oktober 30

Jag orkar egentligen inte blogga när jag ändå inte är hemma. Men jag, lina, jenny och malin har snartsnart städat klart hela lägenheten så den är jättefin!

Jag ska snart klä på mig lite så ska vi gå en sväng till kupolen, sen äta och sen göra oss klara för ikväll! Jag är jättepepp och det kommer bli awesome!
Och jag ska ta massa bilder :)

Jag kommer förresten inte komma hem fören på söndag, eller om jag ens orkar åka hem då? Så jag kommer nog inte skriva så mycket framöver. PUSSSSSSSS!

oktober 29

Eter att ha varit i Borlänge och i Falun på stan hela dagen så hyrde jag och Alexandra tre skäckfilmer och köpte godis. Så vi har haft filmkväll. Myspys (y)

Första filmen:


Andra filmen:


Tredje filmen:


Vi lyckades hitta tre bra filmer. Och vi såg dom i precis rätt ordning också. Med den bästa sist. Den var verkligen speciell. Vi såg den faktiskt igen på en gång efter. Mest för att se den i ett annat perspektiv när man visste hur det egentligen var. Den var bra.

Nu ska vi sova, imorgon ska jag till Borlänge igen till Lina. Sover där, skriver sen. Natti! :)


oktober 27

Dirket efter att jag kom hem från Mora så packade jag min väska och tog bussen iväg igen. Och nu ligger jag i Alexandrababys mysiga säng medan hon duschar. Imorgon ska vi lite till kupolen. Så kul att äntligen få träffa henne igen eftersom det var FÖR längesen sist :o Puss på na!

Och jag hittade grejer i Mora, ja. Bland annat ett par skor, ett par stövlar. Sen ett par efterlängtade lackleggings! :D sen blev det ett par vita leggings och ett par gråa strumpbyxor. Alltså, bara saker jag behövde (y)


Jag och sötnos på peace and love i somras. MARKUS KOMMER NÄSTA ÅR!!!!!! :D
det är galet hur mycket jag längtar!


jag har städat!



Det ser bättre ut i mitt rum nu. Svär. Så nu ska jag snart gosa ner mig i min nybäddade säng sen ska jag sova efter att ha fixat lite med musiken på mobilen. Ska också lägga in New Moon som ljudbok som jag fick låna av Jonna :D
Så klarar jag mig nog till Mora imorgon.
Ja, jag dissar en sovmorgon på lovet för att åka till Mora. Varför vet jag inte riktigt. Ska följa med för bror min ska operera sitt knä och då tänkte jag och Ida kolla lite vad Mora erbjuder oss. Mormor med pengarna är ju med så någonting nytt kanske det blir om man hittar något. Så, godnatt!

lite nytt, lite fräschare.



Luggen är lite kort och vill mest göra som den vill men om några dagar kommer den nog bli bra igen, så brukar det ju vara när jag klippt mig. Annars så är håret lite mörkare, lite bättre :)
Jag har ju iofs uppsatt hår på bilden, var för att jag inte orkade platta det ordentligt och lika inge smink för det orkade jag inte heller.

Nu lyssnar jag på Markus och ska sätta igång med städningen! Woho. PEPP!

oktober 26

Jag sitter på mammas kontor, eller nja inte just nu. Men nästan, så vi säger att vi sitter på mammas kontor. Jag kan äntligen styrka idrottsuppgiften från min lista nu iallafall, för den är klar! Nu väntar bara samhällskunskapen men den ska inte in fören på onsdagen efter lovet så jag har tid. Har ju såklart glömt boken också så jag måste söka på internet och hittar typ ingenting. Aja, ska snart åka hem.

Men det är något jag funderat på, som ni vet så har jag två statestikmätare. Den vanliga på blogg.se och en från susnet som alla kan se till höger här. Dom brukar vanligtvis visa väldigt lika. Men nu verkar min statestik från blogg fått lite fnatt?



Som ni kan se, enligt blogg.se statestik så var endast EN inne på min blogg i lördags. Jag har inte många läsare men att bara en har varit inne är ju lite löjligt ändå? Och enligt susnet har åtta varit inne. Låter mycket mer troligt. Lika igår också två stycken som varit inne? Och tio enligt susnet. Alltså, har det här bara hänt mig eller wtf?

Just nu
Blogg.se: 3
Susnet: 8

Men jag antar att det löser sig i slutändan, tyckte bara det var lite konstigt.

oktober 25

Söndagen börjar ta slut och jag är såååååå glad för att jag slipper gå till skolan imorgon. Mer lov åt folket!

Men annars så har min kära syster klippt och färgat mitt hår idag. Så det ser lite bättre ut nu. Men bild får ni imorgon ;)
Imorgon ska jag plugga. Lite tråkigt att jag måste göra det på lovet men ah, jag får ju skylla mig själv. Sen ska jag försöka städa och tvätta också, så jag kan känna mig duktig och slipper se hur stökigt det är.

Jag har förresten några planer inför veckan och det känns som det kommer bli ett finfint lov.


Jättefint jag vet :)

demi lovato - catch me






50 års kalas



Sådär ja! Nu är jag klar för att åka. Latero :*

oktober 24

Jag har duschat och ska klä på mig. Men det är förjävligt varmt på mitt rum för jag satt på värme igår och glömde stänga av. Senare i eftermiddag ska vi iaf till mina kusiner och gratta min fasters man som fyllt 50. 50årskalas alltså. Vi ska också sova där vilket vi inte gjort på år så det kan bli rätt kul.

Men just nu är jag seg och orkar inte mycket alls faktiskt. Skriver mer sen. Eller imorgon.


dags igen - för längesen sist!



Fjortisbloggarna.
Jag slutade egentligen läsa Dessies blogg för längesen. Ja, jag skrattade också åt den en gång i tiden, men om jag går in nu blir jag bara irriterad. Jag har börjat sluta läsa Paows också, för jag stör mig på att hon tror att hon är så bra. Fast hon egentligen inte är det. Kissie, åh. Jag orkar bara inte längre. Det jag vill säga är, att alla borde följa mitt råd att sluta läsa dom här bloggarna. Jag vill se deras miner när statstiken sjunker. Men lycka till i framtider tjejer!


Att jag är så dålig med bilder på bloggen.
Jag har bläddrat igenom lite och det är bara text på text. Jag borde använda min kamera igen? Grejen är att jag knappt tar bilder på migsjälv längre. Jag vet inte, men dom blir liksom inge bra. Jag ska nog sälja min kamera som jag har nu alltså, och skaffa mig en liten som jag kan ha med mig överallt.

Nej. Jag blir aldrig nöjd



Bra bloggar!
Som sagt, jag letar nya bloggar ständigt. Har helt plöstligt börjat läsa blondinbellas? Fast mest bara när jag har sjukt tråkigt. Men Kenza är ändå bäst. Sen är Egoina en ny favorit!

Höstlov.
Det kunde inte ha kommit bättre. Jag behöver det här nu. Jag förväntar mig en vecka fullspäckat med roliga saker! Dock ska måndagen gå ut på att plugga men det är lika bra det. Så, hör av er till mig! Jag är öppen för förslag.

ni får stå ut med mig

Vem kom på idéen med idol? Jävla sktiprogram.
OFTA NICKLASälskling ÅKTE UT? Hade varit förjävligt med Eddie också iofs, men Nicklas, hallå? Min favorit ju. Sötnosen :( <3

Favorit och favorit... Jag har väl egentligen ingen speciell favorit iår, utan flera! Har i flera veckor tyckt att idol har varit sämre iår än förra året men jag börjar komma in i det mer och mer. Kommer inte kanske vara som förra året (blir aldrig som förra året, jag var typ.. besatt? nejmen) Men iaf, ni får stå ut med allt mitt idolsnack.


 Jag blev så arg så jag slängde kaninen på mamma. haha, men jag börjar ju inte precis gråta som fjortisarna där längst fram gjorde? Alltså åh, sjukt pinsamt bara.
Aja, puss nicklas! Kom ju ändå 9:a. Inte så dåligt eller? Eller okej, men ola svensson kom åtta! GLÖM INTE DET!


hemma nu

Efter filmkunskapen så bestämde jag mig. Att åka bort från skolan. Så jag åkte till Lina (Anna-lena kallade mig duktig för jag hade gjort allt hittils så jag var värd det, lite iaf.) Vi gick lite till kupolen och willys och grejer sen bjöd hon mig på mat. Köttbullar och mos, gott vare!

Nu har jag precis kommit hem för jag följde med mami och handlade en väldigt massa saker. Så nu har jag godis så jag klarar mig ikväll för jag kommer vara hemma all night long. Lär ju kolla på idol, rocktema. Börjar bli tråkigt med det år efter år men det är väl ett av dom populäraste ändå. Fast typ alla ska sjunga dåliga låtar? Eller låter jag inte hört eller inte alls rocklåtar? Så tråkigt. Faktiskt.

Aja, inget mer nu. Skriver säkert mer sen. Nu ska jag lära mig ett nytt lösenord och byta på alla mina ställen. Kände att det var dax.


oktober 23

Jag är i skolan, tro det eller ej. Det är inte vad jag vill vara. För jag orkar inte. Men när jag väl satt mig på bussen så var det ändå för sent att ångra sig. Får väl se hur länge jag orkar vara kvar för jag orkar inte psykologi och inte heller multimedia och absolut inte matte. Och jag vill inte äta lunch själv. Utan Bella och Iza så suger det här ännu hårdare. Jättehårt faktiskt.

Och det börjar bli mörkt på morgonen, stor skillnad på i tisdags då jag var ute exakt samma tid. Jag måste skaffa mig ett reflex så farbror buss ser mig.

Dagens tankar är på kvällen och jag vet inte hur det kommer sluta. Halloweenfest eller Hemmakväll? Halloweenfest eller Hemmakväll? Halloweenfest eller Hemmakväll? Ja osv..
Jag tror ändå det blir hemma för jag har tappat all ork till att göra någonting. Jag har varit hemma mer eller mindre i en vecka nu och jag borde, borde vilja göra någonting. Inte stanna hemma. Men jag orkar inte bry mig. Och att jag måste hitta några kläder till ikväll så känns det som jag orkar ännu mindre. Jag vet inte vart orken tagit vägen men den är inte hos mig iaf.


oktober 22

Jag har inte orkat bloggat idag. Jag har nästan inte orkat någonting alls faktiskt.
Tänkte bara skriva att jag har funderat på att lägga ut länkar på bloggen. Så den som vill bli länkad, säg det till mig så fixar jag det!
Nu ska jag kissa, och snart äta. Ikväll är det ju också bra på teven. Torsdagar <3 Inte som tisdagar precis då det verkligen inte är något jag brukar titta på. Så, hemmakväll i soffan. mys. Imorgon, skola igen .__.


HAHA

Kvällens skratt! Haha. Den var kul.


"glögg har en låg kokpunkt"

Jag och Ida har druckit glögg och tittar på en film som handlar om massa olika människor som på något sett känner varandra och den handlar om förhållanden och giftermål blablabla. Men när den ska verka rolig är den vara löjlig och när den ska vara typ "dramatisk" så är den också bara.. löjlig. Alltså, jag suckar åt dom flesta personerna och händelserna, för allt känns bara så dumt. Ah, den heter "dumpa honom" också. Inte den bästa filmen jag sett dvs. Jag vill se en skräckfilm, någon som vill se en riktig skräckfilm med mig? (a)


oktober 21

Godmorgon!
Jag har vaknat ordentligt nu kan man säga. Feberterometern visar 37,7 och min näsa har släppt lite. Har inte kunnat andas genom näsan på hela natten, vaknat flera gånger av konstiga drömmar. Bland annat att vi var på festival och jag och Lina satt på ett tak (så man kunde se stora scenen asbra) fast det vi mest tänkte på var hur vi skulle sitta för att inte ramla ner. När klockan slog 4 på eftermiddagen så började vi känna att vi var hungriga, vi gick ner från taket och insåg att vi hade suttit där ett dygn ungefär. "Inte så konstigt jag har ont i ryggen då" Sa jag, vaknade sedan upp ur drömmen med ont i ryggen. Jag måste ha legat konstigt.

Nu väntar frukost vid teven och sen lite mer slapp vid teven innan mami kommer hit och hämtar mig sen far vi till doktorn. Menar, för över fyra veckor sedan så blev jag väldigt förkyld åsådära, och fick hosta och grejer. Sen nu blev jag sjuk igen? Och hostan har fortfarande inte gett sig, den har faktiskt blivit värre nu när jag blev sjuk igen. Aja, det löser sig nog.
Puss så länge!

sjuker

Bara jag som tycker blogg går jävligt segt? Om man jämför med andra sidor så tar det ju år för det här -.-
Aja, jag mår sämre nu än tidigare så ingen skola imorgon alltså. Och inte för systeryster heller så vi blir ensamma hemma hela dagen och hela kvällen, partiparti? ;) nej, skoja ba. Haha. Men jag ska nog snart sova alltså. Somnade på bussen hem gjorde jag också och vaknade precis när bussen åkte förbi min hållplats så jag fick lov att kliva av hållplatsen efter, tur att det inte är så långt iaf. ehe. Godnatt! :*

grafisk design och bussresor

Jag sitter i skolan på grafisk design och jag som trodde vi skulle börja med illustratior skriver istället något jävla cv/personligt brev som vi ska ha till apu'n. Lockar det mig? Nja, inte riktigt alltså.

Jag har inget smink, mitt hår är fult och jag känner mig allmänt tjock. Bussresan hit var ju typ jobbigast i världen också. jag HATAR att stå upp i bussen, ser ju ut som en idiot när man vinglar där. Varför måste det vara så förbannat mycket folk?! Jag stod där och svettades jättemycket också, kom på sen att det måste ha varit för att jag tog en ipren innan jag åkte, feber + ipren = svett! Eller hur? Så stod jag där och började må jätteilla också. Tänkte hur det skulle bli om det blev så illa att jag skulle behöva spy, hur skulle jag göra då? När jag stod där mitt bland folk, ba kliva ur bussen på något randomställe och vänta på nästa. Aja, det blev ju aldrig så illa så jag behövde spy men illamåendet gav sig inte förens alldeles nyss. Det är konstigt det där.. Med sjukdomar och grejer.

oktober 20

Med tanke på att vi typ ska gå igenom två helt nya program idag och tanken på att det är sista dagen jag får träffa Bella innan hon åker så går jag till skolan idag.

Jag har ingen feber nu, men min hals dödar mig lite smått. Men om jag börjar må sämre så åker jag hem. Dock orkar jag inte bry mig så mycket utan kör på mjukisbyxor och nästan inge smink.

i miss you, grandpa



Jag sitter i min säng med Alexandras täcke över mig och har tänt ljuset som sitter i staken som farfar gjort till mig. Som han gjorde innan han dog, men jag fick den efteråt i julklapp. Jag tänker på honom och allting. Att det är ett helt år som har gått sen det hände är svårt att föreställa sig. Det gick så fort. Och jag minns hans sista dagar, när jag hälsade på honom på sjukhuset och han tog min hand och grät...




vad glad jag blir :')

http://open.spotify.com/album/7Gy41hn9eh0c2AnrpQYElc

http://open.spotify.com/album/4AFcwwOL0XcZE5hnHN3Fjc

(YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY)

bleh

Efter jag spytt upp min frukost, utan att gå in på detaljer, så gick jag och la mig igen imorse och sket i skolan. Sov till ett och vaknade med lite feber. Hittils har jag bara kollat på film och tv och tänker fortsätta med det. Mitt huvud värker och min hals gör ont. Så lite synd är det om mig allt, och Alexandra också. Haha :(

Aja, nu ska jag gå upp igen och lägga mig i soffan under filten, mysigt.

oktober 19

Jag förstår inte hur jag lyckas bli sjuk igen. Jag har verkligen jätteont i halsen, helt galet. Sen är jag snuvig. Och det känns nästan som jag har feber. Men jag ska till skolan ändå. Ha lite engelska, lika bra liksom. Men idrotten tror jag att jag dissar alltså. Känner att huvudverken börjar smyga sig på också. Åh, jobbig dag.

livet förändras vart jag än går

På tal om det här med ett år sedan så började jag tänka på nu och då. Hur det var för ett år sedan och hur det är nu. Och hur fort det här året har gått. Det var ju nyss oktober 2008 liksom, 2009 måste ha varit det snabbaste året. Men tiden går ju fort när man har roligt. Det har bara varit bättre måste jag säga.


Man kanske borde börja vara lika aktiv på bdb igen? Eller nä, har ju min blogg och tänka på.



ME LOVE MY CHINOS. fortfarande. PUSS!

Tänkte att jag kunde lägga upp några bilder från september/oktober förra året och sen från iår på mig själv och vänner, sen jämföra lite. skoj. Lyssnar på kent också, så extra mycket flashbacks.




Jag och Linn. SAKNAR DIG <3


PUSS!









jag och baby <3 (bara så alla vet så har vi blivit vänner igen. okej.)






upp och ner upp och ner


Första gången alexandra var här! 17 oktober <3




Såg Håkan också ju, snart ett år sedan :o

Några bilder från nutiden hinner jag med också :)







Jag orkar typ inte lägga upp några fler nu. Men iaf, det var väl i oktober/november som jag och isabella började bli bra vänner. Glad över det är jag nu, ingen du ingen jag i skolan :*!
Och om man tänker på Lina, min lina. För ett år sen kunde det gå månader utan att vi träffade varandra. Och nu träffar vi varandra typ jämt. Och jag vet att vad som än händer, även om det går månader innan vi ses så vet jag att vi alltid hittar tillbaka till varandra. 8 års vänskap tyder på det <3
Och alexandra, vännen, dig kan jag ju prata om hur länge som helst. Det är vårat år i år. Det har alla märkt. Jag hoppas verkligen att det fortsätter vara så. Du min bästa vän i livet <3
Sen kom jag och BÄSTASYSTER närmare varandra och det är jag glad över. Finns en jag kan berätta allt för och det är hon <3

Sen har vi jag. Jag tycker själv att jag inte är lika person som jag var då. Nu gör jag saker typ varje helg. Då kanske jag var med någon på fredagen och satt annars vid datorn sent på kvällarna, tittade på idol typ. Jag känner mig helt ärligt mycket socialare nu. Jag känner mig bättre och gladare. Men samtidigt längtade jag inte bort härifrån lika mycket som jag gjorde då. Jag vill utomlands, jag vill till göteborg, jag vill flytta till Falun eller Borlänge, jag vill bara inte vara här.

Aya, ni fattar vad jag menar? Tiden går fortfarande och snart har halva tiden i gymnasiet liksom gått.
Och min hosta som precis började ge sig.. Ikväll har jag fått ont i halsen igen och nu börjar jag bli täppt i näsan. Ska försöka sova lite och kanske mår jag bättre imorgon. Men jag mår hellre dåligt nu än nästa vecka för då är det lov och det kommer bli asbra, det känner jag på mig! Godnattpuss till alla <3

ett år sedan

Vi ska snart åka till Långshyttan och farfars grav. Eftersom det är ett år sedan han dog i morgon och vi kan inte åka imorgon. Så vi åker idag istället och ställer dit ljus och blommor. Och träffar farmor antaligen. Så jag tänker sitta i bilen med min mobil och min musik och tar nog kameran med mig för att det är så fint.


Och såhär ser jag ut idag. Snacka om att bjuda på sig själv. Med glasögon och ivanlockigt hår. Så nu har ni sett det också, nöjda?


oktober 18

Klockan börjar närma sig två och det enda vettiga jag gjort hittils är... slänga sopor. Sitter här i sängen och tänker att jag borde göra något för det finns så mycket jag borde göra - städa mitt rum/toalett, tvätta, plugga, bädda rent i min säng, hämta ny tvål inne på badrummet eftersom min är slut, jag borde plocka ur min väska sen igår och jag borde tömma min överfulla papperskorg. Men jag gör inget vettigt men samtidigt har jag ingen lust med att sitta här nere kvar och inte heller gå upp och försöka typ vara social eller se på tv eller vad som helst. Jag ska nog se film nu, finns fortfarande en JohanFalkis jag inte sett. Blä på mig.

idol

Eftersom jag har tråkigt, är sjukt godissugen och är småsur för att de inte visar Blog Adwars ikväll på tv utan nästa vecka. Liksom, vad är det för något? Då vet man ju redan vilka som har vunnit. Ajo, spännande.. verkligen.
Men ja, som sagt, jag har tittat på idol och funderat lite och då tänkte jag att jag lika gärna kan dela med mig av mina funderingar.
VEM ÄR BÄST?


VS.

Det är väl ingen snack om saken egentligen. Darin är ju sjävklart bäst, och sen sjunger dom olika i refrängen och det är väl Darin som sjunger rätt?



VS.

Ni vet vem jag tycker här. Tycker om Nicklas starkt men Robin vinner i alla kategorier som finns typ.

kommentera nu, sötnosar :* jag vill veta vad ni tycker också!

oktober 17

Alexandra är min bästa vän, den saken är klar. Och vi hade det bara bra igår och det var skoj, ja det var det :)
Kom hem för en stund sedan och har nu duschat och ska snart lägga mig i soffan framför en film. Ikväll blir det filmkväll med päronen, som ida sa till mig nyss. Yesyes, det blir Johan Falk för hela slanten! ;)


Bild från förra helgen <3

bara lite uppdatering...

Jag kom jättemycket försent till skolan. Bara för att bussen var sen så trodde jag när jag kom fram till Amsberg där min nästa buss skulle gå redan hade åkt och jag ville inte gå ut i regnet och chansa på att den skulle komma, så jag åkte till Borlänge och därför kom typ en halvtimme föresent. Men det gjorde ju inget. Har fixat klart uppgiften nu som vi fick så nu ska jag chilla fram tills vi ska gå till küselska och äta panerad schnitzel. GOTT!


oktober 16

godmorgon!
Jag ligger helt nyvaken i min säng och orkar inte gå upp. Varför är natten så kort? Känns ju som man sover en minut innnan väckarklockan ringde. Och även om jag ställde om klockan för att gå upp nu lite senare så är jag ju inte piggare precis. Varför är min säng så skön på morgonen? Och varför måste vi börja så tidigt? Aya, det är väl så livet är antar jag.
Det verkar nästan lite som jag har kommit in i någon drömperiod inatt igen också. Drömmer en massa konstigt, först så var vi i någongalleria och fika och grejer, sen var jag ute bland massa stugor med en naken man som jag inte vet vem var. Vi skulle försöka få ta på något som några tjuvar hade, det gick inte så bra för dom upptäckte oss hela tiden, scary ju :o
Sen måste jag berätta om den hemskaste drömmen i natt! Jag vaknade när klockan var åtta. På kvällen. Jag hade liksom gått och lagt mig kvällen före och sen sovit en hel dag, och det värsta av allt var att det var min födelsedag. Liksom, sov bort hela min födelsedag! Så jag gick upp på övervåningen och pappa satt vi teven. Jag började gråta, för att ingen hade väckt mig och sagt grattis. Inte ett enda sms :(

Men nu måste jag gå upp. Skriver mer sen!

tv <3

Jag har duschat och rakat benen och grejer nu. Jag dissade teven och programmet Inlåst för att duscha och packa. Annars så har jag kollat på tv typ hela kvällen. Alexandra kallar mig Tv-nörd. Men ja, nehe? :o Ja, jag tittar mer tv än sitter vid datorn ja, men det är ju bara för jag sitter vid datorn typ hela dagarna så ja, jag får vara lite tv-nörd tycker jag.

Nu ska jag iallafall sova och drömma och hoppas att allt blir som jag vill :)

jag är bäst, eh?

JAG HAR PLUGGAT! Äntligen. Duktig jag är. Haha. Så nu har jag bara idrotten kvar och den vet jag inte riktigt om jag gör idag, antaligen inte. För jag har suttit med filmkunskap och fastnat på en fråga och jag hittar inte svaret och jag fattar ingenting så jag måste fråga Anna-Lena imorgon. Blä på det. Sen har jag gjort engelska, tillochmed överkursfrågorna! Så lite duktig är jag väl ändå?

Så snart ska jag duscha och fixa lite grejer. Ska till Hedemora imorgon. Det kommer bli kul, typ jättelängesen jag var där ju? Så jag ska fixa med det, packa åså eftersom jag åker direkt efter skolan. PUSS PÅ DET :D

jag knarkar sönder låten!


 


hemma nu

Hemma igen! Eller ah, har varit det ett tag nu. Var uppe i soffan nyss och tänkte titta på tv, sen hur mycket jag än försöker så får jag inte den att funka, eller typ boxernshit. Då blev jag lite ledsen i ögat så jag gick in i köket och kollade om det fanns något gott att äta, men hittade inget bra så jag sket i det, och lika bra är det för annars blir jag tjockare än vad jag är ju. Så nu ligger jag iallafall i sängen med datorn, ska läsa lite bloggar och lite sånt, kommer säkert somna men vad gör det? Bara skönt ju. Pratar lite med Lina också, sötnosan då. Finns för dig alltid <3

oktober 15

Alexandra ligger fortfarande i sängen och jag sitter bredvid med bara bh typ. Drömde en massa konstigt inatt, vaknade, drömde ännu konstigare igen. Människor och fester och att jag var nära att dö i en hiss och grejer. Men men. Har bara en lektion idag nu på morgonen. Så åker dit sen hem igen typ på en gång, kanske rätt ovärt men ja. Skönt ju ändå. Tänker inte ens ta datorn med mig och när jag kommer hem sen ska jag plugga massor. Wish me luck ;)

oktober 14

14 oktober. Fjortonde oktober. När jag hör det datumet så tänker jag dirket på min brors födelsedag. Så grattis Tobias som fyller systembolaget idag! :D
Men för ett år sen. 14/10. Jag skulle kunna säga att jag minns det som igår. När vi satt där vid matbordet, då vi var alla fem, jag, alexandra, isabella, izabelle och linn. Jag minns att det var något som inte stämde redan typ kvällen före. Något som skulle hända. Och hela dagen märkte man ju att det var något speciellt med Alexandra. Sen när vi sitter där på lunchen. Jag minns vart vi satt på Etage. Sen säger hon bara att hon bestämt sig för att byta klass, byta skola, byta linje. Sådär pang poff. Falu Fri Samhäll. Sen under multimedian så gick hon tidigare för att gå till falu fri. En lång kram och massa "jag kommer sakna dig" så försvann hon...

Fem små tjejer tillsammans på en skola gick
Men den ena förstod sig inte på skolans yra
och då blev dom bara fyra

Haha, duktig jag är (a) Jag är ju rätt glad nu i efterhand ändå för om det här inte skulle ha hänt så skulle nog jag och Alexandrababe inte alls vara lika bra vänner som vi är nu. Bästa vän, jag älskar dig!



Rätt tjusig bild jag mixtrade ihop den kvällen också va? ;) La upp den på bdb och skrev. "Grejen är bara att jag kommer sakna dig så otroligt sjukt mycket."

Klart jag saknar att ha dig här, vännen. Men du är trots allt det bästa som har hänt mig, och ikväll ska vi ses och vara bästa vänner som vi alltid är :') <3


medelhavsgrönsak, någon?

Alltså åh. Jag har bloggtorka så det smäller om det. Så varför jag skriver ett inlägg nu kan man ju undra, för att jag känner att jag måste? Ja, lite så. Lite också för att jag ska få något att göra innan jag lägger ifrån mig datorn för att sova.

Imorgon så är det Wallenbergare på küselska, så vi tänkte gå och prova det eftersom dom har det så ofta det där. Men Alexandra sa nyss att det inte alls är gott, så nu blev jag tveksam till det. Annars så är det Helbakad laxsida med medelhavsgrönsaker. Lax kan ju vara gott ibland. Men jag åt ju lax för några timmar sen. Och sen fattar jag inte grejen med medelhavsgrönsaker. För såvitt jag vet så växer det bara sjögräs i medelhavet och inte typ gurka och tomat? Aja, det löser sig ju. Finns ju alltid Du & Jag annars ;)

Godnatt!

oktober 13

Godmorgon!

Jag tänkte på en sak... På festen hos mig sist, så hade jag ett svart diadem på mig. Jag tog av mig det senare under kvällen och sen var det borta. Och jag har fortfarande inte hittat det. Jag vill ju inte tro att någon har tagit det men jag kan inte förstå vart det är någonstans. Sist så försvann ju mina solglasögon, då hade någon lagt dom i en väska. Ingen som vet vart det ligger? Saknar det ju, det var helt nytt.




oktober 12

Jag har inte skrivit något på hela dagen igen. Andledningen är enkel, jag har inte suttit vid datorn på hela dagen. Åkte ni till skolan utan dator, satt och glodde lite på en engelska lektion. Åt en ciabatta med Iza och gjorde sedan svenskaprovet, som faktiskt gick helt OK. Så godkänt lär jag ju få iallafall. Sen åkte jag hem, satt i soffan tills jag åkte till tandläkaren, jag somnade sittande i soffan :o Men är man trött så är man. Hos tandläkaren gick det bra, men det är jobbigt sen med blodsmak och jag fick också ont den här gången. Så jag sov lite till i soffan. Och jag har legat i soffan fram tills nu. Det finns ju inget annat att göra? Ute har det varit grått och regnit hela dagen också så.

Idag släppa biljetterna till kent också. Men vi ska nog vänta på att köpa dom pga pengarbrist. Men dom kan väl inte ta slut redan liksom, i Gävle? Och Alexandra har gått och blivit sjuk, stackarn! Krya på dig, sötnos! :*

Jag kommer nog inte skriva något mer ikväll heller, så skriver imorgonbitti i skolan igen. Pösssss!

ja, det gör ont.



Vi skulle egentligen ha åkt in till sjukhuset på en gång när det hände. Det behövdes inte sys men det skulle ha tejpas åt så det liksom satt ihop. Men det är försent att göra det nu. Så allt jag får göra är att vänta, på att det ska läka, vänta för att få ett fult ärr. Ett minne från en galen kväll. Det är så det är, och ja, det gör rätt ont. Och jag förstår inte vad jag tänkte när jag stod där med en kniv. Jag vet, jag får skylla mig själv. Och nu är det som det är.


kate voegele - angel







I've said it once and I'll say it again.
I've got something hanging over my head.
I was laying on your shoulder
Perfectly content.
Until you told me all over again.

I aint got no sob story to write.
But just like everyone else I'm living this life.
And you don't need to win me over.
And there aint no other side.
To shuffle me from.
I belong where I decide.
But you say...

We don't mess around.
You've got no freedom to come down.
We don't take angels from the sky.
Oh no, we don't mess around.
You're meant to be among the clouds cause your an angel.
But that's a lie. Uh oh oh oh.

Well I suppose you think I'm so flattered to hear
That I'm the whisper conscience in your ear.
Yeah, and that's exactly the reason that I'll never fit in here
Well nothing's ever that blackand white, my dear.
Cuz you say...

We don't mess around.
You've got no freedom to come down.
We don't take angels from the sky.
Oh no, we don't mess around.
You're meant to be among the clouds cause your an angel.
But that's a lie. Uh oh oh oh.

I'm not your angel darling.
I'm not your angel darling.
I am never gonna be.
I'm not your angel darling.
I'm not your angel darling.
I am never gonna be.

We don't mess around.
You've got no freedom to come down.
We don't take angels from the sky.
Oh no, we don't mess around.
You're meant to be among the clouds cause your an angel.
But that's a lie. Uh oh oh oh.

We don't mess around.
You've got no freedom to come down.
We don't take angels from the sky.
Oh no, we don't mess around.
You're meant to be among the clouds cause your an angel.
But that's a lie. Uh oh oh oh.

Oktober 11

Jag vet inte vart jag ska börja, det är väl nu det är meningen att skriva, hur helgen varit, vad jag gjorde igår och hur jag mår. Men det finns inte mycket att skriva, eller jo det finns det väl. Jag skulle kunna skriva vad som hände men jag vill inte. Det jag kan säga är att jag har ont i handen idag. Hela handen och inte bara där mitt sår är. Jag kan typ inte göra någonting med handen, jag kan skriva på tangentbordet men det känns. Jag vill bara glömma igår, jag vill glömma hela vecka 41. Även om det har funnits bra stunder så har det ändå varit mer saker jag vill radera ur minnet. Men jag är som jag är, och det finns idioter. Alla är idioter förutom vissa personer som betyder, och ni vet vilka ni är. ♥

oktober 10

Sitter hemma hos Lina igen efter att ha varit hos Tobias när han fyllde 20. Har inte så mycket att säga om det. Det dög väl.

Jag och Lina ska snart ta bussen in till Falun, förhoppningsvis blir det en lyckad kväll den här gången. Igår åkte vi till Ornäs och spelade spel..? Fast det var rätt kul ändå :) Ikväll ska jag iaf träffa Alexandra och Isabella så det borde ju bli bra.

Jag är jättetrött och Linas spotify fungerar inte :(

döda fredagen

Jag förstår inte hur folk kan vara så tråkiga idag? Det är ju seriöst bara jag och Lina som är pepp på att göra något? :o
Så nu sitter vi här, fast vi inte vill och vi försöker att komma härifrån. Så vad ska vi ta oss till?
Det är ju någonting fel på idag, vad är det för fel på folk?

Antar att vi ska sitta och fortsätta klaga, kolla på idol och hosta lite till. Hoppas ni har en bra kväll. Eller inte.



alltså hahahahahhahahahahhahahaahahahahhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Jag älskar bilden <33333333333


20 november & idag

Först och främst ett meddelande till Alexandra: BÖRJA BLOGGA IGEN! Du anar inte hur mycket jag saknar det. Åh, dumbom. Men jag älskar dig ändå <3

Sen går vi vidare. Ni kanske vet hur det känns, när ni hela dagen, längtar och vill att det ska hända något. Sen väntar ni på att folk också är med en och säger, men ja fan, vi gör något ikväll? Men sedan inser man att man står där helt själv och folk bara säger att "Näe, jag orkar inte" och "Åh, jag vet inte...". Jag blir så ledsen, är jag den enda som inte bara vill sitta hemma och uggla denna soliga fredagskväll? Åh. Ni är såååå tråkiga!

Sist men inte minst (aboslut inte minst). Den 20 november!!!!!!!!!!!!! Det kommer nog vara en av dom bästa dagarna. Simon, älskade underbaraste Simon som man inte alls får nog av. Kommer till Borlänge. Äntligen! Igen! Bara han och gitarr och vi publiken. Jag och Alexandra. MMMMMMH!
Sen har också New Moon Biopremiär samma dag! Så det blir alltså först mys med Simon och sen den mest efterlängtade filmerna senare under kvällen. Kan det bli bättre? Can't wait....



Bara för det bjuder jag på denna bild från peaceandlove i år :)

oktober 09

Godmorgon! Har precis kommit till skolan och jag ångrar mig att jag inte tog min kudde med mig. Ska se på film på filmkunskapen och kommer säkert somna ändå. Somnade framför teven igår kväll och sen när jag gick och la mig somnade jag också på en gång.
Var hemma hos Tobias igår, jag vet inte varför jag följde med, typ, för att få äta pizza.
Jag har fått träningsverk i magen för jag hostar så mycket! Åh, jag orkar inte.

Oktober 08

Fult att jag inte har bloggat på hela dagen? Men jag har inte haft något att skriva om, så därför skriver jag inte för då blir det bara dåligt visst? :)
Känner mig iallafall gladare idag. Och det är ju bra, träffade Alexandra också. Så hon hjälpte mig med engelskan så nu har jag fått den gjort. Ett ämne avklarat alltså.

Imorse satt jag och Isabella och pratade om vad som händer imorgon. Sen tycker hon att hon kommer med en jättebra idé med att vara hemma hos mig. Så tydligen ska vi vara några stycken hemma hos mig imorgon? Kan bli bra, kan bli dåligt. Vi hoppas på det bästa.

Nu ska jag kissa och sen ska jag snart åka hem, skönt!

fan.

Jag vet inte vad som hände idag/ikväll. Men jag hostar jättemycket. Hela tiden. Och vet ni hur jobbigt det är? När man tillslut hostar så mycket så det gör ont i bröstet? Huvudet? Magen? Fyfan.
Jag brukade vara glad. För några veckor sen, blev förvånad över migsjälv över hur lätt allt kunde va. Men nu. Jag vet inte. Jag har fastnat i någonting. Kommit in i någon period. Orkar ingenting, vill ingenting.. Eller jo, jag vill härifrån. Bara ha kul. Men att ha kul, komma härifrån, kostar pengar. Så den tanken tynger mig nästan ännu mer. Jag orkar inte plugga, jag vill bara sova och den som får höra allt mitt tjat är Bella. Jag går runt och kallar allt och alla för fittor, slår och svär. Jag borde nästan stanna hemma imorgon känner jag. Sova, hosta upp hela magen och sen plugga.
Allt det här beror nog kanske på vädret, eller kanske som Iza säger: "Jag tror det beror på att vi får för lite sol".

du som reser mig
se mig, hör mig, känn mig.


ditt och datt

Jag hittade Lasses blogg nyss och jag känner hur mycket jag faktiskt har saknat det. För på något sätt, så måste jag få veta vad han gör om dagarna. Helt ärligt önskade jag att alla kunde blogga, för jag vill veta. Jag vet, jag börjar bli världens bloggnörd.
Aja, snart flyttar han till Korea och blabla och även om jag hatar det och vill inte och önskade att det aldrig hände så är jag glad att jag ändå får läsa om vad han gör. Men vem följer med mig till Korea och hälsar på honom?!

Sitter på graf och bara önskade att Anki kunde sluta prata så jag får sova i soffan som jag sitter i och jag sitter så skönt. Om jag bara fick blunda och lite sånt så skulle jag kunna somna. Men jag får inte. Åh..
På tal om annat så hostar jag mer idag än jag gjort dom senaste dagarna, att den aldrig ger sig? Har haft hosta i över två veckor nu. BLÄ.


oktober 07

Jag gick och la mig klockan åtta igår :o det har jag inte gjort sen, så längesen så jag inte minns när. Det känns lite som jag börjar få tillbaka det där jag hade förra året, sådär ont i magen. Men jag vet inte. Men men, mitt självförtroende ligger typ på botten. Fråga inte varför. Undra inte. Bara onödigt. Vi skiter i det. Vi glömmer det. Men om ni inte gillar mina deppinlägg så kan ni ju lika gärna sluta läsa. Kunde inte bry mig mindre.

Inte lika kallt idag iallafall, men det känns ju inte bättre för det?

happy people never fantasize


:|

jag har en ny dator! :o det känns... jag vet inte.

jag har iaf alla mina saker kvar, samma hårddisk. men jag har marcus gamla dator. min lärares gamla dator. alltså, aldrig mer min garygay. tycker det är sjukt sorligt måste jag säga. ungefär som att förlora en vän, och ersätta den vännen med någon annan.

aja, allt är sig likt ju. förutom, att det är någon annan. ingen garygay :( <3

jobbigt

jag måste lämna in min dator. idag. innan jag åker hem. det kommer nog kännas förjävligt. tänk så måste jag betala? men jag har egentligen inte gjort någonting med den. den ba blev så, en ful dag. sen har den bara blivit värre, och den blir bara värre och värre. så kanske lika bra innan den slutar fungera överhuvudtaget.

det är en jobbig dag idag. jag har ont i magen, och jag kan seriöst inte hålla mina ögon öppna. anki blev sur för att jag somnade på grafen. åh. fan.


oktober 06

Det är så jävla kallt så man vet ju inte vart man ska ta vägen :(
jobbig morgon hittils. hår som inte vill som jag vill, mått lite illa och fick lov att stå på bussen och grejer. och det var jobbigt att kliva upp imorse också, somnade ju så fort jag blundade och jag frös, och det var ju mycket skönare i sängen under varma täcket.

sitter iaf inne i klassrummet, inte fan blir jag varmare för det. har inget mer att säga, ehe. hejdå. orkar inte.

kent <3

KENT'S NYA ALBUM 6 NOVEMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
och första singeln har släppts idag. jag tyckte den var helt ok. och jag tror att den kommer bli bättre ju mer man lyssnar på den. sen ska jag och alexandra till gävle den tredje mars för då spelar dom. IH! kommer bli asbra (y) :D

på tal om annat, jag pluggade totalt... ingenting idag. dåligt linda, dåligt! men någon dag, kanske. förhoppningsvis. måste komma ikapp. men jobbigt. jag orkar inte.

jag ska äntligen få sova lite. ska bli sjukt skönt, och imorgon är det skola igen. bleh. godnatt :*

lars winnerbäck - du min vän i livet

 

den sista oskulden

Jag gillar den nya kanalen. Canal+ nya, sf kanalen. Jag brukar helt plöstligt bli sugen av att kolla på svenska filmer. Och nyss tittade jag på Bert. Haha. Bäst ju. En massa rån fick jag i mig också. Sen klockan halv sex är det Emil i Lönneberga också (y) yay.

Jag har insett dom senaste veckorna att jag behöver en plattång. Helst vill jag inte vänta till jul och få den i julklapp. Annars kanske jag köper den nu istället. Har hittat en här, läste att den var bra. Så kanske kanske slår till på det. Men det är ju bara 5 oktober? Och pengarna som jag har kvar ska räcka hela månaden ut. Och jag har redan använt massa pengar. Så vi får se.

Snart ska jag laga mat till min familj, en andledning till att jag är duktig va?

skolan nu

Jag ligger tydligen inte efter i engelska. Trodde att ett arbete redan skulle ha varit inne men det var visst på Torsdag. Men jag tar nog ändå hem boken och pluggar lite ändå. Åker hem direkt efter det här. Gör svenskan imorgon istället. Andledningen är att jag hatar att vara här utan Bella och Iza, med den här klassen? Nae, så åker hem på en gång och sover lite istället, sen ska jag plugga. Engelska, Idrott, Filmkunskap, Svenska. Så i slutet av dagen ska jag förhoppningsvis känna mig duktig för en gång skull.

Bella ska förresten få tillbaka för det här, hon ba kommer inte fast jag rent ut sagt bad henne på mina egna knän! Ska hitta på en djävulsk plan för det här :@ MORRRR.

oktober 05

Godmorgon!
Jag sitter i sängen och äter frukost. Bara för att jag älskar att ha smulor i sängen. Eller inte. Tycker bara det är tråkigt att sitta vid bordet helt lonley egentligen.
Jag ska snart till skolan och antaligen få mer arbete att ligga efter med. Men slutar tidigt, så jag tänkte ta hem boken och plugga ikapp. För jag måste ha VG i Engelska B också. Så är det bara. Ska nog också kanskekanske försöka på mig svenskaprovet jag inte klarade förra veckan. Eller så kanske jag gör det någon annan dag? Haha.

Nu har jag ätit upp min smörgås och druckit upp juicen så nu ska jag bara fixa lite grejer sen åka. Hörs later.

oktober 04

Kom hem ifrån Lina med Alexandra runt tio nu på morgonen. Vi var hemma där istället igår kväll med några vänner och bara chillade lite. Men vi var väldigt trötta då, och jag är väldigt trött nu eftersom jag inte har sovit så många timmar den här helgen. Och det går inte så bra att sova 5 stycken i en säng. Men jag måste säga att helgen har varit bra, mycket bra, en av dom bästa på länge. Tack alla för att ni gjorde helgen bäst :) 

Men så fort vi kom hem hit igen så var det dags att fortsätta städa. Och nu äntligen känner jag att jag är klar, tror jag iallafall. Har plockat och grejat i flera timmar förutom då när vi åt mat och tittade på Adam & Eva. Men jag förstår inte varför det kan finnas så mycket att ta reda på, efteråt, tar aldrig slut. Det har varit mer och städa den här gången än tidigare.  Jag ska bara ta reda på lite disk som jag har diskat. Sen är jag klar, fast är det någon som har sett mitt diadem? Hittar det inte.

Alexandra har åkt hem och jag ska lägga in musik på mobilen och sedan duscha. Sen lägger jag mig nog i soffan och tittar på tv eller något. Inte precis så att jag orkar något annat.


Sötnosar <3


jenny 17 år

GRATTIS GRATTIS GRATTIS JENNYBBY! <3


3e oktober klockan 3

Klockan är tre och jag är inte på kupolen. Det känns dumt att faktiskt missa det. Lite. Men samtidigt, så vill jag inte vara där med alla fjortisar och med min tandställning. haha. Satsar på att träffa honom någon annan gång!


<3

Oktober 03

Måste säga att kvällen igår blev lyckad, trots några saker. Men det är ju alltid något, men det var inte så stort så det gjorde iallafall inte mig någonting. Klockan är halv två och vi har bara segat hela dagen. Lina & Alexandra stannar kvar hos mig inatt igen, eftersom jag inte vill vara ensam. Kanske kommer Jenny också. Mysigt. Det finns inte så mycket att säga om igår egentligen, jag hade kul och det var trevligt folk. Vi måste göra om det här någon dag! Ska duscha nu och sen börja städa lite.

Kollade nyss på idol. Måste vara ärlig, idolfreak, som jag är att det inte alls känns lika bra iår som förra året. Jag gillar Erik, Nicklas, Tove och Erika mest. Men det är ändå ingen jag liksom, gillar mycket. Det finns några som jag gillade som har åkt ut, Gabriel, Thilda, Felix m.m. Så jag förstår inte att tillexempel Reza är vidare. Men Jon gick inte vidare nu till fredagsfinalerna så jag blev typ överlycklig. Hehe.

kvällens outfit

Om ni ville veta vilka kläder som vann så var det den fjärde men...


Jag skiter i vad ni röstade fram, Detta är kvällens outfit! Nu blir det partyparty för hela slanten ;D


är jag dum i huvudet?

När jag hade fått igång min mobil igår kväll såg jag faktiskt att den gick typ två timmar för tidigt. Tänkte, att jag ändrar det sen.
Jag ligger och sover och min mobil ringer.

Jag: Hallå
Mamma: Hej, jag ville bara höra att du var vaken.
Jag: Men klockan är ju bara kvart i sju?
Mamma: Eh, nej den är kvart i nio. Du ska åka om tio minuter.

Smart där av mig men jag hann ändå. Nu ska jag sova så jag slipper tänka på allt blod. Jag hatar verkligen blod och blodsmaken i munnen. Euuw.

kvällen

Ikväll har jag hunnit med att plocka undan allt på mitt rum och toan. Har också torkat och gjort ren själva toan, smatidigt som jag dansade till musik. Haha. Men jag är glad, för jag tror att imorgon kommer bli bra. Sen har jag också tagit bort ren och torr tvätt, ställt undan torkstället och plocka ihop inne i tvättstugan. Och då kommer mamma med en korg med tvätt som måste tvättas, i min tvättstuga, för att deras är trasig, men snart fixat. Så jag har fixat hela familjens tvätt hela veckan och det var ju inte lite heller. Fast iofs, vem tvätter mest i den här familjen om inte jag? ehe.
Iaf, så jag har tvättat och hängt tvätt också, börjat använda min mobil igen, provat kläder, tittat på tv, målat naglarna och suttit vid datorn. Hann med rätt mycket ändå ju. Dammsuga gör jag imorgon. Måste typ dammsuga hela huset? :o Ahya.

Mitt i alla tankar som snurrar har jag kommit på idag att; shit, jag ska dra ut en tand imorgon. Så jag har också hunnit börja blivit lite nervös för det. Men hur farligt kan det vara? Får ju bedövning. Kommer inte känna någonting. Eller jo, det kommer kännas konstigt men inte göra ont. Har jag ju hört att det ska kännas. Men det blir nog bra ändå.
Nu ska jag iallafall sova, förhoppningsvis somnar jag på en gång istället för runt halv tre igen.

rösta?!

Eftersom det blir liten fest imorgon och jag har inte alls bestämt mig vad jag ska ha på mig än. Så tänkte om ni kunde hjälpa mig lite? (a) Ni får lägga en röst! :D Så kom igen nu?!


Nr.1


Nr.2


Nr.3


Nr.4
Jag ska ha nylonstrumpbyxor här såklart, om jag väljer dom här kläderna.
Annars är det mina nya jeansleggings då.

Den som inte röstar får ehm, en smäll :o

my babe is back!

MIN ÄLSKLING ÄR TILLBAKA (L)
min mobil alltså. Så nu är jag kan smsa och ringa som vanligt folk igen :D

Annars så hatar jag att det hela tiden måste vara bråk och alla måste sura. Varenda dag typ. Orkar inte. Kan jag inte bara få flytta härifrån?
Köpte lite nytt idag också på tal om annat. Skorna jag tänkt köpa bland annat. Tänkte att jag kunde visa lite. Orkar inte redigera men men.


Diadem från hm :)


Jeansleggings från vero moda.


Skorna. Dålig bild, jag vet. Och det ser ut som dom är långa som fan. Men skitsamma, orkar inte bry mig :)

oktober 01

Försov mig nästan imorse igen. Så jag missade frukosten. Dåligt.
Och min dator går bara mer och mer sönder, skärmen fuckar ur.
Jag får ont i händerna av att slå på den hela tiden.
Och jag kan inte lämna in den idag, för jag behöver den imorgon.
Det är torsdag idag och jag hatar torsdagar.
Vad ska jag ta mig till?


RSS 2.0