt! Och jag använde min kamera för en gångs skull också men kan ju inte lägga upp bilderna, som sagt tusen gånger förr.

Nu tänkte jag sova. Sov så gott alla! Det ska jag göra. ♥

Tv hit och tv dit

Tror jag fått en ny favorit i idol förresten. Fan vad bra Daniel var ikväll! Har inte tänkt på honom så speciellt mycket förut men nu så! Han har fått min första röst. Synd bara att han möter sånt svårt motstånd. Både Jay och Simon var också riktigt bra. Av tjejerna tror jag Minnah går vidare.



Nu tittar jag självklart på Kungarna av Tylösand och det är så sjukt, roligt och bäst typ.
Och bara en sak till som har med tv att göra, gissa vad jag köpte nyss som snart kommer hem till mig?! Ja, just det..... ;)

Jakten fortsätter...

Kom på att ett ställe där min usbsladd kanske kanske kunde ligga. Under min madrass. Låter lite knasigt men man vet aldrig vad som hamnar där, eller under lakanet också. Men... Den låg inte där. Mitt liv är lite förstört. Sånt här klarar mitt tålamod inte av. Och det känns på något sätt onödigt att köpa en ny sladd iaf den skulle komma upp. Jag väntar tills batterit är slut och har sladden inte kommit fram då, då köper jag en ny! Vad det än kostar!!!


29 september

Snart är klockan åtta och då är det idol igen! Vet inte riktigt vem jag hejar på idag men såklart lite på Malin för att hon är från Falun. Sen får vi se vem som är bäst helt enkelt.
Och ja, jag älskar att tjata på er om idol. Idol hit och idol dit. Tror idol är mitt favoritprogram, heh!

Lite senare ska jag berätta hur min dag varit idag. Så kika in igen mina vänner.

Kvalvecka onsdag: Malin Brännlund, Simon Lingmerth, Michaela Osberg, Daniel Norberg, Minnah Karlsson, Jay Smith. Foto: Linus Hallsénius


Tisdagskväll

Har precis kommit hem från moffa och mommo! Morfar fyller som sagt 65 år idag.

Nu ska jag mysa med Fredrik innan idol. Ikväll hejar vi på Andreas och Alice! HEJJJA!


Haha. Det här är Fredrik. Han är tydligen snygg, fick jag reda på idag. Hehe.

Okej, förlåt för ett mindre seriöst inlägg. Har inget riktigt att skriva. Brukar komma på en mening som jag ska skriva och då blir det så kort så det bara ser dumt ut.

28 september

Jag försov mig imorse. Inte så mycket men hade ungefär en halvtimme på mig att göra mig i ordning bara. Jag hade ställt väckarklockan en timme för sent. Men insåg det efter ett tag så jag rusade upp och skynda mig. Hann inte äta frukost, så nu kurrar min mage.

Nu håller vi på för fullt med projketarbetet och jag tror nog det kommer bli riktigt bra det här! Slutar halv två och Fredrik följer med mig hem, mys!

Och just det, Grattis morfar! :D

Kladdkladdis

Kan inte säga att det var dåligt att Chris och Linda gick vidare idag, för de var bra! Tycker bara att Chris är lite tråkig? Men Linda var väldigt bra. PLUSPOÄNG FÖR ATT HON HETER LIKA SOM JAG :D


Mööösigt.


Min misslyckade kladdkaka med isig glass!
Hatar våran ugn. Hade kladdisen inne i nästan 20 minuter, tillslut orkade jag inte stå och vänta längre så tog ut den och hade den i frysen i över 20 minuter. Men ändå blev den helt lös :( Allt är ugnens fel. Vi måste verkligen köpa en ny spis.
Drack mjölk till. Har druckit 4 glas mjölk ikväll. Mjölk är mums <3

Nu ska jag sova, för imorgon kommer ingen mindre än.... Ja, ni kanske kan gissa? :)

Puss och godnatt! ♥

Idol & kladdkaka

Har precis bakat en kladdkaka, tjockis som jag är, som jag och syster ska äta när vi ser på idol ikväll! Ikväll tävlar tre killar och tre tjejer och när det gäller tjejerna så hoppas jag att Madeleine vinner över Jamilla så då hejar jag på Madeleine och när det gäller killarna vet jag inte riktigt vem jag hejar på. Jonathan, Chris eller Sebastian är det som är med. Hejar nog lite på Jonathan men tror det blir Sebastian som vinner. VILKA HEJJAR NI PÅ?

Har på mig myskläder också, såhär ser jag ut!




HAhaha. Kom på att bilden är kvar i kameran... Nu blev ni besvikna va? :(

Jakten på den försvunna sladden

Är det någon som sett min usbsladd till min lilla röda kamera? Jag kan verkligen inte hitta den och blir snart galen. Har tittat där jag har alla mina sladdar typ 7 gånger, runt omkring bordet där jag brukar ha datorn, har krypit runt under sängen två gånger och tittat i mina väskor flera gånger. Nu vet jag inte riktigt vart jag ska leta längre. Sist jag hade den var när jag förde över bilderna sen Ullared/Göteborgresan. Tror inte att jag använt den sen dess. VART SJUTTON ÄR DEN?


En munk i Ullared.

27 september

Sitter och äter min smörgås till frukost. Äter bara en bara för att jag ska äta så fort jag kommer till Falun och för att jag inte har mer tid.

Nu lär jag skynda mig, skriver mer när jag kommer till skolan! Puss.


Tomt

Min vecka är äckligt tom nästa vecka. Vad jag vet vad som händer just nu är endast detta;



Förstår inte riktigt vad jag ska göra hela veckan. Blir väl att lägga sig i sängen efter skolan och se OC. Vilket jag ska göra nu också. Tjing!

25 september

Vilket mysigt väder det är ute! Jag och Fredrik tänker bara ligga och lata oss i sängen idag. Skönt!

Vi har gjort det förr och vi gör det igen, så att säga.

I rymden finns inga känslor

Kom precis hem från bion. Och filmen var asbra! Den var rolig och söt och ja, bra. Så därför borde alla se den. För jag tänker se den igen. Någon dag. Den gjode mig glad.

Nu har jag ont i magen. Och är trött. Så nu tänker jag lägga mig i sängen och mysa med Fredrik.

Godnatt :)

http://ader.blogg.se/images/2010/36398_447028218528_671253528_5914631_2101041_n_98051211_105259850.jpg


Blä

En till irriterande sak kom nyss upp. Jag kan inte hitta min usbsladd till min lilla kamera. Utan den kan jag varken föra över bilder eller ladda den. Så jag behöver den! Och måste hitta den. Men inte idag, för nu åker jag till Borlänge och Fredrik. Skönt att vara där och slippa vara här hemma, komma på andra tankar. Vi ska på bio ikväll!


Hopplöst

Ångrar lite att jag gick till skolan idag. Hade bara 30 minuters lektion så jag slutade klockan tolv. Nästa buss från borlänge hem till mig går ju klockan ett. När jag då stod på stan och väntade på bussen så var den lite sen och PROPPFULL. Kan inte förstå att bussen blir så full på bara resecentrum. Vi som stod på stan fick såklart inte åka med. Och busschaffören sa att det skulle komma en extrabuss SNART. Efter en halvtimme kom den. Mindre än 5 minuter innan nästa buss skulle komma. Alltså fem över halv två.

Såklart kan inte dalatrafik rå för att bussarna blir fulla. Men det där med att sätta in extrabussar är de så dåliga på. Sist jag inte fick åka med och det skulle komma en extra buss fick jag vänta 45 minuter och idag 30 minuter. När de måste sätta in en extrabuss så lär de väl skynda sig lite? Plus att extrabussen som skulle gå till Malung bara gick till Mockfjärd nu. Och de som skulle längre än Mockfjärd då? Nej, dom fick lov att vänta tills nästa 57a skulle gå.

Jag hatar dalatrafik.
Jag hatar idag.
Allting är hopplöst.




Jobbig dag

Allting känns jobbigt idag faktiskt. Vill bara ligga i sängen hela dagen. Men jag har bara en lektion idag, så jag kan lika gärna gå till skolan. Jag fryser hela tiden och jag orkade inte platta håret. Fick iallafall i mig lite yoghurt men känns ändå inte bra i magen. Men det blir nog bättre. Och det blir bättre ikväll, är jag säker på. Känner mig helt skakis och känner mig helt seg. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det känns såhär.. bara för att. Känns som jag är påväg att börja gråta flera gånger också. Allting är jobbigt som sagt.

Nu ska jag till skolan, jag skriver mer sen. ♥


Magont

Vaknade klockan två i natt och kände att jag hade jätteont i magen. Eller inte riktigt ont, utan mer som illamående. Kändes som jag skulle få lov att gå upp och spy. Men jag lyckades somna om. Vaknade igen vid halv sju med samma magont. Gick upp på toa men det blev inte direkt bättre. Vaknade igen vid halv nio, fortfarande samma sak. Det gör ont i magen och emellanåt känns det som jag ska spy. Har inte ätit frukost än och vet inte om jag kan. Men jag ska försöka nu.


RIP ÄLSKLING


Jag älskar dig och jag kommer aldrig glömma dig <3



Jag kommer inte heller glömma när du var en liten kattunge och nyss kommit hem till oss. Hur du alltid sprang fram till mig när jag kom hem till skolan. Kommer aldrig glömma de gånger då du varit borta ett tag och vi var ute och leta efter dig. Eller glädjen hos dig när du äntligen kom till sommarstugan på sommararna.


Du är bäst! Vila i frid ♥

23 september

Det var skapligt jobbigt att gå upp tidigt och lämna Fredrik armar imorse. Han sov vidare eftersom han inte börjar förens runt tolv. Själv började jag tio i nio men imorgon börjar jag halv tolv och slutar ett så ska väl egentligen inte klaga.

Förutom att det är torsdag idag och jag hatar torsdagar eftersom vi slutar så sent som fyra. Det är alltså min längsta dag idag. Drygt men jag överlever nog.

Snart är det lunch och idag blir det tacos. Blir nog gott det!



En bild för att fylla ut det hela.

Hos Fredrik <3

Sitter hemma hos Fredrik nu och vi ska fixa våra armband! Ska visa er sen hur det ser ut :)

Lite irriterande att man är så trött bara. Så jag har faktiskt drucikt kaffe! Tro det eller ej. Haha. Och sen ikväll är det Idol och Kungarna av Tylösand. Värt skit!

Ska gå och hjälpa Fredrik nu och inte sitta här och försöka komma på något vettigt att skriva, för det gör jag ändå inte. Hejdå.

22 september

Var tröttare idag än igår. Kanske för att jag sov en kvart längre igår. Jobbigt är det iaf att gå upp klockan sex. Tänker inte göra det resten av läsåret! Bara nu i början. Och på onsdagar kommer vi inte börja halv nio varje onsdag heller, eftersom det är projektarbetegrejs. Så idag ska vi på sån information.

Efter skolan åker jag hem till Fredrik. Gött! (y)



JL ♥

Brr, vilket höstväder det var ute idag! Det regnade på mitt hår :(
Annars så hade jag det riktigt trevligt med Jenny. Vi åt på tacobaren och gick sedan runt lite på kupolen. En glass gick vi också ner innan det var dags att åka. Måste göras oftare tycker jag.


En snart två gammal bild!


Vad hände?

Som ni ser ser det inte lika ut längre. Det är mest för den där scriptrutan som kommer upp om man anväder sig av Internet Explorer. Det har ju något med scriptet på min blogg att göra och jag förstår inte varför. Jag vill ju ha en annons där? Jag tänkte att det kanske skulle bli annorlunda nu när jag ändrade design.
Jag vet inte riktigt hur det blir men det visar sig om ett tag.

Tanken var också såklart att jag ska ha en ny bloggdesign. Kommer inom kort! När jag orkar.

Seg segare segast

Sen klockan var fyra har jag bara segat och degat. Så jävla seg och trött och fryst. Ont i huvudet och nyser massa. Inte lätt alltså.

Men men, lite sisådär såg jag ut idag. Om man tittar på bilden här neranför dvs. HEheheHeH.


Man lär sig något nytt varje dag

Dagens läxa; Kolla schoolsoft varje morgon innan skolan.

20 september

Jag dricker saft till frukost. Helt normalt eller?

Inatt drömde jag att jag och två andra startade en monkibutik i mitt rum. Kläderna hängde bredvid min säng vid "sovrummet". Alltså inte direkt mycket kläder. Och min hall var provrum. Men efter ett tag tyckte både jag och alla runt om mig att det blev för jobbigt med massa folk och grejer här hela tiden. Så jag bad de att gå. Haha.

Okej, snart skola. Kul. Det känns bra. Men fråga mig igen om en vecka eller två och se vad jag tycker då. Troligen inte lika bra.

Skriver igen senare, puss!

Ny vecka

Det är skola imorgon. På ett sätt känns det bra. Samtidigt vill jag inte alls börja skolan imorgon. Jag vill fortsätta vara ledig. Fortsätta sova hur länge jag vill, bara gå hemma, inte bry mig hur jag ser ut. Så ah, vi får känna efter imorgonbitti istället för just nu kan jag inte känna hur det känns. Men härligt att börja elva imorgon, som alla måndagar! Och sluta halv ett, som alla måndagar! Så det kommer nog inte kännas så tokigt imorgon ändå. Och så får jag träffa Bellis. ♥

Har inte sådär superstora planer för nästa vecka men jag lägger ändå ut en liten kalender av vad som händer;



Jaha. Imorgon ska jag hjälpa mormor och morfar och städa. Eftersom ingen av de kan, mormor är opererad i knät och morfar är skadad i armen. På tisdag ska jag träffa Jenny efter skolan (jippie). På torsdag ska jag lämna in mina glasögon och byta glas. Har ju fått en aning sämre syn som sagt. I helgen händer... ingenting. Så hjälp mig med helgen, tack!

Godnatt flickor och pojkar och sov så gott.

Politik är jobbigt

Har haft ont i huvudet sen runt halv tre och politik gör det inte bättre. Har suttit och tittat på valvakan i över två timmar och blir helt snurrig i huvudet nästan. Det är så många frågor hit och dit och tillslut blir allt bara helt skruvat.

Alliansen kommer vinna i år igen. Och först kände jag att jag inte ville det men nu känner jag nästan att det kvittar. För att de har ju inte bara dåliga åsikter, eller? Själv tycker jag att det rödgröna är bättre och jag röstade själv på vänstern. Men...

Jag ångra mig. Jag tänker inte skriva mer om det. Det kommer bara bli helt förvirrande och ingen kommer förstå vad jag skriver. För jag känner mig helt trött i huvudet.

Därför ska jag gå och lägga mig nu.

Hittade chipspacman!



Min favorit!



HAHAHA. Åh, så bra!

18 september

Jag vet inte vad det är med mig men jag kan typ inte sova på morgonen. Vaknar jämt runt nio. Det är inte så likt mig?

Ikväll ska mamma och pappa iväg på "gårdsfest", så jag och Fredrik blir ensamma. Vet inte vad vi ska hitta på under hela dagen men det brukar ju lösa sig. Kanske ska fortsätta städa mitt skrivbord som jag började med igår men inte hann klart. Hann inte dammsuga heller så lär väl göra det också.

Hörs när vi hörs, puss!

Fira mamma ikväll

Har precis kommit ut från duschen efter att ha varit på träning. Alltså dans. Det ver lite jobbigt. Jag blev svettig. Hehe.


När jag kom hem väntade Fredrik på mig här. Ikväll kommer det nämligen hit några, (mo&mo, morbror med fru, bror med flickvän) och vi ska fira mamma lite. Sen ska jag mysa med Fredrik! Blir nog en bra kväll det. Hoppas ni också får en bra kväll. Puss <3

Efter frukosten

Är mätt efter en massa frukost. Ibland äter jag knappt något alls till frukost och ibland äter jag jättemycket, haha. Idag blev det yoghurt med musli, stekt ägg, två rostade mackor och ett glas oboy.

Alltså igår skrev jag sju inlägg. SJU! Och fick en kommentar. EN bara. Jag vet att jag inte har så många läsare och jag kräver inte så mycket. Men lite bättre kan ni väl bli på att kommentera? Skulle bli så glad då..

Nej, nu ska jag städa. Måste dammsugas!

Dumma drömmar

Jag hatar när jag drömmer något illa om Fredrik. Jag har drömt att han varit otrogen, att han är elak, konstig, inte vill det han i vanliga fall skulle vilja osv. Drömmer såklart bra saker om honom också men stör mig på de här drömmarna.

Inatt var han inte otrogen MOT mig utan MED mig. Tydligen var vi inte tillsammans utan vi bara umgicks väldigt mycket och liksom "höll på" men vi var inte tillsammans på ett seriöst sätt. Och Fredrik hade en flickvän. I Stockholm. Helt stört. Jag tyckte synd om den där tjejen men tyckte synd om mig också, jag ville ju vara hans flickvän. Men samtidigt vågade jag inte tvinga honom att välja, så jag var mest ledsen bara.

Okej, nu ska jag äta frukost och glömma den här dumma drömmen. Hörs senare!


SIMON NORRSVEDEN


Nya videon.

Vet att jag inte har skrivit så mycket om Simons nya EP. Men ni ska veta att jag har spelat de 4 låtarna om och om igen i timmar.

Simon är en av dem, inom musik, som jag aldrig tröttnar på. Jag kan lyssna på hans låtar flera gånger utan att tröttna på. Och det är då jag vet att det är äkta. Simon är äkta. På riktigt.


Angående bilderna

Stör mig på att mina inläggen inte kommer upp ibland. Hatar blogg.se lite alltså. Har lagt upp bilder från Kreta och de syns inte förens nu, antar att det är så för er också?

Jag vet att bilderna är i jättekonstig ordning. Det är för vi hade med oss tre kameror dit och alla ligger bilder ligger i en mapp på datorn och då är de ju i kamera ordning. Alltså först kommer bilderna från Idas kamera och sen min systemkamera och sist min lilla kamera. Jag orkade inte sitta och hålla koll på att de kom i ordning osv.

Och som vanligt är det jag som tar bilderna och därför är jag med på få bilder och det är mest bilder på Ida. That's life.

Nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag. Men känner inte för att sova så vi får väl se vad jag hittar på :)

Bättre sent än aldrig del 3

Fortsättning!










































Vet inte om det syns men det är jättestora vågor!








Bättre sent än aldrig del 2

Fortsättning av Kreta bilder.































































Fan vad många bilder det blir. Jag tar de sista i ett annat inlägg lite senare :)

Bättre sent än aldrig

Bildbomb från Kreta! Utan någon ordning eller redigerat.




















FÖRLOVNING!

































Ska baka tårta, mer bilder kommer senare. OKi!

Åh...

Kul att vara ute i regnet idag va. Stod ute i både regnjacka och regnbyxor. Jävla regn.

Sen var jag till optikern, där fick jag reda på att jag har sämre syn på vänster öga. Hade lika styrka på linserna förut men nu måste jag ha olika igen.

När jag sedan går från optikern till resecentrum så börjar det spöregna. Jag orkade inte sätta på mig den blöta och skitiga jackan heller så jag blev jätteblöt och det droppade från håret.

Sen på bussen hem funkade inte stoppknappen så jag fick lov att gå fram och säga till att jag skulle av. Alltså, det fungerade inte för någon. Så antingen fick man lov att ropa eller gå fram. Jag valde att gå fram. Hatar dalatrafik.

Nu ska jag duscha. Och lyssna på kent.


16 september

Idag fyller min mamma 43 år. Så ett stort grattis till henne!

Ska åka vid åtta, till min apu alltså. Stannar där tills ett typ och klockan halv två ska jag till optikern. Måste kolla synen. Misstänker att jag har fått sämre syn. Tydligen får jag inte ha mina linser i. På hela dagen alltså. Jag är inte så dum så jag tror att jag får ha de i när jag gör undersökningen. Men då måste jag alltså gå runt med glasögon idag. Gillar inte riktigt det. Men ska försöka använda dom så mycket som möjligt. Det är irriterande att inte kunna se något.

Ha en bra dag!

Tvonsdag!

Onsdagar är dem bästa dagen när det gäller tv nu för tiden. Snart tänker jag sätta mig i soffan för att inte gå därifrån på ett bra tag. Klockan elva ungefär kommer jag tillbaka till datorn.










Snart börjar skolan

På måndag börjar skolan igen. Är jag helt dum i huvudet om jag säger att jag längtar? Kan inte låta bli att sakna skolan! Lär väl ta tillbaka det där sen när jag gått i skolan ett tag men det känns verkligen när man varit ledig så länge. Man skulle kunna säga att jag varit ledig sen i maj. För min apu har ju inte direkt varit jobbig. Jag har mestadels jobbat hemma och det är inte ens speciellt mycket. Och bara sånt jag gillar att göra.

Tanken på att jag saknar skolan skrämer mig lite. Hur ska det då bli när jag slutar och tar studenten?! Fast jag antar att det är annorlunda då. Men jag kommer alltid sakna gymnasiet eftersom det har varit de bästa åren i mitt liv. Eller hittils iaf. De bästa skolåren. Vi säger så.

Nu tycker jag att mama ska komma hem med mat.

Dumt

Har legat i sängen hela dagen idag. Förutom när jag varit på toa och tvättat lite. Nu kan jag inte tvätta mer för mitt tvättställ är fullt och inget har torkat så jag kan inte ta ner något. Men det var inte så viktigt.

Min mage kurrar. Men vi ska äta när mamma och Ida kommer hem igen. De är på sjukhuset i Falun. Min morfar sågade sig i armen idag och måste opereras :( Det är så djupt så det går inte att sy och tydligen kan han inte ens röra tummen för massa nerver har skadats. Får hoppas att han blir bättre snart!

15 september

Ligger i min säng och tjockar i mig tårta. Kan ju bara påpeka att jag inte mår super idag. Känner mig seg och trött. När jag vaknade imorse så var jag bara trött. Men när jag skulle gå till bussen så kändes det som att jag gick snabbt men kom ändå aldrig fram. Fick så sjukans ont i benen också så kunde typ inte gå. När jag kom fram till busshållplatsen så var jag helt slut. Så jag vet inte om jag börjar bli sjuk, känner mig nästan lite småsjuk.

Har legat i sängen enda sen jag kom hem och försökt samla kraft till att börja jobba. Det går sådär.

Jag vet att ni bryr er

Vad jag har röstat på i blogawards.


Kenza. De andra är också egentligen värda vinnare tycker jag, speciellt Tyra. Men jag röstar på Kenza med tanke på att hon är så ung och har hunnit med så mycket och kommer göra så mycket mer.


Spiderchick. Bara för att hon skriver på ett sånt roligt och bra sätt. För att hela hon är bra.


Foki. Tänkte först på 17 år och trebarnsmamma. Tycker det är rätt tufft. Fast nu är hon ju inte 17 längre utan 19 men ändå. Tänkte att jag inte skulle rösta på Amir. Men tänkte sedan om, han är en rätt bra inspiratör. Men sen tänkte jag till ordentligt och jag vet att Foki inspirerar så många. Därför får hon min röst.


Maria Montazami. Behöver väl inte säga så mycket, hur rolig är hon inte liksom?


Andreas Wijk. Bara för att han har så snygga kläder och stil.


Ana Gina. Hon bara ÄR årets nykomling.


Rebacca Simonsson. Hon är den enda jag vet vem är av de här. Och hon är ju speciell åsådära så.


Spiderchick. Mitt svåraste val. Varför för sjutton är inte Egoina nominerad här? Hon är roligast. Men men, tänkte först på tjuvlyssnat.se men det känns ju inte så mycket som en blogg. Ana Gina var rolig i början men jag tycker hon blir tråkigare efter ett tag. Därför röstar jag på Spiderchick, för hon är rolig. Lite som Egoina sådär.


Lindas sminkblogg. Det är den enda jag läst av de här. Hon är ju grym så.


Jakob Andersson. Tycker Ana Gina är nominerad för mycket. Tycker inte om är värd priset blogstar. Men jag hade ingen aning vilka de andra var. Men efter varit in på Jakobs så får han min röst, för att han tar fina bilder. Och har snygga kläder.


Bella & Tyra show. Ingen tvekan här. Kunde inte låta bli att nästan älska Bellas och Tyras show.


Visst håller ni med mig också va?




14 september

Jag och Fredrik firar 7 månader idag! <3

Förra månaden bestämde vi att vi skulle gå ut och äta varje gång den 14onde. Det ska vi göra ikväll också. Fast med Fredriks familj eftersom han fyller år idag. Så snart ska vi gå ut till bilen och åka till Broken dreams.

Annars så har jag och Fredrik bara legat i sängen hela dagen idag typ. Men det är ju inte det finaste vädret om man säger så. Men bara skönt det. Förutom att vi vaknade tjugo över åtta imorse och kunde inte somna om. Fint att vakna så tidigt när man är ledig, haha!

Aja, åker hem imorgon vid nio när Fredrik går till praktiken. Ska jobba hemma imorgon, så vi hörs då.

Ha en bra kväll, puss!

GRATTIS FINASTE!



Puss <3

Innan jag går

Nu ska jag strax åka. Ska inte bara hämta ut ett paket utan två! Hihi, kulit. Aja, såhär ser jag ut idag.





Strumpbyxorna fick jag i födelsedagspresent av Alexandra.
Vitt linne från Gina Tricot.
Brunt linne från Bikbok som jag köpte igår.

Hejdå! Lovar att skriva mer imorgon eller ikväll. ♥


Paket

Nu har jag slagit in alla 4 paket som Fredrik ska få imorgon! Försökte verkligen få dom så fina som möjligt för jag är inte alls bra på att slå in paket :( Men de får duga! Tjusigt med olika färger va?



Visst blir ni nyfikna på vad jag har köpt? HEHEHEHE....

13 september

Gödmörgön löööövers!

Jag har nyvaken och har precis drömt en hemsk dröm. Drömde jag blev kidnappad typ, ute i skogen och sådära. Har fortfarande en äcklig känsla i kroppen, som om någon ska komma och ta mig nu.

Men jag lär gå upp snart ändå. Vid två ska jag åka till Djurås och hämta ett paket och direkt efter det tar jag bussen till Fredrik. Stannar där till onsdag. Haha, är aldrig hemma. Men det känns lite som typsikt mig det.

Här är mina planer för veckan än så länge;



Tycker det ser rätt bra ut. Ni hittar almanackan hos kandy.se

SOVA

Kom hem strax efter åtta och då tänkte jag att jag skulle plocka ur väskan och påsarna på en gång, det fortsatte sedan vidare att jag plockade ihop massa annat också, typ städa alltså. Sen duschade jag och sen har jag bara suttit framför datan.

Har handlat saker för ca 2500 kr den här helgen. Men det är ju bara bra! Massa kläder och grejs. Men jag tänker inte lägga upp massa bilder här på blöhggen utan tar det när jag har det på mig typ osv ni fattar.

Är trötter efter dagen och tänkte snart sova! Imorgon är jag ledig men vill ändå inte sova för länge imorgon för det känns som jag kommer stressa då för det känns som jag ska göra massa saker. Berättar mer imorgon! Men men, det löser sig.

Gådnajht.

Håkan ♥



Och hur bra är inte Håkans nya singel? Och hur mycket längtar vi inte tills hans album kommer?

SÅ JÄVLA BRA, ÅH! BÄST <3

Min plats på jorden

Innan jag åkte så sa Fredrik till mig att mindes att jag inte ville komma hem när jag var iväg sist. Han sa att han hoppades på att jag skulle vilja komma hem den här gången.

Tycker det är lite gulligt sagt men ärligt talat, nej, jag ville inte åka hem. Det känns som det där är min plats på jorden. Där jag hör hemma. Och det är inte bara Göteborg liksom, det är hela västkusten. Jag trivs så bra där, så det känns som att varje gång jag lämnar det så lämnar jag kvar en del av migsjälv. Och när är jag är där så tänker jag migsjälv bo där. Jag tittar extra på husen och lägenheterna där, än vad jag gör på andra platser. Och jag drömmer mig liksom bort att jag bor där och hur allting är just då.

Kan inte hjälpa att det är så det känns.







Trök

När jag skrev datumet som rubrik i förra inlägget tänkte jag inte på att det är 11 september idag! Kanske inte så mycket att skriva om men kanske värt en tanke iaf.

Har tråkigt. (Därför bloggar jag igen) Jag ligger i mammas säng och blir bara tröttare och tröttare. Konstigt nog får jag bara ondare och ondare i benen ju mer tiden går. Har liksom ont från knäna och knävecken och neråt. Fett jobbigt ska ni veta.

Orkar inte ha tråkigt, det blev tråkigt att använda datorn nu också. Det är fult väder, i förmiddags var fint. Men sen började det regna och blåsa och blev kallt. Sög ju.

Ska nog gå in till de andra och höra om vi kan spela kort eller något...

Hejdå.. Igen..

11 september

Sitter i soffan framför Sandor/Ida och är typ proppmätt av tacos. Har varit hela dagen i Ullared. Har handlat för ungefär 1800 men har fått mycket för pengarna. Har blandannat köpt skor, två jeans, fyra tights, vinterjacka, skjorta, smink och annat smått och gott! Kanske visar när jag kommer hem, vem vet? ;)

Imorgon stannar vi också i Göteborg innan hemfärden. Då blir det ännu mera shopping! Hihi, härligt!

Hoppas ni alla har det suuuuuperduuuuper bra där hemma! Hörs imorgon när jag är hemma igen, på kvällen någon gång :)

10 september

Jag är så klantig så jag glömde min datasladd hemma hos Fredrik. Blir så arg på migsjälv. Men jag tänker svänga förbi där nu när vi åker och tar med mig datorn ändå. Jag hade tänkt bränna ut en skiva till resan men det kunde jag ju inte göra nu, eftersom min dator typ ha 2% batteri. Men jag gör det sen, så det löser sig väl! Men dumt iaf!

Det ska bli så kul! Blir precis som sist vi var där, i våras. Vi åker till Varberg nu idag och sover där , på samma ställe som i våras, sen åker vi till Ullared under dagen imorgon och så tar vi Göteborg innan vi åker hem på söndag. Super! (y)

Ha en bra dag! PUSS <3

Kladdkaka med strössel

Sist jag smetade foundation i mitt ansikte var när jag gick i skolan senast. Sist jag plattade mitt hår (förutom luggen dårå) var i lördags. Jag orkar liksom inte. Men samtidigt så kan jag inte låta bli att känna mig.. ful. Känner mig ful när jag är ute bland folk. Samtidigt så skulle jag inte riktigt förstå grejen med att sminka mig bara för att åka till min apu idag. Inte lätt det där.

Nyss vare idol. De var i Göteborg och hittade massa goingar tycker jag. Haha. Nu är det film, Liar Liar. Vi äter också kladdkaka med strössel på, mumsigt! Skriver innan jag åker imorgon, puss! <3

9 september

Vaknade igen för andra gången nu. I Fredriks säng. Utan Fredrik. För Fredrik är på sin praktik och jag är kvar här. Ska åka om ett tag jag också. Ska bara försöka fixa till broschyren som inte vill som jag vill. Sen ska jag åka och kanske hinner jag hem före Fredrik också igen men men, blir nog en bra dag det här!

Iväg till älskling!

Åker hem till Fredrik nu! Kommer hem på fredagmorgon. Runt klockan tolv på fredag far jag vidare till Ullared och Göteborg! Lovar att jag ska försöka skriva så mycket som möjligt ändå. ♥


HUR SÖTA ÄR VI INTE VA?

8 september

Tack för påmminelsen Bella! Hade helt glömt bort det. Det kommer någon dag :)

Ligger i min säng nu. Är jättetrött och vill helst sova men ska försöka låta bli. Jag lyssnar på Simons nya EP. Äntligen säger jag bara, så jävla bäst han är! Även fast det bara är 4 låtar och två som är helt nya för mig så är det ändå... bäst. Längtar till albumet!

Jag åkte vid sju imorse till Romme där Mark och trädgårdsverkstan AB är just nu. Först tittade jag på lite sen hjälpte jag till att bära sten som de har på marken sådär. Det var rätt tungt men bara bra för då tränar jag ju lite ;). Sen krattade jag lite osv osv sen blev det att jag bara tittade på igen så åkte hem tjugo över tolv.

Nu ska jag... ligga här lite till. Skriver sen igen!

Natti

Nu ska jag gå och lägga mig. Äntligen funkar min boxer igen, eller jag har en ny nu, så nu kan man se på tv här igen!

Ska åka klockan sju imorgon så jag lär väl vara lite död imorgonbitti antar jag. Godnatt sötisar!

IDOL 2010

Gissa vad jag ska göra ikväll klockan 20.00?

JIIIIIPPPPPIIE typ. Idol böjar ikväll :D


Mu

Nu skulle man kan kunna säga att jag är klar med broschyren men jag har inte skrivit ut den än. Därför är jag inte klar för jag måste se hur det ser ut utskrivet. Vi har ingen skrivare här hemma men mormor har en så jag ska dit om ett tag.

Men.

Jag väntar tills Fredrik kommer först, så får han följa med till mormor. Bara för att jag inte vet hur lång tid det kommer ta hos mormor och jag känner på mig att jag snart får ett sms där han säger att han har slutat. Då tycker jag att han ska komma hit så fort han kan. Så jag slipper vara ensam.

Nu tänkte jag klippa tånaglarna. HejsSvejs.

7 september

Orkar inte att det tog mig nästan en halvtimme att komma in här och skriva. Satt mig vid datorn med min dunderfrukost som jag tänkte äta medan jag skrev osv men jag hann äta upp min frukost och göra andra saker innan min dator slutade fucka sig. Den hängde sig och grejer och jag orkade verkligen inte starta om den. Menmen, redo nu!

Jag vaknade vid nio av hammrande och spikande. Pappa bygger på altantaket. Tack pappa. Det var ingen mening att somna om så. Drömde skruvat också. Att vi var på Kreta igen och Fredrik också kom dit. Hände lite saker, tillexempel att min familj såg Fredrik naken. Haha!

Jo, jag jobbar alltså hemifrån idag också. Imorgon ska jag till apun, om ni undrade alltså. Ska göra klart broschyren idag. Och imorgon langa sten typ. Hm.

Massa tvtittande alltså

Nu har jag gått och lagt mig efter att ha suttit i soffan framför tvn sen halv åtta. Haha, det är nog det bästa med hösten alltså, att det börjar massa bra på tv igen! Först tittade jag på halv åtta hos mig, skoj! Ni får säga vad ni vill om mig men jag tycker faktiskt att det är roligt.
Sen blev det Ullared, hah. Inte så roligt men ändå. Sen klockan nio var det inget speciellt så då tittade jag på filmen a lot like love till klockan tio och då började lite sällskap. Det var.. kul. Japp, det var det.

Nu ska jag alltså sova. Ska bara berätta att jag kommit på en till sak på båda listorna. Den dåliga är att mina favorittights bara går sönder mer och mer och jag vill inte slänga dom. Hatar att slänga kläder, har lite svårt för det. Det som är bra är att mamma hjälpte mig med att köpa berlockerna på internet. Ja, det var det jag var ute efter alltså, berlocker. Bokstavsberlocker. Vad jag ska ha dom till får ni se när de kommit.

GODNATT!

Lista!

Kan inte påstå att det är en bra dag idag alltså. Kan inte heller säga att allt är dåligt. Men få saker är bra. Ska vi göra en lista, eller två alltså, en bra och en dålig med idag? Säg att ni vill.

...

Jag gör det ändå, även om ni vill eller inte.

DÅLIGA SAKER IDAG:
Jag hittade inte det jag ville ha på kupolen.
Jag hittade det jag ville ha på en hemsida men när jag skulle köpa det gick det inte.
Det ville inte som jag i InDesign.
Det har hänt något i min meny under "senaste inläggen"!!!!! Titta dit ----->
Jag lyckades inte få det att bli bra igen.
Internet krånglar och jag måste reparera då och då.
Vi ska snart äta mindre god mat till middag.
Jag flagnar.


BRA SAKER MED IDAG:
Det var inge fel på mina tänder.
Jag behöver inte använda min plastskena något mer.
Jag lagade en god korvstroganoff till lunch.
Det är en tvkväll ikväll.

Kom på att dagen inte är slut än men hittils liksom.
Jag tror det var allt. Återkommer sen.

M U S I K



Delar med mig en av mina favoritlåtar just nu, som ni också borde lyssna på. Jättebra är den!
Den finns inte på spotify men annat bra på spotify just nu är Wakey!Wakey! Speciellt låtarna Dance so good och Almost everything

Jag väntar också på att Simons nya EP ska komma upp på spotify. Trodde den skulle göra det idag :(


6 september

När jag kände på mina tänder med tungan, några dagar efter jag tagit bort tandställningen, så kände jag att tänderna glidit isär igen på underkäken. Ni minns att jag drog bort två tänder före tandställningen? De hålen gick ju ihop genom tandställningen. Men nu gled dom isär igen. Jag blev så jävla rädd och trodde något var fel. Att jag skulle behöva ha tandställning igen och massa. Så idag var jag hos tandläkaren för att få reda på hur det låg till.

Och vet ni? Det är inget fel! Hon sa att de kan glida isär lite men det är inget som gör något och att de kommer dra ihop sig igen. Plastskenan gjorde också att de gled isär sa hon och idag är sista dagen med plastskenan. Så jag har alltså inget att oroa mig för och allt är finemang.

Åt nyss lunch med pappa och jag tänker inte sätta i plastskenan igen. Gör det när jag ska sova istället. Eftersom jag ska ha den på nätterna.

Nu ska jag jobba lite på apun och tvätta kläder. Latero.

Granny goes street 2010

Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, jag hade kul. Men har haft det roligare. Åkte hem runt elva mest pga att det var kallt och vi var trötta. Gick aldrig ens in på området men men. Har några bilder att lägga upp iaf :)


I väntan på att folket skulle komma satt jag och tog massa kort på mig och Fredrik. Men jag tänker inte lägga upp dom här, haha. Bara en.


Sen kom Jenny med sitt partyhumör! Synd att mina ögon inte ville hänga med på den här bilden.


En Alexandra som inte ville vara med på bild.




Och jag kan inte sluta skratta åt något jag inte vet vad?


PUSS!


PUSS IGEN!







Sådär. Nu ska jag sova. Imorgon; tandläkaren. Godnatt!

4 september

Bara för att det inte går några bussar på lördagar när jag vill att det ska gå bussar så fick vi lov att åka med bussen som gick tolv från mig. Så nu sitter jag hemma hos Fredrik och vi vet inte riktigt vad vi ska jag göra innan vi ska göra oss klara och åka till Falun.

Det jobbiga är att hur jag än gör så måste jag alltid stressa när jag ska med den där bussen. Och jag hatar att stressa. Det gör mig sur och jag fick ont i magen och glömde min bh jag hade tänkt ta.

Träningsverk sen igår har jag också, i låret. Men bara i högra låret och inte det vänstra. Plus lite i magen också. Haha, aja så kan det gå.


Musprutt

Jag och Fredrik har det jättemysigt här i min lilla källare.
Vi tittade nyss på Ett småkryps liv och nu ska vi se Salt.
Haha, bäst!

Hörs igen i morgon. Puss!

Nu kör vi!


Försökte se hård och cool ut. Gick väl sådär antar jag.


Hahahaa.

Jag orkar inte

Jag orkar inte lägga in några bilder idag. Det får bli en annan dag när jag har tråkigt. Typ söndag. Då har jag säkert tråkigt.

På lördag är det ggs! Det orkar jag dock. Är vi taggade eller?



Ligger jätteoskönt i min säng och känner och hör hur min mage kurrar. Men orkar inte gå upp och leta reda på något att äta. Men jag borde väl göra det om jag ska orka TRÄNA sen. HAH! Jag ska träna! Visst klingar det fint i öronen? :)

Tråkigt

Har nyss målat mina naglar i en färg jag använder jätteofta, ljuslila. Det är nog favoriten tror jag. Jag har packat upp min väska och lagt över kretabilderna från båda mina kameror på datorn. Ska nog hämta idas kamera och föra över dom också och sen lägga upp lite här tror jag. Som vanligt så är det mest bilder på Ida och minst bilder på mig, haha.

Annars så har jag bara tråkigt. Klockan 5 ska jag iaf och dansa! Som ni kanske vet som jag tänkte börja med. Igen. Efter typ 5 år. Fast jag gör det mest för träningen skull. Jag måste träna och då är dansen bra, hur det går att dansa visar sig ju. Hah, önska mig lycka till va.

Godmorgon med min gröt

Sitter i min säng och äter mannagrynsgröt med russin. Har saknat min gröt nu när jag varit borta men nu så!

Såhär ser den ut, gott va?



Den är åtminstående varm. Tror jag har frusit sen jag kom hem igår. Eller nej, jag menade, från när jag gick från arlanda ner till tåget. Då frös jag jättemycket, och lite på tåget. Sen när vi klev av tåget då frös jag också jättemycket. Lika också hem från Borlänge. Sen när jag kom hem så kan ni ju gissa att det inte var någon värme nere här precis. Så jag satt på elementet så blev det lite bättre men knappt. Så jag somnade frysande och vaknade frysande. Frös när jag gick upp första gången och sen när jag skulle laga min gröt också!
Ojoj, mycket text.

Ikväll kommer jag nog bli varm iaf! För då kommer min varma pojkvän och värmer mig. Vad ska ni göra ikväll?!?!?! Det är fredag, berätta för mig.

När jag ätit upp min frukost ska jag borsta tänderna och smörja in mig (superviktigt att smörja, vill inte börja flagna)


Armband jag köpte i greklandet. Ska nog aldrig ta av mig det.

Hemma!

Kom hem för cirkus en timme sen och tänkte nu lägga mig i min älskade saknade säng och dö lite. Imorgon är jag ledig!




RSS 2.0