varför ska alla få ha det bra, när inte jag får ha det?

Skulle duscha nyss tänkte jag. Men när jag stod i duschen och vred på max och ändå frös så gav jag upp, eftersom jag hatar att duscha i kallt vatten! Det var iofs inte så jättekallt, men när jag står där och blir så arg så kommer ändå tankarna tillbaka. Varför måste jag bo här? Varför i en villa där vi måste elda för att få varmt vatten. Varför kan vi inte bo som alla andra som har varmt vatten ändå? I era ögon är detta en siksak, för mig är det så mycket strörre.

Men varje gång jag vaknar på morgonen tänker jag också samma sak, "att det är över två timmar kvar tills jag börjar, ändå lär jag gå upp nu". Och när jag sitter på bussen hem och tänker att "det var en timme sen jag slutade, ännu är jag inte hemma."

Grejen är ju, att jag kunde ha haft en andledning att vilja bo här men det har jag inte. Och mina föräldrar säger att jag får skylla mig själv. Det är mitt egna fel. Men eftersom det blev såhär, så var det nog inte meningen att jag skulle bo här. Det är inte meningen att jag ska vara här. Inte när dom två bästa vänner jag har haft här och flyttat härifrån, och jag har stannat kvar med folk med ett föralltid som inte finns.


Det är nog också så, att ingen förstår hur jag känner. För det är såna här dagar (allt för ofta nu förtiden) då jag känner mig förjävligt ensam.


Jag kan däremot inte se något fint här, även om det är många som gör det. Även om jag på något sett kan förstå föräldrarna till barnfamiljerna och dom som precis blivit pansionärer. Det är perfekt. För dom. Inte för mig.


inga lyckliga slut, så glöm alla sagor och låt flugorna slåss om det lilla som lämnats kvar, låt det va.


augusti 31

Idag orkar jag inte. När jag kom hem efter några timmar i skolan la jag mig i soffan, åt mat och tittade på min absoluta favoritserie one tree hill. Som jag aldrig tröttnar på, som jag tittar på om och om igen, mina älskade boxar. Klockan är typ sju och jag har inte gjort något annat sen jag kom hem och tänker inte göra det heller resten av kvällen. Idag orkar jag bara inte.

Sista augusti idag också. Är det bara jag som hatar när man känner att sommaren lämnar en? Är inte alls sugen på vintern. Kylan som är det värsta. Blä. Enda postitiva är ju att det ändå inte är så långt kvar till julen.

Imorgon ska jag nog träffa Alexandra igen. Det har gått många dagar sen vi sågs nu, det är vi inte riktigt vana med. Puss!

godnatt

Nu har jag lagt mig i min säng, nyduschad och fresh. Fast med tanke på vilken tid jag klev upp idag så lär jag ju inte kunna sova även fast jag vill och känner mig trött. Men jag hittar säkert på något att göra med datorn innan jag lägger undan den, kanske laddar ner lite musik och byter ut lite på mobilen åsådära.

Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om längre så avslutar det här inlägget nu och hoppas på att mina idéer kommer tillbaka imorgon. Imorgon börjar jag tio och har endast engelska och idrott så datorn får stanna hemma, orkar inte släpa på den. Den kommer ändå säkert gå sönder om jag fortsätter ha den i tygpåsarna.


mjau

guess what? jag glömde min kamera hemma hos lina. ska försöka träffa henne imorgon eller i veckan för att få tillbaka den.
igår då. kom hem till lina kvart över sju typ, glömde förvarna henne så hon råkade stå i duschen precis då. haha. men aja, vi chillade lite sen gick vi vidare så lina fick en flaska vin, mötte sedan upp anna och jenny på konsum innan vi gick vidare hem till anna. det tog ett tag innan det kom folk. eller kom det ens folk? som mest var vi väl, sju pers typ? aja, det var roligt ändå! sjöng och dansa och ja, nice. träffade madde och denise också, lika härliga som vanligt var dom. jag blir så glad att träffa dom varje gång eftersom man inte alls träffar dom längre. jag och lina kom hem kvart över fem och dog nästan dirket i hennes sköna säng, älskaren!
är rätt seg idag. ska snart duscha sen kanske sätta på någon film. skola imorgon vilket känns rätt meningslöst.

party!

jag håller på att göra mig klar inför kvällen. Det blir först att åka till Lina med Jenny åså sen går vi vidare till Anna som står för partyt ikväll. Jag hoppas på en riktigt fin kväll, att den blir som jag vill ha den. Så om någon som läser inte har något för sig ikväll så borde man komma förbi i borlänge!

Igår var kul. Men vi gjorde inte så mycket, gick runt lite men eftersom det var så kallt gick vi sedan hem och åt fiskpinnar & mos, gött mos. Åkte därvifrån runt ett och åkte du till stugan och klippte gräset. Det blev några bilder igår kväll också och mer bilder ikväll, så vi lägger ut från igår och ikväll imorgon? Ja, asbra (y)

fridaynight!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag åker till jenny. Vi drar sedan till Borlänge och träffar Lina och så får vi se vad som händer. Förhoppningsvis blir det bra, vi hittar väl något, något borde finnas i Borlänge en fredagskväll? :) Ska bli kul att få vara med Jenny och Lina igen, bara vi tre, inte så ofta det händer nu för tiden ju. Fint! <3

flash <3

JAG HATAR FLASH ÄCKEL. JAG FYLLER HELA KLASSRUMMET MED HAT SÅ DET INTE ENS FINNS EN MILIMETER KVAR AV LUFT, BARA ETT SVART MOLN AV HAT. ÅH :( dumma multimedia. vad ska jag ta mig till? Om jag kommer fortsätta bli såhär sur lektion ut och in så kommer jag börja gråta. det här kommer jag inte klara av isf. då måste jag hoppa av. inget ba funkar. döda mig :(

torsdagskväll

Jag orkar ingenting när jag kommer hem från skolan, med huvudvärk och hunger vill jag bara lägga mig i soffan och sova. Sjukt trött. Antar att det blir bättre snart, att man inte riktigt är van än.

Jag och mamma var iaf till konsum (assexig var jag med strumpbyxor, vanlig tshirt så jag visade typ hela röven, fula gympadojor och glasögon på det) och köpte filmen män som hatar kvinnor. Tummen upp på det (y)

Nu ska jag snart sova och hoppas på att imorgon blir en bra dag. Det måste det bli, sådetså.

whats'up

Vad händer ihelgen? Jag och Isabella är två partysugna småfjantar som letar fest. VART ÄR FESTEN?

Sitter i skolan och har haft hål typ hur länge som helst, bara en timme kvar nu, och mitt hår är failat som fan, min tshirt åker upp till haparanda varannan minut. Jag skulle kanske behöva en ny väska, kanske också behöva måla om mina naglar, och träna på det. aja, jag lever ändå :) PUSS!


dresscode


dröm

Inatt drömde jag om Jocke Berg. Var i Falun, och så såg jag honom sitta på en bänk. Så jag satt mig bredvid och han började prata om en av hans låtar, men jag minns inte vilken. Jag bad honom berätta mer, om andra låtar, han skrattade och berättade. Senare på kvällen var jag med folk, bla. Lina och Alexandra. Då kom Jocke fram till oss, och jag förklarade att jag hade pratat med honom. Alexandra blev överlycklig och kramade honom och vägrade släppa honom, Lina blev typ chockad och fick lov att gå därifrån. Hahahaha.
gud, uppfinn någon nytt, som gör det lätt att hålla ut, nåt för dom som väntar, dom som orkar vänta mer.

Sitter och äter frukost, fil med müsli och juice. Sen ska jag bara platta håret och fixa lite innan jag åker till skolan. Skönt att börja tio idag, det känns mycket bättre på något sätt.

dag onsdag

Jag har redan lagt mig i sängen, är sjukt trött idag! ;o Dagen har verkligen varit lång, känns det som, som om det var igår vi satt och hade samhällskunskap, fast det var imorse. Imorgon har jag iaf sovmorgon till tio, skönt! Jag orkar inte börja halv nio. Haha. Har inte uppdaterat på hela dagen, dels för att jag inte hade något att skriva iskolan. Som sagt så var den bara dryg idag och jag längtade hem, jag som aldrig längtar hem. Sen på en gång jag kom hem typ åkte jag till mormor och morfar och åt mat. Gott! Sen följde jag med dem till min morbror och hans sambo i Falun. Åkte liksom tillbaka till Falun, hah. Det var första gången jag var hem till deras lägenhet där, dom flyttade dit i somras och det blev aldrig av att jag åkte och hälsade på. Det var en jättefin lägenhet och ligger inte alls långt ifrån min skola, jag skulle göra vad som helst för att få ha en egen lägenhet där. Förhoppningsvis så kommer jag få bo där ibland. Hoppas. Där fick man iaf bulle och te. Kom hem och duschade och nu ligger jag här. Så det blev ingen träning idag heller, inte för jag hade någon lust när det regnat hela dagen och varit trött som få. Ska fixa lite med datorn sen sova. Puss!

brottom

Jag tänkte först att jag skulle lägga upp en bild. På mig. Eftersom jag har färgat håret och köpt en ny tröja. Men jag hinner inte. Fattar inte hur alla andra hinner på morgonen? Hur tidigt går dom upp egentligen?

Mitt hår hade blivit sjukt solblekt. Nu är det mörkare, typ som jag vill ha det.
Men nu måste jag till min proppfulla äckelbuss. Tjinmg!


bloggtrafik

Någon som vill ha mer besökare på sin blogg? Typ som jag.
KLICKA
! Garanterat med besökare, bli medlem och samla poäng, ju mer poäng ju mer besökare. Har hört att det ska fungera, så jag testar :)


tisdagströk.

Pågrundav tristess så medverkar jag i en tävling på fokis blogg. (http://www.fokis.se/) Jag behöver och vill ha ett nytt duschdraperi till min dusch, så varför inte ett med hello kitty? Sött ju.  http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Duschdraperi-Paris-Edt..html


Nytt

Tack Lina för designen! Guld <3

Idag när jag kom hem efter att ha köpt en mysig kofta på gina så bestämde jag mig för att det skulle bli en latdag. Alltså, jag orkade inte gå ut och springa. Utan mest tänkte lägga mig framför teven och tjocka sådär. Så när jag varit hemma i typ två minuter kommer pappa och berättar att han ska åka och hämta en soffa till mig. Äntligen! Har ju väntat sen jag flyttade ner hit, vilket var i början av sommaren. Så när soffan är på plats la jag mig och satt på teven och då, pang. Så var teven trasig. Kul! Så pappa fick hjälpa mig ännu mer med att bära ner en annan teve som stod på övervåningen. Så nu äntligen, damer och herrar, kan vi ha filmkväll nere på mitt rum! Nu funkar det äntligen :D

puss

hihi, hejhej!
Lina här.
Jag har fixat lite på Linda's design, inte speciellt snyggt men!

/ lina    www.linarehn.blogg.se

LL



"han är den artist som alltid kommer att hålla mitt hjärta ungt, hur gammal jag än blir. Han berör precis där det är som skörast"
Var det någon som skrev om lasse lindh och jag måste säga att det är också precis så jag känner. Det är inte ofta jag efter två år fortfarande känner likadant för en artist. På två år har ingen heller kommit och tagit första platsen på mina favoriter när det gäller musik. Inte Simon, inte Håkan, inte kent även om dom är så nära, så slår dom inte Lasse. Även om jag ibland lyssnar mer på någon av dom i perioder så kommer jag alltid tillbaka till Lasse och jag tröttnar aldrig. Jag kan fortfarande rysa till när jag hör låtar som du behöver aldrig mer vara rädd, tunn och kärlekssång. Det är precis såna låtar som är helt perfekta skriva. Såna ord och texter jag också skulle vilja kunna komma på. Såna som berör. Jag kan fortfarande få flashbacks när jag hör ingen vind kan blåsa omkull oss nu, varje litet steg, du skär och radion spelar aldrig våran sång. Det är såna låtar som jag lyssade sönder men som jag fortfarande kan lyssna om och om idag. Andra låtar med andra artister som jag lyssnar sönder brukar det aldrig bli samma sak med längre. Kom kampsång och jag ska slåss i dina kvarter är låtar som jag aldrig kan stå still till, bara dansa och sjunga.

kom och slå dina trygga armar runt mig.

Är det några låtar som jag kan mest så är det hans låtar, såklart. Är det några låtar jag känner igen mig som mest i så är det hans låtar, såklart. Överlever du härnösand så överlever du allt, jag klarar mig aldrig ensam, jag vill byta liv, du kan få mig hur lätt som helst, kom k, svenska hjärtan osvosv...

Linda, 17, har hittat hatat och nu så jävlar ska det hatas för varför ska någon annan få ha det bra när inte hon kan ha det?

När jag ser Lasse live så kan mina fötter inte stå still och jag kan inte vara tyst, jag sjunger med i varje ord ungefär. Jag hoppar och jag dansar och ler. Ja, ni fattar. Ni måste fatta. Ni måste fatta att jag nästan skulle offra min högra hand för att få vara i Nyköping ikväll klockan 17. Det finns en andledning. Och jag hatar att jag måste stanna kvar i Dalarna. Jag hatar att han snart flyttar till Korea. Jag hatar att jag har sett honom fyra gånger. Jag hatar att det kanske aldrig mer någon mer gång. Men jag vet att Lasse alltid kommer finnas inom mig. Gå in på spotify och lyssna nu. <3










Nytt

Jag ska verkligen försöka ha det såhär nu. Börja blogga på riktigt igen. Jag tänker nog däremot ha kvar min gamla blogg ändå. För att gå in och kolla lite då och då. Kanske skriva en rad eller två någon dag. Ja, så får det bli. Design kommer imorgon. Puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0