solig dag idag

Nu ligger jag i sängen, hemma från skolan. Ja, jag är hemma tidigare än vad jag brukar vara men vi hade ingen psykologi så. Jag är trötttrött så jag tänke sova lite innan jag ska göra mig klar för att sedan åka. Så är jag inte så trött ikväll liksom.


Solen sken värsta skönt idag! Efter lunchen satt jag mig ute på typ taket och jag frös inte alls. Mysigt.


Jag och Bella satt och fick vårkänslor när vi såg och hörde hur det droppade vatten från istapparna samtidigt som vi...


...Åt godis!
Och jag ba skulle kasta ut mitt tuggummi genom dörren och träffade fönstret istället och fastnade där! HAHA. (se förgående bild)


Såhär såg det ut när jag förvanlade Bella till en groda.

AJA; tagga ikvälll rå! Hörs nog imorgon, då kommer alexandra hit. Det blir mys med tacos, flm och godis (y)


jag försov mig. igen.

Det är något med fredagar. Eller med att gå upp så tidigt, för det brukar jag ju aldrig göra. Men jag hann med bussen iaf, för jag skyndade mig. Synd bara att mitt hår fick lov att faila sig. Men det löste sig ju ändå.

Det fula var att jag skickade ett sms imorse. Utan att veta om det. Och det jag skrev, vart jag fick det ifrån liksom? Så förlåt, alexandra, att du blev den utvalde. Jag minns faktikst att jag bläddrade ner och skickade just till dig. Men ah, det är väl sånt som händer antar jag.

jag känner mig seg

Och jag tycker min blogg är ful. Och jag känner att jag vill göra om den nu. Men jag vill ta några färska bilder först. Och det är jag dålig på. Förresten så strular hela blogg.se

Den här veckan har för övrigt gått sjukt fort! Och imorgon är det äntligen fredag igen. Jag känner på mig att det kommer bli en fin fredagskväll också. Men nu är klockan snart halv åtta. Eller okej, tjugo minuter kvar men ändå. Halv åtta - ni vet vad som händer då en torsdagskväll som denna.

johnossi - what's the point






rödavägen 20 3 trappor upp

Det jag gjorde innan skolan var att hälsa på Linas nya lägenhet. Den var väldigt liten om man jämför med den gamla, men den var faktiskt mysig. Jag gillade den.
Men lite sorgligt blev det också när vi satt inne i hennes nuvarande lägenhet. Jag kom på att det var sista gången jag var där. Det är så många minnen där ifrån. Jag har skrattat och gråtit, varit glad och ledsen. Men mest glad, och mest skratt. All mat vi lagat i köket och alla timmar vi spenderat i sofforna framför tven. Och när man suttit på balkongen på sommaren. Alltså åh, galet vad jag kommer sakna det.



Men jag tror det kommer bli bra i den nya också.

Nu sover vi. Godnatt puss!

godmorgon

Jag hade gärnat sovit två timmar till. Så nu undrar ni säkert vad jag gör uppe redan? Men det är så att jag ska göra en grej innan skolan. Och nu undrar ni vad. Men det är en hemlighet! HEHEHEHE.

Plattången väntar.


godnattinlägget

Jag tittade på p3galan ikväll. Började sakna lite då när jag lyssnade på p3 varje dag. Och musiken som hör till lite. Men det är väl det där spotify som kommit emellan helt enkelt. Och det klagar jag inte på. Men bara för det så lyssnar jag på p3 nu. Måste bara påpeka att jag önskade att Lorentz och M.Sakarias borde få något pris. För jag tror inte att dom kommer få ett bättre år än vad dom hade 2009.

Och nyss så kan jag erkänna att en liten tår rann ner från min kind. Bara pågrund av en saknad. Och saknaden är större än vad den borde vara. För varför skulle man sakna någon som inte ens vet vem jag är? Grejen är bara att det skulle bara kännas mycket tryggare om han var här. Ni vet nog vad jag talar om, kan säga att det handlar om det är fina klippet;


<3

Sen tycker jag att min mamma är lite småtaskig som tvingar iväg mig till skolan imorgon. För en lektion. Klockan två till fyra. Multimedia. Jag hatar multimedia. Men sovmorgon iaf, men fan, ledighet är mycket bättre! Godnatt.

-

i swear this time i mean it.


allt och ingenting

Om man tittar på min fina rosa kalender så är min vecka helt tom. Men samtidigt känns det som jag har miljoner saker att göra.
Mitt rum ser förjävlig ut. Alltså måste jag städa
Min tvättkorg börjar bli överfull och snart har jag inga kläder att ha. Alltså måste jag tvätta.
Nästa vecka ska engelska bokanalys vara färdig, så jag måste ta tag och börja läsa boken. Vi har också ett matteprov. Sen ska min mobil i grafen, multimedian och samhällskunskapen vara klar innan apun v.6.
Sen så har jag blivit så sugen på att åka skidor, eller snowblades som jag brukar åka, eller brukar och brukar. Jag har inte åkt på 2-3 år! Och jag vill verkligen, så jag och pappa ska nog åka någon dag när det är kvällsöppet.
Sen så pratade jag och Anna om att träna i veckan och ska jag träffa Fredrik någon dag.

Iaf, jag har varit hemma i snart en och en halvtimme och vad har jag hunnit gjort? Typ äta. Men nu ska jag göra lite på min mobil i illustrator och sen lägga mig i sängen och läsa engelska boken. Duktigt Linda (y)


söndagskväll

Jag har inte skrivit i sen fredagsmorgonen men jag har helt inte känt för att skriva. Och ni vet ju hur det är. Det sämsta är att det ibland blir långa inlägg då. Men jag ska försöka att inte skriva så mycket. Eller ah, orkar inte. Är galet trött.

Parken i fredags var roligt. Men på slutet så blev det lite långtråkigt och ont i fötterna, har förresten typ ett blåmärke på foten för att det var så många som klev på mig.
Men jag kommer säkert tillbaka någon gång!

Sen vid lördagskvällen så åkte jag till Falun och hem till min morbror och hans sambo. Det var faktiskt riktigt trevligt! God mat och spel och grejer. Tummen upp (y)

Och egentligen hade jag tänkt att städa, tvätta och plugga idag. Men nej, jag åkte till Falun igen vid ett. Vi åt smörgås och kaka vid ett jättemysigt café och sen åkte jag till friskis. Hörde ni det? Jag tränade igår, helt otroligt va. Jag känner att jag verkligen borde komma igång igen, så jag ska skaffa mig ett friskiskort åså.

Och nu har jag gått och lagt mig. Ska nog snart sova. Jobbigt bara att åka till skolan och bara ha en lektion imorgon. Idrott dessutom. Men jag måste dit. Sovmorgon till tio över tolv är väl helt okej ändå. Godnatt!


försovit mig!

Godmorgon!

Jag är trött. Jag har försvovit mig. Det blev sent igår med allt smsande men det var det värt! Men idag börjar vi på en helt ny kurs och då vill jag inte vara försenad. Projekt och företagande, det verkar ju vara jättetråkigt ja. Så nu håller jag på att skynda mig jättemycket så jag kan åka med pappa till borlänge istället.

Men som sagt, ingen dator med idag. Så jag tror inte jag kommer skriva mer idag, skriver när jag kommer hem imorgon istället. PUSS!

Och förresten! Vi ska ha roligast ikväll ;)

parken imorgon

Nu har jag precis duschat. Inte ofta jag duschar halv sju på kvällen men det var skönt. Så nu har jag pyamasen på, mysigt.

Men är det bara jag som tycker att veckorna går sjukt seg? Det känns som det var jättelängesen det var måndag. Det gick segt förra veckan också. Men fredag imorgon iaf. Då ska jag ta min parkenoskuld. Det känns som det faktiskt är dags nu efter att ha skjutit upp det så många gånger. Tror det kommer bli grymt roligt och jag har äntligen kommit på vad jag ska ha på mig och vilka skor så nu behöver jag inte tänka nå mer på det.
Åker hem till Bella dirr efter skolan. Jag har bestämt för att lämna datorn hemma för den tar så stor plats i väskan nu när jag ska ha med mig massa grejer. Använder den ändå knappt på fredag, förutom multimedian men ah, det löser sig ändå.

Skriver mer sen, men min katt tar så stort plats i soffan så jag typ inte får plats :(

Leighton Meester - Somebody To Love (Feat. Robin Thicke)





But wait, now how long could this take?
It’s hard to find a man
When you’re gone before he wakes
They say it’s hard to achieve
But can’t a girl believe?

Is there somebody who still believes in love?
I know you’re out there
There’s got to be somebody
I search around the world
But I can’t seem to find
Somebody to love

You say hello, I say goodbye

Jag gillade inte låten första gången jag hörde den. Men det var annorlunda andra gången. Sen var jag fast.

hiss & diss



Det blir varmare och ljusare!
Äntligen kan man faktiskt gå ute utan att stänga jackan. Och det gjorde inget att jag glömde vantarna i skåpet. Och när jag går till bussen på morgonen så är det inte svart längre. Jag såg att det droppade vatten från is idag. Snart snart snart är våren här!

Egonias.se
Det är min favoritblogg (om man bortser från mina vänners). Den är rolig och samtidigt seriös. Tummen upp (y)
KLICKA HÄR



Snön
Även om det hörde lite till hissen så dissar jag det också. Det snöade idag. Eller kanske fortfarnade gör? Har iaf snöat hur länge som helst ju. Och jag hatar det. För jag vill inte ha någon mer snö nu. Försvinn.

Att skriva cv och personligt brev
För det första, vad är skilladen? För det andra så suger jag på att skriva sånt här. Och eftersom jag jag är dålig på det så hatar jag det och förstår inte varför vi måste göra det. Jobbigt.

min säng är bäst

Min säng är världens bästa säng. När jag inte är hemma utan sover borta så brukar det vara den jag saknar. Och nu ligger jag i den och har legat här i snart två timmar.. Men jag har inte sovit!



Jag ville hitta en bild på min säng men hittade typ ingen, men här den ju iaf!

Och när jag letade hittade jag den här bilden;


Typ brun? Typ sommar? Åh, ge mig................
(att bilden för övrigt kanske inte är den snyggaste sket jag i)

Kommer upp en Hiss&Diss-lista senare, missa inte va.

tjatja

UHHU, jag är trött idag. Som vanligt. Som alla andra dagar ungefär.

Men bion igår då, fult att vi typ hade med oss pickinick men man kan ju inte sitta där i över två timmar utan att äta eller?
Men den var bra, absolut sevärd. Speciellt på bio antar jag, den blir nog lite bättre då liksom.
Aja, nog om det. Nu har jag sett den och jag ångrar mig inte.
Nu har jag förresten nya biobiljetter så gå på bio med mig!

Jag längtar efter min säng och vill helst åka till den nu på en gång och titta på andra avenyn som började idag igen. Åh, orkar inte vänta </3


bio ikväll

Efter skolan så åker jag hem till Lina, senare på kvällen går vi på bio. Avatar. Jag har hört fler säga att den är bra än dålig så jag ska ge den en chans. Även om jag tyckte den verkade rätt dålig när jag såg trailern första gången. Men den är säkert bra. Men jag skulle vilja ha något att dricka, kanske äta, under bion eftersom den är så lång. Typ 2 timmar och 45 minuter? Men jag har ju inte så mycket pengar, men lite kan jag nog skrapa ihop.

Nu väntar 3 sega timmar med lektioner. Later.

godmorgon

Jag tar mina converse idag. Jag förstår inte hur man kan sakna ett par skor så mycket.


önskelistan

Om jag bara hade haft råd så hade jag nog haft dom här grejerna inom räckhåll nu.



Dålig bild. Kunde ha visat mycket bättre. Men orkar inte.. klockan börja närma sig tolv, dags att lägga datorn åt sidan. Som vanligt. Hörs imorgon!

snygg bussreklam


Bild tagen av Christoffer.

Ska jag skämmas eller vara stolt?

jag hittade det

Något magiskt har inträffat! Ni vet att jag hade tappat bort mitt diadem efter min fest här i oktober. Ni vet hur mycket jag letade. Nu har det kommit fram. Och gissa vart jag hittade det? Under sängen! Jag fattar inte, som om jag inte har varit under sängen och hämtat grejer förut?! Jag letade efter min usbsladd till mobilen och ser att det ligger där längst in i hörnet och kryper och hämtar det och då hittade jag diademet också. WTF?

Fick ju ett likadant av Lina i julklapp så nu har jag två exakt lika. Men men... Skönt att det kom fram iallafall.



inte lätt alltså

Äntligen är jag hemma igen. Väntade med Bella i över en timme innan jag åkte. Jag är så snäll. Och sen var bussen försenad och den var full och folk klev på varje hålplats kände det som, så det tog fett lång tid att komma fram.

På tal om förra inlägget, jag som är så populär har fått tre grejer att göra på fredag typ! Inte lätt att välja alltså... :(

Men nu måste jag äta innan jag hungrar ihjäl!

godmorgon

Godmorgon alla mina 12 läsare! (Det är det jag i gemomsnitt varje dag) Jag känner mig väldigt populär måste jag säga. Typ som värsta kändisen. Vad ska alla mina fans göra idag?

Jag ska iaf till skolan nu en snabbis, men det skrev jag ju igår så jag behöver ju inte ta upp det igen. Sen vet jag inte vad som händer faktiskt. Men nu måste jag gå och borsta tänderna så jag inte missar bussen för det vore ju väldigt tråkigt. Hejdå!

godnattinlägget

Klockan börjar närma sig tolv. Idag igen. Vet dock inte om jag tänker lägga ifrån mig datorn nu på en gång. För jag känner mig för ovanlighetens skull inte trött. Kan bero på att jag inte har gjort något alls idag. Bara segat. Men då borde man vara trött, men jag sov ut imorse, det var skönt.

Imorgon, måndag. GUD VAD JAG HAR LÄNGTAT HELA HELGEN PÅ ATT DET ÄNTLIGEN SKA BLI MÅNDAG!! Eller nej, nu ljög jag ju. Dumt. Man ska inte ljuga har jag hört. Jag har en lektion imorgon; Idrott. Och nu ska jag vara ärlig, jag hatar idrott. Men jag ska dit ändå. För vi ska tydligen börja med hjärt & lungräddning. Och det är viktigt, för att om man inte är med på de lektionerna och sen inte klarar provet får man ig i hela kursen har en fågel viskat i mitt öra. Och ett ig i idrott vägrar jag att få, för att då kommer man kanske inte in på högskolan. Så nu ska jag skärpa till mig och börja gå på lektionerna. Jag börjar imorgon. Ska prata med Mackan och se hur det egentligen ligger till. Om jag ligger på ig i idrott så ska jag höja mitt betyg nu.

Det låter väl bra? MH, heja mig!

Ke$ha - your love is my drug





What you've got boy is hard to find
Think about it all about it all the time
I'm all strung up my heart is fried
I just cant get you off my mind

Do you want to have a summer party in my basement?
Do I make your heart beat like a native drum?
Is my love, your drug?

Because your love, your love, your love, is my drug


"Veckans låt" är sååååååååååååå 09.

söndag

Jag tar nog tillbaka det där jag sa igår om vad jag skulle göra idag. Jag vill helst ligga i sängen hela dagen, titta lite på oc och börja med min nya design. Det kommer komma upp en ny design här men det kommer ta ett tag. Eftersom hela bloggen kommer se annorlunda ut när jag är klar. Och jag ska lyckas, hoppas jag.

Later.

lördag

Jag har insett att öppet hus på lördagar alltid är roligare än torsdagar. Nästan lite ovärt måste jag säga. Men nu har jag två biobiljetter iallafall och det är ju fint!

Sen har mormor & morfar, tobias och linda varit hemma hos oss idag. (Det är irriterade att ha en till Linda här, det är jag inte van med) Vi åt middag och spelade spel. Nu är jag trött och ska snart sova.

Jag tittade på grammisgalan också. Alltså, grammis är ju rätt stort och det har pågått i väldigt många år. Varför visas det då bara på aftonbladets hemsida i en dålig kvalité så hela programmet känns helt B?! Förstår inte.

Imorgon ska jag börja byta min garderob. Jag vill ju ha förrådet här utanför som garderob istället för fyra små garderober som jag knappt hittar mina kläder i. Men det är ju rätt stort jobb eftersom det är sjukt många grejer där inne. Jag ska nog ha en loppis, kom och handla av mig. OKEJ?
Sen måste jag städa. Känns som man alltid måste städa. Och sen kanske jag borde ta bort min adventstake och tomtarna och julgrejerna här nere? Men det gör jag om jag orkar, även om det känns som julen var för längesen så är det ju rätt mysigt. Viktigaste är väl att det är borta till midsommar, kanske.

Nu ligger jag iallafall i min superdupersköna säng och ska sova snart. Så godnatt!


fredag

Sitter på Multimedia nu. Vet ni hur mycket jag hatar fredagar? Inte fredagar i sig, för det älskar jag men skoldagen fredagen. Vi börjar tidigt, slutar sent. Har matte som jag hatar. Har multimedia som jag hatar och så har vi psykologi, som jag inte fattar.
Men jag överlever. Om ett tag kommer Lina och sedan drar vi hem till Chrille. Kommer vara hos honom ikväll med chips och film. Mysigt. Men det är grammisgalan ikväll. Och jag vill se. Jag tänker se på det ändå.

Förresten så sov Lina över igår, det händer ju inte så ofta. Men det var kul :)




hehe, fredagsmys :)

hejdå.

Tack för din morgonhälsning och ditt hejdå imorse. Det gjorde mig verkligen glad.

jag glömde ta hostmedicin

Och jag hatar migsjälv för det.
Och för att jag inte fattar vad Daniel snackar om.

Aja, det är öppet hus senare idag. Och jag kommer vara där, men jag vet inte riktigt varför. Men biobiljett är ju fina grejer. Lina kommer också så det blir nog fint.

Och nej, jag somnade inte före tolv igår heller.


allt jag vill




åh

Jag åkte hem lite tidigare än jag slutade idag. Men seriöst, jag orkar inte hosta igen. VARFÖR?! Jag blir ju nästan lite deprimerad.

Sen är jag förbannat trött också så jag hoppas att jag kan klara av att somna före tolv inatt. Jag vet inte när jag gjorde det senast.

Nu har jag lagt mig i sängen men jag vill titta på mer oc. Jag hatar min dator, för det går typ inte att titta på dvd i den.. Dumma dator.
Jag hoppas min käre bäste syster vill byta dator i några timmar.

trött

Nu har jag och Bella möblerat om i klassrummet så allt är som vanligt.
Men det är ju inte den bästa dagen idag kan man säga. Först så var det svårt att kliva upp för jag var så trött och sängen var så skön. Sen när jag går på vägen från Lina till resecentrum så märker jag att jag glömt sätta i mina gummisnoddar igen, och jag hatar mig själv när jag gör det. Så jag stannar upp och sätter i nya. Hade jag inte gjort det så hade jag nog hunnit med min buss, för den åkte precis när jag kom fram. Så nu har jag lärt mig att det tar längre tid att gå från Lina till resecentrum än vad det gör att gå till stan. Så från och med nu ska jag gå till stan, fast det kanske inte blir så många gånger till eftersom hon flyttar snart.

Sen kan jag ju lite gärna fortsätta. Idag är jag trött. Allmänt trött, trött på vintern, trött på min klass, trött på skolan, trött på mina kläder, trött på mina torra läppar, trött på att jag hostar... Ska jag fortsätta?

slutar snart!

Fick reda på när jag kom till skolan att jag slutar efter den här lektionen, alltså vid elva. Skönt! Så jag åker hem till Lina då och chillar resten av dagen, och natten. Jenny också det blir massa mys.

Och min älskade soffa står mitt i klassrummet så jag kan inte sitta på den. Inte okej! Ska möblera om någon dag så allting blir som vanligt igen. Och nu borde jag skissa upp framtidens mobil på ett papper, men just nu känner jag inte för det. Gör det lite senare.

Jag skulle bara säga att mitt finger gör ont men jag överlever och jag lär ju skriva mer sen så ja.

världens fulaste paket?

Jag slog nyss in ett paket. Tänkte visa en bild men jag blev sur, för det är nog det fulaste paket jag någonsin slagit in. Och det var mest papperets fel, lovar.

Vi tar en googlebild ändå tycker jag, ungefär såhär;


Så gulligt. GISSA VEM DET ÄR TILL?! :D


På tal om annat, idag har jag haft ont i halsen och hostan som varit borta ett tag har kommit tillbaka, såååå inte okej! Jag orkar verkligen inte, tur att jag har medicin iallafall. Nu ska jag lägga mig i sängen, kommer nog sova gott inatt.

tvserier in my heart

Jag undrar vad jag tänkte på när jag la ner datorn i väskan imorse, för jag tog inte upp den en enda gång. Men ja, apuplats(er) är typ fixad nu. Eller vi får se imorgon men jag tror det kommer bli fixat iaf.

Jag är trött. La mig i soffan på en gång jag kom hem och låg där tills sex ungefär, skönt! Jag började titta på oc första säsongen. Det är något med mig och tvserier alltså, men bra är det <3


jag har saknat en vän

tid har förlöpt
dagar har gått
jag har saknat ditt skratt
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

jag har saknat din hand i min

Efter att ha pratat ett långt telefonsamtal med Jenny, så har jag bestämt att jag vill försöka bli bättre vän med henne igen. Alla vet ju inte hur nära vi faktiskt har stått varandra förut. Och nu insåg jag att jag faktiskt saknar henne, även om vi träffas så är det ju inte riktigt samma sak. Liksom, alla telefonsamtal och massa grejer. Det är det jag saknar sen högstadiet alltså. Så en stor puss till min dig, jenny! 2010 ska vi bli bättre vänner igen, kanske inte som förr men iaf bättre än vi varit 2009 <3



Och jag målade naglarna, nyss tog jag bort det. Insåg när jag målade att nagellacket började ta slut, och att det var massa torrt. Det gjorde mig lite ledsen, eftersom det var ett av mina favoriter. Har en annan favorit som börjar ta slut också, jag måste köpa nya nagellack, ja.

Men nu ska jag försöka sova alltså.

last day

Skola imorgon. Men det är inte så farligt ändå. Och nu säger jag inte att det ska bli skönt att komma in i de vanliga rutierna igen, för dde rutiner jag har haft nu har faktiskt varit väldigt bra. Nej, jag vill bara träffa Bella igen, sova i soffan, lyssna på bra musik och ja, allt som hör till.
Men jullov är fint, och det här jullovet har nog varit mitt bästa någonsin. Träffat massa vänner, vara vaken hela nätterna, festat, klagat på kylan hundra gånger och bara haft galet kul. Egentligen vill jag inte alls att det ska sluta, jag vill ha det såhär.

Men men, NTI I ALL ÄRA <3



Nu är jag hemma igen, det har väl inte varit så många dagar på lovet jag har varit hemma men aja, nu ska jag tjocka upp allt julgodis!

vi är festfolk

Jag har duschat. Jenny har duschat. Lina duschar nu. Vi ska till Falun ikväll. Vi ska ha kul ikväll. Vi är bäst.



Och alla som fick konstiga sms mitt i natten inatt behöver inte bry sig om det.
Men jag hade kul, speciellt när Lina pratar i sömnen.

open your eyes

När jag skulle välja kläder idag så tänkte jag på chinos, linne, converse och min jeansjacka. Men när jag sedan tittade ut och på temrometern så försvann mina planer. Jag älskar mina uggs men jag börjar sakna mina converse, och jag har inte lust att mina tår ska bli isbitar och förresten så är det ju hål i dom.. Men ge mig vår nu, snälla. Nu när julen ändå är slut känns vintern bara meningslös, försvinn!

Aja, ska åka till Lina nu iallafall, Jenny är också där så vi tre ska mysa sönder <3


med ena foten utanför

Jag vet att jag inte har skrivit på hela dagen även fast jag varit hemma sen klockan tre. Men vem bryr sig? Nu är det förresten en ny dag ändå så.

Jag flyr till Borlänge/Falun imorgon och stannar tills söndag. Söndag - sista dagen på lovet. Mh, vad härligt det känns. eller inte.
Ska försöka ha riktigt kul de sista dagarna iallafall, typ, skratta tills man ser mina magmuskler komma fram, kanske?

om du vill ha mig, nu kan du få mig hur lätt som helst

hejdå djurmo - hej borlänge!

Nu flyr jag härifrån, och som vanligt lämnar jag mitt rum med skärp på bordet, väskor och kläder på golvet och grejer i min obäddade säng.
Eftersom istiden har kommit till sverige så kör jag ikväll på mina supervarma tights, pälsväst (så varm, så skön <3) och mina uggs. Då klarar jag mig väl? Jag ska väl inte behöva dö ändå..?
Naglarna är dock omålade men jag orkade inte. Jag får fixa dom en annan dag :)

Någon bild får ni klara er utan för jag hinner inte ta någon, eller jag orkar inte.. Mitt hår är inte det vackraste.

Nu ska jag fixa det sista sen går jag ut till bussen och hoppas på att möta på syster som har mitt busskort. Tjing!

3666 kr

Kolla där
<------

Min blogg är värd 3666 kr! Jag skulle inte tacka nej för att ha dom i fickan just nu. Ge mig.

(Jag tyckte bara det var lite coolt, okej?)


BARA -20 grader ute, okej.

Jag ska åka klockan sex, så vad ska jag göra nu? Och det är så jävla kallt ute också, och det ska tydligen bli kallare i natt och imorgon. Jag H-A-T-A-R det! Ni anar inte hur mycket jag vill resa bort nu alltså. Men det blir i vår. Har jag bestämt mig för att jag ska åka utomlands så ska jag det, och om Alexandra inte kan följa så får jag väl fråga någon annan frivillig. Så är det bara :)

the dress;

Jag kom på att jag glömt visa klänningen jag hade på jul & nyår.
Den ser ut såhär:



och lite såhär:



Men nu kom jag på att typ dom flesta redan sett den. Men skitsamma.

Nu ska jag nog snart sova iaf. Imorgon måste jag måla mina naglar och noppa ögonbrynen. Påminn mig.

they bring me to you

Klockan börjar närma sig tolv. Och jag är rätt trött. Men jag är glad, för planerna inför imorgon är spikade. Och före det, var jag orolig att det ännu skulle bli en ensamisoffanframförtven-kväll. Men icke ska nicke. Aja, jag ska fortsätta läsa massa blogginlägg på bloglovin, började med ca 370 inlägg och nu ligger jag på ungefär 200. Bra kämpat! (y)

Jag bestämde mig för att byta skrivbordsbild också, efter flera byten blev det den här bilden;


Den får duga så länge.

Men en puss på kinden kan ni allt få ändå, vi hörs imorgon någon gång mitt på dan.

it kills you when you are young

Jag är hemma igen efter 2 nätter i borlänge och jag har duschat.
Jag ska se på gossip girl, tvätta och plocka ihop lite. Kanske sätta in de sista bilderna i mitt fotoalbum. Det är det ska jag göra resten av dagen.

Det är en vecka kvar till skolan börjar igen.
Jag somnade kvart över fem inatt (imorse), dags att vänta tillbaka dygnet?
Det känns ju också bra att min apu är klar, eller vänta nu... Nej, den är ju inte klar. Jag har ju inte ens lämnat in lappen som skulle in för över en månad sen.

Ge mig en veckas till jullov, ge mig glad musik och fina vänner. Ge mig något.

dagens äventyr

Nu ska jag snart åka. Först ska jag hem till Lina och sen lite senare träffar vi Alexandra och så åker vi till Falun och tittar på Chrilles nya lägenhet. Jag måste ju prova min nya soffa och se om den är skön, eftersom jag ska bo på den sen.

Jag tror inte jag kommer hem nå mer idag, men man ju aldrig. Man vet aldrig när jag kommer hem. Men skriver mer sen, puss!


2009 sammanfattning

Jag har tråkigt...

Först och främst så började 2009 bra på nyårafton och det har varit ett bra år.


Jag och Alexandra på nyår förra gången. Det var en magisk kväll. Och nu råkade jag se att jag har samma halsband på mig där som jag hade igår. Det kanske tyder på att 2010 också kommer bli bra, man kan ju hoppas.


Sen åkte vi på kryssning! Shit vad roligt vi hade, och jag och alexandra bästa vänner för livet <3

Och det jag sent kommer glömma är ju att jag bodde i mormor och morfars hus i sjutton dagar i februari. Det blev många fina kvällar där tillsammans med vänner.






Och alla hjärtans dag spenderades också med bästa vän. Vi lagade god mat, en god kladdkaka och tittade på melodifestivalen.

Ett minne för livet var också när jag och alexandra var vakna i 24 timmar. Det hade ju varit roligare om vi hade något vettigt att göra. Liksom, sitta och spela kort och äta våfflor tills vi mådde illa. Men det var mysigt ändå.

Men det var ju sen när våren och värmen började komma som det roliga livet började komma. Vi åkte helt random till lindan och jag var i älskade göteborg.


Galen kväll, rent ut sagt! Men fin ändå.




syster <3


Och så var det valborg. Som spenderades hemma hos mig med Alexandra. Och utan att veta det så satt vi på oss likadana kläder (som vi gör väldigt ofta)
Vi åt massa god mat och sjöng singstar med Tobias och hans kompisar, och vi hade förjävligt kul.


Jag tatuerade mig och jag vill göra det igen, nuuuuuuuuu.
Alexandra fyllde sjutton och jag var med på hennes födelsedag såklart.

Sen kommer jag inte glömma alla galna saker vi gjort i skolan, jag och bella. Gömt oss för lärare, skolkat, somnat i soffan... Allt med Nils och när vi var ute och tog så mycket kort. Våra serier och när vi satt i studion och bara var. När vi solade och ja, en massa saker. jag älskar min bella <3

Sen blev det seaside och falukalasx2 och sommarlovfirande.





Midsommaren firades mest ute på altanen tillsammans med ett gäng vänner. Det hände några saker som man gärna hade hoppat över men annars så var det en finfin kväll.





Efter midsommar började man peppa framför peace and love, som faktiskt är ett av årets största händelser. Jag hade ju börjat lyssna på Simon under våren och att jag skulle få se honom där var stort. Likaså Håkan också. Sen fick jag reda på att Lasse skulle komma och köra lite akustiskt. Jag tänkte att det inte kan bli bättre med bra musik, sommar och massa vänner. Första dagen och kvällen var galet kul! Det tråkiga var att jag under tisdagen började må dåligt och vaknade upp på onsdagen med halsfluss och 40 graders feber. Kunde inte vara där på hela onsdagen men gick sedan ändå för jag vägrade bara sitta hemma när det var p&l och jag ångrar mig inte en sekund. Jag måste nog säga att peace and love var det bästa på hela 2009.




Även om jag var nära att svimma två gånger så var det här en av de bästa konserterna jag varit på, <3








Dagen efter var det min födelsedag, den spenderades är hemma med massa släktingar och alexandra såklart. Riktigt mysig var den.
De två veckorna efter sommarjobbade Alexandra och jag satt mest hemma. Badade och solade på dagarna och tittade på One Tree Hill hela nätterna.

Men jag hade också min födelsedagsfest! Som var rolig och rätt händelserik, jag fick en spegel över mig bland annat.





Sen var jag en hel vecka i Hedemora innan jag och Alexandra for vidare till Karlskoga, PIP och Göteborg!












När vi kom hem igen väntade linas första fest. Och festerna på rödavägen 20 tre trappor upp är något jag sent kommer glömma. Det har hänt så mycket och vi har haft så kul.






I september så var det härliga Granny Goes Street och jag såg Lasse igen på hans sista spelning innan han flyttade till Korea.






Resten av hösten kan beskrivas som galna fester, nya vänner, sega skoldagar och en massa skoj. Hösten har varit väldigt väldigt bra.








Vi såg finfina Simon i Borlänge <3


New Moon hade biopremiär, en av bästa filmerna jao.

Sen var det jul...




Och nu antar jag att jag har missat en massa. Men ni anar inte hur lång tid det här tog och att jag faktikst inte orkar nå mer nu. Jag ska sova. Men som sagt, nu ser vi fram emot ett nytt fint år!

första januari 2010

Nytt år - nya möjligheter!

Men det känns ju inte alls som att det är ett nytt år. Och jag har väldigt svårt att tänka mig det. Men det kommer väl. Känns som det kommer bli ett bra år. Nyåraftonen igår var iaf väldig rolig och bra! Det kom massa folk och totalt var vi typ 40 pers. Men det gjorde inget, för det var bara kul, förutom när jag sprang runt och inte hittade någonstans att sitta eller någon jag kände som jag kunde prata med men det gick över rätt fort. Tänkte bjuda på lite bilder från kvällen. Det blev ju rätt många så. Men de mesta bilderna blev tagna i början då det inte var så mycket folk men ah, som kommer i helt randomordning men skit i det :D

 



Ormen var också på partyhumör!












Den där fina bilden får avsluta. Jag hade en av mina bästa kvällar nästan. PUSS PÅ MINA VÄNNER. NI ÄR BÄST! <3

Nu när det är nytt år och sånt där och så kan det bli lite förändringar i bloggen. Tillexempel så ska jag bli bättre på kategorier. Så säg hej till de nya kategorierna!

RSS 2.0