HA EN BRA KVÄLL

Nu ska jag alldeles strax åka och fira valborg! Är lite less på mitt hår och vet inte hur jag ska göra för att det ska vara bra. Eller dåligt kan jag inte heller påstå men bättre då. Snart ska jag klippa mig äntligen! Aja, jag ser ut såhär iallfall. Hörs imorgon osv ♥

Dag 22: En bild på en tid du saknar


Sista april!

Godmorgon! Fast jag har varit vaken i över en timme. Uppe tidigt idag jag :D Om ett litet tag kommer min faster, farmor och kusin för att fira pappa som fyllde år igår. Sen är det ju valborg idag! Och mellan 4 och 5 ska jag åka till Borlänge och spendera kvällen där. Vi börjar med grillning hos Jenny och Gustav och efter det drar vi vidare till Elin. Kuuul!

Jag försöker även få min bärbara högtalare att fungera också. Vi försökte ju använda den förra valborg men när batterina tog slut skulle vi byta batteri och det är då den inte fungerar. Spelar ingen roll hur man sätter i batterina för den funkar ändå inte. Har man sladden i som fungerar den så jag förstår inte riktigt. Ska nog testa med ett par andra batterier men men...


Dag 21: En bild på en person som alltid ställer upp för dig

♥♥♥ i badkaret och allt!

29 april 2011

Kul att jag har högre statistik nu än vad jag hade på hela dagen igår och jag har inte ens bloggat något idag än? Ni är ju roliga ni va! Fast jag är mindre rolig för allt jag gör idag är att solar, lyssnar på Veronica Maggio och löser korsord. Plus spelar lite spel på mobilen och myser med katten min.

Ikväll ska jag fira pappa som fyller år idag! ♥ Vad ska ni göra?


Direkt från Paris

Den här fina jackan kom Ida hem med till mig! Hur gullig är inte hon på en skala? ♥ Köpt i Paris också :D

Dag 20: En bild på dina närmaste

Jag visste inte vad jag skulle ta för bild men familjen ja-a ♥

28 april 2011

Exakt två månder kvar tills jag blir 19! Och till peace and love (y)

Men nu ska jag gå till bussen och sen åka till Borlänge. Såg nu att jag har jättebråttom. HEJDÅ!



Dag 19: En bild på en person som är snygg

Snygg, söt, fin, gullig, het osvosv mmmmh ♥♥

Satan i gatan


27 april 2011

Jag kom hem från mormor för en stund sen. Jag städade deras altan så nu har jag jobbat av ganska många kronor på den där peace and love biljetten som mormor och morfar så snällt betalar åt mig.

Men jag blir inte hemma så länge utan jag ska snart följa med till Borlänge och hämta upp systeryster som kommer med tåget! Nu har hon varit borta i 13 dagar. Redan. Förstår fortfarande inte hur fort tiden går?


Natti!

Snygg nedräkning jag skaffat till studenten vava? :'D

Ligger i sängen nu och ska sätta på glee och se på det tills jag somnar. Min säng har nya rena lakan och mitt rum är mycket mer städat nu. Såklart så blev det aldrig av att dammsuga. Som vanligt. Ska försöka med det imorgon! Ska en sväng till mormor imorgon också och sen på eftermiddagen kommer ÄLSKADE SYSTER HEM!!!!!!!!


Dag 18: En bild på din fritid

Jag orkar inte den häraaaa? Åh................. trött.


SKÅL!

26 april 2011

Igår var jag, som vanligt(?), jättetrött ovanligt tidigt. Innan klockan ens var elva åkte mina ögon ihop. I Söndagskväll också, då somnade jag i soffan. Men det är påsklov och jag tänker sova ut så det gör ingenting.

Min mage kurrar också men jag vill helst bara ligga kvar i sängen. Lat som man är. Idag ska jag städa! Vad ska ni göra?


Ska äta godis också, har fortfarande massa kvar och det måste ju ätas upp. Det här påskägget fick jag av mormor min!

HEJ!

Hallå alla ni 15 små personer! Undrar ni inte varför jag har brännsår på låret? :( Jag fick te över mig igår. Örat man håller i ville inte sitta kvar på koppen längre så den bestämde sig att hoppa av och då fick jag te på mig istället. Och bordet. Och golvet. Såååå det kan gå!

Men jag deppar inte. Har både picknickat och tränat på friskis idag! Börjar få lite färg nu känns det som, gillas :D Fast det finns något som jag skulle behöva göra och det är STÄDA. Har inte städat på typ 2 veckor?!?! Tvätta lika så. Vart tog städ-tanten vägen liksom? :( Men hon får komma fram imorgon för imorgon ska det tydligen regna.


Pressade i mig en tårtbit i min redan mätta mage till teet som trilla ur.

Dagens äventyr i solen!

imag0063 (MMS)

Dagens äventyr i solen!


Brännskadad


24 april 2011

Godmorgon! Tänkte jag skriva.. Men har varit vaken sen klockan 8.. Vad är det med mig och Fredrik egentligen? Vi har vaknat runt 8-9 varje dag de senaste dagarna. Och varit döda när klockan är 11 på kvällen. Haha.....

Om ett tag ska vi i alla fall åka till min sommarstuga och till mormor och morfar. Vi ska äta lite mer påskmat. Men det är väl trevligt det också! Vad gör ni alla andra idag? :)


Glad tjej på promenad igår. Eller... så ser jag bara ut som ett cp.

Dag 17: En ovanlig bild

Alltså va? Vadå ovanlig bild? Jag förstår inte. Men här är en bild på en ovanlig dinosaurie. Lindasaurus kallas den:


Glass i solen mmh

imag0062 (MMS)

Glass i solen mmh


23 april 2011

Sommarväder idag eller? Sjukt skönt :D Och nu är jag hemma hos Fredrik, ikväll ska vi äta påskmat!

Helst frisk har jag blivit också. Hade lite ont i magen imorse men det har gått över. Jag får typ alltid ont i magen när jag har feber. Och jag börjar väldigt ofta gråta. Haha, jag förstår inte varför? Är det bara jag som börjar gråta när man blir riktigt sjuk? Kul att jag satt på bussen och böla i torsdags liksom... Eh.

Nu ska jag gå ut i fina vädret igen. Jag får nästan ångest av att sitta inne när det är såhär fint ute. Är jag ensam om det också?

22 april 2011

Förlåt mina darlings för jag inte har skrivit något! Men det finns en anledning. När jag kom hem från skolan igår (gick även hem tidigare) så var jag typ dödsjuk. Så jag har inte ens plockat upp datorn ur väskan än. Fick massa feber och sånt skit. Idag mår jag iallafall bättre. Har fortfarande lite ont i kroppen åså men har typ ingen feber. Som tur var hade jag Fredrik här som tog hand om mig ♥!

Det enda vi gör är att titta på tv. Eller vi har varit lite ute också, måste nästan gå ut när det såhär fint väder?! Och vi kommer nog fortsätta med det resten av dagen. Till middag ska vi grilla, mmmmh gott! Hoppas ni har det bra under påsken, puss!

Livliga drömmar typ

Jag drömde att jag hade ont i hela kroppen och när jag vaknade, hade jag såklart ont i hela kroppen. Mår alltså inte helt super idag även om det känns bättre nu och för att jag har tagit en ipren.

Jag drömde även om Veronica Maggio i natt och på morgonen kollade jag lite på Vakna med the voice, och vem är med då? Jo Veronica Maggio.


Uhlalala

Alltså det här hemprovet i historia är förjävla jobbigt. Jag vet inte hur mycket tid då jag suttit med dokumentet och frågorna framför mig men ändå inte skrivit något. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva och om jag verkligen kommer hinna klart innan fredagen är väldigt tveksamt. Jag känner just nu att jag verkligen inte orkar men ska försöka skriva ordentligt imorgon.

Imorgon. Då vi tydligen ska se film i skolan och sen åka till Arenan och trycka våra klasströjor. Eller ett linne har jag men whatevva. Kommer nog bli bra det tror jag. Vi pratade mycket om studenten idag och varje gång jag tänker på det så pirrar det till lite i min mage. Kommer nog bli en av mina bästa dagar i mitt liv. LÄNGTAR!


Ett järnvägspår i Stockholm tycker jag verkligen passar in här. Eller?

Mjölkchoklad cookies


Jag och Fredrik ska ikväll testa dom här nya kakorna! Jag längtar lite, haha men de är jättedyra :o men någon gång måste man ju ändå testa dom så!

Dag 16: En ful bild på dig själv


Dagens och sådära

Skulle ta kort på mina naglar men det blev inge bra så ni fick vara utan bild på dom, ehe. Kanske dyker upp imorgon. Imorgon ska jag förövrigt träna igen och sedan sova hos min baby. En sväng till affären ska jag också, handla saker till helgen eftersom jag är ensam hemma då. Typ. Mitt rum är förjävla stökigt också. Får väl se när jag kan ta tag i den saken...

Så jävla trött just nu så ska lägga mig i sängen och se på glee. Eller vi får väl se hur långt jag hinner se innan jag somnar, igår hann jag inte alls långt och jag känner mig tröttare ikväll än vad jag gjorde igår kväll. Men det är myyyys.


Dagens och sådära.

Dag 15: En bild på en person som du vill vara med

Söt bild. Verkligen. ♥

19 april 2011

Hej på er!
Jag sitter i skolan och försöker att göra något vettigt som ett historia hemprov. Det går sådär. Jag orkar verkligen inte. Och så ska jag försöka klara mig här enda fram till klockan 4. Eftersom jag bestämt mig att inte åka hem mellan skolan och friskis idag. Men det är bra att jag kanske kommer plugga massor under tiden. Eller inte kanske, jag SKA. Så jag blir klar med allt någon gång. Det är ju min sista vecka i skolan den här veckan eftersom vi har APU efter lovet. Aja.


En mindre charmig bild kan jag också bjuda på.

Dagens blogg

Jag blev dagens blogg, eller gårdagens är det ju nu, hos Amanda:


Ny design

Har skaffat mig en lite ny design nu. Den är inte helt klar än men jag orkade inte riktigt vänta med att lägga ut den så det fick bli såhär. Ska ändra lite småsaker i menyn och sånt där men sen så. Bättre eller sämre, vad tycker ni?

Nu är mina ögon trötta så ska lägga mig i sängen och titta på lite glee innan jag somnar. Imorgon är det tisdag och kommer inte hem fören sent. Pussen! ♥


Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider


18 april 2011

Hemma igen från skolan och nuuu ska jag ut och sola! Har lite ont i huvudet så ska ta mig en tablett och mitt glas med juice som jag glömde dricka imorse (haha?) och sätta mig ute. Ha en bra måndag alla!


Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis

klassbästis ♥

Soleeeen

Hajhaj!
Har ni känt sommarvärmen idag eller? Hade jag varit hemma idag hade jag ju solat hela dagen men nu spenderade jag en rätt stor del av dagen i bilen. Vi var in en sväng på ikea också och där köpte jag mig en gosig matta och klädhängare typ. Ahop. Inget speciellt riktigt kanske. Lite jobbigt att vara på ikea när det enda jag tänker på där inne är att jag vill flytta och inreda min nya lya istället.

Mh.

Så är det.


Stockholm bjöd på fint väder också, här är solen påväg ner dock.

Mera shopping


De vita rätt höga shortsen var på rea och kostade typ 45 kronor på rea. Jeansshortsen är från monki 250 kronor.


Blåa chinos från Cubus, 199 kronor men kostade 299 kronor från början.


Två tröjor från Monki. Båda på rea här också, 40 och 50 kronor.

Alltså fyndade jag rätt bra förutom på jeansshortsen (y)

STUDENTKLÄNNING!

Jag provade runt 25 klänningar på stan i Stockholm igår. Jag hittade några som kanske var möjliga men annars verkligen ingenting och jag var verkligen nära att ge upp när jag hittade den här. Den kändes bäst och mycket bättre än alla andra klänningar. Det var verkligen en klänning jag VILLE ha och trivdes i. Jag vet inte hur mycket rättvisa bilderna egentligen ger men såhär ser den i alla fall ut.



Fick den till och med inlindad i silkespapper så lite glammigt känns det! Och så är det halterneck så jag slipper vara orolig att den ska åka ner, haha! Det är också små prickar i tyget vilket nog inte syns men så ah.. Jag köpte den inne på oasis så det lär inte vara många som har likadana i Falun, vilket jag tycker är bra för jag vill inte ha lika som många andra. 849 kronor kostade den och var så värt!

Hemma på hotellet igen. Nu ska jag duscha ...

imag0058 (MMS)

Hemma på hotellet igen. Nu ska jag duscha lite och sedan åka och äta någonstans, tjing!


Dag 12: En bild på din vardag



Lite såsvår den här tycker jag. Men min dator är väl min vardag. Extra mycket när den ligger i sängen. Fniss.

Njuter av livet!

imag0057 (MMS)

Njuter av livet!


Högskolan

Jag tog mig i kragen igår och sökte till den där förbannande högskolan. Vet ju inte alls hur det kommer se ut till hösten och även fast jag inte vill plugga till hösten så är det ändå bra att veta om jag kommer in. Tycker det var rätt svårt det här också. Tycker att Högskolan Dalarna verkar så bra och passar mig och det jag vill göra perfekt. Men jag vill ju härifrån. Jag vill inte vara kvar i Borlänge längre. Och det finns ju typ ingen bättre anledning till att flytta än att man ska gå högskola. Men sen är det inte så konstigt jag tycker att Högskolan Dalarna verkar bäst heller för jag har blivit BOMBAD med information därifrån. Har till och med varit där och kollat in. Alla andra skolor har jag bara kunnat läsa på internet eller titta i en katalog och det är stor skillnad och få träffa och lyssna om skolan. Men såhär blev det iaf;



Min favoritstad är Göteborg som de flesta vet och även fast det ligger 100 mil hemifrån så vill jag vara där. Jag trivs inte bättre någonstans i Sverige. Jag tittade lite extra på grafisk design på Göteborgs universitet och jag har tyckt att den verkar lite konstig? Men nu när jag tittade mer så verkade den rätt bra ändå. Men då var anmälan redan stängd för den utbildningen. Åh så dumt. Men så hittade jag "bilderböcker för barn". HAHA! Tycker det verkar skitkul! Tänker på min snygga superhjälte.. Synd bara att jag är så jävla dålig på det bara, men jag vet att om jag övar så kommer jag bli bra.

Första hand blev alltså Linköping. Som jag tycker verkar bäst efter Dalarna. Anledningen till jag inte valde Dalarna i första hand är att jag som sagt vill härifrån. Vill inte fastna här i 3 år till och jag vill vara med Fredrik och för han passar inte Högskolan Dalarna nå bra.

Men som sagt, vet ingenting hur allt blir. Men det måste bli bra.

Nu vet ni, om ni orkade läsa igenom hela denna text.

Stockholm nästa!

Nu drar jag till Stockholm! Jag kommer hem igen på söndagseftermiddag så ha en bra helg allesammans :D Jag har tidinställt ett inlägg som kommer vid sex ikväll om högskolan, vad jag sökte osv. Sen kommer det kanske ploppa upp någon mobilblogg. Puss på er!



Dag 11: En bild på en person du kan berätta allt för


En liten rand

Några timmar ute i solen gav liiiiite resultat faktiskt. Man ser en rand! Tror man ser bättre i verkligheten än på bild men ändå;


Ser ni?!?!?!

Ikväll åker Ida iväg på sin skolresa och blir borta i 13 DAGAR. Vet inte om jag varit borta sålänge från henne någon gång? Hon ska till massa olika länder som Slovakien, Frankrike, Tjeckien och Österrike. Typ. Hon ska bo hos en annan familj i Slovakien och det hade jag aldrig vågat. Men nu var det ju inte jag som skulle åka heller. Även om jag är lite avundsjuk allt...
Nej men hon kommer nog få riktigt roligt! PUSS ♥

10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll


Sol!

Har varit till skolan och redovisat och jag har åkt hem och sedan solat i två timmar. Mmmh! Vill bli brun, känner mig riktigt blek nu den senaste tiden och det trivs jag inte riktigt med. Vill vara brun till studenten men jag får väl gå en sväng till solaruimet isf.

Om ett tag ska jag börja packa lite. Åker till Stockholm imorgon för er som missat det. Ska shoppa massor och ja, chilla. Blir trevligt det!


Dag 9: En bild på någon i din släkt

Hoppas inte min kusin blir arg nu, så söt ju!

Hemma från träning

Jag kom hem från träningen för en stund sedan har nyss duchat och ätit. Nu ska jag försöka göra lite historia innan det är dags för tv-tittande och sen sova.

Bra att jag har något att blogga om när jag väl bloggar också. Mitt liv är så jävla tråkigt, förstår inte vad alla kan blogga om som uppdaterar flera gånger per dag. Jag har inget liv, blä.

Bild för att fylla ut det hela. Jag är så glad över att våren är här och snart står det inte på tills sommaren kommer också! :D

13 april 2011

Godmorgon!
Jag sitter i skolan nu men ska snart åka härifrån igen. Var inte ens värt att komma hit, hade bara en lektion eftersom min andra innan lunch är inställd. Men jag har fått lite gjort men bara lite så nja... ovärt.

Ska åka hem till min man och lägga mig i hans säng. Är väldigt trött idag av någon andledning. Vill bara soOoOOova.
Godnatt.

Sweet dreams

Jag drömde en mardröm i natt. Jag drömmer sällan mardrömmar och nu när jag tänker efter kanske den inte var så direkt hemsk som mardrömmar brukar vara. Men när jag vaknade så var jag ändå rätt skraj. Vet inte ens vad jag vaknade om för drömmen slutade ändå rätt lyckligt.

Jag somnade om efter ett tag och drömde då att jag var med Jenny och Lina på en stor takterass typ och berättade mardrömmen jag hade. Lite fult att drömma om en annan dröm? Sen var jag med min familj i Paris och skulle äta lite. Jag hade jättesvårt att bestämma mig som vanligt men valde sedan en toast. Fast han jag beställde av ville inte att jag skulle äta den för den hade jättemycket ost på tydligen. Haha åh. Älskar att dela med mig av era drömmar till er!

Snart ska jag drömma lite igen. Kanske något roligt eller bara något osammanhängade som jag sedan inte minns. Godnatt my lovers ♥


MITT HJÄRTA BLÖDER


Dag 8: En bild på en person som du saknar



Jag vet att det låter lite sjukt. Men jag saknar verkligen Lasse Lindh. Har inte ens träffat honom många gånger men ändå så kan jag känna en viss saknad. Även om jag inte får träffa honom så saknar jag att bara se honom.

12 april 2011

När jag gick ut till bussen så upptäckte jag vilket fint väder det var och tog av mig halsduken men nu när jag är i Falun är det jättemulet. Ser nästan ut som att det ska börja regna, så det var ju tur att jag hade halsduken med mig ändå.

Mitt hår är konstigt idag. När jag kollade mig i spegeln så såg det okej ut men när jag såg mig i spegeln igen efter några minuter så var det liksom, vad hände här? Och det hände flera gånger. Wierd.


Godnatt

Jag har gått in på schoolsoft flera gånger ikväll och hoppas att det skulle stå något trevligt om att slippa lektion osv. Tänker då mest på morgonendagens första lektion eftersom jag inte vill gå på den, för Bella inte kommer till skolan imorgon. Jag har blivit besviken varje gång men nu såg jag att jag slipper lektionen imorgon! Bara för jag är så duktig. Sovmorgon alltså, sköööönt.

Skönt att sova. Älskar att sova. Älskar mjölk. Har druckit typ 3 glas men vill ändå ha mer?

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp



Sagt och gjort.

Att spola tillbaka tiden

Inatt drömde jag att tiden hade spolats tillbaka. Att i hjärnan åså så var jag den jag är idag. 18 år och allt sådär men jag hade åkt bak i tiden till jag gick i sexan. Och jag gick till skolan åsådär, lyssnade på Darin och frågade vilken plats som var min. Eftersom vi hade bestämda platser men jag visste inte vilken plats som var fin. Men alla förstod att det var något fel med mig, att jag inte var mig lik. Så jag var tvungen att berätta som det var. Massa frågor fick jag hur allt var och vad som hade hänt. Men jag kunde inte svara på alla deras frågor, jag ville inte att de skulle veta innan vad som kommer att hända sen. För då hade det ju inte blivit samma sak.

Jag förstår inte varför jag drömde det där? Jag vill gå tillbaka i tiden. Jag vill kunna se hur allt var och kanske ändra något. Fast när jag väl tänker efter så är det nog inte så mycket jag skulle vilja ändra ändå.

Aja. Jag ville bara säga det. Så ni vet.


Kul att det ser ut som en seriös bild men så förstör jag ändå det med att dra mig i ögat, så det oseriöst ut ändå.

Godmorgon!

Jag sitter och äter gröt till frukost. Fast jag ska äta lunch om en timme. Men har varit sugen på gröt i flera dagar och hungrig var jag så fick liksom lov.

Jag gjorde klart två skoluppgifter igår! Äntligen börjar jag få lite saker gjorda. Ska till skolan och göra klart en till nu. Nu är det bara denna vecka och nästa innan APU och efter APU är skolan slut. Har så svårt att förstå det :o


Min gröt! Bilden är inte från idag men men.

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge


10 april 2011

Är det bara min statistik på blogg.se som inte fungerar? Jag kan se statistiken fram till den åttonde men idag är det ju den tionde? Ovanligt att blogg.se ska krångla tycker jag! Eller inte.


Åt plättar till frukost. Mums.

Lördagskul





Nu är vi hemma igen efter att ha varit i Kvarnsveden och ätit lite mat. Jag åt kycklingspett med klyftpotatis och gott. Nu ska jag och min gulleplutt mysa resten av kvällen. Puss!

9 april 2011

Nu drar jag till Borlänge och stannar över natten. Ikväll väntar det middag med världens bästa Jenny och Gustav :D Ha en bra lördag alla!


Dag 5: En gammal bild på dig själv

Känns lite tråkig den hära men men, här är jag in action på en idrottslektion i början av nian. Är ganska säker på att det är nian och det är i början eftersom jag färgade håret brunt senare på hösten. Alltså 15 bast.



Okej, "in action" var nog lite att ta i men vafan.

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv


Jag kan verkligen inte komma på en konstig tid i mitt liv? Lägger upp en bild på ett konstigt träd istället.

Min fredagskväll

Det här är vad jag ska göra ikväll:







Alltså städa och ligga i sängen och titta på GLEE. (Y)

Kupolen



Klen bild jaa men nu ska jag lyfta mitt arsle ur sängen och åka till kupolen men Ida en sväng. Samtidigt ska jag knarka halstabletter och försöka att inte hosta allt för mycket. Hörs när vi hörs!

Dag 3: En bild på någon i din familj

Hihi, puss på syster yster. Fin bild också, tagen av mig såklart! ♥

50%

Bikbok hade idag halva priset på alla deras kläder på kupolen. Tur som jag har var min syster och mamma just där idag :D


Ni anar inte hur länge jag velat haft en sån där tröja med exakt såna där ränder. Nu var det en kofta men det gör ju absolut ingenting! Den är perfekt :)))) Och såna där linnen har jag redan 4 av, och älskar.


Ett par marinblå tights att matcha koftan med (y)

Nu är jag glaaaaaaad!

Glassigt


Gott att vara i skolan ibland :) Även fast jag har ont i halsen och allt jag vill är att åka hem. Men måste stanna men nu är det inte så långt kvar sen heeeeeeeeem!

Orkar inte, åh.

Hostan blir värre och halsen blir bättre. Jämfört mot när jag vaknade alltså. Sitter i skolan nu och ska snart gå in på toaletten och sätta i mina linser. Alltså? Ofta jag glömmer sätta i mina linser och märker det inte fören jag är påväg att gå till bussen. :( Fail. Min sko har gått sönder också, min nya converse. På hälen, kanten liksom, har vikt sig. Det gör ont och ser fult ut. Hoppas jag kan laga det bara. Får typ tejpa. Eller limma. Något.




Dag 2: En bild på dig själv

En bild på mig själv och en bild från tidigare idag. Jag som gillar att ta kort på mig själv när jag går till bussen, sjäääälvklart!

6 april 2011

Konstigt det är när man, även fast man går upp samma tid, ibland måste stressa och ibland blir klar för tidigt på morgonen. Idag trodde jag att jag skulle få bråttom men är visst redan klar och bussen går om en kvart. Och då har jag packat också, eftersom jag ska sova i Borlänge i natt.

Ska träna ikväll om min hals tillåter mig. Den mår inte så superbra. Men den borde bli bättre under dagen tycker jag. Slutar tidigt idag också, wihi!

Bild från igår.

Dag 1: En bild på en person som du umgås mycket med

Antar att det här valet är ganska självklart va? Puss!

Nya shorts!



Gjorde ett litet kap och köpte dessa för bara 60 kronor! Gråa shorts från La Redoute (y)

Nu blir ni glada

Nu börjar vi med sånt här roligt igen:

1: En bild på en person som du umgås mycket med
2: En bild på dig själv
3: En bild på någon i din familj
4: En bild på en konstig tid i ditt liv
5: En gammal bild på dig själv
6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
7: En bild som du aldrig lagt upp
8: En bild på en person som du saknar
9: En bild på någon i din släkt
10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
11: En bild på en person du kan berätta allt för
12: En bild på din vardag
13: En bild på dig och någon klasskompis
14: En bild som påminner dig om gamla tider
15: En bild på en person som du vill vara med
16: En ful bild på dig själv
17: En ovanlig bild
18: En bild på din fritid
19: En bild på en person som är snygg
20: En bild på dina närmaste
21: En bild på en person som alltid ställer upp för dig
22: En bild på en tid du saknar
23: En bild från i sommras
24: En bild som gör dig glad
25: En bild på en person som alltid gör dig glad
26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
27: En bild som du alltid skrattar åt
28: En tokig bild
29: Den nyaste bilden på dig själv
30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om!

Like my style


yyy

Nu ligger jag i min säng igen mmmmh. Försöker plugga lite innan big brother också men går väl sådär. Jag vet inte riktigt va.
Har fixat en APU-plats också idag, wiho! Så jävla härligt att ha det gjort. Lappen skulle vara inne idag men men, det får vänta.
Imorgon blir det kanske träning men annars inga mer planer. Bra. Då vet ni det. ANTECKNA?! Nej. Godnatt.

Ni får njuta av en bild på min sötnos:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

4 april 2011

Hello mina lovers!
Just nu sitter jag och målar naglarna, rosa blir det denna gång. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, i väntan på att åka på dansen. Jag måste plugga men har verkligen ingen lust med det. Har svårt att förstå att det bara är 3 veckor kvar till påsklovet och sedan APU och sedan är skolan slut liksom. Herregud. Men jag längtar till påsklovet. Såklart.


Bilden är inte från idag men lägger upp den ändå i brist på annat.

Söndagskvällen

Kom hem från träning för en stund sedan och jag tror att jag aldrig har svettas så mycket under ett träningspass förut. Helt galet, men rätt kul!

Nu ska ni få se några bilder från igår :D


Innan; PEPP


Får lov att lägga upp den här bilden bara för den var så ful. HAHHA


Här stod jag längre bort.




Och så avslutar vi med min bästa bild.

Nu ska jag fortsätta mysa med min pojkvän ♥♥♥


Hejhopp!

Jag hade fullt upp hela dagen igår. Eller inte kanske fullt upp under rasterna på högskoleprovet eller när jag väntade på Håkan. Men hade hur som helst ingen tid att uppdatera er kära vänner.

Kan inte säga om provet gick bra eller dåligt. För man vet ju aldrig. Provresultaten kommer om 4 veckor men jag har skrivit upp mina svar och ska rätta nu när facit har kommit upp.

Sen for jag bara hem till mitt andra hem och åt middag och klä om och sen var det bara att åka vidare. Kom fram till Magasinet där Håkan spelade runt tio i 7 och de släppte in klockan 8. Jag och Lina tog oss en öl och sen satt vi framför scenen och väntade till klockan 10, då det äntligen började! Vi hade bra platser först, andra och tredje raden i mitten. Men det var så mycket puttande och grejs så vi hamnade längre bak och mer i mitten där alla bara stod och puttade liksom. En liten olycka hände och vi gick därifrån. En stund senare ställde vi oss mer på sidan och där var det bra! Inte bäst kanske, men bra. Jag kunde dansa och hoppa, klappa händerna och sjunga och skrika. Så som det ska va. Det är kul att stå mitt i smeten på vissa konserter men inte när det är Håkan. Jag vill ju kunna göra annat än bara koncentrera mig på att kunna stå på mina ben.
Fick inga bra bilder, min kamera suger. De flesta bilder ser typ ut såhär:



Eller såhär:



Men någon bra fick jag nog och ska titta lite mer på det senare. Nu har jag skrivit en hel bok typ så ska sluta. Hörs sen!


BÄST

Ont i halsen och smått döv. Det var nog den sjukaste Hellström konsert jag varit på. Men så. jävla. bra.

Jag älskar dig, håkis ♥ och nu ska jag sova så jävla gott.

IMORGON ♥










1 april 2011

Idag är det äntligen april! Inge mer mars och så otroligt skönt. Det är mulet tråkigt nog men jag tänker ta min jeansjacka iaf. Har varm tröja under och halsduk så kommer inte frysa, det vet jag.

Ledig idag är jag också och ska snart åka hem till Fredrik. Senare ikväll ska jag förbi Anna, födelsedagsbarnet, och äta tårta! Istället för att träna ;).


Plattade håret idag för första gången på flera dagar, känns skönt det också! Plus att jag färgade håret igår, freeeeesch.

RSS 2.0