30 augusti

Even om jag inte kan skriva riktigt so tenker jag skriva enda, men inte so mycket. Vi har typ 35 grader, den minst varma dagen var forsta dagen for da bloste det lite. Jag har typ brent mig, nestan overallt. Det svider liksom. Men brun har jag blivit! HEHEEE.

Jag lengtar inte hem. Bara efter er. Vi ses snart. Puss <3

HEJ!

Jag kan inte riktigt skriva ordentligt men men.

Tenkte iaf att jag skulle setta mig vid datorn nogon gong so, klockan her er fem over fem och efter jag suttit klart her ska jag upp till rummet och gora mig i ordning for att aka till stan ikvell. Det er ockso varmt, soklart, helt superbra alltso.

Det er bara en grej och det er att jag tror att tandlakaren har gjort fel i min mun och det kenns lite jobbigt att inte kunna prata med de om det. Lite svort att forklara her men ah, drygt. Blir lite irriterad faktiskt. Men fortsoker att inte tanka pa det.

Haha, allt det her kendes jettelojligt nu och jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Vi for se om jag kommer in nogon mer gong annars hors vi po fredag!

Hareeeeeeeee gooooottttt

Nu lämnar vi regnet!

dsc00287 (MMS)

Nu lämnar vi regnet!


Arlanda. Jag tycker om arlanda :)

dsc00286 (MMS)

Arlanda. Jag tycker om arlanda :)


KRETA 2010

Nu kör vi.







SAKNA MIG!


25 augusti

Alltså den här grejen jag har i käften är så jävla äcklig så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Men men, inatt drömde jag om att jag blev jättetjock och fick världens bristningar på magen. Jag vaknade och trodde att det var på riktigt ett tag. Som tur är det inte så. Sen nu på morgonkvisten drömde jag att vi var några personer, i ett hus och allt var bra förutom att det var ett annat "gäng" som förstörde massa. Jag hade själv varit med där för de kallade sig för "schoolsoft" (hahaha). Men nu hade det gått för långt och det värsta var att Lina var med där och vägrade gå ur, så jag slutade vara vän med Lina. Haha åh, fult.

Nu ska jag snart gå in till duschen. Sen ska jag spendera tiden framför min dumburk, dator. Puss!

Plastaskit

Nu sitter jag alltså här med en jävla plastskena i munnen. Hade glömt att jag skulle få den och trodde bara det var "trådarna" jag har på insidan av mina framtänder och lika så där nere. De ska jag iaf ha i typ 10 år och är ingenting som syns. Så det är lugnt, förutom att det känns som att jag ska tappa dom.

Men iaf, plastgrejen är sjukt irriterande. Den sitter runt mina tänder i överkäken och lite i gommen. Känns som jag har något i munnen jag bara vill spotta ut, jag kan inte prata riktigt. Till och från börjar jag också må illa av den. Jag får ju kväljningar hur lätt som helst och det känns lite som att vara påväg att få en kväljning. Två veckor ska den sitta i. Antar att jag överlever det. Men jobbigt iaf. Efter två veckor ska jag bara ha den när jag sover. i TVÅ ÅR. Pallla......


Den är borta!

Att le på kort är absolut inte min bästa sida. Det känns konstigt och bara fult. Jag ler aldrig med tänderna på kort, har inte gjort det på flera år. Eller ibland kan det hända att jag gör det men ah inte riktigt medvetet dårå.

Iaf, den är borta! Jag kommer aldrig få sår i munnen eller mat som fastnar! JIPPIE!




Herregud. Men aja....

Nu ska jag fira med mami!

24 augusti

Kunde sova igår för jag tänkte så mycket på idag och tandläkaren och allt. Är nervös nu också, man vet ju aldrig vad som kan hända! Men så jag är lite trött men är endå redo för dagen. Tror den kommer bli rätt bra alltså, eller jättebra.

Ska snart åka till tandis och när jag sen kommer hem så ska jag hjälpa mamma städa/jobba lite med apu osv och packa. Klockan fyra ska jag vara hos tandis igen och sätta i min skena, efter det möter jag upp Fredrik/går en sväng på kupolen och åker hem. Hemma ska jag umgås med Fredrik och kanske packa lite mer. Hur bra låter det inte?

Skriver när jag kommer hem igen och då ska jag visa er hur det ser ut! :)


1 år!

Ligger i sängen och tänkte snart sova. Men så kom jag på en sak, som jag hade tänkt skriva idag, men glömt bort.

Jo, det är såhär att den här bloggen fyller hela ETT år idag. Värt att skriva va? Och jag hoppas att jag åtminstånde får ett grattis. Säg grattis!


Så grattis liksom. (Gammal bild)

SUBSCRIBE

Det gick bara bra idag. Vi åkte runt och tog kort på arbeten de har gjort åså. Helt okej, chill liksom.

Har varit hemma ett tag och går mest runt och gör lite smått och gott, blir väl så resten av kvällen också antar jag. Eller vi får se vad som händer.

Har gjort en ny lista på spotify, tycker ni borde veta det ba. KLICKA HÄR VA

Solen skiner

Kom precis hem från mormor min. Var där en snabbis och fick en klänning. Lämnade också en klänning som har band som är för stora. Så mormor ska fixa det. Kommer bli många klänningar med till Kreta. Men jag använder ju typ aldrig mina klänningar hemma så därför vill jag ha med mig de nu.

Ska snart packa mina grejer, och börja röra mig mot bussen. Härligt väder ute! Men vad jag vet så är det sista dagen det blir fint också, snart blir det regn resten av dagarna. Tur att jag slipper det.

Vi hörs när jag kommer hem ♥


23 augusti

Vaknade av mig själv tjugo i elva. Vaknade och hade drömt en hemsk dröm, skulle kunna varit en skräckfilm. Usch. Sen tyckte jag att jag såg någon, men det var bara i syne. När jag sedan satt på toa så lät det som någon gick över mig, ni vet hur det låter, men det var bara som ett steg. Skrämde mig lite. HEH.

Eftersom det är två timmar kvar tills jag ska åka så kan jag ju bara chilla fram tills dess. Ska nog snart klä på mig och sedan äta frukost. GRÖT! <3

Söndag

Har inte haft blogglust på några dagar och lyckligtvis så sjönk inte statistiken så lågt, så nu känner jag verkligen att jag är tillbaka på rätt spår. Men ärligt talat, så bryr jag mig inte så mycket om hur många läsare jag har. Inte nu för tiden iaf.

Ligger i min säng med nytvättade lakan, skönt! Har städat mycket idag, både torkat och dammsugit. Duktig jag. Sen har jag också börjat plockat fram kläder jag ska ha med mig till Kreta. Bara 4 dagar kvar!!!! Och det är bara tyyyp 1 dag kvar tills min tandisställning är ur. Då ska jag ni få se en bild på mig, det lovar jag :)

Imorgon är det apu också. Ska åka tio över ett. Ska jobba hemma tisdag och onsdag. Ska fota och fixa en brosyr. Tror jag har den bästa apuplatsen alltså. Asbra!

Imorgon ska jag skriva bättre igen, blir ni glada då? Säg att ni blir glada, då blir jag också glad :) Natti!

hej

jag är för upptagen för att blogga. hejdå.

I Hedemora

Jag hann inte skriva något imorse. Fast om jag hade vetat vilken tid bussen skulle komma så skulle jag kunna gjort det. Väntade totalt typ 50 minuter. Fast det berättar jag om någon annan dag, eller något. Orkar inte nu.

Jag har precis gjort mig klar och vi ska snart dra till en förfest innan vi går till krogen! Ikväll kör vi!


Super!

Okej.
Det blev ingen Alexandra idag. Blir imorgon istället! I Hedemora! På krogen! Mys! För jag är ledig på torsdag! Och på fredag! Min helg är planerad och kommer bli asbra! Jag vet det!
Okej. Jag ska sluta göra massa utropstecken. Men vet ni?! Det är bara en vecka kvar. Om prick en vecka, kommer jag sitta här, fast, UTAN TANDSTÄLLNING! JIPPPPIEEEOHOHOHO! Kan ni ana hur härligt det ska bli? Kan ni förstå hur mycket jag tänker gå runt och le? HELA DAGEN. Kommer säkert bli en av mina favoritdagar i mitt liv. Fast okej, jag kanske inte ska överdriva. Förlåt.

Nu ska jag ringa min mama, höra lite när de kommer hem, vill ha mat. Är hungrig för första gången på dagen typ. Efter det ska jag ta min rumpa och gå ut och gå.


En bild. En fråga. Tycker ni den där lilla gula blomman förstör bilden? Förväntar mig svar. Speciellt av Alexandra.

Super!

Okej.
Det blev ingen Alexandra idag. Blir imorgon istället! I Hedemora! På krogen! Mys! För jag är ledig på torsdag! Och på fredag! Min helg är planerad och kommer bli asbra! Jag vet det!
Okej. Jag ska sluta göra massa utropstecken. Men vet ni?! Det är bara en vecka kvar. Om prick en vecka, kommer jag sitta här, fast, UTAN TANDSTÄLLNING! JIPPPPIEEEOHOHOHO! Kan ni ana hur härligt det ska bli? Kan ni förstå hur mycket jag tänker gå runt och le? HELA DAGEN. Kommer säkert bli en av mina favoritdagar i mitt liv. Fast okej, jag kanske inte ska överdriva. Förlåt.

Nu ska jag ringa min mama, höra lite när de kommer hem, vill ha mat. Är hungrig för första gången på dagen typ. Efter det ska jag ta min rumpa och gå ut och gå.


En bild. En fråga. Tycker ni den där lilla gula blomman förstör bilden? Förväntar mig svar. Speciellt av Alexandra.

17 augusti

Jag ska snart gå till bussen och har precis blivit klar. När jag åt frukost lite tidigare så gjorde jag två macker men efter två tuggor på den andra mackan så blev jag mätt. Så jag tänkte att jag sparar den till lite senare, typ nu, eftersom det kanske är bra att jag äter den för jag kanske inte äter någon lunch idag. Nu kom jag på att jag har den kvar och har nyss borstat tänderna. Hur gör jag nu?

Jajaaa, vi hörs när jag kommer hem istället! Ha en bra dag :)


Godnatt


Söt bild va? Tycker att vi kan börja kalla mig för mästerfotografarN.

Nu har jag gått och lagt mig och tänkte också lägga ifrån mig datorn.
När jag åkte hem idag så fick jag ont i huvudet och har det fortfarande. Har inte gått över på hela dagen och också blivit värre igen nu på kvällen. Jag har också fått lite ont i halsen igen. Jag förstår inte varför jag mår dåligt på kvällarna men bra på dagarna? Tredje kvällen i rad det är så nu.

Imorgon ska jag till skolan vid elva och efteråt ska jag träffa Alexandra. Vet inte än riktigt vad vi ska göra men bra kommer det iaf bli. På tiden att ses nu tycker jag!

Nu ska jag sova, godnatt! Hörs imorgon :)

Minnen

Igårkväll när jag inte kunde sova så läste jag igenom två av mina gamla bloggar. Har 5 stycken faktiskt. Men iaf, läste om när jag gick i nian och lite sommar innan ettan och lite från början av ettan. Men om man jämför det jag skrev från nian så är jag jättemycket annorlunda. Har verkligen förändras på massa sätt. På ett bra sätt alltså. Jag har inte så mycket att klaga på nu egentligen, inte som då. Gymnasiet är snart slut och jag vet att jag kommer sakna gymnasietiden sen för jag vet att det har varit mina tre bästa år i skolan. Kanske inte ska säga sådär nu men det skiter jag i.
Jag tycker om att läsa gamla saker, det är så många minnen som dyker upp. Synd bara att jag har raderat inlägg. Tänker aldrig göra det igen. Ska spara allt för att sedan läsa det igen och minnas allt. Vill aldrig att det ska försvinna.

16 augusti

Jag mådde inte bra igår kväll. Jag kunde inte somna, även om jag ville. Jag kunde inte ligga skönt på något sätt och jag ville göra andra saker, samtidigt som jag inte ville det. Jag hade ont i halsen och öronen och började nästan oroa mig för öroninflammation. Jag tänkte bara att det skulle bli bättre imorgon, det blir bättre imorgon.

Och hur mår jag nu då? Jotack, bara fint. Jag har inge ont i halsen och känner inget i öronen. Det gick rätt bra med håret fast jag glömt min plattång hos Fredrik. Bra att jag har kvar min gamla! Nu ska jag snart åka och jag är redo för dagen (; Puss!


Kvällsmys

Jag sitter i min säng med min dator och min godisskål och sjunger till goa låtar. Har nymålade naglar och ett nytt armband på handleden. Funderar på att livet är väldigt bra, det är väldigt bra. Jag har haft en väldigt bra sommar och känner på mig att det kommer bli en väldigt bra höst också.

Det är bara en sak. Min halsont börjar komma tillbaka. Försvinner aldrig, sitter inne i min kropp och ibland sprider ut sig så det gör ont. Hoppas den drar sig tillbaka och inte blir värre. Grejen är också att när jag gäspar eller hickar till, gör det ont i öronen. Attans alltså.


Skola imorgon!

Och det känns inte som det alls. Kan inte fatta det riktigt, men eftersom jag troligen inte kommer vara där mer än i en timme så är det inte så konstigt, lite som att fortfarande ha sommarlov. När man börjar gå upp tidigt och har lektioner har skolan börjat.

Före skolan ska jag iaf ta min sista gardasilspruta mot livmorderhalscancer och efter skolan ska jag... inte göra något alls tror jag.Det visar sig!
och nu har jag helt glömt bort att klockan är sex och klockan sex börjar oth, fan.

14 augusti

Jag och Fredrik har precis gjort en kladdkaka som nu står i ugnen. Före det har vi varit på greken och ätit middag. Mysigt! Och ännu mer extra mysigt är det eftersom vi firar 6 månader idag. Hihi, tänka sig! Vet inte vad vi ska göra resten av kvällen men bra kommer det iaf bli, som alltid, med min älskling <3

Fredag den 13

Fredrik instrallerar fler spel till sims till mig! Hihi!
Jag hade helt glömt bort att det är faktiskt fredag den trettonde idag, fast ingen kanske dirket bryr sig om det. Vad mer förut minns jag, när man hela tiden sa att det var otur och grejer.

Annars...
Jag tänker bara på två saker nu för tiden och det är min tandställning och Kreta. Två veckor minus en dag till Kreta och jag vill börja packa redan nu. Och ännu färre dagar tills tandställningen försvinner och det vill jag verkligen att ska hända nu. Inte sen, utan nu! Vill inte vänta, åh!

Aja, jag ska spela sims och ha en asbra kväll. Ha det ni också vetja :)

13 augusti

Har precis varit och klippt gräset hos mormor och morfar, duktig som jag är!

Om tio minuter kommer jag befinna mig ute vid busshållplatsen och vänta på bussen som tar mig till Borlänge och jag stannar där över helgen.


Det kanske är sista dagen idag man kan använda shorts(?) så jag passar på!


12 augusti

Hittills har dagen bara liksom... försvunnit och gått jättefort. Snart kommer mormor och morfar hit och då ska vi äta tårta som jag och Ida har bakat. Mormor fyller ju år idag! Så vi ska gratta henne lite och efter det åker vi till Gagnef och ska se När trollen flydde Gagnef. Den håller på rätt länge och när jag väl kommer hem har jag bokat dejt med min othbox. Så att, vi hörs väl kanske sen eller imorgon. Puss!

M is for music

Tänkte bara lägga ut här, så ni vet, vilka låtar som spelas mest hos mig just nu.

Taio Cruz - Dynamite


Usher feat. Pitbull - DJ got us fallin' in love


Daniel Adams-Ray - Dum av dig (vet att jag lagt upp den förut, men får fortfarande inte nog! Att Oskar och Daniel dumpade snook och gick båda på solo måste vara ett av det bästa som hänt. Typ)


Robyn - Cry when you get older (typ bättre än dancing on my own tycker jag)


 Brandon Flowers - Crossfire


Nu ska jag spendera den närmaste tiden men att hitta ny musik, vet att det finns mycket där ute som jag inte har hört men som jag älskar

Sommaren är kort

Har precis tittat på one tree hill, avsnittet från förra söndagen och ska snart se avsnittet från i söndags, som jag missat. Är lite besviken på en sak bara. Heyleys pappa är död och det har man inte fått reda på förens nu. Att de inte sa något när han dog alltså. Dåligt, men men.

Idag sa min mamma till mig att jag är blek. Att jag aldrig varit såhär blek en sommar förut. Och det stämmer, men jag tror inte att jag har lika lätt att bli brun längre, som när jag var yngre. För jag låg ute rätt mycket i början av sommaren och början av lovet men hade ändå knappt några ränder från min bikini. Visst, jag har väl varit inne mer den här sommaren än andra somrar och det beror mest på att jag har varit hemma hela lovet. Men jag har brytt mig så mycket eftersom jag vet att jag kommer bli brun på Kreta.

Sommarlovet är snart slut och det har bara runnit iväg. Känns inte som jag hunnit gjort något alls. Men jag är ändå... nöjd. Jag klagar inte och det känns på något sätt bra att börja skolan igen. Vi visste ju att dagen skulle komma och vi visste att det skulle gå fort. Men det beror väl mest på att jag faktiskt ska till Kreta och att vi har apu direkt, vilket jag kallar, en månads extra lov. Så, jag tänker inte säga nå mer om det här nu, inte ha någon slags ångest blablabla. Jag är glad ändå och har inte haft en enda tråkig dag på sommarlovet! Ytterst ovanligt för att vara mig ;)


Kubb i extra snygg outfit!

11 augusti

Jag är hemma igen efter att ha varit hemma hos Fredrik sen i söndags. Eller jag har varit hemma rätt länge, har plockat ihop och tvättat lite och har nu suttit i en och en halvtimme och bara... läst bloggar. Hah. Men det blir ju så när man inte läser på fyra dagar, men det gör mig absolut ingenting. Tycker om att veta att jag har mycket att läsa. Och jag vet att jag inte skriver när jag är hos Fredrik, och det handlar absolut inte om att jag inte kan. För det kan jag ju, hur lätt som helst. Grejen är att jag inte tänker på det på samma sätt, och när jag tänker på att jag ska skriva något så har jag ingen aning om vad jag ska skriva. Som om jag tappar inspirationen på något sätt, jag vet inte. Men så ligger det till iaf.

Nu ska jag vara hemma idag och imorgon och åker tillbaka till min älskling på fredag igen. Och på lördag ska det firas. 6 månader! ♥

Nu när jag är hemma igen kommer jag på saker att skriva ju, konstigt. Men jag gör det i ett annat inlägg så det inte blir så mycket här :)

Mums!

dsc00285 (MMS)

Mums!


8 augusti

Först så vill jag säga; GRATTIS BELLOBONGIIIIIIIIIII <3 Och hoppas att du har en super dag!

Sen så vill jag säga att jag är hemma igen och snart borta igen. Lika bra det ju, vad ska man göra här hemma? Åker iaf till Borlänge och jag vet inte riktigt när jag kommer hem igen, men det blir väl snart någon gång.

På torsdag ska jag se När trollen flydde Gagnef. Det är en teater typ och min syster ska vara med och dansa, kulkul!

Hoppas mitt hår torkar snart så tar jag bussen tio över ett. Vi höres :*

Bleh

För första gången på hela sommarlovet har jag tråkigt. Sitter bara på min säng och väntar på att mamma och pappa ska komma så vi kan åka till stugan. Och inte kommer jag få det så mycket roligare där heller. Det blir inget med Bella på lördag heller så jag blir där två nätter. Bleh.

Sitter och löser korsord och ska ta med mig massa veckorevyn till stugan så jag kan fortsätta sitta och lösa. Hahaha, vilket liv jag har! Sitter och löser korsord liksom, kul man kan ha alltså. Bleh.

Byxa och linne

Hemma igen! Nu ska jag packa ihop mina grejer innan jag drar vidare, äta lite också. Jag hittade ett par byxor och ett vanligt linne på rean;



Jag var på kupolen med Martina av alla människor. Har känt henne i nästan hela mitt liv men träffas nästan aldrig nu för tiden. Så det var riktigt kul att vara med henne idag, borde göras om snart igen!

Borlänge

Det blir en sväng till Borlänge och jag får något att göra ändå. Kul!


Morsning

Jag la ifrån mig datorn innan halv ett igår men somnade ändå inte fören efter tre någon gång. Förstår inte riktigt varför jag inte kunde somna. Men men, vaknade halv tolv, åt frukost och nu sitter jag här igen. Stör mig lite på vädret, det är varmt men ändå inte tillräckligt varmt för att sola eller bada. Fast det är ju typ perfekt väder att göra andra saker, som att vara ute och gör något. Som jag inte gör, hah.

Ska åka till stugan ikväll, vet inte riktigt om jag vill det men vi ska fira mormor imorgon och det vill jag ju vara med på faktikst. Så ja, imorgon kanske jag och Bella ska ut också men vet inte än. Men bloggen kommer väl iaf inte ha den bästa uppdateringen de närmaste dagarna om man säger så. Ska försöka mobilblogga lite, för eran skull! hHihhi, vad snäll jag är. :)


Boots

Är faktiskt riktigt sugen på ett bar boots och tänker köpa mig ett par när hösten kommer hit!

Midcut boot

Glass med hallon

Nu har jag lagt mig i sängen efter att ha suttit på altanen i timmar. Ätit en massa nu igen, som vanligt. Haha! Nej men gott vare. Vi grillade spett med massa grejer och till efterätt hade vi våran kaka (som jag inte kan stava till så därför tänker jag inte skriva ut det heller) och med glass och hallon som min faster plockat tidigare idag. Satt och åt hur mycket hallon som helst, gottigott!

Jag hade väl inte riktigt tänkt sova än, ska kika runt lite och se om det hänt något spännande de timmar jag varit borta. Antar att det inte är så mycket men men. Puss så länge!

Baka en kaka

Okej, satt ute ett tag iaf. Sen körde jag lite bil också, var väldigt längesen sist men det gick rätt bra ändå! Men jag tycker inte alls att det är roligt, och det är svårt att blinka, sätta ner kopplingen, växla och svänga samtidigt. Men men, ska väl gå fint det där. Sen har jag duschat också. Sitter nu och väntar på att mamma kommer hem så ska vi baka en kaka tills ikväll för då kommer faster, hennes man och min kusin hit. Blir nog mysigt det också.

Usch, vad jag känner mig tjock alltså! Funderar på att ta och banta lite innan Kreta, för jag lär gå upp i vikt där! Men samtidigt så vill jag inte sluta äta, vill vara en livsnjutare och äta. Haha, men jag är sådär, jag vill gå ner i vikt och bli smalare men jag vill inte sluta äta allt gott. Jaaaa, jag borde träna. Jag ska träna. I höst. Ska börja dansa i höst. Hoppas det går bra och är kul bara. För annars vet jag inte vad jag ska göra för att träna.

5 augusti

Jag ska nog ut och försöka blåsa bort molnen på himlen och lägga mig ute, kanske på en luftmadrass i poolen eller på en filt i gräset. Orkar inte rikigt sitta här inne.

Skulle ha varit skönt att lägga sig ute och sova, jag typ älskar det. Men jag kommer nog inte kunna sova dock eftersom jag vaknade halv tolv. Fast man vet ju aldrig, heh. Hörs sen istället!


Godnatt

Känns som det är dags att sova nu alltså. Förstår inte riktigt hur man lyckas fastna framför spotify så länge egentligen. Men men, hoppas på fint väder imorgon! Har faktiskt inga planer, eller jo, några. Men inga nödvändiga eller viktiga. Så vi får väl se vad som händer och sker.

Ska sova utan Fredrik på en vecka. Det är alltid lika tomt att sova själv när man sovit tillsammans sålänge. Men jag överlever väl det också, tills nästa gång.

Godnatt råååå, hörs imorgon! Pussen :*

Standing where you left me

Jag vaknade lite halvt och blev väckt ännu mer tidigare än vanligt idag. Halv tio alltså. Så nu när jag ligger här i min säng är jag trött och har varit det de senaste timmarna. Har ont i huvudet också och har haft det sen jag åkte hem från kupolen och det har inte gått över, även fast jag tog en jävla ipren. Orkar inte ta en till. Orkar inte gå upp.

Har haft ont i huvudet rätt mycket de senaste veckorna. Eller dagarna. Minns inte. Lite jobbigt är det allt måste jag erkänna. Vet inte ens riktigt vad jag babblar om, bara ligger här i min ensamhet. Skriver ett godnattinlägg senare. Lägger upp en till bild på mig själv. Bara för att.


Hej.. åh. Fult.

TJA!


Det är såhär jag ser ut, om någon råkat glömt bort det. Min hellugg finns inte kvar utan min lugg växer och snart blir till en snelugg igen, som förut. Dock måste jag ha den uppsatt och har haft det de senaste veckorna.

Ser ni en tshirt på bilden också som ni kanske inte sett förut? Okej, ni kanske inte tänker på det. Eller ens tänker vad det är för speciellt med den, men den är iaf NY. Från MONKI dessutom. Och då kan man sjutton undra hur då, eftersom det inte finns någon Monki här i närheten, vilket jag hatar. Jo men det är för jag har sån superdupersnäll syster som köper saker till mig då när hon är ute på äventyr, som tillexempel i Umeå. Ja, så var det med det.

Bredvid mig ligger också en annan helt ny tshirt, köpt idag. Har nämnligen varit på kupolen från 1-4. Det jag hade i tanken var att jag skulle köpa mig ett par nya tights men hittade inga direkt. Känns inte som det fanns så många, eller det gjorde inte det. Kommer väl mer till hösten och får köpa då istället. Ett halsband följde också med hem. Och så köpte jag tillsammans med syster ett saltvattenspray, ett linne och en annan tröja.

Fredrik och hans lillesyster


Dum av dig

Tänkte skriva att jag kommit hem från sommarstugan, men det var ju för rätt längesen så det känns inte som det passar så bra.

Nu sitter jag i soffan med Fredrik och äter upp godiset som är kvar sen de senaste dagarna. Om tio minuter börjar pingu! Vilket faktiskt är jätteroligt!

Men men, annars så har jag väldigt ont i halsen och kan knappt svälja. Fast det blir bättre när jag äter ipren, och jag tog en nyss så snart blir det nog bättre igen! Har nog aldrig haft så ont som jag hade natten till måndagen, fyfan. Fast ah, jag har haft ont i halsen till och från sen peace and love. Och min hosta som jag fick efter peace and love har precis gått över så jag är inte alls förvånad.

Nu ska jag fortsätta att äta godis och se på tv och film och allt som händer. Hörs när vi hörs!


Bra låt (y)

Vi kan det där med mysmiddag. Även på bond...

dsc00269 (MMS)

Vi kan det där med mysmiddag. Även på bondevis ;)


RSS 2.0