Sista november

Imorgon är det första december och jag har ingen chokladkalender....
Inte heller får jag öppna paket när jag vaknar eftersom jag sover hos Fredrik ikväll. Men får öppna det när jag kommer hem fast jag redan vet vad det är ;)

Missar också vårat pepparkakshusbak nu ikväll. Tur i alla fall att jag får se julkalendern imorgon bitti. Visste ni att en superdupersöt gris är med?!


Dumma PS

Jag ska göra om desigenen på min blogg för att kanske, kanske, bli nöjd någon gång. Så jag började göra en header i photoshop, jag kommer ganska långt när allt helt plötsligt hänger sig. Datorn försöker hitta felet men bestämmer sig sedan att stänga programmet. Hade jag sparat min header? Nej.

Gör ett nytt försök med att starta programmet och ska öppna min "mall". Det laddar och laddar. Kommer upp en ruta om att programmet måste avslutas. Photoshop stängs ner.

Gör samma sak igen. Samma sak händer.

Vad sjutton har hänt?

Jag strunar i det nu. Gör ett nytt försök imorgon. Funkar det inte då är det något fel på mitt photoshop och då... Då dör jag.

Baby you're a firework




Katy Perry - Firework


30 november

Det är helt otroligt vad kallt det är ute. Minns ni förra året, (eller egentligen var det kanske i år? när det var typ 30 minus grader ute? Och nu är det typ 15. Inte snällt av bussen att vara försenad imorse så jag fick lov att stå och frysa. BRR.
Tur är det ju i alla fall att jag har mina varma termoleggings. Hade ett par förra året också men de blev så slitna så köpte ett par nya förut och använder dom för första gången idag. Gråa är dom. Tänkte jag skulle ta en bild och visa er men helt plöstligt var klockan 8 och jag var tvungen att gå till bussen så jag hann inte. Visar sen istället.

Vi kan ju låtsas att det finns en bild här.

Hemma

Jag följde med till Laxå med mamma idag. Hon skulle dit och träffa någon med jobbet. Egenligen fick jag inte ut så mycket av det men hon ville ha sällskap och snäll som jag är så följer jag med. Jag har ju absolut inga problem att åka bil långt och tycker nästan det är mysigt faktiskt. Vi var även på ikea så nu har jag en ny papperskorg plus att jag fick äta köttbullar på ikea också, och det är otroligt gott!

Nu ska jag läsa mina favoritblögghar innan jag duschar. Sen lite pensionärsjävlar innan sängen :)

Dagens äventyr

Jahapp. Ska åka till Laxå tydligen. Kan nog bli.. kul :)


Mysigaste helgen

Jag har haft en supermysig helg i lägenheten alltså. Massa tv-spel och kattbus! Kom hem runt halv sex men har inte orkar bloggat. Lite dåligt men nu lovar jag att det ska bli ändring efter den här usla helgen. Tror inte nästa helg kommer bli så mycket bättre men det är då det.

Nu ska jag se några The vampire diaries avsnitt innan jag somnar. Godnatt! <3








Like this




Jag lever!

Jag tänkte skriva i torsdagskväll att jag inte kommer blogga så mycket under helgen. Men eftersom bussarna inte ville som jag ville så hann jag inte, så jag lever. Har inte dött än!

Jag bor ju som sagt i min brors lägenhet nu när han är i London. Jag är liksom lite kattvakt. Deras internet krånglar så jag har typ inge internet där, därför bloggar jag inte. Är nu för tillfället hemma en sväng eftersom jag nyss var och dansade. Ska åka tillbaka när som helst. Men jag kommer hem igen imorgon så då blir det som vanligt igen!

Hoppas ni har det bra, puss!

Äcklig dröm

Inatt drömde jag en ganska läskig dröm. Det var en insekt inne på mitt badrum och jag var också där... Insekten nästan lika stor som en katt, nästan. Jag försökte rita den och visa er men eftersom det hade gått några timmar så minns jag inte exakt men iaf såhär ungefär såg den ut.



Nu tycker inte ni att den ser ett dugg läskig ut men den var sjukt äcklig! Benen och halsen är ungefär som spindelben. Och den där grejen hoppade på mig i drömmen. Så ni kan ju gissa hur det kändes. Plus att den följde efter mig också. Tur att jag har mina katter för dom åt upp den :)

Brun/vit

Idag har jag på mig:

Bruna strumpbyxor
Vitt linne
Brunt linne
Vit kofta
Brunt armband
Vitt armband
Bruna skor
Vit jacka
Brun halsduk



Haha :( jag är ful.....

Kesha - The harold song




Charmiga bilder



Bästa ♥


24 november

BARA EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON

Men usch vilka kalla vindar det är idag då :o dog lite.

The Script - If you ever come back


Duktig jag

Nu är mitt rum tjusigt igen! Iaf så tjusigt som det kan vara. Men snart kommer det bli ännu tjusigare när jag ska börja julpynta. Men tar det någon annan dag senare.

Min "tidning" i grafen är också nästan klar. Jag gör ju en tidning om mat så ska bara skaffa fram lite recept när mami kommer hem och sen gör jag resten i skolan imorgon.

Nu är jag värd att gosa ner mig i min säng!

Åh

Håkan Hellström kommer till Falun 2 april! Vem följer med mig?


Kuligt

Kul att jag inte hade internet på HELA dagen igår. Men nu så, nu är det här för att stanna förhoppningsvis.

Ja.

Ledig idag! Och jag har precis vaknat. Därför tänker jag fortsätta ligga och dra mig i sängen innan jag ska städa och plugga.

See you later, aligator.

Dobby <3

Jag skulle också vilja ha en sån här kompis som Dobby i HP. Han är ju typ världens sötaste!



Sög ju att han dog... :(

Ahjo

Kul att jag somnade några gånger under HP-maratonet. Hoppas jag inte gör det ikväll för då blir det Harry Potter på bio också. Minsann. Heh.

Lördagsmys

Jag och Fredrik har Harry Potter-maraton med jordnötsringar och jättestora ostbågar.


Veckans eller dagens

Funderar på att börja med veckans låt eller kanske dagens låt igen. Vad tycker ni om det?
Jag hittar många bra låtar nu för tiden så om jag skulle välja en låt idag så kan jag nog inte välja. Haha, men kanske senare liksom.

Vad tycker ni? Bryr ni er?

Ni hittar alla mina favoriter just nu HÄR

Upp och iväg



Nu ska jag åka men ha en göttans lördagskväll kompisar! Pöss :*

20 november

Uh, jag känner mig jätteseg idag utan att jag förstår varför. Duschade nyss och känner mig helt slut efter det. Orkar ingenting, inte ens klä på mig. Men jag måste klä på mig, jag måste packa lite saker i min väska och jag måste göra mig i ordning för att åka till Borlänge och Fredrik. Blir myskväll ikväll. Det orkar jag iallafall :)

Huvudvärk

Nu har jag lagt mig i sängen och ska snart sova. Inte lite trött alltså. Andreas åkte ur idol och det sög ju. Men hellre han än Olle som också hängde löst. Så det var bra! För Olle är min favorit som är kvar.

Har haft ont i huvudet hela kvällen, som bara blivit sämre ju senare kvällen blivit. Ipren hjälpte inte men efter att ha tagit en Eeze, som är mot migrän, så känns det lite bättre.

Nu ska jag slå på ett avsnitt av Vampire diaries och sen sova. Godnatt <3


Fredagsmys hemma ikväll

Kom hem för ett tag sen och har bytit om till mysigare kläder och tagit bort mitt diadem som gjorde förjävligt ont på slutet innan jag kom hem. Förstår inte varför dom gör diadem så de trycker mot sådär hårt?

Iaf, först tänkte jag att jag måste ha något att göra denna fredagskväll men har nu ångrat mig och tänker att det inte gör något om jag bara sitter hemma ikväll. Det känns liksom skönt på ett sätt. Ska faktiskt försöka plugga lite också.

Nu ska jag gå upp till mamma och mormor som håller på att julbakar, tjing!

Idag;


Studentmässan igår

Igår i Stockholm var rätt kul tycker jag. Jättejättemycket folk men det fick man väl räkna med. Jag har ju bestämt mig för att läsa på högskola och vet vad jag vill läsa så nu ska jag bara bestämma skola. Men tänker vänta ett år innan jag börjar plugga. Jag hoppas verkligen att allt det här blir bra tillslut. Men det borde det blir, även om det skrämmer mig lite.


19 november

Förlåt för att jag inte skrev igår. Blev inte av bara. Var jättetrött när jag kom så jag åt, duscha och la mig i sängen typ. Men men fredag idag! Skönt.

Jag åker till skolan tidigare idag och missar min sovmorgon eftersom vi har mössprovning idag. Tror nog det blir rätt skoj ändå, eller? Inte så jättelångt kvar till studenten nu! :D


Danskväll

Dansen är inställd på fredag så vi kör ikväll istället. När jag duschat efteråt osv så åker jag hem till Fredriken min. Vi hörs när vi hörs (imorgonkväll skulle jag gissa på). Ha det grejt puss hejt!

Julmarknad i Lübeck

Den 3 december så ska jag åka till Tyskland! Mamma har tydligen i flera år viljat åka på en stor julmarknad i Lübeck så i år ska vi dit. Jag, mamma, pappa, farmor, Ida och så Fredrik äre alltså. Tror nog det blir kul och det kanske bästa är att vi åker till Ullared på söndagen också! Super :D








Stockholm imorgon

Ja, det löste sig tillslut så jag får åka till Stockholm på mässan. Jag hoppas det blir roligt. Jag var ju där förra året också och då var det iaf rätt så kul. Iaf resan hem minns jag. Ska sova hos Fredrik ikväll så jag inte behöver åka riktigt lika tidigt. Jag tänkte läsa lite om vad jag skrev om Stockholmsresan förra året men det tog lite tid eftersom vi tydligen åkte 3de december då.
Men men, det var då det...



Knaprigt

Vad gör ni mina kära läsare?
Jag sitter och äter pommes frites och chicken nuggets jag. Onyttigt jag vet, men lätt att laga. Fast jag råkade ha pommeserna lite länge inne i ugnen, hade inte riktigt koll. Men men..

Jag längtar jättemycket till december. Alltså inte bara julen utan hela månaden december. För då får jag paket varje dag i min paketkalender! Ni kanske tycker jag är lite barnslig, som fortfarande har den kvar, tycker ni det? Men jag bryr mig inte. Jag ser ingen andledning till att sluta eftersom jag älskar att få paket. Även om det inte alltid är så stora saker så. I år ska jag bli bättre med att visa vad jag fick varje dag!


17 november

Kom försent till skolan idag. Råkade försova mig. Skynda mig inte för att hinna dock. Orkar. Inte.

Idag ska jag bara försöka ha en säker plats till studentmässan i Stockholm. Och ja, det ska nog gå. Så nu väntar jag på det och jag väntar till klockan 12. Då är det utvecklingsamtal. Kul dag idag. Eller?


Himlen luktar plast

Nu flyr jag härifrån, till Borlänge, och kommer inte hem fören imorgon. Bara så ni vet vart jag är menar jag.


Hur snygga på en skala?

Home

Igår hade jag ont i huvudet. Jag tog en ipren och det gick över.
Ett tag senare fick jag ont i huvudet igen. Jag tog en ipren och det gick över.
När jag hade gått och lagt mig så fick jag ont i huvudet igen.
Och idag fick jag ont i huvudet igen.

Hemma från skolan nu. Håller på att laga mat som jag måste äta. Innan jag dör. Av svält.

16 november

Tisdagarna i skolan är rätt helt okej, förutom en stor fet lunchrast på en och en halvtimme. Och den suger verkligen, speciellt när man är ensam. Som jag är. Idag. Blä.

Men idag ska jag försöka ännu mer för att få följa med till Stockholm på torsdag och på studentmässan. Blir så irriterad på det där, bara för att jag inte var här när de tog upp det EN gång så får jag inte följa med nu, för det finns inte tillräckligt med biljetter. Tyckte jag hörde att de hade beställt biljetterna så sent, därför har dom inte så många. Men håller ni inte med mig om att alla borde ha rätt att få åka dit?

Vi får se hur det går, skriver mer sen. Puss!

nej

Jag kan nog inte följa med till Sälen.

Update.

Det finns tre andledningar;

- Jag MÅSTE gå på dansen. (Kan inte missa den näst sista träningen eftersom jag missar den sista innan uppvisningen)
- Jag har inte råd. (Jag måste ha pengar till helgen efter)
- Jag ska vara kattvakt.


Jag vill verkligen jättejättejättemycket. Men det är fel tillfälle.

Allting går sönder tillslut, det är bara en fråga om tid

Idag kom skolkatalogen. Vet inte vad jag vill säga med den, ville bara att ni skulle veta, ni som inte visste.

Alltså, allting går typ sönder för mig... Min shiftknapp på tangentbordet vill inte alltid funka. Mitt "t" på tangentbordet blir bara sämre och sämre. Och nyss märkte jag att tvålpumpen har börjat fått damp också. Åh. Inte lätt alltid.

Nu ska jag spela sims, på första gången på väldigt länge!

15 november

Oj, jag glömde blogga igår. Jag var för upptagen med att titta på andra avenyn och sen kom Fredrik och vi firade våra 9 månader tillsammans. Vi åt god mat och tittade totalt på 3 filmer och ett tv-program. Lite nördiga kanske, heh.

Nu ska jag se klart mina fyra sista avsnitt på andra avenyn första säsongen. Och så ska jag bara bestämma mig om jag ska köra på andra säsongen nu på en gång eller ta den senare. Inte ett lätt val alltså.

Jäklar också

Min tvättmaskin håller på att gå sönder.

Let's runaway again, just like we did when we were 10

Febern visar 38 grader men det är väldigt tråkigt att ligga i sängen hela dagen. Så jag ska snart åka till mormor för en bit mat.

Hoppas alla har en roligare helg än mig och tyck lite synd om mig också va? Puss! <3


När jag faller, orkar du för två?

Jag kan inte förklara hur det är jag känner mig. Men jag vet att allt på något sätt inte är rätt. Jag är som en bergochdalbana just nu. Det går upp och ner, ner och upp. Börjar bli trött. Men vet inte heller hur jag ska göra för att sluta. Hur ska jag ska få stopp på bergochdalbanan liksom.


Bleh

Jag har tydligen en inflammation i min stortå. Lite mobbat kanske. Men när man kommer hem från skolan med nästan 39 grader feber så är det fan inte kul längre.

Jag vet inte vem jag är

Men jag vet att jag är din


Plopp

I skrivande stund sitter jag och äter upp min sista plopp-bit. Gott på choklad på en vanlig tråkig torsdag såhär. Jag väntar också på att graflektionen ska ta slut. Fast egentligen så vill jag inte det för då börjar min MDK-lektion och då kommer min lärare säkert ge mig smisk. För min uppgift är inte klar. Ajdå.

Åker hem till min man efter skolan. Mys!




-

Nu tycker jag att ni börjar bli dåliga på att kommentera här.

Jävla bussar

Nej, min fot är inte bättre. (Jag vet att ni så gärna vill veta det)

Kom en halvtimme försent idag. Falubussen från Amsberg åkte 17 över 8 utan att 58an kommit än. Jag åkte med 57an så jag kom i tid. 57an är bäst, 58an är jämt försenad. Iaf, när vi hade åkt från Amsberg så fick bussen ett samtal från 58an och säger att den var försenad och det var folk som skulle med. Så vi fick lov att vända.

Alltså? Nej. Jag tycker inte riktigt att sånt är rätt. Åh. Stör mig.

När vi kom till Amsberg igen så var det EN gubbe som skulle på. Och jag har sett han förr, han brukar åka, och han kliver jämt av vid stan i Falun. Varför kan han inte då åka till Borlänge lika gärna? Han kom inte fram så mycket tidigare ändå. VAD SJUTTON ÄR PROBLEMET?!

Hatar den där gubben nu. Blir så jävla irriterad.

Jag tycker att Falubussen ska åka en speciell tid och har inte 58an kommit till den tiden, ja då är det så.

Svullo

Eftersom jag fortfarande har ont i foten. Eller stortån är det ju. Och under den. Tänkte iaf att jag skulle ta en rejäl titt på det där och fick då se att jag är svullen. Stortån och under tån är svullet. Vad tror ni kan vara felet? Kan jag ha stukat stortån eller vad fan har jag gjort? Mobbat är det ju iallafall.

Tänkte att jag skulle ta en bild och visa er först. Men Jag vill inte visa mina tår, så fina är dom inte faktiskt. Och jag vet inte om bilden skulle visa så mycket liksom. Så jag tog en från google istället.



HEHE. Fast okej, det är är ju överdrivet. Sådär ser jag ju inte ut. Men aja, får väl se hur det slutar. Kanske är bättre imorgon.
Natti på er! ♥

YES


Snart är den min!

Ny färg aha

Egentligen har ni ju sett mig i den här hårfärgen förut. Haft liknade jättemånga gånger. Men såhär ser jag ut iaf;


GUDOMLIGT SNYGG JAG ÄR VA?!

Nu ska jag sätta på andra avenyn, kanske somnar jag, kanske inte.

10 november

När jag vaknade idag så gjorde det ännu ondare i foten än vad det gjorde igår när jag vaknade. Men igår blev det bättre när jag gick mycket. Så ju mer jag går, ju mindre ont får jag. Men just nu, kan jag knappt gå. Det gör liksom ont under stortån mest. Om ni fattar. Ni behöver inte fatta.

Nu ska jag snart till skolan.

Just det! Mitt hår ja, det är mörkare nu och jag är nöjd. Längtat lite efter att få det lite mörkare faktiskt. Ni ska få se en bild. Sen. Hinner inte ta och ladda upp någon nu. Oki?

Puss.

Färgar håret


Inte den bästa bilden men men.

Jag minns knappt när jag färgade håret sist. Så hoppas verkligen det blir bra nu!

SNÖ

Såg nyss att det snöar ute! Det är alltid något med första snön, jag blir liksom glad. Men bara nu i början, sen suger den. Okej, det har snöat lite för några veckor sen. Men det räknas inte för det var så lite och stannade inte kvar. Men nu ska den nog stanna ett tag va?


Update från skolan

Trodde nästan för ett tag att jag fick besöksrekord igår. Men kom på att mitt rekord är 52 och så många var det ju inte inne igår. Haha.

Sitter i skolan iaf och försöker komma på en bra idé på vad min tidning ska handla om. Som vi ska göra på grafen. Alltså inte en hel tidning utan bara framsidan och ett uppslag. Om ni kände för att veta liksom.

Men snart så, snart slutar jag. Då ska jag hem. Hem till min säng <3

Godmorgon

Eller? Jag vet inte om hur god den är riktigt. Jag kan inte gå riktigt. Ser ut som ett retard typ. Har ont i foten. Vet inte varför. Det är från typ stortån och en bit ner. Det gör ont när jag går eller spänner foten lite. Eller när jag liksom böjer upp tårna. Jag kan inte böja upp mina tår, för det gör så ont. Kände av lite i tån igår och sen senare på kvällen fick jag mer ont och imorse, galet ont. Har tagit en ipren och hoppas det går över.

Det var allt jag ville säga. Skola nu.

Sög ju

Har fått en frågan om att följa med till Sälen. Helgen vecka 47. Verkar sjukt kul. Gratis liftkort och grejer. Tänk vad kul man skulle kunna ha i Sälen en helg med härliga tjejer va?

Grejen är bara att det är samma helg då jag lovat min bror att vara kattvakt åt hans + flickväns katter. Och det är näst sista dansträningen innan uppvisningen. Jag misar den sista. Alltså så skulle jag ha missat båda två sista träningarna. Kan inte ens danserna nu. Och även om jag skulle lära mig dom på de två kommande träningarna så vet jag hur mycket jag glömmer på 2 veckor. Det känns inte som jag kommer klara av uppvisningen nu. Hur ska det då kännas om jag missar de två sista träningarna?

Vad jag ska göra eftersom jag missar sista träningen kan vi ta en annan dag.

Jag hatar när det ska krocka. Hatar att man hela tiden måste välja. Hatar att jag dansar på en fucking jävla fredag.

Godnatt.

Kryssning!

Studentkryssningen är nu bokad! Så nu längtar vi jättemycket till 14onde maj :D



Rubrik

Man måste dö några gånger innan man kan leva
- Måste vara något av det klokaste jag hört. För det är så det är


8 november

Drömde nu på morgonen att det var sista dagen i skolan innan jullovet. Jag åt pepparkakshus och Fredrik pluggade. Haha. Jag längtar jättemycket till julen! Inte så farligt långt kvar nu heller.


Annars så håller jag just nu för övrigt på att skynda i mig lite frukost innan bussen som går om tio minuter. Ha en bra dag!

Godnatt

Skolan imorgon och på något sätt så känns det ingenting. Känns inte som man ska till skolan, känns som det var för längesen jag var där. Men det var det ju inte. Dåligt också att jag inte gjort klart en uppgift som skulle vara klar imorgon. Men på något sätt orkar jag inte bry mig om det. Det får gå som det går helt enkelt.

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon <3

Zöndagkväll

Nu är det skinande fint här i min källare! Ska bara sätta i nya lakan sen är det helt klart.

Kom nyss ut ur duschen och ska snart äta lite kycklingburrito innan jag ska spela sims och kika lite på EMA tänkte jag. Fin söndagskväll alltså!


Zöndag

Kom hem från Falun och morbror alldeles nyss. Han fyller hela 29 år idag så vi var där och fika osv. Göttans.

Nu ska jag städa det här bombnedslaget. WIHO!


Jävligt charmig bild på det.

HÄJHÄJ

Här sitter jag i soffan utan att ha ont i magen för en gång skull. Haft det nästan hela dagar jag. Jani. "Jani". Fan vad fult det såg ut. Alltså jadu fast ni, alltså jani.


Jaja. Kolla vad jag har köpt idag! :D


Dom är världens mysigaste! Och jag tänker bo i dom från och med nu.

Ha en bra kväll, puss! <3

Svart vitt och allt däremellan

Igår kom Daniel Adams-Rays nya album ut. Men fortfarande inte på spotify? Stör mig jävligt mycket på det. Hoppas det bara inte dröjer lika länge som för Håkans album.

Här är några av mina favoriter från youtube;




Vad tycker ni??????!

Jag vet att ni hatar mig

Jag är dålig på att blogga och ni få som läser hatar mig, jag vet. Och nu önskade ni att jag skulle skriva att jag kommer bli bättre osvosv men tyvärr så tänker jag inte säga så. Snarare tvärtom. Dirket efter jag slutat jobba (sista dagen idag och jag hoppas jag får gå tidigare), så åker jag hem till Jenny. Ska vara med henne till efter tio någon gång då jag åker vidare till Fredrik och sover där. Det är mina närmaste framtidsplaner. Vad som händer senare återstå att se.

Vi hörs!


Bilder från i lördags

Okej. Vi tar oss tillbaka till i lördags. Vi började hemma hos Jenny och Gustav. Fast vi var inte direkt många eftersom tanken var att vi skulle till en annan fest senare. Vi åkte till Gustavs kompis Max rätt tidigt och stannade där ett tag innan vi gick till Bullermyren typ där det skulle vara en lokalfest. Lokalen var alltså ett litet rum. Med jättemycket folk. Vi stannade inte där ens 5 minuter tror jag. Det blev lite snack om hur vi skulle göra. Jag blev lite sur. Jag blev yr. Jag hade ont i min tå. Jag började må illa. Jag blev mer sur. Jenny och Gustav vill till Donken. Det vill inte jag. Orkar inte gå tillbaka till Max heller. Jag slängde min hatt på marken och jag och Fredrik gick hem. Och klockan var bara strax efter tolv. Vet inte varför jag blev så yr och illamående heller. Men jag tror det beror på att jag inte åt så bra den dagen.

Här bjuder jag iaf på lite bilder;























Snygg-Jenny får avsluta ;)


Min syster alltså



Om ni inte orkar se hela inslaget utan bara vill se lokalkändisen Ida så kan ni spola fram till 1.20 och sedan framåt.

På jobbet

Sitter på jobbet och väntar på att någon ska komma förbi till oss. Har jag berättat vad jag jobbar med? Att jag och en till fotograferar alla anställda på 3M till deras kort de har. Hade hoppats på att det här skulle gå mycket fortare än vad det gör så det kanske bara skulle ta typ 2 dagar. Men tydligen så går det här inte sådär supersnabbt.
Det är också rätt chill att få betalt genom att bara sitta här vid datorn osv. Sånt jobb skulle man ju kunna tänka sig att ha hela tiden.

Efteråt drar jag dirket till kupolen med Jenny. Sedan följer Fredrik med mig hem för lite mys. Hoppas jag iallafall att han gör. Blir nog bra (y)

RSS 2.0