-

ÄR DET BARA JAG SOM INTE KAN LÄGGA UPP BILDER PÅ BLOGGEN?

ÄR DET MIN DATOR ELLER BLOGG.SE SOM KRÅNGLAR?!?!

Febersvag

Ligger i min säng, vaknade för en stund sen. Inget jobb idag alltså. När jag vaknade hade jag över 38 grader. Det är väl rätt mycket när man precis vaknat och man kan väl säga nu att det är influensa jag har. Har ju haft feber sen i onsdags. Kul när det är såhär lov och allt. Men senare i veckan kan jag nog jobba iallafall.

Men det var också skönt att lägga mig i sängen igen imorse. Eller det är väl det man vill när man har feber, men jag sov inte ens 4 timmar i natt så.
Kunde verkligen inte sova och sen när jag väl gjorde det så vaknade jag flera gånger ändå.

Nu ska jag gå upp, lägga mig i soffan och försöka få i mig något att äta. Igår var jag hungrig för första gången på flera dagar. Positivt!

Fortfarande sjuk...

Lite bättre mår jag idag men ändå inte bra. Har fortfarande 38 graders feber osv. Hoppas jag kan jobba imorgon bara, kanske jag börja jobba och så får jag se hur länge jag orkar.

Allt jag gjort idag och igår är att ligga i soffan framför tvn. Så kul liv har jag. Och natten var jättejobbig också, vaknade hela tiden och visste inte vad jag skulle ta mig till.

Hoppas ni har ett roligare liv än mig, just nu när det är lov och allt. Puss på er!

26 februari 2011

Startade datorn för första gången nu idag. Andledningen är att jag mår sämre nu. Igårkväll mådde jag typ bra och så vaknar jag upp och mår såhär dåligt.
Ville ju bli frisk idag, vill träna imorgon men det kan jag ju inte nu. Hoppas jag mår bättre imorgon, för jag vill ju kunna jobba på måndag också.

Fan också.

Tyck lite synd om mig nu va.

Dag 27 – Min favoritplats

Jag har ju många favoritplatser men min första tanke när jag såg den här nu var Göteborg och västkusten. Varje gång jag är där så vill jag aldrig åka hem igen, det känns som om det är min plats på jorden, så det bara måste vara min favoritplats.


Bow chicka wow wow

Jag hittade massa nya låtar igår, ni borde gå in HÄR och kika in! :D Och när ni ändå är på G, så glöm inte min partylista.
Nej, jag kommer aldrig sluta tjata om det och jag vet att ni bryr er fast ni aldrig visar det.

 

Och på tal om det så har jag hittat ett helt nytt band som är bra, finns inte på spotify än men ni kan lyssna lite på deras hemsida www.randomsoundonline.com. Gruppen heter Random Sound! :D



25 februari 2011

Det är konstigt det här. Ena stunden känns det som jag har feber och andra mår jag rätt bra. Har fortfarande ont i halsen och hostar då och då. Men det är ju lite konstigt att det känns som jag har feber när jag ändå bara har typ 37,6?
Hungern är inte tillbaka iallafall. Har först äta men det går inte. Känner inte att jag behöver äta heller.

Äckligt partysugen är jag också. Fast helst av allt skulle jag nog vilja vara i Stockholm ikväll. Men men, ska vara hemma och mysa med papi istället. :)


Saknar denna tös också!

Dag 26 – Mina rädslor

Min största rädsla, som jag antar är samma som de flesta andra, är att någon i min närhet dör eller råkar ut för något annat ont. Jag kan inte tänka mig ett liv utan min familj, mina vänner eller Fredrik. Och så fort jag tänker på sånt här så kan jag ärligt talat börja gråta, av bara tanken alltså. Åh, usch...

Min andra största rädsla, som jag har tagit upp förut, är att mitt hus ska brinna upp. Samma sak gäller här, vet inte vad jag skulle ta mig till om detta hände. Tänk om alla mina saker skulle försvinna och jag aldrig mer skulle få tillbaka dom. Okej, där lät det ju som jag bara tänker på matriella saker men det är inte så jag menar. Skulle mitt hus börja brinna, vet ni vad jag skulle försöka rädda? Mina fotoalbum. Helst alla kort men det går ju inte. För korten är ju det enda du inte kan ersätta.

ÅH, hatar det här. Hatar att tänka de här tankarna. Nu ska jag tänka på något annat och sedan sova. Natti!


Saker jag glömt

Jag har glömt skriva här att jag sökte jobb nu till sportlovet. På 3M såklart, vart annars? Och jag fick det. 7 platser hade de att dela ut och hur många som sökte vet jag inte men det var fler än 7 så lite tur hade man jue. Behöver verkligen pengar. Mår inte bra utav att vara fattig, vilket jag har varit en bra tid nu. Usch. Så nu får jag nästan 3000 kronor om en månad och de pengarna tänker jag inte slösa bort på strunt saker!

Sen har jag ju inte visat er min fina superhjälte. Varför har ni inte sagt något, vill ni inte se den eller? :(
Nu får ni inte se den heller tydligen. Funk inte nå. Tekniska grejer alltså -.- Jag som ville visa er min hjälte...


Lägger upp en bild från projektarbetet istället. Tycks om den då?


Ett år sen idag

Idag är det ett år sen vårat vedskjul brann ner. Eller säger man brann upp? Vad är skillnaden mellan brann ner och brann upp egenligen?

Jag skrev om det i bloggen och om ni klickar här så kan ni läsa. (öppnas i nytt fönster).
Jag tycker det är lite läskigt att vi fortfarande inte vet hur det kunde börja brinna. För det kan inte börja brinna av sig själv när det är över 20 minus ute, det vet vi ju. Och hade det bara blåst lite extra den här morgonen så hade vårat hus också fått eld på sig. När jag stod i mammas och pappas sovrum och tittade ut så kunde man känna värme i ansiktet och tog man på fönstret var det varmt. Åh, det var så hemskt. :(


Det här är några timmar efer, på eftermiddagen.


Men såhär ser det ut idag. Ett helt nytt! (Det som står på taket är en ren som mamma och pappa brukar sätta upp i juletider men varför den fortfarande står kvar har jag ingen aning om.)

24 februari 2011

Jag vaknade för en stund sen, ja, jag är hemma idag. Har typ ingen feber nu men hostan blir bara värre och värre. Tur att jag har medicin ♥!

Ligger i sängen och äter min frukost. Tänker inte skriva vad det är men jag var inte sugen på smörgås och orkade verkligen inte fixa något så jag tog första bästa.

Hörde att det var väldigt kallt ute idag också så vilken tur att jag är sjuk alltså! Så slipper jag gå ut :)

Blivit lite sjuker jag

Nu ska jag sova, snart, inom snar framtid. Mådde ju inge bra idag under dagen och ja, febern slog till. Sååå, ah. Så nu är jag sjuker också.

Har tittat på både tusen gånger starkare och mean girls 2 ikväll. Men vet ni? Jag har inte varit hungrig på hela dagen. Måste ju ha något med min sjukdom att göra? Tänkte skita i frukostoen i morse för jag inte var hungrig, men så kom jag på att jag inte äter någon lunch i skolan idag så tog en liten smörgås och åt. Kom hem runt 2 eftersom jag var hem till Fredrik och hämtade lite grejer. Då åt jag en panpizza. Vid halv åtta ikväll kom jag på att jag kanske borde äta något. Men orkade inte laga någon mat då mamma och pappa inte var hemma. Stekte ägg och bacon.

Men ja, åter till filmerna då. Ville börja gråta när jag såg tusen gånger starkare. Eller en tår slank nog ner till och med faktiskt. Blev så arg så, ah se den. Ibland var den töntig också, roligt töntigt. Speciellt när Mimmi pratade i vissa stunder, lät som hon skulle börja grina vilken minut som helst typ.
Mean girls 2 är såklart långt ifrån lika bra som 1an. Skulle inte ens kalla den mean girls 2 riktigt. Men man borde se den också, för det är ju ändå liksom MEAN GIRLS.

Näfufan, natti på er ♥

Hem ljuva hem

Nu är jag hemma! Har "flyttat" hem igen. Så jävla skönt. Men jag gillade att bo ensam, men hatade att inte ha någon riktig ordning på saker. Bara lite kläder och ingen riktigt garderob liksom. Vill ha alla mina saker samlade helst.

Nu ska jag lägga in en tvätt och sedan lägga mig i sängen och njuta lite. Höres ♥

23 februari 2011

Sitter i skolan nu. Och börjar ångra att jag ens gick hit. Eller nej, inte börjar ångra. Jag började ångra mig för längesen. Men jag antar att det är lika bra och jag slutar ju tidigt idag så. Jag fryser och känner mig skabbig. Inge smink och håret satt jag bara upp. Har lite ont i magen/mår illa också. Och är på dåligt humör. Det är så kallt så jag orkar inge mer typ. Det är ingen bra dag idag. Fan också.

Dag 25 – Favoritresor

Jag älskar att resa! Och speciellt utomlands. Så mina favoritresor är väl det, utomlands. Speciellt till Grekland. Jag har varit i Grekland några gånger, typ 6 gånger tror jag. Kreta 2 gånger och Rhodos 4 gånger. Sen har jag varit i Cypern 3 gånger och Turkiet 1 gång. Turkiet var riktigt kul eftersom min kusin följde med och det ägde. Ser verkligen framemot när jag ska åka utan mina föräldrar på någon utomlandsresa! Kommer nog bli bäst :))))))


Kreta 2010


Turkiet 2008

Hello

Sitter i skolan nu. Som jag alltid gör typ. Grafen börjar om cirkus 2 minuter och jag är fortfarande inte klar med min superhjälte som skulle varit klar i torsdags. Ajdå. Men jag är snart klar så tycker det borde lösa sig! Eller det är väl klart det löser sig, det gör det ju alltid.

Maten i skolan var god idag också! Eller okej, inte överdrivet men helt okej. Kyckling med ris och jordnötsås :D Ikväll ska jag och Fredrik äta köttfärssås så får inte glömma att köpa ketchup innan vi åker hem! Oki... :)


22 februari 2011

Jag vet inte om det Är mormor och morfars sÄng som gÖr det men de senaste dagarna sÅ har jag  vaknat och gÅtt upp tidigare Än vad jag egentligen behÖver. idag gick jag upp halv sju nÄr jag vanligtvis brukar gÅ upp klockan sju. IgÅr gick jag ocksÅ upp en halvtimme innan vanligt.
Men jag tycker bara det Är rÄtt skÖnt sÅ det Är lugnt.
AlltsÅ.... Jag skriver frÅn mobilen och ÅÄÖ blir stora. VARFÖR???
TÄnkte lÄgga upp en  bild hÄr ocksÅ men jag tror att jag mÅste lÄra mig lite mer fÖrst... hehe.

Börjar längta hem...

Nu har jag dansat, åkt hem, ätit mat och slutingen åkt tillbaka till mormor och morfar. Börjar längta hem nu! Men fick lov att sova här i natt eftersom alla mina grejer är här. Imorgon ska jag också sova här tillsammans med Freddan men det blir sista natten. På onsdag flyttar jag hem igen. Hem ljuva hem ♥.
Nu ska jag ta mig ett bad! Och sedan titta tv innan jag går och lägger mig. Gillar min nya mobil skrapt! Men det gör man väl alltid när man har en ny ;) En HTC Dezire Z är det jag har.
Internetet fungerar fortfarande inte på min datorn, som jag nämnde igår. Blir så arg när jag inte vet vad felet här. Sitter vid mormor och morfars datorn nu men hade jag setat på min hade jag lagt upp en bild men nu kan jag inte det. Orkar inte föra över förstår ni.
Bra. Då säger vi så. Hejdå.

NU ÄR DEN MIN





Hämtade upp den här godbiten på vägen hem. Så nu äntligen har jag också en ny mobil istället för min gamla (y). Förlåt för dåliga bilder men systemkameran ligger hos mormor och morfar och jag är hemma.

21 februari 2011

Är i skolan nu. Fick inte igång internet på datorn innan jag åkte heller. Blir lite irriterad.

Ikväll är det dans! Så ska åka hem efter skolan och så kommer åka hem någon gång i eftermiddag. Hoppas på att jag har fått ett trevligt brev i postlådan idag också. Håll tummarna för mig!


Godnatter!

Jag förstår mig inte på internet alltså. Tror inte jag kan förklara så ni förstår så tänker inte försöka heller. Nu sitter jag iallafall vid mormor och morfars dator, på min fungerar det inte. Det har inget trådlöst så det är bara genom en nätverkskabel men allt fuckar så får väl hoppas det fungerar imorgon helt enkelt. Annars vet jag inte riktigt vad jag tar mig till...
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på lite film eller andra avenyn eller något. Tittade nyss på BB och tror nog det kommer bli kul! Eller, hoppas det iallafall :D
Sover helt ensam inatt för första gången sen förra onsdagen. Uhu. Saknar min Fredrik. Hatar att jag ibland kan sakna honom hur mycket som helst fast vi nyss setts och snart kommer ses igen. Men det är så ibland. Vill aldrig vara utan honom egentligen... ♥

Big Brother

ALLA SOM SKA SE BIG BROTHER IKVÄLL RÄCKER UPP EN HAND.


Dalecarlia spa i Tällberg

Först kändes det inte riktigt som att gårdagen var värt 1000 kronor men när jag tänkte efter lite till så var det det nog ändå. I priset ingick inte några behandlingar och vi köpte inte några heller. En behandling i 20 minuter kostade 500 spänn så. Men vi badade i poolen och vi bubblade i bubbelpoolen och hade det himla mysigt tillsammans! En sån här dag tillsammans var värt 1000 kronor, alltså 500 kronor var.

Vi hade tillgång till gymmet men vi orkade inte gymma. Vi fick också en lunch, lax och bulgur. Det var rätt gott men inte det godaste kanske. En gång satt/låg i ett par stolar och solen sken in på oss och det var så skönt så jag somnade. Sen fick vi dricka te och kaffe och sånt. Lite synd var det att vi inte kunde basta tycker jag. Bastun låg inne i omklädningsrummen, alltså att det fanns en bastu för damer och en för herrar. Så vi kunde ju inte basta tillsammans och inte så kul att basta själv va.

Vi har iallafall bestämt att vi ska åka på spa igen men vi ska testa ett nytt ställe. Jag gillade dalecarlia. Det låg jättefint och var fräscht och fint :)




20 februari 2011

Det finns faktiskt en andledning, eller flera, för att jag inte har bloggat. Lovar att jag inte har struntat i er. Jag och Fredrik kom hem runt 7 på lördagskvällen, då lagade vi mat. Kyckling och potatisklyftor, mymsigt! Sen var det melodifestivalen. Såklart. Synd att Eric fick lov att sjunga sån töntig låt? Men bara för det var Eric så var han ju bra, liksom. Sen tyckte jag om Sara Lumholt, dåligt att hon inte gick vidare. Men men, bryr mig inte sådär supermycket va.

Efter mello då, då kunde jag ha bloggat. Men somnade istället. Och hela förmiddagen idag har jag umgås med boyfriend. Nu har han lämnat mig så nu ska jag sitta vid datorn lite innan jag ska börja städa. Tur att jag har sådan snäll pojkvän som dammsög åt mig så jag slipper! ♥

Vi har haft en jättemysig helg men skriver mer om det sen :)


Pizzan vi åt i fredags.

SPA-DAG

Nu ska jag och Fredrik alldeles strax gå ut till bussen och åka till Tällberg och på en spa dag! Egentligen vill jag inte gå ut eftersom termometern visadfe 25 minus ute när jag gick upp :o. Det är inte okej någonstans. Kommer hem vid sju ikväll så vi hörs väl lite då kanske. Sen på kvällen blir det melodifestivalmys med kyckling!

Ha en bra dag, puss!

Pizzatajm!



En halvbra bild på mig idag. Inte mitt ansikte dåva. Jag är svart under ögonen, kan bli det ibland när man är trött en fredagskväll och det svider i ögonen.

Ska alldeles strax gå upp till min baby som håller på med hemmagjord pizza där uppe. Ska bara skriva ett litet inlägg först, ah ni fattar. Imorgon ska vi till Tällberg på spa så blir borta hela dagen. Hoppas på 110% mys!

Gud så kul

Visste du att jag:

(x) Cyklat utan händer
(x) Tycker att sommaren borde komma nu
(x) Hatat kärlek
(x) Har/haft converse
(x) Känt mig som ett as
(x) Älskar att gunga
( ) Gillar någon så att det gör ont
(x) Är kär i någon
(x) Är höjdrädd
( ) Är homosexuell
( ) Pussat mig själv i en spegel
(x) Hoppat från ett fönster
(x) Viskat i någons öra
(x) Hamnat på sjukhus
(x) Förlorat någon jag älskade
( ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
( ) Lyssnat på samma låt en hel natt
(x) Ätit godis istället för att gråta
(x) Skrikit hora/bög till någon
(x) Varit full
( ) Varit hög
(x) Varit ordlös
(x) Är kåt
( ) Hatar värme
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
( ) Varit otrogen
(/) Har hatat någon som jag egentligen älskar
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
( ) Har hostat blod
(x) Hoppat omkring på stan
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
( ) Tror på det övernaturliga
( ) Ätit jättemycket och sedan spytt.
(x) Har hatat min kropp och mitt utseende
(x) Har spelat gitarr
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjungit i duschen
( ) Skrikit mig hes av panik
( ) Blivit strypt
( ) Har sett någon dö
(x) Har vibrerat av nervositet
(x) Blivit slagen seriöst
(x) Har skrattat så jag gråtit
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
( ) Fått för mig att jag är homo men kommit på att jag inte är det
(x) Haft solen i ögonen med ett leende
( ) Slängt porslin i väggen
(x) Hatat hela världen
(x) Sjungit till Håkan Hellström med någon jag tycker om
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Inte gillar att folk tjatar på mig
( ) Ofta drömmer mardrömmar
(x) Har ett smeknamn
(x) Somnat på golvet
(/) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
( ) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
( ) Åkt buss genom halva Sverige
( ) Kastat mig framför ett fordon
(x) Älskat någon som inte vet om det.
(x) Skrapat upp knäna
(x) Tycker att krig är idiotiskt
(x) Tuggat på ett grässtrå
( ) Hållit i en orm
( ) Varit så full att du inte kunnat gå
( ) Trott att jag varit odödlig
( ) Kastat min telefon i vattnet
(/) Vaknat av att jag gråter
(x) Känt mig som ett får
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro
( ) Älskar regn
(x) Önskar mig ett liv med en speciell person
( ) Har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) Har en studsmatta hemma
(x) Har sett en film mer än tjugo gånger
( ) Kysser med öppna ögon
(x) Gillar att städa (HEHEHEHE)
(x) Har varit lunarnörd
( ) Har gråtit av lycka
( ) Kan över tre språk
(/) Har bra självförtroende
( ) Tror att jorden går under snart
( ) Tror på gud
(x) Är en negativ jävel
( ) Drömt att jag varit död
( ) aldrig druckit öl
( ) Har en fobi
(/) Trivs med min kropp
( ) Har ätit kattmat
(x) Är dålig på att säga nej
(x) Avskyr matte
( ) Tycker om att spela piano
(x) Är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) Är vegetarian
(x) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
(x) Har förlorat en nära vän
(x) Diggar ögonbindlar, piskor & sexleksaker
(/) Ska flytta så snabbt som möjligt
( ) Knaprar ofta alvedon
( ) Skriver dikter eller andra texter
( ) Är emot abort
( ) aldrig borstar håret
(x) Har/haft tandställning
(x) Sagt nej till sex
( ) nästan alltid faller för fel personer
( ) Tycker om Britneys musik fastän du aldrig erkänner det
( ) Äter godis på skoltoaletterna
( ) Har strippat i cam någon gång
(x) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(x) Gillar muskler
( ) Är mest sugen på sex på morgonen
( ) Hatar mjölk
(x) Har cuttat dig i fingret på ett papper och sagt JÄVLA FITTA!
(x) Har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
(x) Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
(/) Ser på family guy
(x) Har gått/ska gå på bal
(x) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) Har snusat
(x) Har rökt
(x) Verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) Tycker att jesus verkar varit en trevlig prick.
(x) Har dansat på scen
( ) Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) Älskar någons leende
(x) Har syskon
(x) pussat någon av samma kön

En orm i en dröm

"Ormen är en arketyp med diabolisk natur, den representerar liv och död i dess mest fruktade former. Ormen är den eviga skräcksymbolen, djupt rotad i det mänskliga psyket. I den freudianska symboliken betyder en orm sexualitet, och i de äldre civilisationerna betraktades ormen på ett eller annat sätt som en sexsymbol."

Jag drömde om en orm inatt. Det var dags att sova och det var helt mörkt i rummet när Fredrik kommer och håller en i en orm precis vid mitt ansikte. Ungefär så var det iallafall, minns inte riktigt. Minns bara att jag blev jävligt skraj.

Sitter i skolan nu. Har glömt min datasladd hemma... Gud så dumt.

Jag kan inte riktigt förstå mig själv nu när jag sökte bilder på en orm på google för att lägga ut här. Började rysa och stängde ner sidan. Hur dum är jag egentligen? Man kan inte kolla på sådna bilder.

18 februari 2011

Mår bättre idag! Min hals är lite konstig men annars så mår jag bra, hoppas det håller i sig resten av dagen också. Såg att solen skiner lite och det är bra! Mindre bra att det är 11 minusgrader ute och jag klär mig för ovarmt ändå. Tänkte lägga upp en bild här på min ovarma outfit men kom på att jag inte tog med mig kameran från mo&mo (Jag sov ju hemma i natt). Och sladden till min lilla kamera är också kvar där. Så jag tog mammas kameran men hittar inte usbsladden till den heller så det sket sig. Visar kanske sen istället.

Efter skolan blir det lite kupolen innan jag och Fredrik åker hem igen. Nu måste jag rusa. Hörs senare! ♥

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Önskade att jag kunde skriva något självklart här men vet inte riktigt vad det kan vara. Klart jag börjar gråta om jag blir riktigt ledsen över något. Eller det beror ju helt klart på situationen. Sen är det skillnad på dagarna också, har jag en dålig dag har jag väldigt lätt att gråta för minsta lilla. Medan jag aldrig gråter om det är bättre dagar. Det går också i perioder. Brukar ha "gråt-perioder" då jag gråter väldigt mycket och ibland är det över ingenting speciellt då.


Fin bild på det också då. Jag gråter egentligen inte på bilden utan jag skulla bara ta en bild på mig själv då det sved i ögat så det tårades. Eller så gäspade jag så mycket. Just det! När jag skrattar mycket brukar jag börja gråta och när jag gäspar mycket kan det också hända att den tår slinker ner. :')

Nya låtar







De här låtarna plus DENNA (fanns inte på youtube) är mina favoritlåtar just nu! Jag ÄLSKAR Veronicas nya, den är bäst! Sen gillar jag introt till Erics låt skarpt. Lady Gagas är också bra men tycker inte att det är hennes bästa precis. Och spotifylåten med Erik Hassle är också riktigt bra! Och att Jocke Berg och Martin Sköld varit med och skrivit och producerat den gör den absolut inte sämre.

Vad tycker ni?

17 februari 2011

För första gången idag orkar jag gå ner och sätta mig vid datorn. Eller datorn har jag ju använt men har bara internet här nere. Jag är alltså hemma idag. Jag orkar ingenting idag och ligger bara i sängen hela tiden. Tänker fortsätta med det också, men måste verkligen plocka ihop och städa lite här. Ser äckligt ut och jag har sagt hela veckan att jag ska städa. Men gör jag det? Nej, för jag orkar inte. Det börjar se ÄCKLIGT ut på vissa saker. Jag vet inte vad som är med mig...

Ska sova hemma inatt förresten. Ida ska sova här med en kompis (ännu en andledning att plocka ihop lite). Så senare ikväll ska jag göra en rolig sak som förhoppningsvis kommer få mig på bättre humör. Och att jag har mer ork imorgon.

Puss så länge!

Hemma från matteplugg igen

Hade såklart tänkt blogga innan jag for iväg till Falun igen vid 3 men glömde helt bort det. Fast, vad gör det liksom. Sen när jag kom till stan fick jag lov att stå ute och frysa i en kvart för bussen (bussarna) till Falun aldrig kom. Frös ihjäl lite. Har frusit ihjäl hela dagen.

Så nu ska jag sätta på mig skönare kläder och mysa med mig i soffan. Sen ska jag sooooova! Godnatt på er ♥

Dag 23 – Hur jag sminkar mig

Okej, vet inte hur intressant alla tycker det här är men nu ska jag visa er iaf. För någon säger åt mig att göra det.


Jag börjar med att smeta på mig foundation.


Sen tar jag min concealer/täckstift lite under ögonen och på ställen där jag vill täcka lite extra liksom


Och så lite puder på det. Detta är ett löspuder.


Har inte jämt på mig ögonskugga men det här är iallafall min favoritögonskugga. En brun alltså.


Sen har jag på mig mascara sist! Den här mascaran använder jag just nu.

Pannkakskonst


Jag äter pannkakor.

16 februari 2011

Godmorgon!
Ska alldeles strax gå till skolan nu jag. Kort dag idag dessutom. Skönt! Men ikväll ska jag åka till morbror för matteplugg igen. Matte suger, men jag måste ju. Hoppas bara att jag kan klara provet snart så jag slipper tänka på det där något mer.


Tog en misslyckad bild på mig själv. Sniggt...

Hejdå sålänge! Ha en bra dag ♥

Gossip girl och kärleksmums

Kom precis innan för dörren hos mormor och morfar igen. Gick hem när jag kom från bussen och hämtade lite grejer och sådära. Det är så kallt så jag fryser ihjäl varje gång jag går ut. Förlåt för att jag tjatar så mycket men nu är det för mycket vinter. Det kommer bara mer snö och det är kallt som fan. Står knappt ut längre.

Resten av kvällen ska jag och syster mysa med gossip girl och kärleksmums! Ha en bra kväll, allihopa :)

Alla hjärtans dag + 1 års firande

Tänkte berätta lite och lägga upp några bilder från igår. Vi åt pastahjärtan och en sås med fläskfilé och till efterrätt kärleksmums formade som hjärtan. Så vi började med att skära ut hjärtan från formen (hittade inga pepparkaksformar att använda). När vi var klara med det tänkte vi börja med maten. Vi skulle börja med att fräsa champinjonerna till såsen och skulle därför öppna en konservburk. Det tog oss över 40 minuter att få upp svamparna. Först hittar vi ingen konservöppnare hur mycket vi än letade. Vi hittade liknande saker att försöka få upp den med men det gick inte heller. Tillslut hittade vi någonting som skulle föreställa en öppnare (med hjälp av mamma i telefonen). Den såg ut att komma från 60-talet eller något. Vi försökte öppna med den men det var ju inte det lättaste. Med massa bank och bråk så lyckades vi iaf fånga upp svamparna.

Sen blev jag stressad och pastan kokade över men när vi äntligen kunde sätta oss att äta så var det jättegott och vi hade det väldigt mysigt. :)




Vet att det kan se lite äckligt ut på bild men det var gott!


Paketet Fredrik fick av mig!


Och här är det jag fick av honom. Ett kort och ett paket :)


Ett halsband var det jag fick! Kortet glömde jag ta kort på men det var fint det också. Såklart.


Och här är örngottet som Fredrik fick av mig. Fast det var i ett annat format än vad jag trodde så jag ska köpa en kudde med samma mått inom snar framtid.


Efterrätten!




SKÅL!

Det var det ja, sånt här mys vill jag göra om snart! Hihi :D ♥♥♥

BRR

Det är fucking grisigt kallt ute idag. Helst skulle jag vilja ha på mig tjockaste dunjackan, täckbyxor, stor halsduk, tjocka tumvantar och en mössa på det. Men det har jag inte. Utan jag har en av mina ovarmaste tights på mig. Och en jacka som inte är dirket varm, jag har ingen halsduk och ingen mössa men vantar, men det finns ju varmare vantar. Jamen, vad gör man inte för utseendet? Utseende är väl allt, eller?

Ps. Gjorde vinterns första vurpa när jag gick till bussen. Inte OK

15 februari 2011

Godmorgon!
Ska alldeles strax gå till bussen. Blir lite senare än vanlig men orkade verkligen inte gå upp. Jag har ont i min nagel, gör ont så fort man kommer åt. Den har liksom delat på sig, svårt att förklara men den har delat på sig på bredden typ. Aj som fan. :(


Fredriks smörgås var glad idag!

Fira!

Om ett litet tag kommer min man hit och vi ska laga mat och mysa sönder. Fira som aldrig förr, både 1årsdag och alla hjärtans dag. Med lite skumpa och allt :) hihi.



Utan att tänka på det så har jag satt på mig ungefär likadana kläder som ett år sen. Känns ju lite fult men jag gjorde det inte med flit så.

Ha en bra kväll alla! PUSSPUSSPUSS

HEMMA!

Eller hemma i mitt nuvarande hem hos mo&mo alltså. Var hem en sväng innan och hämtade och lämnade lite grejer och nu sitter jag här och äter pyttipanna. Slutade tidigare eftersom jag är så bra i min klass och resten är... mindre bra. Haha! Vi skulle vara klara med en uppgift idag och jag var den enda som lämnade in när lektionen började. De fick utskällning och istället för att  ge oss en ny uppgift fick man sitta och göra klart det man inte gjort. Men jag har ju gjort alla uppgifter vi har haft så jag fick göra vad jag ville som belöning. Dvs åka hem. Asbra!

Ska baka min och Fredriks efterrätt till kvällen och måla naglarna, tjing så länge!


Tycker det ser äckligt ut på bild jämt...


Jag kanske också ser lite äcklig ut, vet inte. Har fläta idag!

Skolish update

Sitter i skolan nu. Det tog HELA 5 minuter hos tandläkaren, bara för att allt är så bra :) Sover ju med en skena varje natt och ska fortsätta med det fram till augusti. Kanske slipper jag den alltså efter sommaren! Ska dit igen på koll då så nu behöver jag inte tänka på det något mer. Skönt.

Min lektion började nyss, den enda jag har idag, bara en och en halvtimme kvar tills man får åka hem då. Nice!

14 februari 2011

Nu har Fredrik gått och jag är kvar här i sängen. Ska gå om ett tag jag också, då blir det tandis och sen skola. Fast man ska ju ha med sig skenan till tandläkaren och jag har såklart glömt den. Får hoppas det går bra ändå va.

Längtar till ikväll! Kommer bli mys :D Hoppas alla andra också kommer få en fin kväll på alla hjärtans dag och allt. Puss!

Framtidstankar

Tycker om den här låten jag.

Jag ligger i sängen och Fredrik vid fotändan och vi har en varsin dator framför oss. Precis som det ska va, eller? Jag har börjat tänkt jättemycket på att flytta hemifrån nu för tiden. Har nog lite samband med att jag tänker på högskolor och vad som händer efter studenten HELA tiden. Det är ju inget planerat att jag och Fredrik kommer flytta ihop någonstans inom den närmaste tiden men det kan mycket väl hända. Jag brukar till och med tänka på vad för säng vi ska ha. Jag tänker på hur tapeterna och väggarna ska se ut. Eller ah, all inredning tänker jag på. Jag ser oss framför mig hur vi har myskvällar med tända ljus och film. Eller som jag sa igår; "Såhär kommer det se ut i framtiden, jag sitter och löser korsord och du tittar på Harry Potter". Haha.

Jag har ingen aning om vad jag vill komma med det här, förutom att jag är så jävulskt sugen på att flytta hemifrån. I en lägenhet tillsammans med Fredrik och jag vill det NU.


Efter friskis;

Har precis duschat här hemma i Fredriks house och nu ska jag äta lite mat. Hungriiiiig!
Imorgon ska vi äta en fin middag hemma och fira våran 1-års dag. Glöm inte att säga grattis då va, det är speciellt det här! Ehe... Och imorgon bitti, eller ah, klockan 10, ska jag till tandis också. Bara en sån där vanlig koll ni vet, var ju ett tag sen nu. Så det ska nog gå bra.

Puzz och Kjam.

13 februari 2011

Om ett tag ska jag och Fredrik hem till honom. Vi ska för en gångs skull försöka plugga, vilket vi måste. Senare i eftermiddag blir det ett pass på friskis också.

Just det, tänkte kanske skulle skriva hur det gick på högskoleprovet! Glömde helt bort det. Det var svårt! Jag fick 34 poäng av 122 typ. Vilket betyder 0,1 högskolepoäng. Inte bra någonstans men jag tröstar mig med att 99% skriver bättre andra gången så får väl hoppas det går bättre för mig dårå. 2 april dvs. Samma dag som Håkan Hellström men men det går väl ändå. :)



Ibland lyckas man

SÅ. JÄVLA. GOD.

12 februari 2011



Jag och Fredrik tog nyss en tripp hem och hämtade lite grejer, som behövs, när man bor ensam såhär. Det är lördag och ikväll är det melodifestivalen som vi ska titta på :D myspys!

Hemmakväll

Kom hem för mindre än en timme sen. Verkligen jobbig dag idag. Hade jag inte haft provet så hade jag stannat hemma. Massa försenade bussar och skit, varför gör vädergudarna såhär mot oss?!

Aja, ska bara vara hemma och ta det lugnt idag. Eftersom det var meningen att jag och Fredrik skulle på spa imorgon så bestämde jag mig för att inte köpa en biljett till Daniel Adams-Ray ikväll men nu när det inte blev av imorgon så ångrar jag mig. Önskade att jag kunde vara där men törstar mig med att jag vet att jag kommer se honom i sommar på peace and love så. Hoppas alla som ska dit får kul iallafall!


11 februari 2011

Godmorgon! Redan fredag idag, bara jag som tycker veckan har gått sjukt fort? Men det är bara bra, för då kommer våren fortare också :D

Jag ska alldeles strax gå till bussen som tar mig till skolan. Ingen dator med idag, utan prov hela dagen. Håll era fucking tummar för mig att det går bra också! Fast jag bryr mig inte så mycket om det går dåligt eftersom det inte kommer räknas ändå för det är ett gammalt. Men men



Nu måste jag rusa, hejs!

Nightynight

Sitter hemma hos mormor och morfar nu och dricker lättdryck (♥).
Ska snart ta en dusch och sedan bara ta det lugnt till det är dags att gå och lägga sig, vilket jag tror blir rätt tidigt ikväll. Igen. Gick och la mig strax efter 9 igår så (:o). Men är man trött så är man! Jag skyller på vädret, bara det blir vår så kommer man bli piggare igen :)

Imorgon ska jag ha högskoleprov mellan klockan 9 och 15 så blir inte så mycket bloggande. Vet att ni blir ledsna nu men that's life vet ni!


Bild från projektarbetet. Får nästan lite ont i magen när jag tänker på att projektet snart ska vara klar och vi inte är klara. Åh

Smörgåsråns mys

Sitter och äter smörgåsrån, som vanligt. Äter alltid det när jag är småhungrig. Fast egentligen är jag inte bara småhungrig utan hungrig på riktigt. Nu borde jag lägga upp en bild där på mina fina rån men jag ORKAR inte. Jag är så seg idag och mår... inte helt okej faktiskt.

Men men. Vid sju ska jag och handla och sedan åka hem till mormor och morfars house. Och bo där, i några dagar. Plus några fler dagar.

Kommer nog bli skoj! Hihi.

Jobbig torsdag

Sitter och håller på med min superhjälte för fullt jag. Inte det snyggaste jag gjort kanske men det blir nog bra. Har bestämt namnet på den iaf. "SUPERB" heter den, eller hon är det ju. Vad tycker ni? Alltså "super-b" heter den. Inte superb, men ah ni fattar väl. Ska visa resultatet här senare.

Annarsssh då.

Känner mig sjukt seg idag. Lite småont i magen har jag. Och snuvig. Kissnödig också. Fyfan. Igår när jag åkte hem från skolan var jag så jävilskt kissnödig asso. Klev av i centrum för att vara i några minuter till med Fredrik och tänkte att jag skulle gå till resecentrum och jag trodde inte jag var SÅ kissnödig men jo, höll på att dö. Gick det snabbaste jag kunde och fick lov att tömma blåsan på äckeltoaletterna på resecentrum. Med blåa lampor. Tänkte då att livet hade varit mycket lättare om man slapp gå på toa. Usch...

Dag 22 – Det här upprör mig

När Bella är sjuk och inte kommer till skolan. Och när det snöar jättemycket. Typ som idag alltså.

Dag 21 – Min hiss/diss lista



Friskis och Svettis - Alla vet att jag har börjat träna där och det går hur bra som helst därför får det vara med på min hisslista :D



Alla hjärtans dag
- Tycker den här dagen alltid har varit en mysig dag! Även om man har någon partner eller inte, man kan ju vara med vänner eller något osv. MYS!




Februari - Jag hatar den här månaden! Man är så less på vintern och vill bara ha vår.

Träningsvärk -  Inte alltid kul att gå runt och ha ont i armarna hela tiden, faktiskt.

Dags för lite gympa!

Tycker inte riktigt om att de kallar det "jympa" på frikis. Känns liksom bara fel...



Vi hörs lite igen senare ikväll. Kommer hem till Fredrik vid halv 8-8 så ah. Puss!

I en röd ask

Det jag och Fredrik ska göra för att fira 1 år tillsammans är att åka på en SPA-dag i Tällberg. Köpte det som en upplevelse på Live it. Hade tänkt att vi skulle göra det här nu på lördag och jag var pepp på att göra det just denna lördag. Men det jag inte tänkte på tidigare vad bokningen...
Fick lov att ringa till Dalecarlia Spa i Tällberg och tror ni inte det var fullbokat på lördag då? JO. Så nu fick det bli nästa lördag istället. Går väl bra det med men kändes lite tråkigt...


Kurrig mage

Hemma igen och håller på för fullt med att laga mat, tvätta och sitta vid datorn samtidigt typ. Det blir pommes frites och chicken nuggets, gott! ♥

Ska försöka plugga lite och sånt där innan 5, för då åker jag till Borlänge och svettas på friskis! Sover hos Freddan sen, myyys. Jag hatar att sova själv nu för tiden och älskar då när jag slipper. Min mage kurrar på ordentligt nu så hoppas verkligen att maten kan vara klar snart så jag får äta upp den. HEHE ;>

9 februari

Herregud! Det är verkligen sant det där att om man själv är sen till bussen, då är bussen tidig. Vi var sena till bussen men den brukar aldrig vara i tid! Åker med den varje dag och nästan aldrig är den idag. Men idag dög det tydligen, då när inte jag stod där. Så vi missade bussen och jag kommer väl komma runt 45-50 minuter försent till skolan. Men vad gör det, nu fick jag ju tid att blogga och ta kort på mig själv, hih!




Trött hjärna, trött kropp

Kom hem för en stund sen från Falun och min morbror. Har pluggat matte i nästan 3 timmar så nu är min hjärna hur trött som helst. Hela min kropp är hur trött som helst förresten. Men säg att jag är duktig för det är jag.

Nu tänker jag bädda ner mig i sängen med Fredrik och sedan somna in i min skönhetsdröm med vackra drömmar. Typ. Imorgon är det en ny dag, kort dag i skolan. Hem och packa/flytta och sedan lite friskis på kvällskvisten.

Godnatt my lovers.

Så färskt det bara kan bli



Bakom mig är det en balkong. Solen lyser och det droppar från istapparna. Snart försvinner dom nog helt! Och så Bella. Som precis lämnade mig här, ensam.... BUHU :(

Dag 20 – Något jag längtar till



















Kan vara sommaren, eller vad tror ni?

8 februari 2011

Jag drömde att jag fyllde år och att det var första dagen på peace and love. Men istället för att få ett band runt handleden på festivalen så fick vi en lapp som man skulle visa när man gick in. Jag blev så förbannad, för det regnade och jag visste att lappen skulle bli förstörd om man gick runt och hade den i fickan när det regnade och allt. Sen blev jag ledsen för de enda som sa grattis till mig på födelsedagen var Fredrik och Lina.

Det var ingen bra dröm. Min morgon var inte heller bra.

Jag började med att försova mig, bara tio minuter men ändå. Mitt hår är konstigt och fult. Jag känner mig lite förkyld i näsan och halsen typ. Det har kommit massa snö. Det blåste så jag fick hår i ansiktet när jag väntade på bussen i 6 minuter....

Nu hoppas jag att den här dagen fortsätter med att vara bra istället för dålig, oki.

Kvällsuppdatering

Fastnade framför tvn när jag kom hem från dansen. Blev sittandes i soffan fram till tio och då gick jag ner och duschade. Och nu ligger jag här i sängen. Redo för sömnen! Först lite gossip girl och sen så. Dansen gick bra idag och jag orkade mer styrka än vad jag gjort tidigare gånger. Alltså borde all träning ge resultat och det känns skönt :D Sen började vi också på en ny dans, more med Usher. Kul men snabb! Men bara man övar på den så kommer den nog sitta!

Hoppas ni har haft en fin måndagskväll. Imorgon blir det massa matteplugg. Godnatt! ♥


Jag vet att ni älskar


Dag 19 – Detta ångrar jag

Alltså det här är så svårt. Jag ångrar mycket och det är helst inga grejer jag vill ta upp här. Vissa saker är bara så sjukt onödiga så bara tråkigt. Jag brukar ångra saker jag sagt eller inte sagt. Ibland kan jag vilja säga saker till folk som jag inte gör och då kan jag ångra det efteråt. Att jag inte sa det. Samma sak gäller saker jag gör. Eller inte gör.

Men okej. Jag ska komma fram till något. Jag ångrar att jag tappat kontakten med vänner. Det kan jag erkänna. Speciellt när jag vet att det inte kommer gå att ta upp kontakten igen och att det inte kommer bli som förut. Jag ångrar att jag inte gjorde något åt saken när jag väl kunde, innan det blev försent.


Hemma nu.

Mormor och morfar bjöd på smörgås och kaka och visade mig lite saker nu när jag ska bo där. När jag kom hem så öppnade jag paket, hih! Alltid kul att få paket på posten. Fast det är inte till mig utan till Fredrikoooo, han ska få den på måndag (eller i helgen, har inte bestämt mig än) och då kan ni också få se den :D Är inte helt nöjd iofs, men det får bli bra ändå.

Har precis slängt in en tvätt i maskinen och skurat lite, nu tänker jag fortsätta att plocka ihop och sedan DAMMSUGA. Har skjutit upp det i över en vecka nu och snart badar jag i dammet. Tänkte skriva dammen först. Hade ju varit lite små-kul... Eller?

7 februari 2011

Ska åka om tio minuter och håller just nu på att äta en smörgås till frukost. Såhär ser den ut:


God va?

Efter skolan idag ska jag till mormor och morfar en sväng och hälsa på så kommer hem lite senare. Men vi hörs! ♥

Nästa veckas planer

Den här veckan har jag tränat 4 gånger. Så liiiite bra är jag va? Imorgon är det dans igen. På tisdag matteplugg igen och på onsdag ska jag "flytta" hem till mormor och morfar. De åker nämnligen till Thailand då och då passar jag på att bo ensam eftersom jag tycker om det. Plus att det bara är bra om någon tar hand om huset. På onsdag ska jag också mysa med Fredrik och på torsdag blir det friskis igen. På lördag ska jag och Fredrik iväg på vårat 1-års mys och jag lääääääängtar! :D

Kommer nog bli en bra vecka där här, eller vad tror ni?

Dag 18 – Vad jag vill bli när jag blir stor

Jag är redan stor? Eller kanske inte. Jag är ganska säker på att jag vill läsa grafisk design på högskolan. Utbilda mig till en grafisk designer alltså. Helst vill jag nog jobba på en tidning eller en reklambyrå. Men kanske blir det annorlunda, vem vet?


6 februari 2011

Häjhäj!
Åkte från Fredrik strax innan 4 och då åkte jag direkt till friskis. Kom hem därifrån strax innan 6 och har nu duschat och ätit lite. Det var typ min dag det.

Det är en seg söndag idag och jag tror det blir att lägga sig tidigt ikväll alltså. Men före det ska jag sitta i soffan framför tv'n! Imorgon är det måndag och nya tag, pepp.


Dag 17 – Någon som betyder mycket för mig

Får man säga pass på den här? Såklart jag skulle kunna skriva om någon men det finns ju så många så jag vet inte riktigt.. Hela min familj, alla mina vänner eller Fredrik. Så jag skiter i det och tittar vidare på melodifestivalen istället. Förra året  var jag och Fredrik riktiga melodifestivalnördar. Haha! Får väl se hur det blir i år ;)

Kupolen

Jag och Fredrik kom precis hem från Kupolen. Vi fikade och kollade runt och han köpte en tröja till mig :D Snäll pojkvän man har va? Hihi, bäst är han!

Nu ska vi bara ta det lugnt tills vi ska ut igen. Vi ska ut och äta middag med Jenny och Gustav. Parmiddag på G alltså. Trevligt trevligt :D



Dagens bild


Godermorgen!

Råkade visst vakna en smula tidigare idag. Men det gör väl inget, antar att det är lika bra. Gick upp och åt frukost och gick sedan ner igen och la mig i sängen igen. Precis som vanligt. Men ska gå upp om ett tag och fixa mig och lite grejer.

Kjam Kjam sålänge :)


Grillad kyckling och sötpotatis



Precis som rubriken säger så var det det jag åt idag. Första gången jag åt sötpotatis. Var ju inte precis det godaste men helt okej. Sen årets första grillning på det! Myms :D

Senare, eller ah nyss, tittade jag på inception. Fast gick därifrån innan den var slut, annars tittade jag. Då när jag inte löste korsord, pratade med Vilma eller halvsov.

Nu däremot blir det gossip girl tills jag somnar. Vi hörs imorgon mina älskade läsare. Godnatt! ♥

Fredagsmys

Hemma, nyduschad och allmänt mysklar. Lite sjukt vad seg jag var idag, började må lite illa under passet också. Inte för att det jobbigare än vad det brukar vara heller, jag vet inte riktigt.
Nu blir det mat! Vi testar något nytt ikväll och så ska vi se i rymden finns inga känslor. En av mina favoritfilmer :D

Måste tagga

Kanske skrev att jag skulle åka klockan 3 i förra inlägget. Blev lite ändrade planer och ska åka om en halvtimme istället, tio över 4. Passet börjar 5 och slutar 6. Min buss går tjugo i sju men det är ju jätteroligt att vänta på bussen så det är lugnt! Eller ah, inte kul men lugnt är det ju.
Egentligen känner jag mig inte så supertaggad på att träna. Vill bara ligga i min säng hela dagen. Uh.

Hoppas ni har en bra fredag! Puss puss puss


4 februari 2011

Orkar inte riktigt gå upp ur sängen. Även fast jag redan har gått upp en gång idag, men råkade gå och lägga mig igen.

Vid 3 åker jag in till Borlänge. Jag och Jenny ska på friskis igen. HEJA OSS! Jag längtar tills jag åker, orkar inte stanna hemma och bara gå runt och vänta. Sen längtar jag tills jag kommer hem igen efter det. Vet inte riktigt vad som är med mig men för en gångs skull så längtar jag till att få vara hemma en fredagskväll och äta en god middag med min familj. Heh. Ja.

Och vad jag tycker om vädret kan ni nog lista ut. Sånt här gör mig depp och allt jag vill just nu är att våren ska komma.


Dag 16 – Mitt favorit klädesplagg/outfit






03:00

Svårt att somna i natt märker jag...

Att tyda drömmar

Jag försökte leta upp om man kan tyda en dröm när man spyr men hittade inte så mycket. Att tyda drömmar har jag alltid tyckt varit intressant. När jag var mindre, eller ah, typ sjuan/åttan så hade jag en tidning där man kunde tyda drömmar lite. Jag brukade titta och läsa på den varje gång jag drömt varje något speciellt typ. Nu hittade jag en jättebra hemsida där jag tänker gå in att titta!

På den hemsidan stod det inte heller något om att spy men eftersom jag trodde jag fått magsjuka i drömmen så läste jag lite om sjukdomar men hittade inte så mycket. Det var ju mest om sår, inflammation och sånt. Så det stämde väl inte riktigt, om inte magsjuka är en inflammation?

"Vid en inflammation har kroppen blivit smittad, och symboliskt betyder tillståndet sjukdom, man saknar försvar."

Jaja. Kom och tänka på drömmen jag hade för några dagar sen istället. Då när det brann. Det brann ju nere vid skolan här och jag sprang för livet, såhär står det om det;

"Upplever drömmaren en brinnande eld, som hotar honom och han är inte i stånd att stoppa den, symboliserar det ett ödesdigert känsloutbrott, vilket inte leder till någonting konkret utan istället är ett utbrunnet hopp. En stark omedveten passion har hos drömmaren förvandlats till förödelse, blivit ett hotande inslag i hans liv."

Ojdå. Klart det inte alltid stämmer sånt här men jag tycker iallafall att det är kul att läsa om :D

Ohno!

Pyttipannan var slut! Fick bli Freddyfisk istället. Gott det också faktsikt. Vet inte riktigt varför men börjar gilla fisk mer och mer...



Update

Har städat lite nu jag, duktig! Bara dammsugningen kvar, ååååh. Hungrig börjar jag bli också, tror jag ska laga mig lite pyttipanna, mmmmhums! :D

Så, vad gör ni denna torsdag? Redan torsdag, fort skare gå alltså. Inga planer för helgen har jag inte heller, bara lite träning. Men träning är bra så då är jag också bra isåfall.

Nu blir det mat, hänga tvätt och sist chilla i min säng med rena fräscha lakan. Pussen!

Dag 15 – Mina drömmar

Är det mina framtidsdrömmar eller drömmar jag drömmer på natten? Jag drömmer mycket på natten och det jag drömde i natt var rätt skruvat, jag spydde. Tror jag fick lite magsjuka. Ibland brukar jag undra om drömmarna betyder något. Betyder det något när man spyr i en dröm? Eller när man åker iväg med en bil och kommer till sommaren fast hemma ser det ut som det gör just nu? För det drömde jag också... Ska kolla upp det nu!

I framtiden drömmer jag om att vara hyfstat rik. Eller jag vill ju ha en rik man alltså ;) Jag vill bo i en villa som ligger vid havet, helst på västkusten. Jag vill ha 2-3 barn och det måste vara olika kön. Jag vill inte bara ha 3 killar tillexempel, måste vara en tjej också. Haha. Sen skulle jag lätt kunna tänka mig att vara en hemmafru, det verkar lite som min grej. Jaja, vi får se vad som händer men jag kommer alltid vilja bo i en villa vid havet. :)



Home in maaah bed typ

Åh, sängen! ♥

Åkte inte hem fören kvart i nio från morbror Håkis och Kristina då. Satt och pluggade matte i över två timmar och fick ont i nacken av att titta ner i boken hela tiden. Men jag fick mycket gjort, tror jag aldrig fått så mycket gjort när jag pluggat matte förut så dit blir det att åka flera gånger!

När jag kom hem så köpte jag en grej jag och Fredrik ska göra nästa lördag, för att fira våran 1-årsdag. Kommer bli så mysigt! ♥ Sen hoppade jag in i duschen och nu ligger jag här.
Började frysa när jag gick mot bilen och frös enda tills jag började duscha, så nu är jag varm. Jaaaaaaaaaao.

Var väl allt.

Mitt firefox vill inte fungera så jag ska starta om datorn nu och se om det blir bättre. Sen blir det nog att sova. Är lite trötter jag förstår ni.


Dag 14 – En bild på mig förra året och en från idag

Hade ingen bild från exakt 2 februari men 4e eller 2a spela roll. Jag orkar inte riktigt att jag har samma örhängen på mig. Fast det är ett av mina favoritörhängen som snart är 2 år gamla. Alexandra kan hon! Har fått dom av henne om ni inte fattade :)


Nu åker jag iväg igen

Varje dag i veckan hittils har jag kommit hem från skolan och vetat att jag skulle åka iväg igen lite senare. Och så även idag.

Ska till Falun och till min morbror och plugga matte. Jag behöver proffshjälp när jag är så dålig själv, så vi får väl se hur det går.

Men bara för jag vill byta om till myskläder och lägga mig och sova när jag kommer hem och alltså inte gjort det på några dagar nu så tänker jag inte gå ut genom dörren imorgon. Imorgon ska jag ligga i sängen och bara ta det lugnt. Great!

Om min dator skulle gå sönder idag

Så gör det inte så mycket för min käraste pappa har köpt en extern hårddisk till moi!



Så om det blir sådär som hände i skolan idag när min datorn fick damp så kommer jag inte bli lika ledsen. Något hände med datorn och jag löste det snabbt och lätt med att klicka på avstäningsknappen, vågade inte starta den igen och föll en liten tår. Men när jag startade den så funkade den fint så jag vettefan :D men som sagt, nu äre lugnt!

Såhär ser jag ut när jag sitter vid datorn samtidigt som jag tar ett kort på mig själv:



Om ni ville veta alltså.

SNART ÄR DEN MIN!


2 februari 2011

Sitter i skolan nu och ska för en gång skull kanske försöka göra något på lektionen också. Har tänkt om lite när det gäller min superhjälte och tänker göra en som ser likt ut en powerpuffplinga, eller vad det nu kallas? Det borde bli bra, annars orkar jag inte bry mig så mycket :D

Slutar vid elva och då ska jag hem och chilla lite innan jag ska iväg igen. Hopplahopp!


Godnattuppdatering

Det är lite äckligt vad trött jag är. Så nu säger jag godnatt och går och lägger mig och myser med boyfriend. Vi hörs imorgon :) Onsdag, en skön dag i skolan plus att jag får min helg! AWESOME :D

Dag 13 – Dom bästa julklapparna genom åren

Alltså den här var ju svåraste. Jag minns ju knappt julklapparna jag fick förra året och hur jag än tänker till nu så kan jag inte riktigt komma på något.
En av den bästa julklappen förra året var iallafall min värmefilt, den använder jag flitigt! Sen älskar jag att alla tv-serieboxar jag har fått och massa fina kläder! Alla mina julklappar är mina bästa. Så säger vi :D


Där ser ni min värmefilt.
Eller va, filt heter det ju inte?

Dags för lite träning!

Efter friskispasset åker jag hem till boyfriend och sover där. Muuusigt!


Råkade ha en inställning på kameran som gjorde att jag fick ljust fejs. Men hinner inte bry mig, känner mig lite stressad. Ska åka om en halvtimme och håller på att packa och sånt för fullt. Snygg känner jag mig också när jag har en tröja på mig som jag brukar sova i. Men det går väl lika bra att träna i det tills jag köper riktiga träningskläder? :)

I skolan

Jag sitter i klassrummet och äter en baugette. Känns lite fult ja men vad gör man inte för lite mat :')
Jag har graf, men gör ingenting. Jag tycker inte om att skissa och då blir det att jag inte jobbar heller. Efter skolan sen ska jag hem. Men blir inte hemma så länge innan jag ska iväg igen. Blir lite friskis med Jenny och Anna. Idag ska jag också köpa mitt kort där, för ett halvår. Heja mig! :D


1 februari 2011

Skönt att gå upp på morgonen och sedan få reda på att man visst fick lite sovmorgon och fick sova lite till. Jobbigt bara att behöva gå upp ur sköna sängen två gånger. Min lärare är sjuk så första lektionen var inställd.

Jag är redan sminkad så jag ska bara fixa håret typ nu innan jag drar till skolan. Ha en bra dag!

RSS 2.0