nytt nytt nytt

Jag jobbar på en ny design! Kommer komma upp under kvällen (y)


grey's anatomy

Ett av mina favoritprogram har premiär ikväll! Och sist i våras så slutade det hur sorgligt som helst. Helt ärligt. Ni borde titta på det här.



George blev kallad 007 efter han gjort sin första blindtarmsoperation då han nästan flippade ut och nästan dödade patienten. Så det blev 007 som i licens att döda.
Izzie är också en läkare som hade cancer, men dom fick bort tumören i hjärnan på henne. Men då tappade hon närminnet. Hon hade precis fått tillbaka det när hon liksom föll ihop igen.

Sådär slutade det :o helt döende ba. Fast jag vet vem som dör och inte, men det ska bli spännande iallafall. Slutet är både sorgligt och läskigt ju. Fint. <3

september 30

Det är sista september idag. Redan oktober imorgon. Och mina ögon svider idag. Och det är knappt så jag kan hålla dom öppna, och det blir bara värre, när ögonen svider. Så fort jag kommer hem ska jag slänga linserna. Mja. Jag är trött. Och samhällskunskap är inte det roligaste, när man inte riktigt vet vad man ska göra.
Det är så kallt, så kallt. Så jag fryser. Och det har jag gjort, ett antal timmar. Sov så skönt inatt. Bättre än på länge. Vet inte om det var för jag inte hostade lika mycket, eller för att jag hade bäddat rent, kanske både och.

Idag har jag haft min tandställning i en vecka. Då är det väl bara typ, mindre än 100 veckor kvar? typ 77 veckor. Hoppas det går snabbt bara.

Puss!

skolan

Att jag skulle skriva här att vi sitter på lektionen och tittar på Disneyfilmer skulle låta konstigt va? Men det gör vi. Helt seriöst. Men ja, ni skulle ändå inte förstå antar jag. Handlar om nazister och grejer.



Gjorde klart filmaffischen idag. Ser den tillräckligt läskig ut? HAha. Hoppas¨på VG iallafall :)

september 29

Godmorgon! Nu ska jag till skolan. Kommer komma försent, eftersom jag försov mig igen. Har en ny mobil nu. Kan smsa nu. Även om det är en jävla motorola som är dum i huvudet. Bättre än ingenting ju. Saknar min mobil, jättemycket. Hoppas den kommer tillbaka snart!

Nu skulle det ha passat med en bild, synd ba att jag inte har någon.

just another monday rain


september 28

Jag hade tänkt gå till skolan idag. Jag hade förberett med en ipod med ny musik, vilka kläder jag skulle ha och vad jag skulle ha med mig och bestämt träff med Alexandra.
Men kukmobilen som jag har, ringde inte när jag ville att den skulle ringa. Så jag vaknade, helt plöstligt, när det var tjugo minuter innan bussen skulle gå. Nästa buss skulle gå en och en halvtimme efter. Det betyder att jag kanske skulle ha hunnit varit med på engelskan en kvart, äta lite lunch och sen ha idrott. Jag vill inte ens vara med på idrotten ju. Så att åka till skolan endast för att vara med på en dryg idrottslektion gick bort. Så därför ligger jag nu fortfarande i sängen, antar att det är här jag hör hemma? Haha. Har hängt tvätt och ska nog försöka sova nu igen.
Åh, jag som hade börjat försöka peppa mig för skolan igen. Nu måste jag fortsätta med det.


nomy - hold you head up high




september 27

Idag har det gått fem dagar och jag kan fortfarande inte bita av en bit ost. Jag förstår inte varför jag fortfarande har så ont, jag har inte lika ont som jag har haft förut men jag borde ju iallfall kunna tugga lite. Man ska ha ont i 3-4 dagar. Nu efter femte dagen kan jag fortfarande inte tugga ordentligt. Hur lång tid ska det här ta? Det är sjukt jobbigt, ska ni veta. Jag börjar seriöst sakna riktig mat. Eller Jag orkar inte, åh.
Jag orkar inte gå till skolan imorgon, absolut inte idrott. Jag vill inte till skolan imorgon. Jag ser inte ens en mening med att kliva upp ur sängen, idag igen.

mmh

Jag vet att alla bryr sig om vad jag gör just nu.



Idol 2008 med syster <3

jag får liksom ingen ordning

Det är en konstig dag idag. En konstig känsla. För jag har bara legat/suttit i sängen hela dagen. Och jag har börjat göra saker, tvätta, klä på mig.. Men jag hamnar ändå här sen ändå. Jag för över bilder till en hemlig hemsida, för jag är rädd att dom ska försvinna. Jag lyssnar på Lars Winnerbäck, för att hans senaste skiva är massa bra.

Ska till mormor och morfar ikväll. Gratta morfar. Han som fyller 64 på måndag. Mormor som fixar lite extra åt mig. Eftersom jag inte kan äta kött. Vet inte vilken tid. Men jag kanske borde göra mig klar snart. Jag vill att Ida ska komma hem och vara med mig. Uhuh. Vilken dag. Men jag orkar inget annat. Vill inget annat.

Spelar ett spel som jag aldrig kommer klara, men jag kommer inte heller dö. Tidsfördriv. Kallas det. Har jag hört.


Känner att denna gamla bild passar otroligt bra in. Eller inte.


september 26

Jag kunde inte alls sova igår. Eftersom jag hostade som ett as. Så därför tittade jag istället på gårdagens idol. Och jag blev rätt arg på juryn. Tänkte blogga om det då. Men hejdade mig, för att alla som läser kommer ju tröttna om jag bara skriver om idol och min tandställnig typ.

Min dator blir förresten bara värre och värre. När man har haft ner skärmen, alltså stängt datorn, och sen öppnar den igen så har jag vita streck över hela skärmen, men dom försvinner mer och mer allteftersom jag använder datorn. Men nu är det inte bara streck längre, nu är halva skärmen flirmande vit typ. Så om datorn nu kommer krasha snart. Det vill jag inte, men man vet ju inte. Så vill jag ju ha kvar mina bilder. Men hur många bilder får det plats på en cd-skiva? Jag vet inte hur jag ska göra riktigt.


jag vann! :D

JAG VANN GARNIERTÄVLINGEN. FATTA COOL JAG ÄR. TACK SÅ JÄTTEMYCKET ELSA! PUSS :*

Men kvällen då. Följde med mamma och mormor på bio. Mamma frågade om vi skulle på bio så varför inte liksom? Sommaren med Göran blev det och den var riktigt rolig. Precis som jag hade förväntat mig. Efter bion gick vi och åt. Jag kan ju fortfarande inte äta riktigt men beställde pasta carbonara och tog små tuggor som jag svalde direkt. Men jag märker ju att jag inte har lika ont längre. Det gör bara ont när jag tuggar. Och borstar tänderna. Blir galen. Men snart ger det sig nog.

Tittade sedan på Fredag Den 13onde med en sovande syster i knät och med hennes vänner. Den var ju inte precis läskig. Trodde inte att den skulle vara det heller. Men det dög. Helt OK ändå. Men måste erkänna att den blev långtråkig efter ett tag. Man fattar ju att han ändå dödar alla och blabla. Ibland var det så mörkt så man inte såg vad som hände typ men men.


Om jag fick välja vilken av Jason eller Göran jag skulle möta i en mörk skog skulle det nog bli Göran. Trots allt.

jag får aldrig nog

jag vet inte vad jag ska säga. men jag blir tokig när jag ser det här. tokig? kanske är fel ord. men jag vet inte. jag orkar inte ens gör stor bokstav efter punkt. så glad blir jag när jag ser det här. han är.. orgasm typ. jag svär att jag kommer titta på det här, om och om igen. hela dagen ungefär. iallafall nu. och ett tag framåt. hahahahah. åh, puss på honom. massa pussar.



dags att avslöja...

Min absoluta favorit i idol i år! Och ja, jag vet att ni är sjukt intrsserade :D



Han heter Erik och bäst. Puss på honom va! ♥
Nu ska jag somna till Winnerbäck. Natti

trasig mobil

Ville bara säga att min mobil är helt trasig nu. Så ingen kan ringa eller smsa. Ska lämna in den och leta reda på någon jag kan ha sålänge. Kan ju inte vara utan mobil. Återkommer.


Dumma dumma


tävling igen


Jag är med i en tävling. Igen. Men kul ju. Lite. För att tävla gå in här

Okej, jag ska berätta varför jag ska vinna det här. Varför inte liksom? Tvättar mig ändå med liknade varje dag, så istället för att lägga pengar på det så kan jag ju vinna det. Vore ju superdupers alltså. Så, heja mig!

HAHAHAHA


ohno

När man ändå håller på som jag och klagar på typ allt så kan jag ju fortsätta och skriva ännu ett inlägg. Någon som fortfarande är intresserad av att läsa? Nej tror inte det. Men jag vill iallafall att ni ska veta.

Min mobil är trasig.

Ja, jag lovar. Det är sant. Har haft den i en månad och några dagar. Och igår upptäcktes felet när jag skulle ringa ett samtal. Man hör ingenting. Jag hör inte den jag pratar med, den hör inte mig heller. Och när jag ringer hör jag inte ens tuten som låter innan personen svarar. Alltså, den är lite smådöd. Men jag kan göra allt annat :) Och, ja, jag har testat att sätta i headsetet och det blir ingen skillnad heller. Så nu måste jag alltså lämna in den. Eller skicka in den eftersom jag köpte den på internet. Hör ni inte hur jobbigt jag har det?!

Jag är sugen/hungrig också. Men jag kan ju typ inte äta något. Men Alexandra kom med en smart idé, kladdkakesmet. GOTT! Jag måste nog göra mig lite sånt :)

september 24

Jag fixade lite med Bellas nya blogg nu på morgonen. www.isabellaajohansson.blogg.se
Vad tycks? Det är bara det med den där texten "ISABELLAAJOHANSSON" som står mitt på headern som jag inte alls fattar hur man tar bort eller nått. Blir lite smått förbannad.

Jag äter fil, jag vet inte vad jag kan äta förutom fil och soppa. Det är väl det jag får leva på. Vaknade runt halv elva och har fortfarande inte klivit ur sängen, förutom hämtat fil, och klockan är redan halv två. Så jag ska klä på mig lite och sen gå till mormor och hålla henne sällskap och äta soppa. Jag hoppas att ni har det bättre än mig idag. Puss så länge

Positivt vs. Negativt

Positiva saker med idag;
1. Jag insåg hur bra Alexandra faktiskt är, igen. Du är bäst, vännen <3
2. Många av mina favoriter blev kvar i idol efter kvällens program
3. Jag kommer snart få fina tänder
4. Jag hittade äntligen ett par skor jag vill ha


Negativa saker med idag;
1. Jag försov mig.
2. Jag fick lov att ta bort tandsten, det gjorde ont.
3. Jag åkte till skolan fast jag inte behövde, ångrar det nu
4. Vi tog ett fult skolfoto.
5. Min förkylning blir inte ens lite bättre
6. Tandställning. Det säger väl allt?
7. Fick lov att sitta på golvet och äta lunch, hallå?
8. JAG HAR SÅ JÄVLA ONT I MINA TÄNDER!!!


HJÄLP

NÅGON SOM VET HUR MAN LÄGGER IN VIDEOS OCH LÅTAR OCH SÅNT DÄR PÅ ETT SÅNT HÄR INLÄGG?!

hjälp mig? (a)

september 23

Dagens horoskåp: Slå av på takten och ta det lugnt, eftersom det här är en olycksdrabbad dag. Säg inget förhastat.

Ibland passar det ju verkligen in, som idag. Den här dagen har inte varit bra hittils.


Jag försov mig imorse så jag hann inte skriva något. Synd va? Men nu är jag hemma. Och fråga mig inte vad jag gjort i skolan idag för jag förstår inte varför jag åkte dit. Hade lite mentorstid, bad Alexandra komma tidigare än vad hon hade tänkt så hon åt lunch med mig iaf :) Men vi fick lov att sitta på golvet och äta, eftersom vi gick till skolan och åt, som alla gör nu för tiden. Gott var det iallafall. Sen trodde jag att vi bara skulle hinna ha 20 minuter grafisk innan vi skulle ta skolkort. Men hade ju såklart tänkt fel och det var en timme och 20 minuter. Och jag hade ingen dator med mig. Så, jag och Alexandra gick på stan istället. Hittade ett par skor som jag ska köpa sen när pengarna kommer, finfint.

Sen tog vi det där förbannade skolkortet. Sedan for jag vidare till tandläkaren och nu har jag tandställningen i övrekäken. Det känns konstigt, ovant och jag förstår inte att den ska sitta där i två år. Fast förhoppningsvis så får jag ta ur den tidigare, vill ju inte ha den på studenten. Känner att det bara börjar göra mer och mer ont nu. Usch, jobbigt. Åt iallfall en panpizza när jag kom hem och det gick bra, sen har vi köpt lite soppa som jag kan äta senare ikväll. Men var beredd på att jag kommer klaga alltså.

Mår bättre nu än vad jag gjorde imorse iaf. Då var det förjävligt. Då trodde jag att jag hade feber också men nu känns det bättre. Bara hostan som borde försvinna nu alltså. Nu ska jag kolla lite på riverside och läsa lite bloggar. Puss så länge.

Don't keep your broken heart too long

Nu har jag valt kläder inför imorgon. Har bestämt mig för att gå till skolan ändå. Och vara med på skolfototjosan.
Har redan skrivit att jag är nervös inför imorgon så jag tänker inte skriva det igen. Jobbigt att jag har världens hosta också och liksom ligga där och gapa och hosta. Men det går nog. Det måste gå.

Ska försöka sova nu. Jag är trött och ont i huvudet. Hoppas att jag kan sova, fast så mycket snurrar i huvudet.

Om jag visste hur man la upp en låt här, så skulle jag ha lagt ut en låt som jag hörde idag. Som jag somnar till i natt.

nervöst

Hela min dag imorgon känns bara jobbig och förvirrande. Något jag hatar är tandläkaren, och imorgon ska jag dit två gånger! Först dirket på morgonen här hemma och sen igen kvart i två i Falun. Där emellan har jag skolfotografering, och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka till skolan och vara med på den eller om jag skiter i att gå till skolan överhuvudtaget som jag hade tänkt från början. Grejen är att min klass inte har kommit på något kul att göra på kortet än? Jag vet inte om jag vill med om vi bara ska sitta där helt vanligt och fula oss. Men samtidigt, så vill man ju ändå vara med. Om några år så vill man ju titta tillbaka och se hur man såg ut. Och ganska tråkigt äre ju, att inte vara med. Så, jag vet inte.. Jag hinner ju om det går fort. Annars får jag väl komma lite sent till tandis.

Men grejen är att jag ska sätta i tandställning imorgon. Dock bara i övre käken, eftersom jag sen ska ta bort två tänder i nedre och sen sätta i tandställning där nere också. Men, jag börjar bli nervös nu. Jag vill inte. Men jag vill ha fina tänder, och få bort mitt underbett. Jag överlever nog tandställning också.





Nu ska du bort, gluggfan


såhär kul har jag

så därför är jag med och i Fokis tävling.

fokis.se

och jag tävlar om att vinna smycken från cocoo.se

(y)

jag vill hem.

Jag har haft graflektion. Jag har ätit tacos på küselska. Jag ska snart ha två lektioner till. Två lektioner innan jag får åka hem. Låter inte så mycket? Men jo. Slutar inte förens fyra typ så. Jag orkar inte. Och jag börjar bli smått nervös inför imorgon. Och jag vill ha en ny design. Ska försöka fixa det.. idag? Om min syster vill följa ut, annars så får det bli någon annan dag i framtiden. Snart iallafall. Jag längtar efter min soffa och min tv ♥

september 22

HAHA, det är nästan skrattretande att inte ha fått någon kommentar på typ tjugo år. Stackars mig.  Stackars mig som är sjuk. Snorar och hostar som bara den, halsen är lite bättre men jag har redan fått ont i huvudet. Jag vill bara vara hemma idag. Men ska till skolan ändå. Men vi får se hur länge jag stannar kvar.
Och från att gå till att sova mycket och somna på en gång så somnar jag nu aldrig. Även om jag var jättetrött igår så kunde jag inte somna. Jag blir galen. Ja, ni vet ju hur det är.



Vad ska jag göra, tro? ;)


godnatt

Så många gånger som jag sagt att jag måste köpa en ny väska. Idag har jag äntligen gjort det! Det blev en svart en, från Lindex :)
Min hals dödar mig, och även om det känns som jag har lite feber så ska jag till skolan imorgon. Ska göra något som känns rätt viktigt. Alltså, jag måste få det gjort. Nu ska jag äntligen sova. Ska sova till Robin i öronen. UHUH, jag älskar honom.

will you stay with me, will you be my love?

september 21

Jag kunde inte sova igår. Inte alls. Det kan berott på att jag sov över tolv timmar natten före. Sen berodde det nog lite på att jag hade förjävligt ont i halsen. Vilket jag fortfarande har. Och ja, det känns lite som jag har feber, så antingen kommer jag hem med feber eller så mår jag bra.
Men skola, besök hos lina och kupolen med Alexandra väntar. Kommer säkert somna i skolan eller dirket när jag kommer hem med tanke på att jag bara har sovit tre timmar inatt.
Idrotten skippar jag iallafall men tar med mig datorn, måste ju lämna in engelskaskiten någon gång. eh, hejdå.

nattblogg

Jag bloggar för att jag tycker det är kul. Jag borde veta vad som kan hända. Men jag gillar ju ändå att blogga. Och jag vill liksom skriva vad jag vill. Så antingen så ska jag blogga, och inte kunna skriva vad jag vill jämt. Det går inte. Jag får inte skriva ut några "hemligheter".
Jag vet inte vad jag ska göra, kanske försvinner bloggen. Men det vill jag inte, för vad skulle jag annars göra? Eller så måste jag tänka på vad jag skriver. Vi får se, jag vet inte om jag orkar. Man kan ju undra varför jag bloggar egentligen? För att alla ska väl egentligen få gå in och läsa den. Men ja, vi får se.

På tal om annat så är det någon mygga eller något som flyger omkring i mitt rum, inte OK. Och jag har jävligt ont i halsen också.

bonde-linda

Idag har jag lekt bonde. Jag har försökt fått in kalvarna och jag har matat grisarna. Haha, deni!
Jag har också plockat svamp. Förstår inte att jag har plockat svamp så många gånger i år. galet. Men gott äre! Så nu har jag och ida ätit upp allt. mums.


september 20

Nu ska Alexandra snart åka hem. Det har varit en bra helg med henne. Jag ska snart åka till min sommarstuga och klippa gräset, woho. Inte kul. Men man får ju pengar så :)

Imorgon är det skolan och det känns bara allmänt ovärt med engelska och gympa. Men men, ska nog åka till kupolen sen efteråt. Fick ju ett presentkort där när jag fyllde år som jag fortfarande inte använt. Så ska kanske köpa jeansleggings eller något. Vi får se. Hörs sen :)

september 19

Jag mår som en fiskpinne idag. Alltså typ asbra.

Och bilder från igår kommer komma någon dag under veckan. Jag och Alexandra har idag, legat i sängen, sovit på soffan i x antal timmar och ätit  en massa. Vi är bäst på bakis-dagar. Tummen upp!

OK, baby det är dags att vi ska vinna allt



Nu ska vi snart dra till Lina, och ingen kommer ha roligare än oss än ikväll, svär!

september 18

Äntligen har jag fått tillbaka min dator. Det tog lång tid. Den är nästan som ny igen! Förutom att jag fick behålla mina bilder och musik och grejer.

Har ju varit hos tandläkaren idag och jag slipper operation! Det kännr bra. Istället kommer jag ta bort två tänder och bara ha tandställning. Tandställning i övre käken kommer redan på onsdag och sedan strax efter ska jag ta bort dom två tänderna för att sen sätta i tandställningen i undre käken också.

Nu ska vi ha multimedia och sen psykologi och jag orkar inte. Jag vill hem nu för att göra mig klar för ikväll. Eftersom jag slutar klockan fyra och kommer komma hem typ fem? Så kommer jag känna mig stressad säkert.
Aja, skriver mer sen :)

älskade garygay

Min dator gick sönder idag. Min älskade. Jag trodde slutet var nära där ett tag. Jag trodde jag skulle förlora allt på datorn, alla mina bilder och all min musik. Men det kommer finnas kvar när jag kommer till skolan imorgon. Det var något med hårdisken som hade pajat. Men grejerna gick och rädda med eftersom jag har så otroligt mycket på min hårdisk så tog det några timmar. För många timmar för att jag ens skulle hinna på datorn innan jag gick hem. Så jag har ingen dator, sitter vid systers. Snäll hon är :)

Däremot har jag städat idag! Hade tänkt att jag skulle träna men jag hinner inte. Så det får bli en annan dag.
Imorgon ska jag till tandläkaren och sedan hem till Lina på kvällen! Men jag vet inte vad jag ska ha för kläder, åh. Måste kolla upp det innan jag somnar. 

godmorgon



Varför ser mitt hår bara bra ut just nu? BLEH.

honey, all i need is you.

Klockan är bara halv tio och jag ligger nedbäddad i sängen :o rekord på ett bra tag. Men jag har inte tid att sova än. Jag måste göra filmkunskap men jag borde ha tid för det sen eftersom jag också ska ladda ner musik och byta musik på mobilen så får se om det blir något ikväll. Kommer ändå inte gå på filmkunskapen på fredag, men ah, det där skulle in förra fredagen så borde egentligen in med den. Varför jag inte kommer på filmkunskapen på fredag är ju för att jag ska till tandläkaren men mer om det senare.

Lyssnar bara mer och mer på Miss Li. Jag förstår inte varför jag inte har lyssnat på henne tidigare. Tummen upp (y)

september 16

Ovanligt av mig att inte skriva på hela dagen?
Har insett att jag skriver för många korta och tråkiga inlägg utan något vettigt alls. Och det är för lite bilder också. En blogg är roligare med bilder, right? Så i fortsättningen ska jag börja använda min superduperbra (eller inte) mobilkamera och ha min usbgrej med mig också så jag kan föra över bilderna från mobilen till datorn. För jag hittar inte bluetooth på den här datorn? Vet inte om det finns. Fast ännu en gång blir detta ett inlägg utan bild.

Mamma fyller år idag så henne ska vi fira. Vi ska grilla, gott! Mormor och morfar kommer också, plus att min bror är hemma igen, och han som nyss berättade om sin nära-döden-upplevelse idag. Lite scary ;o
Skolan var rätt seg också, men dög ändå. Men utan Bella är det inte lika kul, och så är det bara. Hon får dagens puss idag. PUSS BELLA :*


ville bara säga godnatt

Tven är min bästa vän <3 Det enda jag gör nu för tiden. Jag och systeryster tittade film på femman, Girl Next Door. Ehm, ja. Den var rätt kul ändå.
Men klockan är redan halv tolv, så nu ska jag sova. Ska till skolan imorgon. Gud så roligt. Eller inte. Kort inlägg som fan, men vad ska jag skriva då liksom? :( Ville bara säga godnatt så godnatt :*

aldrig nöjd

Ligger i min säng och äter russin. Ehm, sist jag skrev så skrev jag att jag låg i sängen då också. Nu tror ni att jag inte gör något annat. Men jag har faktiskt varit hos min kära mormor, tro det eller ej. Där fick jag mat och fika sen somnade jag ï solen på balkongen.

Idag har jag också kommit på att jag aldrig blir riktigt nöjd med min bloggish. Så lite nytt kommer komma upp och sådära. Men det gillar ni väl? :)

Snart börjar älsklingsprogampusssjälvasteidol också! Som jag har längtat! Mena, det var ju typ hundra år sen det var fredag?! Can't wait...
Okej, jag drev lite där. Men älskare ändå! HÖHÖ. Puss :*

september 15

Jag somnade med huvudvärk och vaknade med det. Så jag sket i skolan. Så nu ligger jag hemma och vaknade för ungefär en kvart sen, med huvudvärk. Inte lika mycket, men ändå.
Alexandra sa nyss att det kan vara järnbrist. Jag vet inte? Men med tanke på hur mycket jag sover nu för tiden också. Somnar ju nästan jämt på en gång på kvällarna, somnar lätt i skolan och ibland efter skolan. Aja, vi får väl se vad som händer och sker.



Det känns passande med en upp&ner-vänd bild.

godnatt

När klockan var runt åtta satt jag uppe i soffan och åt tårta och firade min syster litegranna på sin namnsdag. Tänkte då att jag skulle gå ner till min säng. Min dator och somna tidigt. Men fastnade ändå framför Tinas Cookalong. Sedan slogs Svenska Hollywood fruar på och fastnade för det också, det var rätt kul ändå. Sedan kom jag på att Roast on Berns började vid tio så jag stannade kvar där uppe tills elva. Och nu efter två koppar te, tårta och en katt ligger jag här i min säng, och guess what? Huvudverken är kvar. Den försvann ett tag efter två ipren men ville tydligen gärna komma tillbaka. Godnatt.

skallevärk

min huvudvärk dödar mig. och jag lovar. så nu tänker jag ta lite mat sen lägga mig i soffan och titta på one tree hill.
hatar basket :(

ble

Ingen dator med till skolan idag, skriver väl sen någon gång när jag kommit hem.


jag har förstora byxor. hejdå!


nattfunderingar

Klockan börjar närma sig halv ett och jag ligger fortfarande vaken i min säng och är kissnödig. Vad jag har gjort sen klockan elva är däremot jag inte kommer tala om.
Min dator har idag krånglat en massa. Min älskling som såklart har ett namn, garygay, har nog mens. Fast det är ju en kille... Jag förstår inte hur min dator ska hålla sig i nästan två år till? Med allt den får gå igenom i sitt liv. Krock hit och dit, fläng och stäng, stå på konstiga ställen, nästan aldrig får den vila heller. Ständigt igång och underhålla mig. Det kan inte vara lätt. Kommer gå sönder snart, buhä :(

Looooooooove huuuuuuuuuuuurts. Jag är inte ens trött! :o och jag som ska upp tidigt imorgon. Men känner inte för att sova ju. Men ska göra det ändå, bara jag har kissat åsådära. Min säng är ju rätt skön trots allt.

Men efter att klockan har slagit tolv har det blivit en ny dag. 14 september. Idag har Ida namnsdag. Grattis syster. Vad hände den 14 september för exakt fyra år sen? Det ska jag tala om för er som inte vet. Jo, jag vaknade upp i ett hotellrum jag. Klockan var tidigt. Jag var i Stockholm. Jag hade en konstig känsla i magen. Men det kändes så otroligt bra. Ett tag senare satt jag på ett flygplan, jodu, det trodde du inte va? Men det gjorde jag, och jag åkte till rhoooodos. Älskade underbara fantastiska finaste Rhodos. Älskare. 4 år sedan jag var där och det är förjävligt. Min favoritplats över alla ställen jag någonsin varit på. Gamla stan, stranden, alla 5 poolerna, glassarna, pizzan på la tasca. osv.... För en vecka sen kom min mormor och morfar hem, just precis därifrån. Jag skulle göra nästan vad som helst för att få åka dit. Just nu. Igen. För femte gången skulle det bli då. Men jag var där för fyra år sen i två veckor. Blev kallad chokladboll när jag kom hem.

september 13

"Ställ inte cykeln utanför stället. Ställ den i stället istället."
Haha, helt klart helgens citat (Y)

Åkte aldrig hem från Jenny i lördags utan kom hem runt halv sex idag istället. Så hela helgen tillbringades alltså i Jennys house och vi hade det riktigt mysigt. 5 Wallanderfilmer hann vi med och ja, dom filmerna är tummen upp. Great. Annars har vi inte gjort mycket mer alls faktiskt. Vaknade av Jenny halv ett idag i en säng som är lika skön som 8 av 10 på en skala. Tycker jag nog.

Imorgon, sovmorgon till tio, skönt! Engelska sen där på morgonen och jag som inte har gjort klart förra veckans arbete, attans. Ungstekt kassler med annans och currysås står på menyn senare. Jag har ätit godare? Jag känner nog för ett Du & Jag besök istället. Gympa lite senare som jag inte tänker anstränga mig på alls överhuvudetaget.
Sen när jag kommer hem så ska jag verkligen försöka hinna städa, heja mig!


september 12

Jag sitter vid datorn och Jenny ligger i sin säng och skickar musik från min mobil till hennes. Vi är otroligt sociala med varandra. Haha.
Sitter också och funderar och längtar och planerar den andra oktober. Jag vill att det ska bli bra, och har börjar infomera folk nu vad som händer. Ja, det blir nog finfint.

Idag vet jag inte vad som händer. På ett sätt så vill jag bara vara hemma och ta det lungt, men samtidigt inte. Åker nog hem snart och duschar sen kanske åker hit igen. Det är ju så mysigt här. Vi får se. Puss så länge :*

trött

Klockan är bara elva och jag och Jenny är jättetrötta. Och om jag lägger mig i sängen nu som Jenny har bäddat så fint till mig så kommer jag nog somna på en gång. Varför är man så trött på fredagar?

Vi har iallafall sett senaste Wallander. Tjuven. Jag gillar Wallander. Och Tjuven var faktiskt väldigt bra :) vi tjockade oss med popcorn, chips och chokladbollar. Vilken fin kombination.

godnatt :)

blablabla...

Kom hem från skolan för ungefär en timme sen, som har varit seg idag. Men lite mys trots allt :) Köpte chokladbollar av Alexandra, gott! Fast egentligen lite dyrt med femtio kronor för en sån där burk? 
Snart ska jag till Jenny som sagt. Vi ska bara se på film åsådära. Bara hon och jag, som på gamla goda tiden. Haha :)
Jag har sökt jobb på donken också. Dock är jag inte säker på att jag kommer låta som den bästa i mitt cv och personliga brev av alla som sökte, men värt ett försök. Jag vill egentligen inte alls jobba på donken, men pengar behövs ju.
Nu ska jag kila, ha en bra kväll! Puss!

september 11

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Väldigt skönt med fredag idag iaf. Ska gå till skolan nu och ha fredagsmys. Sen efter skolan far jag hem till Jenny för lite mer fredagsmys. (y)
Den 23 september släpper Robin Bengtsson sin singel, AAAAAAAAH. :):):):) jag blir glad, okej? PUSS PÅ HONOM, SÖTIS.
nej nu måste jag kila. hörs :*

ska vi äta lite svamp?

Jag gick inte till skolan iallafall. Följde med mormor och morfar till sommarstugan istället. Haha. Jag plockade massa svamp (y) göttmos. Min huvudvärk gick över lite under dagen men har kommit tillbaka nu, nästan ännu värre. Jag ska ta en ipren sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske kollar lite till på OTH, det går ju alltid hem. Aja, puss.

september 10

Nu är det min tur att må dåligt också. Har ont i halsen, men det går nog över. Men jag känner mig bara allmänt seg. Men ska till skolan idag iallafall, vi slutar ju tidigt idag.



Igår frågade Iza mig om jag någonsin haft jeans på mig när vi började skolan. Och Bella sa att jag borde ha dom här jeansen någon gång så här är dom. Haha :)



Jag vet att ljuset är kasst, ska fixa någon lampa eller nått.


Zznark

Idag har jag lyckas med att bryta av min nagel, jättemycket. Och det gör ont, jätteont. Förstår inte riktigt hur den kunde gå av så mycket för jag öppnade bara dörren, och nageln var kort innan. Det får dagens tummen ner helt klart.
Förstår inte heller varför jag är så trött, somnade ju på bussen till skolan, somnade på svenskan och somnade nästan påväg hem från skolan också. Nu ligger jag i sängen och tänkte titta på True Blood, den där serien som så många säger är bra. Får väl hoppas att jag inte somnar bara.

september 09

Idag är det 090909! Höhö.

Samhällskunskapen slutade precis. Och hur mycket har jag lyssnat på den här lektionen? Eh, inte mycket. Min lärare failade med en film och jag kunde inte bry mig mindre.
Jag somnade på bussen till skolan idag och sov hela vägen nästan. Vaknade vid näst sista rondellen och var lagomt seg. Ville inte alls kliva ur bussen. Ja, ni fattar hur det känns.
Om ett tag blir det mat igen iaf. Men jag vet inte vart vi ska äta så därför ska jag fråga Isabella nu, vad hennes smaklökar känner för. Hörs!


i wanna know, why you have to go

När jag åkte hem åkte jag dirket till mormor och åt mat, haha fick en parfym också, man tackar. Sedan gick jag och Ida ut en sväng, hade min systemkamera med mig och tog lite kort, men dom kommer ju någon gång när dom kommer. Använde min gamla kamera lite också. En bild;



ja, ungefär så.
Tittade sen på AA vilket var fint. Det är kul att det börjar igen. Sen blev det idol, haha älskar programmet. Satt som en smeck! Och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Full fart hela dagen ungefär, men gillare lite. Puss godnatt :)


september 08

"vart ska vi sova i natt? jag har en säng för två, om du vill leka tafatt"
jag sjunger den nästan varje dag här i skolan och jag vet inte ens varför. men that's life ohohoh.
orkar inte vara seriös på en dryg graflektion när anki babblar om bilderrrrr. nu tycker bella att vi ska köpa banan men jag vill inte ha banan. idag är det tacos, mums! <3

jag klarar mig aldrig ensam

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Vart jag ska börja förklara det som har tagit över mina tankar i ganska många dagar.
Jag skulle kunna leva med en tandställning. Bara en tandställning. Men det är jag är påväg mot är inte bara en tandställning. Det är en tandställning som med tiden gör så att mitt underbett kommer fram mer och mer och tillslut kommer synas ordentligt. När jag sedan har haft den förbaskade tandställningen i ett och ett halvt år så kommer opreationen. Den stora operationen som innebär att jag kommer ligga på sjukhus i minst en vecka. Inte tugga på sex veckor. Hålla mig borta från fysisk aktivitet i tre månader. Ha svullnad upp till ett halvår. Missa massa i skolan. Det värsta är ju att inte tugga på sex veckor, bara äta flytande dom första dagarna och sedan gå över till "mosad" mat. Inge tuggummi i sex veckor.. som förövrigt är min drog lite. Tuggar nästan jämt tuggummi. Men det är väl inte det störta problemet. Det största är att det känns som mitt år som 18 mest komma försvinna lite. 18, som man längtar så mycket till. Jag kan ju inte veta nu hur jag kommer se ut och hur illa det kommer vara men som jag känner nu så känns det som jag kommer se ut som en ful gris? Ehe, typ iaf.

Ni anar nog inte hur stort och viktigt beslut det här är för mig. Varför ska jag utsätta mig för det här? Folk säger att mitt underbett knappt syns. Men jag ser det, oftast på kort, oftast i profil. Och jag tänker på mina tänder varje gång jag skrattar. Och hur många bilder på mig har du sett när jag ler och visar tänderna samtidigt? Hur ska jag egentligen kunna leva med det här tills jag dör? Om jag inte tar chansen nu liksom. Och om jag ångrar mig sedan, så kommer det här kosta hur mycket som helst.

Någonstans inom mig säger att jag måste göra det här. Men jag önskade att jag fick chansen tidigare. Men käken var ju tvungen att växa klart först, vilket den nu gjort så det kommer ju inte bli värre med tiden iallafall. Men om jag nu bestämmer mig för att gå igenom det här och dvs börjar med det nu till vintern och ett och ett halvt år, det kommer alltså bli på sommaren jag måste göra min operation. Det är ju på sommaren man vill göra saker, bara ha kul. Inte ligga och bara tycka synd om sig själv. För dom första veckorna, ja, jag kommer nog inte kunna göra så speciellt mycket. Det här är en stor operation.

Men nu när jag har vänt på varje sten, gråtit en massa tårar och tänkt ut och in så har jag nog bestämt mig att jag ska göra det. Men jag klarar det aldrig ensam.

segt

Hur kan man känna sig såhär seg?
Idag har jag insett att datorn kommer få stanna hemma på måndagar i fortsättningen. Har ändå bara engelska och gympa. Och på engelskan behöver man den sällan, och om jag ändå ska ha datorn så.
Tror nog att jag börjar komma in i rätt rytm nu eller vad man ska kalla det, eftersom det bara tog 45 minuter för mig idag att bli klar och det har tagit över en timme alla andra dagar sen vi började efter sommarlovet.
Nu ska jag iaf försöka börja städa lite. Heja mig!


september 07

Hej. Jag sitter och äter frukost och min buss går om 20 minuter typ. Men jag har en blåsa i munnen som gör så ont så jag typ inte kan äta. Inte så värt.
Idag börjar den nya serien riverside på svtplay! Det är värt. Och imorgon börjar Andra Avenyn igen. Jag kommer ihåg förra året det skulle börja när jag och Alexandra hade nedräkning. Haha, lite kul.
Och Alexandra ska sova här inatt, det blir nog finfint. Även om jag egentligen borde tvätta, men jag kankse hinner med det också.
Men gör mig glad idag och släng iväg en kommentar, tack :D


min tur!



Stockholmstrafiken
Jag trodde jag skulle missa början av Lasse i torsdags pga det. Jag hatar att fastna i köer och sen också att det är så rörigt så man fattar inte vart man åker och åker fel. Nu missade jag inte eftersom han började halv nio och jag trodde sju så.

Idrott i skolan
Ja, det kanske är bra men jobbigt. Jobbigt att släpa med sig ombyte och man blir svettig och måste duscha och ble. Speciellt för oss som har dator med oss varje vecka, antligen måste man ta en större väska eller två väskor. Jag kanske bara är lat men jo, efter tio år har jag tröttnat på det.



Lasse Lindh
Självklart att han får min hiss den här veckan. Jag behöver väl inte ens säga så mycket?

Gratisfestivaler
Det händer någonting. Man får kul och man får höra bra band som tillexempel dead by april, helt gratis!


14 bilder av 81 bilder

Det är många bilder som jag inte borde lägga upp här, lite privata sådär. Sen var det rätt många suddiga också.


Förfest på bussen (y)

Senare fest hos Jessica


Jenny söt & glad

Sötisar!

Puss!
Puss!


Alexandra, Jenny och Carro :*


Anna & Anna :D


Bella och Anna :*


pussssss. och jag och mina miner -.-


Jag vet inte hur många bilder jag har på bella när hon ser ut sådär,
typ jättemånga :D


(Y)


Ohyes, bra bild. Men hade ingen bra bild, men det var brabra iaf! :D

Åkte hem strax efter det där så tack och adjö.


mystiska händelser och stökigt rum

Det mystiska med igår är ett fett blåmärke på mitt smalben och att min sko är typ röd längst fram? Det ser ut som färg och jag hoppas det försvinner och blåmärket gör jävligt ont.

Mitt rum är jättestökigt, verkligen äckligt. Speciellt handfatet. Euuw. Jag vet att jag måste städa och jag har vetat det ett tag men har inte orkat och inte idag heller för den delen. Imorgon ska jag vara med Alexandra så det lär ju inte bli av imorgon heller. Men men, that's life.

Nu ska jag föra över bilderna från igår till datorn. Kommer upp några godingar senare, jag vet att ni vill se dom.

Vem har världens finaste affisch?



Jag har världens finaste affisch ;)

september 06

Uhu, klockan är redan halv sju. Dagen idag är en såndär Inte-Göra-Någonting-Dag. Haha, vaknade rätt tidigt, vid nio av att telefonen ringde, inga glada nyheter så jag varken kunde eller ville försöka somna om igen. Så det blir nog en rätt tidig kväll ikväll.

Jag hade iallafall jävligt kul igår, var med Alexandra mest hela kvällen och vi sprang omkring i en lägenhet och vi sprang ute och vi såg dead by april, vilket var asbra. Vi åkte hem rätt tidigt ändå eftersom regnet öste ner och vi inte hade så mycket att säga.
Som alltid, så brukar det hända något som gör kvällen mindre rolig, men allt är ju löst nu så. Det blev en hel del bilder också, som kommer komma upp några stycken om ett tag. Någon gång när jag orkar dvs. Tänkte kolla först nu om det var något bra på tv, någon film eller nått. Imorgon är det skola och gympa, som jag hatar, men börjar iallafall tio vilket är helt okej.

kvällens outfit





Leggings; Gegås (y)
Linnen; Gina Tricot
Jeansjacka; Gul&Blå
Armband; Tyskland

Ja, jag är medveten om att jag ser sur ut men vafan.
Kommer jag frysa häcken av mig? Äsch då :)

antingen eller

nanana. rakt såklart. kände bara för en bild sådär.
snart är jag klar. eller ah, typ nu. åker om en timme ungefär. haha. upptäckte nyss att jag missar dileva. synd ju.


brr

Det är så mörkt och grått ute så det känns som en vinter. Och det känns inte alls som att jag ska vara ute hela kvällen, och jag ligger i min säng och fryser och funderar på om man kanske ska ta vinterjackan på sig ikväll. Haha nej, skoja.
Men jag ska nog snart göra mig i ordning åsådära fast jag inte har en aning om när jag ska åka? Men lika bra att vara klar som man slipper stressa. Förhoppningsvis så möter jag upp Alexandra i Borlänge och så tar vi bussen till Falun, jag vill helst inte åka själv. Aja, löser sig. Hörs sen!

september 05

Jag är vaken. Jag har duschat. Jag ska snart åka till Rättvik och hämta min nya (gamla?) kamera. Rätt spännande ju. Hoppas bara den funkar bra så jag inte ångrar mig sen. Men det tror jag inte, jag brukar ändå framkalla bilder och sätta in i album och nu kommer jag göra det oftare, vilket jag bara ser positivt. Sen efter det någon gång senare åker jag vidare till Falun, jag är pepp som fan! Känns som det blir en great kväll. Tar med mig min kamera, den andra, och fotar kvällen. Myyyys.


bilder lasse spelning 3 sept


Ida var pepp! :D


<3


Hej snygg basistjävel ;*


"blod ska va blod och svett ska va svett"


Kolla in i kameran & leeeeeee lite.


nanan <3


PUSS!


Tack & Slut.

 

hjerta <3


äntligen

min kära pappa hittade en systemkamera på blocket nyss. Dock var den fem år gammal och inte digital. Men kameran, två objektiv, nya batterin och kameraväska för 500 kronor. Det är värt det. Jag framkallar ju bara bilderna på cdskiva åsådära för att få bilderna till datorn. DET ÄR ASBRA (y) IH :D

trött

Jag är sjukt trött och sitter och väntar på att psykologin ska börja, vet inte ens varför jag är kvar än? Eller jo, kanske för att det är onödigt att få frånvaro men ah, hade hellre legat hemma i min soffa nu alltså!

Har köpt ett nytt linne idag också, som jag ska ha imorgon på ggs. Tummen ner för att det ska bli så jävla dåligt väder men det får gå ändå.

Ikväll ska jag bara stanna hemma och inte göra någonting. Skönt. Jag och systeryster blir ju ensamma hemma ikväll så blir väl mys med film åsådära :*

september 04

Jag är vaken igen och har typ sovit i tre timmar. Men kunde ha varit tröttare, jag kom ju upp ändå? Till och med lite tidigare så nu ska jag åka med tidiga bussen som inte alls har lika mycket på och lägga mig sedan uppe i sofforna och sova lite. Jag tänker inte ens sminka mig idag, för jag tänker inte göra något speciellt idag ändå så, bara sova. Men imorgon smäller det på ggs och dead by april och allt. Värt!

fem enkla saker

Jag vet inte vart jag ska börja. Men klockan börjar närma sig två och jag har duschat och ligger nu i sängen. Att duscha när jag kom hem var verkligen behövligt när jag faktiskt blev svettig från hårbotten till stortån. DET VAR GALET! Rätt seg publilk i början men det blev bara bättre och bättre. Hade en kass plats från början men jag tränger mig på och efter ett tag stod jag mitt framför honom vid tredje raden. Åh, riktigt fint. Men vi visste ju ändå att det skulle vara fint, så behöver inte säga det igen? Fint. Han sjöng låtar han inte brukar sjunga live vilket var tummen upp. Men det är alltid låtar som jag saknar, som exempel, överlever du härnösand så överlever du allt. Den låten är speciell för mig efter som den är beskriver "jag" rätt mycket. Men har aldrig hört den live, men kanske kanske någon dag? Och sen vare massa mer låtar jag ville höra, men om jag skulle få som jag vill, så skulle jag ju typ vilja höra alla låtar och det skulle ju ta ett bra tag, men gärna för mig? Lovar att jag kunde stått där flera timmar till, bara för att se honom, lyssna på honom och skratta åt honom. Det var nog den flummigaste konserten jag sett, men grymt kul!
Kan inte säga vad som var bäst, om det var det galna röjet till Kom Kampsång, eller när jag sjöng som mest till Ingen vind, eller när det var just det där som verkligen är fint på äkta, du behöver aldrig mer vara rädd, du kan få mig hur lätt som helst & Ditt stora hjärta. Eller så kanske det var när vi träffades efteråt och han sa att han kände igen mig och vi sett förr och vi ska ses igen och signering på min affisch och låååååååååång kram. Den längsta kramen jag någonsin fått av en artist. Jag sa att han skulle ha det så bra och han lovade mig att han kommer tillbaka och då ska vi ses igen. Även om det kanske dröjer ett år. Ett år. Det är lång tid. Och jag kommer sakna honom. Det är okej att sakna någon när man har träffats fyra gånger. Jag älskar honom. Det är okej att älska honom när man lyssnat på honom i två år och sett honom fem gånger.

Jag är trött. Så jag ska sova nu och hoppas att jag inte somnar på filmkunskapen imorgon, hoppas vi ser en bra film, annars kommer det nog vara kört på den delen. Bilderna kommer imorgon, orkar inte riktigt nu. Godnatt <3

nu!

Nu drar jag! Är nästan lite nervös men det kommer bli så fint. Och sjukt sorgligt. Skriver sen igen när jag kommer hem, dvs inatt någon gång. Ingen är vaken då, men ni ser det sen, bilder m.m. PUSSSSSSSSS!

september 03

Mitt horoskåp idag: Det här kan bli en olycksdrabbad dag. Var försiktig så du inte bränner dig. Slå av på takten nu.

Hoppas det inte stämmer, eftersom det här är en av mina bästa dagar? Bilen kommer säkert krascha och jag kommer dö eller något. Haha, det vore ju väldigt tråkigt.

Men jag är så glad idag även om jag stör mig på en liten sak men orkar inte ens bry mig :D


bäst

Lasses sista spelning imorgon och jag ska dit! Förlåt om jag är dryg men det kommer vara så jävla fint. Tänk er, en sista spelning, tänk så sorgligt det skulle bli. Men det skulle nästan blivit mer sorgligt av att sitta hemma och tänka att jag kunde ha varit där.
Mamma & Pappa skjutsar dit mig och Ida sen efteråt åker vi hem igen, så kommer hem på natten. Men det krävdes mycket att övertala dom också. Jag lagade maten och fjäskade. Erbjöd mig att betala bensinpengarna och laga mat två gånger i veckan. Haha. Men det är det värt det, så värt det.
Jag kan bara inte sluta tänka på det. Ni kanske inte vet att han är bäst för mig, min baby typ. Jo, ni borde veta. Ni borde förstå.
Hoppas man får en pratstund med honom också. ÅHÅHÅHÅHHÅ JAG SKA HA MIN LASSETRÖJA PÅ MIG IMORGON. HELA DAGEN. Kommer vara en av mina bästa dagar iår. Kommer le i varje sekund. Lovar. Så därför ska jag sova nu. Godnatt :)


Lasse på Putte i Parken i år, så jävla bäst <3

and i must be the happiest girl in the world

Jag tänkete: det måste måste gå. Och nu är det helt bestämt. Jag smiter lite tidigare från skolan imorgon och åker till stockholm, tittar på min älskade älskling och sedan åker hem igen och kommer hem på natten. Det finns inget som är finare. Åh, jag är gladast i världen! :D


stank

Filmen igår var väldigt konstig. Den hette typ Reeker, som betyder stank. Handlade om några som var i öknen och åkte med bilen och sen gick bilen sönder, såklart och dom hamnade på ett övergivet motell. Typ ungefär som alla filmer är, dom dog på konstiga sätt osvosvosvosovov. Den var iaf inte så jättebra, mest sjuk.

Jag har bestämt mig för att lämna kvar datorn i skolan, eftersom det är så dryg att bära på. Ska iallafall prova med det nu i några dagar och se hur det går. Och om jag börjar sakna den för mycket på kvällarna så får jag väl börja ta hem den igen, grejen är ju att jag inte så ofta ens brukar orka starta den hemma.


tv & film

Det bästa med september och hösten är att alla mina favorit TV-serier börjar igen. Idag tillexempel är det endast en vecka kvar till Andra Avenyn börjar. Och jag minns förra året, med nedräkningen. Jag och Alexandra som varje dag sa hur många dagar det var kvar. Om prick en vecka börjar också idol, som jag ibland skäms över hur noga jag följer, jag vet ju inte hur det blir i år. Men om man tänker på förra året, visste allting. Jag har redan fått en favorit för iår också, genom att titta på klippen som finns på tv4.se. Liiiiiiite pinsamt. Haha. Den fjortonde börjar också One Tree Hill! Min absoluta favoritserie någonsin. Lite sorgligt att det kanske är sista säsongen? Och mycket sorgligt utan Lucas och Peyton. Men men. Någonstans där i dagarna borde Grey's Anatomy också börja. Som jag började titta på helt random en kväll förut, och blev fast. Det slutade ju så sorgligt sist, galet!
En ny serie på svtplay börjar också. Som verkar bra, som en annan del av Andra Avenyn. Men nu ska jag sluta, för jag låter som en tvnörd.

Alexandra är här också! Vi har nyss tittat klart på Män som hatar kvinnor och ätit upp hela godispåsen. Illa! Nu står hon i duschen sen blir det en skräckfilm som jag just nu glömt namnet på men skitsamma. Hoppas bara att den är bra, sjukt längesen jag såg en riktigt bra och läskig film känns det som. Ingen som sitter och läser det här som har tips på en sjukt läsklig film? Är så trött på skäckfilmer som bara är konstiga och inte dugg läskliga.

Idag är det också tisdag, dvs det var två veckor sedan och dagen är så gott som slut. Det kallas lättnad.

bög.

Det är 20 minuter kvar tills min tretimmarslång graflektion slutar och jag får gå och äta. Jag är hungirg och trött trots att jag har ätit upp Bellas godis. Jag har inte gjort något vettigt på hela lektionen och bokade nyss en resa till Kreta, som jag sedan avbokade nästan på en gång. Men jag vill åka, jag orkar inte stanna här.

september 01

jag har en av mina värsta mornar idag. vaknade trött och irriterad, blev ännu mer irriterad när jag sminka mig, när jag plattade håret och klädde på mig. inte blev det bättre när jag fick hundra sms av en person jag inte vill ha sms av heller. får väl hoppas att det blir bättre i skolan, men åh. det känns inte som min dag idag. jag ser ut som en hårig uppstoppad korv.

RSS 2.0