Dag 12 – I min handväska

Det här inlägget skulle egentligen postas i lördags men då hann jag inte riktigt (glömde lite också) Så då tänkte jag att jag lika gärna kan ta det idag och visa vad jag hade i min väska idag.


Som väldigt ofta så hade jag min dator med mig plus sladden.


Idag hade jag min mattebok med mig också. Väldigt ovanligt det händer.


Två pennor och ett sudd.


Lilla kameran. Alltid med.


Små saker som ligger där hela tiden. P-piller, binda, ruttet tuggummi, liten penna och en hårsnodd.

Sådärja! Intressant?

Dans snart

Fjärde dansträningen idag och jag har mina fjärde byxor. Jag är inte så taggad på att dansa idag. Eller på att träna. Känner mig trött, ögonen svider och jag har nästan lite ont i huvudet. Men men, det är väl ingen ursäkt.


Mina favorittights...

...Rakt ner i papperskorgen. BUHU :( :( :(

Dröm

Inatt drömde jag att jag skulle ha en fest här hemma. Jag la upp en affischliknande bild på facebook och taggade runt 30 personer. Så de skulle se den. Före festen så var jag på en annan fest. Min kusin Jonatan hade tagit examen och det skulle firas. Lite konstigt då Jonatan jobbar nu och inte går i skolan? Före examenfesten gick jag på stan. I en stad jag aldrig sett förut. Jag var inne i samma skobutik som Isabelle Strömberg. Wierd. Och när jag berättade om festen för mamma och pappa satt vi i mormor och morfars gamla kök, som inte ens exiterar längre.

Innan min fest hann börja så vaknade jag. Somnade sedan om och drömde om helt andra saker som är helt rörigt, förutom slutet. Då det brann i skogen bakom skolan som ligger typ 100 meter ifrån mig. Och jag var vid skolan och jag såg branden och jag sprang hem gråtandes.

Är så jäkla rädd för bränder. Min största rädsla är att mitt hus ska brinna ner. Eller att det händer något med mina närmaste såklart. USCH :(


31 januari 2011

Sista januari idag! Känner att vi går närmare och närmare våren, wiho :D


Jag äter marmelad på min smörgås idag. Lyxigt.

Kul att det ser ut som om jag inte har någon tröja på mig på bilden också. Jag ska snart sätta på mig en kofta, har bara linne på mig nu. Det var varmt förstår ni.

Idag ska min mattebok följa med mig till skolan och jag ska sätta mig och plugga när jag slutat istället för att åka hem. Håll tummarna för mig att det kommer gå bra! ♥

Onödigt babbel

Min mage är konstig. Förstår inte riktigt på den.
Okej, om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad jag ska blogga om idag. Meningen här ovanför var ju en av det mest meningslösa man kunde skrivit. Så egentligen kanske man skulle låta bli, men jag vill inte låta bli.

Ska alldeles strax lägga ifrån mig datorn, fast jag ska fortsätta titta på den... Andra avenyn tills man somnar ni vet. Kan gå fort, kan gå sakta. Jag vet inte. Men känner mig inte så trött nu men jag har varit trött tidigare idag. Jag och Freddan somnade ju tidigt igår, runt tolv på en lördag är tidigt ja. Vaknade skapligt tidigt också, kanske inte så konstigt det.

Nej men jag ska sluta babbla nu. Vi hörs imorgon! Förhoppningsvis har jag mer att komma med då. Pöss!

Ocoolt

Riktigt moget av kanal 5 är ändra tiden på OTH från klockan 6 till halv 5 istället tycker jag. Dålig stil!

Har äntligen pluggat matte idag! Och ska plugga vidare imorgon också. Fast jag blir så rätt sur till och från. Hatar att känslan av att jag inte kommer klara av det är så stor. Kommer aldrig klara det men jag måste. För annars kommer jag inte in på högskolan. Åh högskola.... orkar. inte. tänka.

Nu däremot ska jag ta mig en liten duschelidusch! Sedan tänker jag lägga mig i sängen inom snar framtid. Gött!

Att äta är min hobby

Jag sitter och äter kladdkakan som jag och Fredrik bakade igår. Jag kommer aldrig kunna sluta vara en "gottegris" men jag vill inte sluta äta heller så :D
Iaf så råkade kakan bli rätt torr så jag gjorde en chokladsås och hällde över plus strössel. Då blev den genast mycket godare :D Hade jag haft kameran i handen så hade jag tagit en bild. Lika på maten vi åt igår också. Jag förstår inte hur vi lyckas men det är väldigt ofta vi failar med något när vi lagar mat. Vi gjorde potatisklyftor och dom blev typ aldrig klara bara för att vi hade fel inställning på ugnen. Lyckat! Men det blev gott ändå. Hade kött och grönpepparsås till.


En god kladdkaka för längesen

30 januari 2011

Godmorgon på er!
Roligt med söndag va? Idag ska jag först vara med Fredrik tills han åker hem, sen måste jag städa och plugga matte. Kan ju hoppas att jag klarar av matten. Blir så ledsen på matteboken.
Så det kan ju kanske bli en bra söndag idag.

Nästa vecka kommer nog bli skön! Vi har studiedagar torsdag och fredag så det blir en lång helg :D På måndag ska jag dansa och på tisdag ska jag och Jenny till friskis och bränna fett. Sen har jag inga mer planer men det löser väl sig alltid.


Lite bilder från igår;




Födelsedagsbarnet Tanja och Jenny!
















Plusgrader

Idag såg jag att det försvunnit en hel del snö. Sånt gör mig smått lycklig. Och när det är plusgrader och solsken. Snart kommer våren, wiiiihoooo! :D

Jag och Fredrik är iallafall hemma nu. Vi ska laga lite mat och sedan duscha. Vilket jag verkligen behöver. Känner mig inte så fräsch om man säger så.

Skriver mer sen! Puss

29 januari 2011

Igår var kul! Eller jag har ju haft roligare men vi hade kul ändå. Jag och Jenny bara, hur ofta händer det? Typ aldrig. Vi var i Falun hos en som heter Maria och hennes pojkvän. Riktigt trevliga var dom :) Idag orkar jag dock inte gå upp ur sängen utan har legat här hur länge som helst typ. Förutom när jag åt frulledrulle.

Halv 3 åker jag och Fredrik hem till mig, vi är lite ensamma hemma ikväll så vi ska laga mat och mysa :)

Nu gör vi fredagskvällen

Nu far jag hem till Jenny och vi tar sedan bussen till Falun senare. Sover hos Fredrik inatt och kommer hem på eftermiddagen imorgon. Hoppas ni alla får en awesome kväll! För det ska jag ha ;)


Låtarna jag taggar till

Medan jag håller på och sminkar mig och fixar massa så brukar jag lyssna på peppande musik. Det jag lyssnar mest på nu är;


Bob Sinclar feat. Ben Onono - Rainbow of love


Jean Love - Let's Party


Rebecca & Fiona - Bullets


Chris Brown - Yeah 3x


Reckless - The End

Och några till såklart! Ni hittar som vanligt alla i min festplaylist på spotify ;) (ja jag vill att alla ska lyssna) KLICKA HÄR

Det här är en rubrik

Hemma igen! Utan boyfriend :( Fast jag har ingen tid att deppa för nu måste jag hoppa in i duschen. Vid 5 ska jag åka till Borlänge igen för nya äventyr!


28 januari

Godmorgon!
Jag håller på att grädda våfflor i Fredriks house medans han duschar :D Göttans!

Fredag idag, vad gör ni?

Ledig imorgon!

Jag är ledig imorgon. Eller egentligen är jag ju inte det men det är friluftsdag och sånt går inte jag på. Hörde förra året att det ingick i idrottsbetyget? Men nu har jag ju inte idrott längre och jag gillar inte friluftsdag så skiter i.

Idag var högskolan dalarna och pratade på skolan. Måste ju erkänna att de verkar så bra där. Jag vill ju läsa grafisk design och det finns ju i Borlänge. De berättade att de också har helt ny utrustning där och mediaeleverna har de dyraste grejerna på hela skolan. Och man får vara vid deras dator m.m hur mycket man vill, vilken tid det än är på dygnet. Men när jag tänker på högskola och efter studenten så vill jag bara gråta. Jag vet inte vad jag vill och jag vet inte vart jag ska läsa vidare någonstans.

Vill nästan gå på gymnasiet hela tiden. Så chill ju, lediga imorgon och allt. Varför längtar man så mycket till studenten egentligen, när vi har det så jävla bra nu?

Dag 11 – Mina syskon

Jag har två syskon. En storebror och en lillasyster. Jag är alltså mellanbarn och mobbad. Eller nej, så mobbad är jag väl inte men ah.
Min bror är 3 år äldre än mig. Han bor i en lägenhet tillsammans med sin flickvän som också heter Linda. Han jobbar som elektriker och fyller alltså 22 i år.
Min syster är 3 år yngre än mig och fyller alltså 16 i år. Vi bor i samma hus förutom att hon bor på övervåningen och i källaren. Hon går snart ut nian och ska börja gymnasiet. Stora flickan då!
Vi står varandra rätt nära och har haft mycket roligt för oss i flera år, även om vi bråkar ibland så vet jag att jag alltid kan lita på dom.

Mina syskon är fina syskon ♥




I just love you ♥

Idag är det den 27 januari. Inget speciellt kanske förutom att idag är det ett år sen jag var hemma hos Fredrik för första gången.
Jag slutade tidigt den dagen så jag åkte hem, fast vi bestämt att jag skulle med honom hem efter skolan. Så det var nära att det inte blev något (som vanligt, vi försökte träffas rätt ofta innan vi lyckades, kom alltid något i vägen). Men så kom jag ju på att jag kan åka tillbaka lite senare. Så vi mötes vid centrum och åkte hem till honom. Det snöade minns jag. Stora flingor.

Vi tittade på film. Sommaren med Göran. Det ena ledde till det andra och ja... fniss. 27 januari var det alltså.

Och ändå blev vi inte tillsammans fören 14 februari? Men jag brukar säga att vi dejtade den tiden innan vi bestämde oss för att ta nästa steg.



Jag älskar dig, Fredik. Nu och föralltid ♥

Superhero

Sitter på graf nu och vi ska göra våran egna superhjälte i illustrator och photoshop. Fast vi måste skissa den först på papper och sedan skanna in i datorn och jag är så dålig på att rita så jag vet inte om jag gillar det här riktigt. Min superhjälte ska iallafall vara en tjej, hon ska ha änglavingar :D och ha stora bröst! En kort tröja, naveln ska synas och en kjol på det. Låter inte det asbra?

Annars så är mitt hår elektriskt idag och jag blir smått galen på det.

27 januari 2011

Jag kom en halvtimme senare till skolan än vad jag egentligen skulle ha gjort. Jag tycker inte alltid om bussar, speciellt inte på vintern. Tycker inte om att det är så kallt heller. Snart är januari slut då är det bara korta februari kvar innan våren börjar komma. Måste hålla ut.


Ville bara säga godnatt...

...Till er mina löwersläsare! Hoppas den här statistiken håller i sig och går ännu mer uppåt. Fast jag tänker inte säga hur många ni är som varit in för då mobbas ni säkert bara ändå :( Men för mig är det många! Inte rekord men många.

Imorgon:
- Hoppas jag att jag är gladare än vad jag varit tisdag och idag.
- Även fast det är torsdag och jag hatar torsdagar ska jag klara det.
- Äcklig mat i skolan också, hoppas jag överlever.
- Efter skolan däremot ska jag hem till min boyfriend.
- Vi ska pussas.
- Får också helg imorgon!

Kan bli bra. Håll alla era tummar för mig.

Natti! ♥♥♥♥

Nyduschad

Friskis och Svettis-passet gick då alldeles utmärkt! Typ. Förutom att det var lite jobbigt sådär mellan åt. Efter träningen väntade mamma och syster utanför och vi åkte till willys och handlade. Efter det tog vi en runda innan på subways och kom hem typ tjugo över åtta. Då åt jag min goda subway macka med rostbiff och sen duschade jag. Varmt.
Nu sitter jag här med pyamas och en fläta i håret och vet inte riktigt vad jag ska göra härnäst. Ska nog lägga mig om ett tag. Men först ska jag hänga lite med mamman min i soffan.



Har rätt bra statistik idag! För att vara jag alltså ;)

Tjing tjong!

Med tanke på den här "listan" och "det här hade jag på mig idag" så tänkte jag att jag kunde visa upp min snygga träningsoutfit också!


Hur snygg är jag inte nu liksom? RAWR!


Okej. Ni måste förstå att jag inte är seriös.

Träningstime!

Jag ligger i sängen efter att ha sovit till och från i en och en halvtimme. Är trött idag. Som vanligt, som alla andra dagar liksom.
Men idag ska jag träna igen! Om circus två timmar ska jag ta bussen, möta upp Jenny och sedan ska vi in på Friskis och Svettis. Hon försöker övertala mig hur mycket som helst om att köpa ett kort dit för ett halvår. Kanske lika bra. Såg ni på bilden nerför hur jag ser ut? Lite som en boll. Och om jag och Jenny tränar där 2-3 dagar i veckan + min dans. Så borde jag ju faktiskt komma någonstans, eller?


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag


Idag hade jag inga speciella kläder på mig riktigt. När jag sover över hos Fredrik brukar jag ta med mig så lite som möjligt oftast. Orkar inte bära på massa, hade Fredrik haft större garderob så kunde jag ju fått lägga kläder där men icke! Haha ;)
Iaf, har ett par gråa termoleggings på mig. Extra varma alltså, och en tunika (som börjar bli rätt gammal nu) från gina. Som smycken har jag pärlörhängen. Ja, inte så mycket speciellt idag som sagt.

26 januari 2011

Är irriterad idag igen. Är lite bättre nu än var det för ett tag sen men ändå. Det är en sån där dag då jag stör mig på små saker som att jag är ful idag, fått en finne i pannan och att det är så förbannat kallt ute.

Sen mår jag illa också. Min mage är konstig idag och jag orkar seriöst inte. Jag vill bara hem, lägga mig i sängen och sedan sova. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till men förhoppningsvis kommer jag åka hem tidigt idag. Är så less.

Dag 9 - 10 Saker som ni kanske inte visste om mig

1. Gris är ett mina favoritdjur.
2. Jag föredrar godis istället för chips.
3. Jag kan recept på kladdkaka i huvudet.
4. Min favoritstad i Sverige är Göteborg.
5. Jag har varit på Rhodos 4 gånger och var helt säker på att det var stället jag ville bo på när jag var mindre.
6. Mitt första husdjur för en undelat. Hon hette Frida och var grön.
7. Jag brukar ofta ha svårt att somna när det är helt tyst.
8. Det längsta jag har flyttat är från övervåningen ner till källaren...
9. Jag har en tatuering på benet.
10. När jag blir riktigt arg så börjar jag gråta


Inte så duktig alltid

Blir arg på mig själv när jag hela tiden glömmer bort bloggen när jag hos Fredrik, men tänker på den titt som tätt när jag är hemma. Förstår inte.
Blir arg på mig själv när jag tänker på matte också. När jag vet att jag MÅSTE ta tag i den och plugga men gör det ändå inte. Förstår inte det heller.

Annars så blir jag nog inte arg på mig själv något mer. Än på de två ovanstående andledningarna.


Bjuder på en spexig bild från igår bara för det. Hade oplattat hår :)

Bandsläpp!

Håkan Hellström, Säkert! och Stiko Per Larsson till peaceandlove! Det gjorde min dag :'D






MORR

Jag ska berätta om varför jag var lite arg imorse.

Det började med att jag inte vaknade av min snoozing. Jag drömde om mitt alarm (som vanligt). Den här gången så skulle de spela in en musikvideo av låten jag har som alarm. Så mitt i drömmen får jag för mig att jag måste titta efter vad det är de gör egentligen. Så jag öppnar ögonen och tittar på mobilen, klickar på snooze av vana och ser då att klockan är sju och "alarmet avstängt". Jag HATAR att få lov att gå upp precis när jag vaknat. Jag vill vakna i lugn och ro.

Jag började med en ny lektion för terminen idag. Kollade schemat om vart vi ska vara och gissa vad. På schemat ser det ut som det brukar men det står inte i vilken sal vi ska vara i. Så jag hade ingen aning om vart jag skulle gå när jag kom fram till skolan.

Hade ingen Bella att fråga heller eftersom hon är sjuk idag.

Min buss är nästan tio minuter försenad och jag kommer massa försent.

Mina hörlurar glappar som fan.

När jag väl kommer fram till skolan så går jag till plan 3 och chansar att vi ska vara där. Men icke. Frågar en lärare som säger att vi ska vara i en sal som ligger på andra sidan byggnaden. Så jag lär gå runt. Hinner inte ens komma till trapporna innan jag möter Carro som säger att lektionen är slut. Eftersom det var en helt ny lektion så gick läraren bara igenom kursen.

Nästa lektion börjar 11.20. Ska jag sitta här i två och en halvtimme själv? Överväger att åka hem men ska med Fredrik hem idag så det kändes samtidigt lite jobbigt. Fredrik bestämmer sig för att åka hem med mig när han slutar nu innan lunch. Så om ett tag ska vi gå och äta och sedan åka hem. Blir så trött på mitt liv ibland. Men resten av dagen kommer nog bara bli bättre.

-

Det är ingen bra dag idag.
Vill bara lägga mig i sängen igen.

Är arg.

Åh...

Trötter

Efter en lång dusch blev jag både törstig och trött. Fast trött var jag ju redan innan. Speciellt efter dansen, helt slut typ. Så det blir nog en tidig kväll ikväll. Skönt!


Den här köpte jag idag på ONLY. Hade sett en leopardmönstrad på gina i vr men hittade inte den såklart inne i affären. Men den här var nästan finare så det gjorde inte så mycket. Den är ju perfekt att bara ha lite slantar och sånt i. Asbra (y)

Dag 8 - Jag för länge sedan

Hur längesedan?


December 2008


Februari 2008


September 2007


April 2007

Jag har inte så många gamla bilder på den här datorn men det här duger väl? :)

Håkan 2 april ♥

Hämtade ut min Håkanbiljett idag som jag köpte i onsdags. Nu längtar jag ännu mer!


Hello!

Kom hem från skolan för ett tag sen och tänkte snart sätta mig i soffan och titta på Bevery Hills och äta lite smörgåsrån. Mumsigt! Har snart sett klart Beverly Hills men känns som det har tagit ovanligt lång tid för mig. Efter det så ska jag börja med gossip girl säsong 2! Har redan sett nästan alla avsnitt förut men det var ju längesen plus att jag har missat något osv. Men är det något jag samlar på så är det ju tvserieboxar. Hihi

Ikväll är det dansträning igen! Då ska mina fettoarmar få känna på smärta ;>

24 januari 2011

Det är redan den 24de januari! Kanske kanske kommer våren snart :D

Jag sitter och äter frukost. Hatar frukost. Gillar inte smörgåsar osv. Jag vill ha mat! Usch. Idag äter jag fil med jordgubbssylt och dricker ett glas med vatten. Lät ju gott...

Nu ska jag fixa det sista och sen åka till skolish. Slutar halv ett som vanligt! Puss


Dag 7 - En minnesfull dag

Jag känner mig lite smått dåligt när jag inte vet vad jag ska skriva. Det finns ju hur många minnesfulla dagar som helst och det känns jättesvårt att bara välja ut en...

Ett exempel är att se sin favoritartist bara stå någon meter ifrån en. Det har jag varit med om några gånger och känslan när jag ser Lasse, Simon, Håkan eller Kent live går inte riktigt att beskriva. Fast det största är nog när man får prata med dom efteråt och ännu bättre när man träffas andra eller tredje gången och de fortfaranade minns dig.


Knasig med så härlig bild! Här träffade jag Lasse för första gången. Jag såg honom inte för första gången men pratade med honom för första gången. Ni fattar.

Ett annat exempel på en minnesfull dag är när jag började gymnasiet. Att lära känna Alexandra och Isabella betyder så mycket för mig. Isabella gör min dag varje dag och Alexandra är bäst, för jag hade aldrig träffat någon som hon innan. :')




Eller när man träffar någon som Fredrik. Också minnesfullt och jag kommer aldrig glömma nyår 09/10 och jag kommer aldrig glömma första gången jag var hemma hos honom, första gången vi träffades själva, dagen vi blev tillsammans osvosv. Bästa som hänt mig! ♥



Okej. Det här får duga till inlägg om en minnesfull dag! Och jag vet också att det kommer komma många fler minnesfulla dagar. Tänk bara studenten.

Duscha lite kanske

Nu ska jag ta mig själv i kragen och gå in och duscha. Jag har fortfarande gårdagens smink och pyamas på mig och förutom när jag var upp och åt så har jag legat i sängen hela dagen. Fast även att jag tänker duscha nu så kommer jag nog hamna här iallafall men det gör ingenting. Eller ah, inte klockan 6 dårå för då är det tv!


En liten bildbomb


















23 januari 2011

Jag gick upp för lite mindre än en timme sen och åt lite frukost och nu ligger jag i sängen igen. Här tänker jag ligga några timmar till också.
Vaknade halv sju i morse och somnade inte om förens vid åtta och när jag väl somnade om så drömde jag konstigt och vaknade till några gånger men annars så har jag sovit bra. Kom hem vid lite innan två och somnade rätt snabbt.

Men kul var det igår och det är ju det viktigaste! Att det bara varit jag, Madde och Anna tillsammans en kväll har väl aldrig hänt förut så det var roligt med lite nytt :D Ska snart gå igenom bilderna från igår, är inte så många men lite iallafall. Återkommer

Dag 6 - Mitt rum

Jag bor nere i källaren i vårat hus helt själv. Har eget badrum osvosv. Men det tillhör väl inte dirket mitt rum? Jag visar mitt rum, som är typ uppdelat i tre delar. Titta och njut;


























Sådärja! Nu vet alla som aldrig sett mitt rum förut hur det ser ut. (nu hur många det är). Och ja, jag har fortfarande julgardiner och det sista man ser är min hall, som inte används för tillfället.

Danza Kuduro




Ha en bra lördag! Det ska jag ha med Anna och Madde :D PUSS!
Har tidinställt ett inlägg om mitt rum, kan vara intressant

S-s-saturday

Jag lyckades skriva en filmanalys som ska in på måndag! Känns bra att ha den gjord.
Ikväll blir det fest med Annapanna! :D Så vid 5 drar jag hem till mormor och morfar för en bit mat. Schnitsel blir det, göttans! Efter det far jag till Borlänge, Forssa och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Är säker på att det kommer bli asbra iallafall jag (y)


PARTYANNA!

22 januari 2011

Godmorgon! Jag sitter och äter frukost i sängen. Mumsigt!


Fint va! Förutom att ägget kunde varit lite bättre och jag kunde ha gjort finare ost. Men men...

Efter den här frukosten ska jag klä på mig osv och sen tänker jag städa lite. Och tvätta! Har massa tvätt att tvätta. Ikväll kanske det blir lite fest, jag vet inte för jag har inte hört så mycket men det visar sig.

Fredagskvällen fortsätter

Kom hem från mormor och morfar för ett tag sen och kom ut för duschen alldeles nyss. Jag älskar att duscha när jag fryser så jag blir varm! Nu tänkte jag lägga mig uppe i soffan och kika på Beverly Hills innan jag går och lägger mig. Får hoppas jag får några söta katter att mysa med där uppe. Hoppas ni har en fin fredag!


Dag 5 - Bra låtar

Okej. På min spotify så har jag lagt in alla mina favoritlåtar i "Starred". Eller typ alla mina favoritlåtar. Där hamnar låtar som jag aldrig tröttnar på. Men sen finns det ju låtar också som är bra just nu. Tänkte jag kunde lägga upp några som alltid är bra och som är bra just nu.

Kent - Utan dina andetag

Originallåten finns inte på youtube? Kollade runt hur länge som helst men det finns bara live eller covers. Det här var den bästa jag hittade men alla vet väl hur den här låten går så spela roll. Det här är min favoritlåt över alla låtar som jag någonsin hört (tror jag). Bästaste, finaste och vackraste låten!

Lasse Lindh - Ingen vind kan blåsa omkull oss nu

Lasse är min största... "idol"? Det finns ingen artist eller band som är bättre. Klart det brukar gå i perioder men Lasse finns alltid där, om jag är glad, ledsen eller arg. Det finns inte heller någon artist som gör så många låtar som jag kan känna igen mig i än Lasses låtar. Jag har ingen dirket favoritlåt men det var den här låten som gjorde att jag fastnade för Lasse för över 3 år sedan

Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg

Jag visste inte vilken låt jag skulle ta men den här låten kan jag ännu idag lyssna på flera gånger i rad även fast det har gått så många år. Jag har alltid gillat Håkan längst inne men det var inte förens för några år sedan jag började lyssna väldigt mycket. Jag har ett minne från när den här låten var ny och den spelades i bilen när jag åkte med min mamma och syster. Mamma och syster sa att den var så dålig. Jag minns att jag tyckte den var rätt bra men sa inget. Sa sällan emot när jag var mindre. Det var jag det.

Simon Norrsveden - OK Baby det är dags att vinna allt

Känns som jag bara lägger upp låtar som betyder något för mig men den här låten betyder för mig. Hela Simon betyder. Han gjorde mitt 2009 och jag kommer alltid älska honom.

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

Kan inte riktigt bestämma mig om Gubben i lådan eller Dum av dig av Daniel som är bäst men whatever. Superbra låt. Superbra Daniel!

Oskar Linnros - Från och med du

Kan vara en av Sveriges bästa låtar det här.

Har ni tröttnat än? Haha!

Armand Mirpour - I am a volcano

När jag hittar en låt brukar det inte ta så jättelång tid innan jag tröttnar på den. Jag har fortfarande inte tröttnat på den här låten och kommer nog inte heller göra det på ett bra tag. Gillar alla Armands låtar.

Italobrothers - Radio hardcore

Den här låten lyssnar jag mycket på just nu

Natalia Kills - Mirrors

Och även denna. Men nu får det räcka! Nu vet vi vad jag tycker är bra låtar ;)

Update

Sitter hemma hos mormor och blir småttirriterad när det inte går att bädda in låtar från youtube på bloggen. Det måste vara deras internet eller deras dator som gör det. När man koperar inbäddningskoden så är det inte hela koden så när man klistrar in det på bloggen så syns det ingenting. Förstår inte. Så de låtar jag tänkt lägga in här idag får bli ikväll när jag kommer hem. Har ingen aning om när man stannar här tills middagen iallafall och åker hem någon gång efter det.

Latero ♥


Godmorgon igen

Vaknade alldeles precis. Älskar att sova länge. Älskar att sova. Älskar min säng.

Helt ensam hemma är jag men ska åka till mormor om ett tag och få lite nybakta bullar. Ska även äta där ikväll. Så jag måste bestämma mig om jag ska sova där eller inte. Det är väl inte alltid så kul att sova helt själv i ett stort hus precis. Men jag åker nog hem ändå, älskar ju min säng som sagt ;)

21 januari 2011

Nu ska jag Fredrik alldeles strax åka och jag tänkte följa med honom ut i kylan och till bussen så han slipper vänta själv. Hur snäll flickvän har han inte?

Men fredag folk! Vad händer?

Godnatt ♥

Nu har jag och Fredrik gått och lagt oss efter jättemycket tv-spel :D jag vann, varje gång (säger vi). Imorgon är jag ledig så då får jag sova när Fredrik åker till skolan, hihi!


Dag 4 – Det här åt jag idag

Om jag hade varit lite uppmärksam och tänkt på att det var idag det var vad jag åt idag så hade jag självklart fotograferat det. Men nu var jag inte det, men jag visste att "det här åt jag idag" skulle komma snart. Aja, tog en bild på google istället ;)


Om man ska vara helt riktig nu så ska man också berätta vart bilden kommer ifrån, alltså HÄR

Jag åt alltså kycklingwok. Lagad av moi. Helt okej även fast jag inte gillar wok så jättemycket. Och just det! Det såg ungefär lika ut som på bilden, så egentligen kunde jag ha låtsas att jag hade tagit bilden själv. Men så dum är jag ju inte :)

I skolan

Sitter på grafen i skolan och har precis lämnat in våran uppgift som jag och Bella har gjort. Snart ska vi nog redovisa också. Jobbigt att redovisa och känner mig knappt nöjd med det jag gjort heller, men samtidigt vet jag inte hur jag ska göra för att det ska bli bättre. Dålig jag.

När vi har slutat ska jag hem och min baby följer med. Skojsigt :D

20 januari 2011

Torsdag idag. Snart helg! Süperskönt (y)

Man ser knappt vad jag har för kläder jag vet, jag är svart idag. Converse har jag på mig okcså. Jag skiter i att det är tio minus ute och att mina tår fryser till is.

Och en rubrik också

Jag och Lina har suttit framför facebook typ hela kvällen. Så mycket till liv har vi :)
Har varit sjukt skönt att vara hemma hela dagen idag! Kanske får jag vara ledig på fredag också och det vore ju bäst för då får jag helg imorgon. Imorgon ska jag till skolan men min sista lektion är inställd pga skollan så jag slutar lite tidigare iallefalle.

Nu ska jag och Lina gå och lägga oss. Jag ska mysa med min gris och hon ska mysa med... ingen. Synd för henne ;)
Godnatt!

Dag 3 – Mina husdjur

I dagsläget har jag två katter. Båda är svarta och många som kommer hit ser knappt skillnad på dom, men man lär sig efter ett tag :)


Det här är den senaste bilden jag tagit på Vilma. Vilma kom till oss i oktober 2003. Hon fyller 8 år i år. Vi hade redan då skaffat Figo (RIP) i april samma år och Vilma kommer då från samma kull. Men dom vi köpte Figo av blev aldrig av med Vilma och de ville inte ha någon mer katt så de tänka avliva Vilma då. Men istället för att hon skulle dö så tog vi henne.
När jag tänker på Vilma som kattunge så tänker jag på henne när hon jämt ville leka med en hårsnodd. Hon ville att man skulle kasta den så hon kunde springa och hämta den och sedan lämna tillbaka den. Om och om igen. Sen när hon blev äldre tyckte jag bara hon var tråkig. Hon ville aldrig gosa utan låg jämt för sig själv. Om jag ska vara helt ärlig så brydde jag mig inte om henne så mycket. Men nu på senare tid har hon blivit jättemysig! Och hon vill aldrig vara själv utan är med oss hela tiden typ. Sötan då!


Det här är nog den fulaste bilden jag har på Puffen. Men visst är den lite charmig ändå? Vilma blev gravid på våren 05 och födde 4 söta kattungar. Vi valde att behålla Puffen och sälja de andra. Puffen låter som ett killnamn fast det är en tjej, vi trodde faktiskt att det var en kille först. När jag bodde på övervåningen så var Puffen med mig hela tiden och hon skulle gosa hela tiden. Men när jag flyttade ner så ville hon inte följa med, fast jag försökte. Jag brukar inte alltid se Puffen som en katt (haha). Jag brukar ofta prata med henne och vi har varit ovänner x antal gånger. Jag menar, när hon gör något dumt är det såklart jag blir sur på henne? Men söt är hon minsann! Och hon har typ den gosigaste pälsen ever :)

Lina kommer idag!

Godmorgon!
Jag har sovit nästan 12 timmar i natt så idag är jag inte så himla trött iallafall. Känner mig lite seg men det blir nog bättre senare när jag ätit lite frukost och sånt. Sen ska jag plocka ihop lite och byta lakan i sängen. Vid klockan 2 kommer nämnligen Lina hit :D Vet inte riktigt vad vi ska göra men jag är säker på att vi kommer få det bra ändå :)


Här är en väldigt gammal bild på mig och Lina haha!

Randiga strumpor

Vet ni vad jag gjorde nu precis? Jag gick och la mig och har planer på att sova inom den närmaste tiden.

Så trött som jag varit idag brukar jag inte vara. Jag har frusit sen jag gick hemifrån Jenny halv 6 och jag har nästan ont i hela kroppen. Alltså mår jag inte så bra.

Som tur är så är jag ledig imorgon så kan sova ut ordentligt. Behöver verkligen vara hemma känns det som. Hoppas bara jag mår bättre imorgon för då kommer jag få besök av en väldigt söt tjej! ♥




Dag 2 – Om de bloggarna jag läser

Jag följer runt 25 bloggar på bloglovin. Men jag tänkte att jag kunde skriva lite om mina favoriter.

Alexandra Morelius - Bästa vän och bästa blogg! Skriver riktigt bra och är helt klart värt att titta in om man inte brukar göra det :)
Syster Ida - Klart att min syster tillhör mina favoriter och hon blir bara bättre och bättre på att blogga tycker jag. Är liiiiite avis bara på att hon oftast har högre statistik än mig ;)
Lina Rehn - Också en bästa vän som också skriver bra. Borde därför uppdatera lite bättre tycker jag!
Hanapee - En av mina favoritbloggar av personer jag inte känner. Det är inte ofta jag fastnar på en blogg så snabbt jag gjorde för Hanna. Både rolig och seriös på ett bra sätt. Älskart (y)
Egoina - Kan vara mina absoluta favorit. Skrattar aldrig lika mycket till någon annans blogg än Egoinas. Humorbloggar är min favoritkategori därför älskar jag Egoina!
Kenza - Inte så oväntat kanske? Kenza var faktiskt en av de första bloggarna jag började läsa förutom mina vänners och av någon andledning så tröttnar jag aldrig.
Anna Dahlqvist - En av bloggarna jag verkligen önskade mer uppdatering ifrån. Du är bra, Anna!
Caroline Morelius - Lika som sin syster, bra på att skriva och söt som socker!
Spiderchick - Jag var bara in någon gång då och då innan jag började följa Spiders blogg. Men den är sjukt underhållande :D
Annanas - Jag vet inte men ibland kan jag nästan känna igen mig i Annanasen. Förutom då att hon är bättre än mig ;)
Gaybloggen - Första killen i den här listan. Den enda också för den delen. Jag gillar Amir, tycker han är bra :)
Malin Rehn - Lägger till Linas syster också, bara för hon är söt!

Ja, och sen gillar jag såklart många fler bloggar! Jag skulle kunna sitta i timmar och bara prata om bloggare och bloggar. Men jag tänker inte tråka ut er, utan det får räcka såhär. Jag kan ju erkänna att jag är en liten bloggnörd jag. HEH.

PW

Halloj! Kom hem från skolan för en stund sen. Fast jag ska alldeles åka igen. Jag och Jenny ska nämnligen ut på en powerwalk idag! Ja, vi är hurtiga vi :D Får hoppas det håller i sig också och inte blir någon engångsgrej.

Egentligen är jag jättetrött och orkar inte men jag kämpar på ändå! Någon gång måste man ju vara duktig, eller hur? Sen har jag redan träningsvärk i magen och armarna sen dansen igår. Uhu, så jobbig träning igår! Dålig på styrka är jag också, så svag så det är galet. Får hoppas det går bättre nästa måndag helt enkelt :)

Tog en jättecharmig bild på mig alldeles nyss;


Hur snygg är jag inte?!

18 januari 2011

Tisdag. Tröttaste tisdag. Är så trött idag att mina ögon åker ihop. Vet inte varför, brukar vanligtvis inte vara såhär trött.
Är i skolan och vill bara åka hem och lägga mig i sängen igen, bara 4 timmar kvar tills slut. Jag orkar. Fast när jag kommer hem kan jag ändå inte sova. Blir att bara byta om och sen åka vidare igen. Överlever nog. Håll tummarna för mig!

Dag 1 – Presentera mig själv

Nu tänker jag köra den där listan iallafall. Även om ni bryr er eller inte ;>
Så nu ska jag alltså presentera mig själv på något sätt. Hatar sånt egentligen. Allt låter typ... fel. Men okej, jag heter Linda (om någon nu skulle ha missat det?). Jag är 18 år men fyller 19 i juni. Fast 19 är väl ingen ålder direkt. Jag går sista året på gymnasiet med inriktning media. Vad som händer efter gymnasiet är inte helt klart än. Men som det ser ut nu så kommer jag nog försöka skaffa mig ett jobb, bo hemma, tjäna pengar och sedan flytta och läsa på en högskola året efter.

Min familj består av mamma, pappa, storebror och lillasyster + 2 katter.. Min syster är bäst! Hon är den enda jag kan berätta ALLT för. Vi brukar oftast ha kul tillsammans också :D Mina 2 katter är Vilma och hennes dotter Puffen. 7 respektive 5 år gamla. Mysiga på deras egna lilla sätt! I höstas dog min 3e och första katt Figo. Usch, vad jag saknar honom!
När jag inte är hemma brukar jag vara hos min pojkvän. Vi har snart varit tillsammans i 1 år och med honom är jag lyckligare än vad jag någonsin varit i hela mitt liv.
Har några vänner som står mig riktigt nära också. Mina bästa vänner heter Jenny, Lina, Alexandra och Bella. Dom har man aldrig tråkigt med, älskar er!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Har skrivit rätt mycket också så :o Ni kan ju fråga, om ni undrar något. Puss! ♥


Tänkte lägga upp en bild, men visste inte vilken jag skulle ta så jag tog bara någon :D

En måndagskväll

Holahola!
Sen jag kom hem har jag bara legat i soffan och tittat på Beverly Hills. Gillar den serien! Någon dag ska jag ha alla boxar ;) Och jag tror det finns typ 10 säsonger?

Snart får vi finbesök här hemma och efter det ska jag till dansen. Spännade att se vilken låt vi kommer börja dansa till osv! Hoppas det inte blir allt för jobbigt bara. Jag har träningsvärk i armarna sen jag spelade kinect... Det är ett mini-spel då man ska bowla, slå ner så många käglor som möjligt på en viss tid. Man använder sig av både höger och vänsterarmen för att kasta boxlingklot och tillslut värker det i armarna vill jag lova! När man står där och viftar på det viset ;)

Hemma från skolan

Kom hem från skolan för ett tag sen och äter en hög med pyttepanna! Skippade lunchen idag så var riktigt hungrig när jag kom hem och visste ni att pyttepanna är en av mina favoriträtter? Lovar att jag kan äta hur mycket som helst :D MMMH!



Tog en liten bild förut, de här kläderna har jag på mig idag. Om någon ville veta alltså. Med det vill ni ju, vill ju veta allt om mig, eller hur? Bra, det gillar jag!

GODENMORGEN!

Jag sitter och äter frukost. En brödbit som jag skar itu och så blev det två mackor.



Mamma har bakat. Och det är inte smör på, utan räkost! Mumsigt äre :D

Ska till skolan alldeles strax, det var jättejobbigt att gå upp imorse och jag uppfattade inte heller att det var måndag på en gång utan trodde det var något fel typ. Trodde det var helg.

Nu har jag ätit upp. Ska borsta tänderna och fixa det sista sen drar jag. Puss!

Varför måste man alltid komma på en rubrik?

Sitter i sängen och känner lukten av fotsvett av mina fötter. Tog precis av mina tofflor och fuu sjutton vad illa det luktar! Jag måste verkligen tvätta mina tofflor, usch vad äckligt.

Dammsög nyss. Så nu är det iallafall lite finare här. Har hängt en del tvätt också så man känner doften av nytvättat när man kommer ner i källaren. Luktar gott ♥
Ska vika ihop lite lakan nu om ett tag och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Om jag ska lägga mig eller något, fast det känns lite tidigt ja. Men man kan ju alltid slå på en tv-serie så löser allting sig!


Älskade illaluktade tofflor

Samma gamla visa men vet inte vad det är för låt

Brukar inte ni också ibland känna att det finns en klump i magen som inte går bort? Att man inte är ledsen men inte heller glad, att himlen är blå men ändå så är det ett regnmoln över sigsjälv? När man bara vill förklara hur allt känns men vet inte hur. Man vill prata med någon men samtidigt bara vara ensam.
Man är för feg och orden fastnar halvvägs och man vet inte hur man ska bära sig åt. Hur man ska göra för att någon ska förstå utan att behöva förklara sig.

När hela världen bara känns fel fast allt ser ut att vara rätt.
Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt

16 januari 2011

Jag har fått en finne alldeles ovanför läppen. Inte okej någonstans för den gör jätteont! :( Nu är jag iallafall klar att åka till farmor. När jag kommer hem igen måste jag verkligen dammsuga. Har fortfarande inte gjort det... Dålig jag.


Lördagskvällen

Har spelet Kinect till och från klockan åtta ungefär. Och lite svettig blev jag också visst. Det är bra, bra att träna! Imorgon ska jag och mor min ut och åka lite längdskider också, hejaheja! Före det ska jag dock till farmor och hälsa på lite. Äta lite goda fikabröd påtal om träning. Men jag bränner bort de kalorierna med att åka längdskidor och spela kinect som sagt ;) Sen på lördag kväll är det OTH igen. Längtar lite smått. Har varit en sjuk lång vecka det här!

Snart ska jag lägga mig i sängen och titta lite på Beverly Hills och sånt. Natty! ♥


Någon gång innan våren kommer måste jag dricka glögg igen. På bilden dricker jag tysk (typ?) glögg i Tyskland.

Det där med bloggtorka...

Det är hur många som helst som gjort den där listan med 30 olika saker att skriva om olika dagar. Ni fattar, ni som vet. Iallafall, så funderade jag ett tag på att också göra den men när fler och fler började med det så var jag inte lika sugen längre. Nu när jag hittade en likadan fast med lite olika saker att skriva om så blev jag lite sugen igen. För jag brukar rätt ofta inte veta vad jag ska skriva om och då tänkte jag att det här kanske skulle vara något.


Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Om de bloggarna jag läser
Dag 3 – Mina husdjur
Dag 4 – Det här åt jag idag
Dag 5 - Bra låtar
Dag 6 - Mitt rum
Dag 7 - En minnesfull dag 
Dag 8 - Jag för länge sedan
Dag 9 - 10 Saker som ni kanske inte visste om mig
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Dom bästa julklapparna genom åren
Dag 14 – En bild på mig förra året och en från idag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mitt favorit klädesplagg/outfit
Dag 17 – Någon som betyder mycket för mig
Dag 18 – Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Något jag längtar till
Dag 21 – Min hiss/diss lista
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Hur jag sminkar mig
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Favoritresor
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Jag har fobi för..


Vad tycker ni?


Sagt av Armand

En gång trodde också jag, att jag kunde klara mig ensam

And you know that I know that you make a funny face when you're brushing your teeth


Vi hjälper varandra våga leva, säger "du kan vara stor, jag rymmer dig!"
Bekänner att jag är rädd för mörkret, vill du gråta med mig?

i'm gonna be a star, with or without a guitar

Come, hold my hand. Don't let me fall
Let me see you again
Don't let me fall.

Nono, do you really have to go?
I don't know what to do if you leave me all alone.

I am a volcano
and i'm burning with power inside
Cause i am made of fire
and i'll never let you down

Osvosv...
Det är en skam att jag inte har lyssnat på Armand Mirpour tidigare. Jag tror jag älskar honom!


Innan jag somnar;

Det är lite smått galet hur trött man kan vara. Somnade till lite på min lektion i skolan idag till och med. Jag och Fredrik ska alldeles strax gå och lägga oss, även om man inte kanske inte somnar än men. Innan jag gick och la mig tänkte jag iallafall visa vad jag hade på mig nu när vi var ute och åt, inte sådär superspeciellt men ändå :)


Jag fick den av mormor  i julklapp. Fast jag visade henne den innan så hon visste att jag ville ha den, haha. Den är stor i kragen och, ja. Ni ser ju själva va!


Det här är Fredriks mat ikväll :)


Och här är min :)

Känner mig liiiiite töntig nu som la upp matbilder. Ser nästan lite äckligt ut...

11 månader

Idag firar jag och Fredrik 11 månader tillsammans. Vi ska gå ut och äta ikväll och ha allmänt mysigt. Fast vi vet fortfarande inte vart vi ska äta, så ska bestämma det nu och sedan göra oss klara. Jag är jättehungrig just nu så jag hoppas vi kan gå snart.

Ha en bra kväll! :*

14 januari 2011

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag mår helt okej. Hittils har jag inte haft ont i magen heller så jag hoppas den håller på att ge sig nu. Däremot känner jag av lite huvudvärk. Men det går nog över när jag tar en tablett.

Jag tar inte med datorn idag. Lite jobbigt när jag ska vänta på Freddan i över en timme bara. Men jag klarar mig nog. Jag måste klara mig, heh.

Vi hörs sen! ♥


Superseriös bild på det.

Nightynight

Uh, jag är jättetrött och tänkte sova nu. Ville bara säga godnatt till er först :) Av någon andledning så slutade mina inlägg ploppa upp på facebook i måndags? Märkte att statistiken gick ner, men idag fixade jag till det och det gick uppåt igen. Bra!

Kommer kanske inte ta med datorn till skolan imorgon förresten. Ska hem till Fredrik efteråt och datorn gör min väska så jävla tung när jag har massa andra saker med mig. Men vi får se. Fast jag är inte helt säker jag hinner blogga imorgonbitti heller så isåfall blir det inga inlägg fören senare på eftermiddagen. Fast.. Det är vi ju rätt vana med ;)

Ja, men sova vare ja. Godnatt! ♥


Spela spela tvspel

Kinect är nog en av det roligast tv-spelen jag har spelat tror jag :D plus också att man rör på sig så det blir lite träning, man blir lite svettig emellan åt!
Man får ju med spelet adventure när man köper det men vi köpte också till sports! Senare ska vi köpa dance också. Det tror jag nog är super (y)

Så nu borde alla komma till mig och spela! Lovar att ni inte blir besvikna ;)

BurRR!

Är äntligen hemma och tänker inte gå ut något mer idag, så himla kallt ute! Igår var det inte så jättekallt så jag tog mina converse. Idag skulle jag däremot inte ha mina converse. Mina tår fryser lite ihjäl. Och när tårna fryser riktigt mycket, då gör det ont. Det är inte bra någonstans.

Nu ska jag däremot göra mig varm för vet ni vad som har kommit? VÅRAT KINECT ♥


Blä

Min mage är inget att leka med idag.

13 januari 2011

Jag försov mig imorse. Ganska rejält också, typ en timme. Jag är inte van än, jag stänger av mitt alarm i sömnen och sover vidare. Om några dagar kommer det nog bli som vanligt igen.

Det är en jobbig dag idag. Hatar skolan på torsdagar eftersom den är så lång och dryga lektioner. Det blir inte bättre av att jag har ont i magen, eller att jag fick lov att lämna Fredrik i sköna och varma sängen.

Ber till gud att dagen går fort så det blir fredag snart.

Föräldrafritt

Jag och Fredrik tittar på föräldrafritt på kanal 5. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det alltså. Det handlar om några småungar som ska bo själva i ett hus utan föräldrar.
I dagens avsnitt så är de ute och campar. Alla bara bråkar och är typ jättefula. Haha nej men mest stör jag mig på berättarrösten. Svensk alltså. Jätteirriterande röst.



Hemligheten med det här inlägget är för jag inte hade några idéer vad jag skulle skriva om. Som det brukar vara när jag är hos Fredrik. Jag vet inte riktigt varför det är så. Men vi hörs imorgon istället va? Puss!

Tre i rad



Insåg precis nu att jag måste tvätta min spegel. Ser ni fläckarna?
Idag har jag iallafall på mig skjortan jag köpte på Lager 157 i söndags.

Den här veckan går så segt. Tiden idag går segt. Tycker att Fredrik ska sluta nu så vi får åka hem någon gång. Jag sitter i skolan och försöker plugga lite men det går inge bra. Orkar inte.

12 januari 2011

Godmorgon!
Har inte åkt till skolan än fast bussen redan åkt förbi. Eller den borde ha gjort det iallafall annars är den försenad. Skulle inte förvåna mig iofs. Nej men jag får åka bil idag! Det gillas skarpt :D Saknar lite när mormor fortfarande jobbade i Falun, då fick jag åka bil rätt ofta till skolan. Men någon gång måste man ju bli pensionär också.

Jaja, ikväll ska jag hem till min babyy!


Kom elden, vinden, ropet, rymden - vi är hjältar nu


Idag hade jag på min ett par beiga byxor från Gina Tricot och en svart tröja med spets upptill från Gekås. Hansbandet och örhängerna (som typ inte syns) fick jag av Alexandra i julklapp! (♥)

Idag när jag satt på fyran i skolan började det pipa så högt så öronen nästan ramlade av. Det var brandlarmet. Alla fick lov att gå ut och när vi gick i trapphuset fick vi reda på att några på tvåan skulle göra popcorn och failat liiiiiiiiite. (HAHA) Tillochmed brandkåren kom! Kul.

Dammråtter!


Den som kommer hem till mig och dammsuger får en kaka!

Andledningen till att jag var arg..

.. Var för att jag fick reda på att min header inte syntes i Internet Explorer. Eftersom jag använder mig av Firefox nu för tiden så har jag inte märkt det och blev lite smått galen när jag inte fattade hur jag skulle göra. Men nu har jag fixat det! Jag är så jävla duktig! Så stolt över mig själv :D

Såhär ska det se ut:



Nu ser det ut så för ALLA va?

ARRRRGH

JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD JUST NU!

Fråga gärna varför - jag vill ha kommentarer.

ÅHHHH

Ni minns väl att jag skrev att pappa köpt ett xbox kinect till oss? Skrev det för typ en vecka sedan. Igårkväll hade dom fortfarande inte skickat det!!(!!!!!!!!!!!!!) Hur dålig stil är inte det? :(

11 januari 2011

Inlägget jag skrev innan jag åkte till skolan kom visst inte upp. Dumt av mig att faila. Fast jag skrev inget speciellt viktigt. Bara att jag försov mig lite imorse. Så då fick jag lov att skynda mig och sånt hatar jag. Men det gick ju bra ändå. Sen skrev jag också att jag har en ny spoitfylista nu när det är nytt år osv. Den kommer ni till om ni klickar HÄR. Sen får ni inte heller glömma min festlista. Okej? Bra.



If you really want more, scream it out louder

Dansen gick bara bra ja. Kul var det också! Så det här kommer nog gå finfint :D Nu på våren bestämmer ju grupperna egna låtar och vi ska dansa till Usher, Arash och någon mer jag inte minns namnet på för tillfället. Tror det kommer bli jätteskoj (y)

Men nu har jag ont i huvudet. Tänkte nog lägga mig i sängen jag snart, kommer säkerligen somna tidigt ikväll. Trött tjej jag...


Dance dance dance

Om någon hade missat det så ska jag dansa idag. Dansade på fredagar förut ja men efter uppvisningen böt jag dansgrupp så nu är det måndagar som gäller.

Förra gruppen jag dansade i var den enda streetdance-gruppen som finns. Det är som en extragrupp liksom. Även fast du dansar i en vanlig grupp, showdans alltså, så får man dansa i streetgruppen också. Vi var endast 3 i street som inte dansade i en annan grupp. Det är också mest tjejer från högstadiet i den gruppen. Jag var alltså näst äldst.

Nu däremot kommer jag dansa med folk i min egna ålder. Jag dansar i en vanlig grupp och inte en "extragrupp". Jag dansar på måndagar istället för fredagar. Den största andledningen till att jag slutade på streeten var för jag inte ville dansa på fredagar. Nu dansar jag också 1,5 timme och inte bara 1 timme.

Så måndagar halv 7 till 8 är jag och dansar. Nu vet ni och behöver inte fråga mer. ÖNSKA MIG LYCKA TILL!


Fucking perfect

Pretty pretty please, don't you ever ever feel
Like you're less than f*ckin' perfect
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing
You're fuckin' perfect to me.




10 januari 2011

Hann inte blogga imorse nå. Fick lite bråttom fast jag gick upp i god tid. Konstigt.

Är i skolan nu också. Eller har varit det ett tag men skitsamma. Tydligen skulle vi redovisa idag?! Det hade jag helt glömt bort! Om jag nu ens hade vetat det någon gång. Det gick väl in i ena örat och ut genom det andra. Som man brukar säga. He-he-he.

Slutar om ett tag så vi hörs när jag kommer hem! ♥

Ska försöka sova. Snart.

Jag tänker inte skriva något om dagens OTH-avsnitt. Även om jag vill. Jag kommer även hålla ut och vänta tills nästa vecka med att se nästa avsnitt, fast jag knappt kan bärga mig!

Aja.

Efter OTH-avsnittet duschade jag. En stund efter det gick jag upp och satt mig i soffan, åt lite smörgåsrån och tittade på No Ordinary Family. Orkade inte gå ner efter det så stannade kvar och såg Kommisarie Späck för andra gången. Gick och la mig för en halvtimme sen.

Sådärja, nu vet ni hela min kvällshistoria. Nästan.

Skola imorgon. Behöver inte ens nämna vad jag tycker om saken, eller hur?


OTH season 8

Idag är det ingen vanlig dag!!!! För idag börjar one tree hill sista säsongen på TV. Som jag har längtat! Ni får tycka jag är töntig när jag inte bara har laddat ner för att se det. Men jag bryr mig inte. Jag vill följa det på tven istället. Det är inte vilken vanlig tvserie som helst det här för mig!


Nytt i garderoben

Hemma igen från Sågmyra. Jag hittade lite saker och har handlat för över 750 kronor. Men jag är nöjd så :D


Skjorta från Lager 157 och ett linne från Sisters point


Jeans från VILA och ett par cykelbyxor från Lager 175. Jag tycker att cykelbyxor är otroligt sköna och köpte ju ett par svarta från Bikbok i våras (om någon minns och vet). Därför köpte jag ett par idag också, bra att ha!

9 januari 2011

Precis efter jag vaknat idag fick jag reda på att vi skulle åka till Sågmyra idag. Och typ snart. När jag vaknade var det snart, nu är det väl när som helst. Väntar på skjutsen bah liksom. Fick lite bråttom men nu så är jag klar! Hoppas jag hittar något att köpa nu då. Eller så noga är det ändå inte. Känns faktiskt som jag börjar få en hel del kläder nu men det gör ingenting! Jag får alltid plats för mera ;)


Har på mig den gosiga tröjan jag fick av älskling i julklapp idag :)

OUTLET

Flera gånger idag har jag trott att det har varit söndag idag. Tur att det inte är det för isf skulle ju skolan börja imorgon! Fast nu gör den inte det som sagt...

Imorgon kanske vi ska åka till Sågmyra. Visste ni att bubbleroom har sitt outlet där? Det visste inte jag, fören jag läste det. Haha! Hoppas vi kan åka dit :D


Lonely saturday

Fredrik har lämnat mig här hemma ensam.

...

PÅ EN LÖRDAG.


Så vad göra?

Städa, spela gamecube och titta på tv-serier.
Kanske kan bli en bra lördag ändå.


Gustav och Fredrik i torsdags.

Onödigt hejdå inlägg

Nu ska jag få skjuts till Borlänge. Sover hos Fredrik sen i natt och kommer hem imorgon igen. Hörs då! PUSS


Åh, mina cambilder är så otroligt fina!

6 januari 2011

När jag såg att klockan var tio i tolv idag tänkte jag att jag skulle gå upp, men fick ändå lov att tvinga upp mig. Man kan inte vara så trött när klockan är så mycket! Att jag drömde att jag skulle åka utomlands gjorde ju inte saken bättre. Vill verkligen åka härifrån just nu. Det snöar och snöar HELA tiden och jag orkar inte.

Idag ska jag iallafall hem till min Jenny! OJ vad roligt vi kommer ha :D

Nytt igen

Nu har jag suttit i ungefär 2 timmar och gjort om min design. Igen. Jag tror jag inte ens haft förgående design en månad? Om jag inte är nöjd längre än 2 månader nu så vet jag inte riktigt vad jag tar mig till. Nej, nu får det se ut såhär länge till. Visst håller ni med mig om att det ser bättre ut nu än nyss?

Men nu ska jag gå och lägga mig och titta lite på Beverly Hills. Jag och Fredrik sov till halv två (!) idag. Men det där med att vända tillbaka dygnet, det skiter jag i. Jag klarar mig nog så bra ändå ;)

XBOX KINECT

Världens bästa pappa har köpt ett sånt här till mig och syster!



Längtar tills det kommer på fredag eller måndag :D

PUSS

Jag och Fredrik spelar gamecube! Det hade ni aldrig kunnat gissa ut att vi skulle göra va? Faktiskt det enda vi gjort, förutom ätit mat och när jag duschade. Men jag gillar't! Det är roligt :D


Året 2010 del 2


Jag hade tagit någon töntig bloggpaus men ett tag senare började jag igen. Inte ok. Under 3 veckor i juli jobbade jag också så jag var mest hemma.


Jag var på min morbrors bröllop! Det var ett jättefint bröllop utomhus och supergod mat (y)



Helgen efter det första bröllop blev det ett till! Denna gång gifte sig min kusin och det blev en stor fest efteråt, riktigt kul ;D


Lina fyllder 18! Hon hade en fest tillsammans med Madde utomhus. Har inga bilder eftersom min kamera hade gått sönder och var inne på lagning. Minns iallafall att det var sjukt kallt fast det var juli men riktigt kul också :)


Precis efter jag slutat jobba så for jag och Fredrik upp till våran sommarstuga och var kattvakt åt Figo.


Vi lagade mysmiddag, som vi är bra på! Kommer ihåg att det var även här jag hörde låten "dum av dig".


Min lugg började försvinna och snart hade jag en snelugg igen.


När mormor fyllde år gjorde jag och syster denna fina tårta!


När vi ätit upp tårtan åkte vi på teater där syster dansade som en älva


Jag gillade den här bilden :D Med den kan jag säga att i augusti började skolan igen och med den sista året!


Jag gick på krogen i Hedemora med Alexandra och Bella :)


Jag tog ur min tandställning, började på min apu och min blogg fyllde ett år!


Till sist åkte jag till Kreta, hur underbart som helst!




Jag kom hem från Kreta, brun och glad!


Jag började dansa!


Vi var på ggsfestivalen i Falun och jag har varit med om roligare


Åkte ännu en gång till Varberg, Ullared och Göteborg.


Min Fredrik fyllde 18 år!


Älskade Figo dog. SAKNAD! ♥


CHIPSPACMAN!




Jenny fyllde arton och hade fest i nya lägenheten!


Jag köpte en ny TV :)


Fick min första fanbild ;);)


Och min andra! Fast nu har jag inte fått några fler :(


Halloweenfest! Jag var häxa, men råkade visst "tappa" min hatt.




Jag köpte ett par mysiga tofflor och fick inflammation i stortån. Inte av tofflorna men ah....


Bodde en helg i min brors lägenhet och var kattvakt åt två busfrön!


Drömde också många äckliga drömmar. Tillexempel om såna här ;o




Hade paketkalender och berättade varje dag vad jag fått för dagen.




Vi åkte till Tyskland på julmarknad och Ullared på vägen hem. Här är Ida på båten mellan Danmark och Tyskland.


Jag hade min första dansuppvisning på 5 år!


Jag var på LAN i skolan innan jag fick jullov.




Hade en jättemysig jul och nyår med familj och vänner!

Nörd-linda

Jag fastnade såklart framför min mario hela kvällen. Ungefär 3 timmar satt jag och nördade mig, förstår inte. Jag hade tänkt att del 2 av min fina årsresumé skulle komma upp tidigare men eftersom det tar så lång tid tänker jag inte göra det nu. Gör det imorgon istället. Håll utkik!

Så nu är det godnatt förstår ni mina fina ♥

Året 2010 del 1

Jag vet att jag kanske är snäppet försent ute. Men vad gör det?


När jag tänker tillbaka på januari förra året tänker jag mycket på alla sms med Fredrik och de sista dagarna i Linas lägenhet. Fast jag har knappt några bilder tydligen.





Jag börjar också med att använda mig av "dagens låt" i bloggen.





I februari var jag sjuk välidgt mycket. Hostade som aldrig förr plus att jag fick öroninflammation. Jag och Fredrik blev tillsammas och jag hade apu på marknadsavdelningen på 3M.



Vårat vedskjul brann ner (fortfarnade oklart hur det började brinna) och vi var på en fest i Gräv av alla ställen.




Anna och Madde hemma hos mig innan vi åkte.



I mars var jag och Alexandra och såg kent i gävle! LYCKA


Jag var på en meningslös friluftsdag med skolan och en annan dag åkte jag skidor med Pappa för första gången på 2 år.


Syster fyllde 15 och jag fixade en fest jag nu bara vill glömma. Här är en bild från när vi bakade bullar.

I mars gick även min kamera sönder när jag halkade med den i handen, därför blev det väldigt mycket bildbrist.


Som sagt, har jättenågra bilder från april. Tråkigt! Men, Anna fyllde år och bjöd på fest. Det var påsklov och jag jobbade. Firade påsken hos mormor och morfar, har en charmig bild därifrån;




Charmiga egobilder...


Bror skaffade katt!


Vi for till Ullared...


...Där köpte jag min älskade systemkamera!



Vi bodde i Varberg i detta hus...


...Och jag fotade massor och älskade min nya kamera!


Lite älskade Göteborg hann vi med innan vi åkte hem också :)




Det började bli varmt ute äntligen!


Alexandra fyllde år


Och det blev fest!


SEASIDEFESTIVAL!




Ida hade dansuppvisning




Jag klippte lugg


Det var sommar!


Jag åkte till Stockholm och shoppade lite.


Falukalas!


Skolavslutning!


Jag hälsade på grisarna i sommarstugan


Jag lekte med vänner :)


Och umgicks med familjen


Jag fyllde år och fick bland annat en digitalkamera i present :)


Det blev peace and love! Roligast på hela sommaren. Såg fina artiser och hade kul med vänner. Orkar bara lägga upp en bild dock :)


-

Jag ska göra om min design. Det kommer inte ta så lång tid därför har jag smygbörjat lite genom att göra vit bakgrund här. Har saknat det! Ska aldrig mer ha grå bakgrund på inläggen.

Men nu först ska jag åka till min bror och spela lite kinect. Puss så länge!

Uhu

Det är prick en vecka kvar till skolan börjar igen. Jag älskar jullov och vill inte börja igen. Det är januari och om ett tag är det februari och de månaderna är dom värsta månaderna på året tycker jag. För jag hatar vintern. Jag gillar december eftersom det är jul och mys men nu när det är över vill jag bara ha vår. Det känns så jobbigt liksom.

Och nu när det är sista veckan på lovet vill jag ha saker att göra. Men jag har inga planer alls. På ett sätt vill jag bara ut och göra saker, men samtidigt vill jag stanna hemma. Fast jag vet att jag kommer tröttna på att stanna hemma. Men jag har åkt buss för rätt mycket pengar också så jag vill inte åka så mycket buss heller.

Men... Det blir bra.

Nu ska jag äta tacos, sen tänkte jag göra en sån här liten årsresumé eller vad man kan kalla det. Ni får se om ni tittar in. Jag gör det bara för jag vill ha något att göra okej.

Nyår i bilder


Jenny sjunger för fullt!


Gustav också :)




Madde var också där en sväng




SÖTJENNY


Pusskalas!








Fick såklart inga superbra fyrverkeri bilder med min den här kameran men två såg iallafall okej ut.


Eller något...




Dåligt av mig

Mitt "bloggår" har inte alls börjat bra, eller hur? Det har liksom inte blivit av att jag bloggat bara. Och nu har jag sovit länge och klockan är redan halv 2. Men bara för det ska det bli massa inlägg idag! Eller ska försöka med en del iaf. Först ska jag bara städa sen ska jag lägga upp bilder från nyår, oki? :D


Gamecube!

Jag och Ida har fått låna Tobias gamecube! Vi älskar att spela supermario party eller mariokart på den :D Så när jag inte bloggar vet ni vad jag håller på med menar jag. Jag kom hem från Fredrik vid 4 och har nästan inte gjort något annat sen dess. Eller lite annat men det räknas inte säger vi ;)


1 januari 2011

Nu har Fredriks internet kommit igång igen. Det har inte fungerat på hela dagen. Hade det funkat så hade jag såklart bloggat för er.

Ja. Igårkvällen var KUL. Även om det mest bara var jag, Fredrik, Jenny och Gustav så var det ändå en fin kväll. Vi spelade singstar och hade allmänt trevligt. Några bilder har jag också men visar dom senare. Imorgon.

Och jag mår inte sämre. Snarare bättre nu faktiskt. Jag har inge ont i halsen så det värsta är bara hostan. Men inte så farligt ändå eftersom jag började ta hostmedicin i tid. Så allting är finfint. Fast det känns inte som 2011. Men så är det ju alltid första dagen på ett nytt år.

Jag hatar när jag inte vet hur jag ska avsluta mina inlägg. Då när jag inte vet längre vad jag ska skriva och ändå ser det dumt ut att bara sluta. Nu slutar jag. Nu.

RSS 2.0