december 31

GOTT NYTT ÅR! :D

paaaaaaaaaarty :D

yeah

Jag sitter hemma hos Lina nu! Eller har gjort det ett tag. Jag är helt ensam eftersom hon är och köper en ny telefon för typ 75e gången i sitt liv...

Alexandra har åkt hem för hon mådde inge bra, hoppas det inte är feber och tjohejsan :o hon måste ju vara frisk i morgon! För då smäller det och jag är sjukt taggad. Tror det kommer bli väldigt bra den här gången.

Later! Kanske.

december 30

Jag hatar att det är så kallt! Nu är det verkligen för kallt. Och helst vill jag inte gå ut igenom dörren. Men jag ska ändå snart åka till Lina.
Hoppas bara inte att bussen är försenad för då lär vi ju frysa ihjäl.


december 29

Idag när jag och Alexandra klev upp började vi genast att göra oss i ordning inför dagen. Och dagen har varit ett litet äventyr. Totalt har vi åkt 5 bussar och 2 tåg.
Vi har varit i Borlänge, Falun, Hedemora, Borlänge och sen Djurmo igen. Och nu ska vi snart gå och lägga oss i sängen. Eller ja, vi har mest legat i sängen sen vi kom hem för vi har varit så trötta. Vi tittade på filmen, allt för min syster. Jag såg den för andra gången men den filmen är verkligen bra! Och så söt och fin. Lätt sevärd.

Imorgon ska jag till Lina och stannar där tills det blir ett nytt år. Vi ska städa åså imorgon och sen på nyårsafton ska vi vara där några stycken och fira in det nya året. Kommer nog bli jättebra det där. PUSS!

året 2009

ÅRETS ARTIST: LASSE LINDH



I alla år så kommer nog Lasse bli årets artist. Men i år har han ändå varit mer speciell, eftersom jag har sett honom så många gånger. Det har gjort mitt år.

ÅRETS LÅT: OK, BABY DET ÄR DAGS ATT VINNA ALLT.




Jag har hört den här låten massa gånger i år. Bara för att den är så bra och för att det är min och alexandras låt. Den betyder.

ÅRETS FAVORITPLAGG: TIGHTS



Jag insåg att jag bara är tjock och ful i jeans så nu lever jag med tights på benen. <3

ÅRETS SNYGGASTE: ROBIN BENGTSSON



geeeeeee miiiiiig. 2010 ska du bli min.

ÅRETS FEST: GGSPARTYT



Vi satt länge nyss och funderade vilken fest som faktiskt har varit bäst. Och det är inte så lätt, för nästan varje gång har det varit något mindre bra. Och det var det ju på Granny också, men det visste vi ju inget om fören dagen efter. Den kvällen hade jag bara väldigt jättekul. ASBRA (Y)

ÅRETS KONSERT: SIMON, HÅKAN, LASSE





Jag kan inte bestämma mig. Dom tre var bäst.

ÅRETS RESA: GÖTEBORG



Det var väldigt trevligt man kunde ha med dom där tre alltså. Liseberg, stan och gbg-regn.

ÅRETS FILM: NEW MOON



Det var väl självklart? Min nya favoritfilm!

ÅRETS BÄSTA VÄN: ALEXANDRA MORELIUS (ELI)



Ni visste det redan innan ni läste det. I år har vi gjort så mycket roligt tillsammans och det har varit vårat år. Jag hoppas att det håller i sig 2010 och blir ännu bättre. Du är allt, älskling. Förlorar jag dig så förlorar jag allt. Inte ett steg till utan dig <3

ÅRETS GODASTE: KLADDKAKA



Jag har bakat mer kladdkakor i år än det går att räkna. Dom har varit torra, smetiga, goda och misslyckade. Och ja, det finns nog inget godare än kladdkaka. MUMS!


december 28

Nu är Alexandra i duschen och när hon kommer tillbaka ska vi titta på håkan dvdn. Det blir nog jättefint. Eller jag vet att det blir det för den är bäst. Men jaja,'
Vi har varit och sett new moon igen. För att jag fick biljett för två av min kusin. Och vet ni? Den var lika bra den här gången som förra. Puss på det! Jag vill att eclipse skla komma nu!



december 27

Nu sparar jag de fyra sista avsnitten av säsong 5 till lite senare. För idag tänker jag nämligen spendera i borlänge. Natten också. Så vi hörs när vi hörs vetja.
Jag har satt på mig mina extra varma tights som jag fick i juleklapp. Dom är jättesköna! Ni ska bara veta..
Jag ska bara packa lite grejer sen åka. Och det var ju något jag hade tänkt skriva som jag nu glömde, men så brukar det ju vara så. Det börjar förresten se förjävligt ut här ;o måste städa.. MEn inte nu. HEJDÅ! hehe


okej

Jag tror jag fick bort det. Hoppas jag :o

Och imorgon vill jag inte stanna hemma. Någon frivillig lekkamrat? (a)

damn

jag har fått virus på min dator och nu vet jag inte vad jag ska göra. går nog och dödar mig själv. fanfanfanfanfanfan...............................


jag fick något konstigt på min dator och jag fattade ingenting. så jag sökte på google. där stod det att det var virus blablabla och så kunde man ladda ner ett program som skulle ta bort det men sen när jag har laddat ner det så ser jag att man måste köpa hela det paketet osv. ÅH! jag blir så irriterad.

december 25

Fast egentligen är ju dagen slut eftersom klockan börjar närma sig halv två men det skiter vi i.
Nu är julen slut. Och jag är nöjd med mina juleklappar, det är jag.

6 par tights
2 böcker
tallrikar
grej att ha foton i
en grytlapp
oth säsong 5
pyamas
tofflor
pälsväst
2 halsband
massa armband
3 diadem och 1 hårband
vantar
sockor
2 linnen
1 tröja
2 knästumpor
1 cardigan
1 klänning
2 mattor till badrummet

jag tror det var allt iaf. haha. Ja, det var bra. Och gissa vad jag gjort tills nu? Och vad jag kommer göra hela dagen imorgon?


Ja just det. Ida fick gossip girl säsong 1 (y)

Men nu ska jag sova, natti! <3

02:00

varför sover jag inte?!!
jag börjar bli hungrig igen, gott det vore med köttbullar alltså...

(jag lovar att vi hade dom godaste köttbullarna på julbordet iår, synd för er som missade dom)

december 24

GOD JUL!

Jag har varit hos mormor nu, ätit frukost. Jag tvingade i min litelite gröt, bara för syns skull. Sen fick jag den klänningen jag hade trott att jag skulle få. Visar bild sen. När vi kom hem så gav jag Puffen och Vilma sina julklappar, vilket var nya halsband. Så nu är dom också julefina.

Jag ska snart börja göra mig klar åså, jag har fortfarande pyamasen på mig typ. Sen vid halv två kommer folket. Det blir nog en finfin julafton det här allt.  :)


dear santa...

i just want you for my own
more than you can ever know
make my wish come true
all i want for christmas is you





 



this is wrong but i can't help but feel like there ain't nothing more right


you smile that beautiful smile

i can't take my eyes off of you. and i'm no one special, just another
wide-eyed girl who's desperately in love with you


SUPERSTAR

and i'm invisible and everyone knows who you are, and you'll never see, you sing me to sleep every night.


sweet sweet superstar <3

december 23

Mitt uppe i uppesittarkvällen så går jag tillbaka hit igen.
Idag har jag slagit in de sista julklapparna, julpyntat, varit ute och tagit lite kort, farit till borlänge, kommit på några rim till paket och ja, allmänt mys har det varit här.
Imorgon så ska vi vara hos mormor och morfar vid 9. Där ska vi äta frukost och öppna julklapparna, som är kläder vi ska ha på oss under dagen. Den där traditionen har vi haft så länge jag kan minnas. Vara hos dom, äta julfrukost och sen se vad vi ska ha på oss under dagen. Senare kommer kusiner, faster och farmor och hela köret hem till oss. Jag tror att det kan bli riktigt mysigt jag.
Men nu ska jag ta bort mitt nagellack och gå upp till tven igen och sedan sova, imorgon är det julafton! ♥


ville bara säga...

att jag älskar min säng!

lite bilder

Jag har tittat på en rätt dålig och mysko julfilm. Och nu har jag lagt mig i sängen och tänkte lägga upp lite bilder här innan mina ögonlock faller ihop.

Det var mysigt hemma hos Lina. Och jag fick ett diadem av henne, fult att vi båda ger varandra diadem sådär för det var ju det hon fick av mig också. Sen så fick jag en minigris av henne och Chrille. Jättesöt!


Dålig bild jag vet. Men det svarta med typ nitar var från Alexandra och det med flätor typ av Lina. Finfint!


Lasse Liten heter den! Och ligger här bredvid mig i sängen. Haha, jättesöt ju!


Plånboken jag fick av Alexandra, fin va?


Och idag har vi klätt granen. Tycker det blev riktig tjusig, jag!

Men nu säger vi; godnatt. Vi hörs imorgon. Dan före dopparedan ;) eller vare heter.

december 22

Jag är hemma igen nu. Jag har varit på kupolen och nu är jag klar med alla mina julklappar. Jag menar det. Alla. Skönt. Men snart ska jag åka iväg igen. Ska byta lite julklappar med Lina och Chrille. Myyysigt. Sen ska vi klä granen idag också sen händer det inte så mycket mer. För det är nog första gången på alla år som vi är klara med allting redan. Huset är städat och pyntat. Vi har bakat klart allt godis och grejer, det känns väldigt bra.

Och hos Alexandra igår var det mysigt. Hon åkte på möte och medan hon var där hjälpte jag Carro slå in julklappar. Sen lagade vi god mat också. När Alexandra kom hem så tittade vi på filmen Greta som Alexandra pratat om. Och den var bra! Jag skulle lätt kunna se den igen. Sen låg vi och pratade osv innan vi somnade. Jag älskar dig, babygirl <3
och julklapparna jag fick, en plånbok (Alexandra vet vad jag behöver) och ett svart diadem (Hon vet också vad jag vill ha) Ja, helt perfekt!

Later :*


december 21

Snaaart jul, ih!
Jag håller på att göra mig klar nu innan jag ska åka. Samtidigt som jag håller på att förbereda överraskningen som Alexandra snart kommer råka ut för. HEHEHEHE. Det kommer bli asbra.

Och ofta den där Brittany Murphy ba pang poff dör eller va? :o


nightynight

Nu har jag bäddat ner mig i sängen. Vet inte om jag dirket kommer somna nu på en gång eftersom Ida, Filippa och Jonna sitter här också och tittar på Astrid Lindgrens Jul. Hehe. Det är fint, faktiskt.

Jag har ställt väckarklockan på fem i halv elva imorgon bitti. Fult att jag ställer klockan för ett tvprogram. Men det är faktiskt viktigt. Jag missade one tree hill ikväll, okej?! Och reprisen går imorgon halv elva. Ni måste ju förstå mig?
Senare strax efter ett tar jag bussen som tar mig till borlänge. Där möter jag upp Alexandra sen åker vi hem till henne och myser järnet. Med film och julklappar. MHM. Finare måndag kan man nog inte få med BFF.
Såååå godnatt och dröm snuttilutti nu allesammans!

lista

Bara för att jag just nu inte har alls mycket till liv så är jag en Kenzawannabe oki.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Alla mina vänner

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov. Jättemycket. 

Vad gjorde du för 15 min sedan: Samma som jag gör nu. Ligger i soffa med datorn

Det sista du sa högt: "Nej, det har jag inte". Nej, jag har inte Canal+ på min tv.

Det senaste någon sa till dig: "Nehe okej"


Vad har du druckit idag: juice, saft och vatten


Vad var det senaste du åt: en toblerone bit


Vad var det senaste du köpte: juleklapp till sister.


Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit


Vad är det för väder hos dig nu: Snö. Massa snö.


Godaste glassmaken: svårt! :o choklad kanske


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: japp.


Sover du tungt: nja


Drömmer du mardrömmar: typ aldrig


Trivs du med ditt jobb: -


Favoritklädsel: tights


Favoritlåt just nu: The saltwater room med Owl City


Vad ser du om du tittar till höger: bord, tv, godis! ljus typ


Vad gör dig glad just nu: julen!

Vad ska du göra härnäst: Se film. Wallander 


Höger eller vänsterhänt: Höger


Humör just nu: uttråkad.


Favoritgodis: Choklad


Kläder just nu: mysbyxor och tröja


Sommarplaner: festivaler och vara med massa vänner och bara ha kul


Hur många kuddar sover du med: typ 6. men använder aldrig alla under en natt


Spelar du något instrument: nejnej


Morgon eller nattmänniska: nighty

Vad är viktigast för dig: vänner och familj, klart.


Är du kittlig: nejdå


Snarkar du: nä, bara vissa som tror det

Stjärntecken: krefta


Äckligaste insekten: kommer inte på just en, alla?


Längtar du mest efter just nu: julen ju :)


december 20

Jag är mitt uppe i städningen. Men det är jobbigt och jag är trött. Och helst av allt vill jag bara ligga i soffan hela dagen men men.
Kvällen blev ju inte exakt som jag hade tänkt mig men den blev ändå rätt bra. Det var rätt segt men jag hade kul. Men det kändes som det mesta man gjorde var att bråka om musiken. Jobbigt att så många har olika musiksmak typ ju. Men det var kul för det mesta, bilder kommer sen. Kanske. Man kan ju alltid hoppas.


precis så

du säger att kärlek aldrig var någonting för dig
att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt natten lång

allt är försent
försent för vin
försent för kärlek ren som snö
inatt finns ingen väg tillbaks
ingen alls

jag gör något ovanligt

jag kör på oplattat hår ikväll.



chacha nu drar jag!

tagga party

Ikväll smäller det. Sista festen innan jul, sista festen för iår (förutom nyår) och alla mina vänner är där. Jag har en känsla av att det kommer bli asbra ikväll. Inget ska gå fel och vi ska bara ha kul. Ute i skogen hemma hos nisse ska vi vara.
Och nu har jag satt på partymusiken och sminkar mig och gör mig klar. Det är två timmar kvar tills jag ska åka men skönt att inte stressa så ju. AHJO, kommer hem sen inatt. Bästa festen och kvällen skare bli, ja det ska det!!!!







jag vill tillbaka

Man blir inte så mycket lyckligare än det här.



24 minuter av världens bästa konsert med Håkan Hellström, han måste vara en gud.
Mitt hår på armarna stod rakt upp nästan hela tiden. Det är så fint, och om jag bara kunde så skulle jag ha åkt tillbaka dit på dirketen. ♥♥♥

december 19

Igårkväll så bakade vi jättemycket julgodis och jag och ida gjorde världens finaste marsipanfigurer.
Sen sjöng vi lite singstar och slutligen tittade vi på pretty women. Lät som en trevlans fredagskväll va? Men eftersom jag inte städa igår så ska jag börja städa nu, yesyes.


Titta in min söta gris!




KNÄÄÄÄÄÄÄCK!


looooov

Känns inte som det redan är lov faktiskt. Men jullov, klingar fint i örat. Så jag tänker njuuuuuta till fult. Har inte så många planer men det känns ändå som det kommer bli super!

Jag var till kupolen en sväng efter jag hade slutat. Eller ja, jag var i klassrummet från nio till halv tio och löste något korsord och sen gick jag till küselska men gick typ ut lika snabbt. Sen satt vi några stycken vid sofforna tills klockan blev tio i tolv. Så när slutade jag egentligen? Men ja, mysigt iaf. Nästa gång jag går dit igen är det 2010, tänka sig.
Men ja, kupolen. Träffade mormor som tur var, hon bjöd mig på en smörgås eftersom jag var galet hungrig. Sen gick jag ut för att leta efter de julklappar jag har kvar, det gick inte så bra... Men en hittade jag! Så nu är syster helt klar.

Jag har förresten ändrat hennes blogg lite. TITTA HÄR



Ska nog ändra lite mer sen någon annan dag när jag orkar. Klockan är redan halv fem och jag som hade tänkt städa har fortfarande inte börjat. Så jag kanske ska försöka ta tag i det nu. Later!

december 18

Ett litet snabbt inlägg innan jag ska gå.

Jag lyssnar på erik och higher. Måste säga att det är den bästa finallåten som någonsin varit med i idol. Och så kommer jag sakna idol ikväll när jag ändå bara ska vara hemma liksom :( MEN nu ska jag sluta prata om idol, oki. FINITO.

Det känns nästan lite ovärt att åka till skolan och typ bara vara där i en timme men hade tänkt gå på stan efteråt också, jag har ju inte köpt klart alla klappar än så det blir nog bra det där.

Skriver mer sen när jag kommit hem, ni längtar va? :D

på med morgonrocken!

Haha, nu drar jag. Latero :*





Time together isn't ever quite enough
When you and I are alone, I’ve never felt so at home
What will it take to make or break this hint of love?
We need time, only time
When we’re apart whatever are you thinking of?
If this is what I call home, why does it feel so alone?
So tell me darling, do you wish we’d fall in love?
All the time, all the time

Owl City - The Saltwater Room
min nya favoritlåt

lyssna på spotify!

december 17

Jag har hunnit med en hel del sen jag vaknade. Jag har varit hos doktorn, och det gick bra. Jag har fått min hostmedicin nu men det är inget fel på mig, ska försöka undvika att vara ute och dricka mycket varma drycker så ska det nog gå över om ett tag. Så det var ju bra.
Sen åkte jag hem till mormor och morfar och hjälpte dom att städa deras badrum. Jag knäskruade golvet, tog bort fläckar som inte går bort om man bara skurar vanligt och så torkade jag hyllor osv... Så nu är jag 100 kronor rikare och det är ju också bra.

Om en timme ska jag till bussen som tar mig till borlänge. Där kliver jag på nästa buss som tar mig till Hedemora och Alexandra.
Där ska hon och hennes cheerleading ha en uppvisning. Jag som tycker det är så kul att kolla på den ska därför åka dit, tar tåget hem sen. Så kvällen blir nog bra den också.



Det har varit en våldtäkt ungefär 50 meter bort från mitt hus. Läskigt ju! Hörde på radion att det troligen är en man från Hedemora som gjort det, och jag som ska dit nu och allt. Haha, nej men det är hemskt...


filmtajm

So tell me darling, do you wish we’d fall in love?

En bra sak med att alla tvserier har slutat är att det går filmer istället. The perfect man, på trean klockan 9.



och är det bara jag som inte ser någonting till vänster här? Alltså, mitt arkiv och grejer?

tävling

jag är med och tävlar om en voddler invite.
var med du också HÄR

december 16

Åkte till skolan vid tio och hemma nu. Eller jag har väl varit hemma rätt länge men men. I skolan chillade vi mest ba, hade ju typ ingen lektion alls. Så idag har varit dagen då vi gått upp och ner för trapporna som mest tror jag.
Sen fick jag reda på mitt svenskaprov och fick bara g+ och då blev jag lite ledsen i ögat allt, för jag hade ju hoppas på vg men jag är glad ändå för nu finns higher med erik på spotify, den är så söt!

Ehm, men skulle ba säga att det kändes fint att det var sista dagen idag. Ska väl dit en snabbis på fredag på avslutning också kanske men det räknas inte. Imorgon ska jag inte dit för då ska jag till doktorn och äntligen få efterlängtat hostmedicin, förhoppningsvis. Men varför skulle jag inte få? Är inne på elfte veckan nu...

Men nu ska jag gå upp och laga lite pytt i panna. Gott <3


HAHA, åh.


andra avenyn

Bara för att få uttrycka min åsikt lite.



Om man tittar på det här klippet och ser den där tjejen, madde. Helt ärligt, varför har dom valt en sån där usel skådespelare?! Andra avenyn har ju förövrigt rätt bra skådespelare. Var det så några som sökte och hon den bästa eller? Förstår inte. Varför? Lite B tycker jag. Stör mig på henne!

Jag har fortfarande inte vågat tagit ur  mina gummisnoddar, hehe. Det funkar ju faktiskt att äta med dom, så det känns så ovärt att ta ur dom bara för att borsta tänderna. Och sen känns det som det går så fort också, känns som det där underbettet redan börjat bättra sig. Det är så svårt att tro att jag ska ha tandställningen i så länge alltså. Ber till gud att det här inte ska ta så lång tid!

december 15

Jag klarar av att tugga tuggmmi! Lite iaf, och det går rätt bra att äta med gummisnoddarna i ändå, det ror liksom på vad men lasagne funkade fint. Men jag glömde mitt matkort! Fail. Men det löser sig ju ändå vava. Men det är ju såhär att min plånbok gick sönder i fredags så jag har liksom ingen, minns inte ens vilken jag hade förut? Men så jag hade liksom lagt allt på bordet och busskortet hade jag redan i jackfickan, och jag tog mitt bankomatkort och gick. Matkortet ligger alltså kvar, dåligt! Men jag ska köpa en ny plånbok. Någon dag.

:(

Det är när man inte riktigt kan äta, som man verkligen vill ha mat.

Och jag kommer kanske inte kunna tugga tuggummi nu när jag har gummisnoddarna. Hur ska jag överleva? :(


<3

hemma från tandläkarn

Hemma nu. Och galet ont i tänderna har jag efter att tandläkarn spände tandställningen. Gummisnoddarna är också på plats och det är fult och jag måste ha i de dygnet runt. Inte när jag äter dock. Jobbigt att behöva ta ut dom då ba åh, jobbigt. Men det hänger lite på mig nu, om jag sköter mig och inte slarvar med snoddarna så kan jag få ta ur tandställningen tidigare. Och om jag inte sköter mig så kan jag behöva ha i den ännu längre, och jag vill verkligen att den ska vara ute innan studenten. Men jag antar att det här också är något som löser sig med tiden...

Nu ska jag försöka sova lite, eller lite riverside sitter som en smeck nu, japp!

december 14

Tandläkaren idag, om ett tag. Ska åka snart och mitt hår ser ut som ett råttbo och hela jag ser förjävlig ut. Men orkar inte bry mig.
De kommer säkert klaga på att jag borstar tänderna för dåligt men ska borsta igen en sista gång innan jag åker. Men aja, kommer väl förhoppningsvis få gummisnoddarna idag, annars vet jag inte riktigt mer vad dom ska göra. Men det visar sig. Skriver mer sen osv... pöss.

december 13

OK, kvällen blev väl inte lika bra som jag hade hoppats på. Men den hade, som alla andra kvällar, sina ljusa stunder och jag försöker tänka på dom istället för en person som jag idag hatar lite mer än vad jag gjorde igår vid den här tiden. Helst av allt vill jag bara lägga mig i sängen nu och stanna där ett bra jävla tag. Och jag önskade att jag kunde ligga där hela dagen imorgon istället för att behöva gå till tandläkaren klockan nio på morgonen.

Nu vill jag ha en vän och film. Jag mår inte bra idag.

december 12

Jag är mitt uppe i att göra mig klar. Vi ska snart åka till caféet och sen efter det ska jag till Borlänge.
Kvällen kommer spenderas i Forssa hos ingen mindre än söt-anna! Och det kommer nog bli jättegreat!

Aja, ska åka nu. PUSSHEJ!

grattis sötnos!



        

erik och calle ♥

Foto: Daniel Ohlsson
Det är ungefär en timme kvar tills det avgörs och jag ska säga att jag faktiskt inte bryr mig så mycket om vem det blir som vinner. Jag blir lika glad vem det än blir och jag är glad att det faktiskt är två stycken som jag följt och gillat enda från start. Men jag måste erkänna att det är ju sista programet ju! Jag kommer sakna det och börja längta redan imorgon tills det börjar igen nästa år! ♥

För övrigt så är jag jättetrött och om jag bara la mig ner så skulle jag nog somna. Imorgon ska jag sova ut lääääääääänge. Sen hoppas att kvällen blir lika trevlig som jag vill att den ska bli. Skriver mer imorgon, som vanligt. Puss!

december 11

När det är en sån här dålig film som visas på filmkunskapen, då får man sova. Och ja, det var faktiskt väldigt skönt att sova lite extra. Bara så ni vet.

Idag är det fredag och fredagsmys såklart. Men jag ska bara stanna hemma. Äta pizza, se på idolfinal, tvätta, vara med morbror och hans sambo.



HAHA, okej gissa hur seriös jag var med den här bilden? Men aja, nu ska vi snart äta, gott!


(åh, meningen nu ska vi snart äta, va?!?!)

dina händer är fulla av blommor

Jag kom hem för ett tag sen efter att ha varit på wainy's och ätit lasagne med Håkan och Kristina. Det var faktiskt väldigt mysigt.
Men det blev lite ändrade planer, ska stanna hemma i natt iaf. Men provet idag gick bra, bättre än vad jag hade väntat. Måste ju få vg på det där annars blir jag verkligen ledsen.

Nu ska jag försöka plugga lite och sen klockan åtta är det sista avsnittet av mammas pojkar. Ska också ta en dusch därimellan tänkte jag.


uuuuuuuuuh, dagens outfit ehehe. nejdå, ba bild of the day


när vi satt i soffan när vi hade slutat så var lamporna släckta och julgranen lyste jättemysigt. och jag älskar min mobilkamera.

december 10

Dagens planer:
svenska prov
träffa morbror
sova hos lina

det låter väl bra? Men just nu sitter jag på en väldigt tråkig lektion och väntar på att gå och äta. Idag blir det köttbullar och mjölkstuvade makarionisar. Det duger väldigt bra. Speciellt när man knappt åt någon frukost.

önska mig lycka till på provet nu! Och så kommer jag tillbaka strax.

im singing lalala...

Jag träffade ju Alexandra efter att ha slutat. Vi åkte till kupolen och tittade på julklappar. Så nu har jag också syster och lina avklarat. Sen så var det meningen att åka hem med bussen som gick klockan fem. Men mormor ringde och berättade att massa klänningar jag hade provat var slut och hon ville gå lite på kupolen så vi kunde titta lite igen och jag skulle berätta vilken jag gillade mest. Hon hade rätt, provade ju massa på wear it och där var det helt utplockat typ. Men jag provade några på Gina, hittade mer där än jag någonsin skulle kunna tro. Sen hittade jag två på Lindex också. Men jag kände då vilken jag tyckte bäst om och det var en på GT. Tror hon köpte den också faktiskt.

När jag sedan kom hem igen strax efter sju så åt jag mat och mamma frågade om jag skulle med till Clas Ohlsson. Det var tydligen någon kväll med massa rabatter och grejer eller vare va. Jag följde med iaf, och det var galet med folk alltså! Vi fick lov att köa in, som ungefär i Ullared... Eller okej, kanske inte. Men nästan.

Och nu har jag duschat och lagt mig i sängen, äntligen redo för att plugga lite svenska. Har ju prov imorgon, men känner ändå att jag kan det mesta. Det är rätt lätt egentligen ju så det ska nog gå bra.



Fick diadem i kalendern idag och imorgon är det ett mjukt och jag vet inte riktigt vad, spännande :)

december 9

Dagens namn; Anna. Så jag har namnsdag idag och lika Anna, min vän också. Så grattis till oss! :)

Jag orkade med lite kraft gå upp i tid imorse så jag hann med den tidiga bussen. Och jag slapp stå också. Faktiskt så var den jättelugn och sådär tyst och mysig, för det var inte en enda lampa tänd. Det dåliga med det var ju att man inte såg något när man skulle sätta sig så jag ba satt mig där någonstans utan att ens veta vem jag satt bredvid typ.

Nu ska vi ha samhällskunskap, gud så skoj. Eller inte...


orkar inte riktigt

Nu har jag precis kommit hem från Sågmyra. Hittade typ ingenting, förutom en kofta (men den glömmer vi bort nu och så blir vi jätteglada när jag öppnar paketet på julafton).

Klockan börjar närma sig nio och jag tänker nog snart gå och lägga mig. Är trött. Som vanligt. Och jag orkar aldrig åka med tidiga bussen på morgonen längre, mest för att det är så mycket folk och jag vill inte stå. Jag måste inte stå varje gång men man vet ju aldrig och jag hatar att stå på bussen. Så jag tar den andra istället och kommer typ tio minuer/en kvart försent varje gång. Men, efter jul kan jag skärpa mig. Orkar bara inte nu, men ska ändå försöka åka med den tidiga, om jag orkar kliva upp ur sängen dvs.

uuuuuuuuuh, godnatt oki <3


-

allt blir bara konstigare och konstigare. jag orkar inte. ta mig härifrån.


december 8

Godmorgon! Jag har precis vaknat. För andra gången idag. Jag la mig ner i soffan och hade min jacka som kudde på ett sånt där gosigt sätt så jag kunde tyvärr inte hålla ögonen öppna längre. Nu är jag iaf vaken igen men det var så svårt att komma upp ur sängen imorse. Förut så gick det ändå, men nu är det som det bara inte alls går och jag ligger längre i sängen på morgonen än vad jag gjorde förr. Jag känner att jag behöver ett långt jullov nu.

Jag fryser och är hungrig och lektionen är inte ens slut än. Men aja, Sågmyra sen efter skolan iallafall.



Förresten! Igår kväll när jag skulle somna hörde jag den där pinglan och att någon gick på mitt täcke. Min bebis kom och myste med mig och sen somnade vi alldeles bredvid varandra. När jag vaknade var hon borta men det var iaf första gången sen jag flyttade ner som hon la sig bredvid mig. Ni anar inte hur mycket jag har saknat det, hon var ju med mig varje natt när jag bodde på övervåningen. ♥

klänning efter klänning

Nu är jag hemma igen efter att ha sprungit på stan i Falun och på kupolen. Jag har provat en massa klänningar och sett för många tights jag vill ha. Jag hittar så mycket och jag vill ha allting nu och inte på jul, ehe. Men men, bara några veckor kvar. Tagga!
Nu ska jag duscha bort allt glitter jag har på kroppen som jag fick av en klänning. Och man märker verkligen på mitt hår att det har regnat och blåst idag, usch, bättre väder imorgon tack! Sen väntar tv'n på mig. Ska också fixa klart kalendern som mormor och morfar ska få. (antar att de inte läser min blogg)

Och Gagas nya låtar får betyg: 5. Av 5. Asbra, alltså. Älskar henne lite smått tror jag.


december 7

Mors!
Jag vet inte vad som har hänt men jag läser horoskop seriöst varje dag nu för tiden. Jag vet inte varför jag tycker det är så kul, och det stör mig sjukt mycket att min horoskopgrej på min igoogle har slutat fungerat :(

Jag ska snart till skolan, drygt. Men jag ska bara dit och chilla lite tills mormor och ida så ska vi visa mormor kläder som jag vill ha. Så hon vet vad hon ska köpa i julklapp. haha. Lämnar datorn hemma också.


Ännu en sån här hittade jag i kalendern i morse. Så nu har jag två.


favorites

Det var längesen jag körde med veckans låt grejen. Lite bara för att jag hittar ny bra musik hela tiden så jag typ inte kan bestämma mig vilken låt jag ska ha med. Men därför visar jag nu...


Regina Spektor - Eat

Alexandra berättade om låten för mig och så fort jag hörde dom första tonerna så var jag fast. Riktig mysig!

Keri Hilson ft. Akon - Change me

Alla borde bara lyssna på den här låten...

Alicia Keys - Doesn't Mean Anything

Jag hörde låten på mtv när jag låg hemma och var sjuk. Efter att ha hört den några gånger så började jag gilla den riktigt mycket.

Cobra Starship ft. Leighton Meester - Good Girls Go Bad

Hörde låten för längesen och jag hörde den igen men det är inte förens nu som jag lyssnar på den mycket. Härlig ju!

Förutom dom här låtarna så är det väldigt mycket kent också. Puss!

pepparkaka <3

 


Det blev lite pepparkaksbak idag också, men ibland kändes det som jag skulle somna i degen alltså. Eftersom jag inte sov inte allt för många timmar inatt så är jag galet trött och funderar starkt på att gå och lägga mig typ nu...
godnattt!

pimp my computer



december 6

Gårdagen blev inte som vi hade tänkt oss. Vi gjorde helt fel i att åka till Falun eftersom det bara blev en massa problem då. Men det blir ju inte bra iaf, men kvällen hade ändå sina ljusa stunder och jag hade ändå mer roligt än tråkigt så.
Nu har jag precis duschat efter att ha bakat pepparkakor. Har varit och handlat lite julklapper idag också. En till mamma och en till pappa. Nu börjar klockan bli fem över sex och den bästa stunden på hela söndagen. One Tree Hill, mina vänner. Skriver mer sen.


fredag sammanfattning

Ikväll har jag hunnit med att se två filmer, skrivit en recension om den ena. Ska skriva en filmanalys om den andra, typ på söndag.
Jag har också hunnit med att äta en jättegod kaka som mami bakat och sett på idol. Calle och Erik i final. Fint lite att det är två jag har gillat sen första gången jag såg dom, så det kvittar lite vilken som vinner men jag hoppas ändå lite mer på Erik.
Jag har för första gången längtat efter att få gå till tandläkaren. Hatar det egentligen men idag såg jag att jag fått underbett! Alltså, mer underbett och det kommer ju bara bli mer om jag inte får dom där gummisnoddarna snart. Tycker helt ärligt synd om mig själv som måste gå med gummisnoddar i käften. Just när jag blivit van med tandställningen så kommer det något nytt. Men om man ska vara fin måste man lida pin, right. (åt min första hårdmacka i onsdags sen jag fick tandställningen, fick en av mamma också men klarade inte av att få i mig hela)

Ja, det var typ det då. Glömde säga att farmor är här också, mysigt. Och imorgon ska vi se Idas dansuppvisning, åh jag längtar! Haha. Tycker det är så kul att se dansen och lite för att jag saknar det också.

Men nu; sova. Godnatt mina vänner! Hörs imorgon åsåva


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

fredagskväll

Jag sitter här helt ensam och tittar på en film som jag sedan ska skriva om, för att kunna få mvg i filmkunskap. Eller åtminstånde vg. Men påtal om skola och grejer så kan jag ju tala om att nu efter mina nationella prov idag så känns det... inte bra. Men skitsamma, bara jag får G så är jag nöjd.

Idol också ikväll. Jag kom på att de tre som är kvar är tre stycken som har varit mina favoriter genom hela programmets gång. Men Calle åker ut ikväll. Jag är säker, och jag har haft rätt förut. Men idol har inte varit lika bra i år. Men det kan bero på att jag hade höga förväntningar innan kanske. Men iaf, så har de absolut varit sämsta låtvalen iår. Idol 2008 var nog det bästa året och det slås nog aldrig. Men men,

Farmor är här och nu väntar efterrätt. Tjing sålänge!

december 4

Fyfan vilken morgon. Allt jag vill är att gå och lägga mig igen och skita i allt. Gissa hur mycket jag vill till skolan? Jag orkar inte... Ni vet hur det känns, när man bara inte orkar. Liksom, nationellt prov? Jag hatar nationellt prov! Jag kände redan från första stund jag öppnade ögonen att jag inte orkade, och jag dissade tjugo över sju bussen för jag hatar den bussen för jag hatar att stå i bussen. Så nu åker jag om tio minuter istället och kommer några minuter försent. Men vad gör det? Bryr jag mig? Nej.

Det värsta är att det bara har blivit värre ju mer tiden har gått den här morgonen. Mitt hår såg ut som fan och jag trodde aldrig att jag skulle få till det. Jag orkade verkligen inte. Sen hittade jag inte tröjan som jag vet har legat i min garderob och som jag vet att jag inte har använt på ett tag. Jag vet att den ska ligga i garderoben. Gör den det? Nej.

Inte heller kan jag använda mitt nya diadem jag fick i kalendern idag bara för att dom typ måste sätta på ett säkerhetslås på den utan ge mig nyckeln. Eller inte riktigt men typ. Får ju fan inte bort den där vita saken, idioter alltså.


Nu måste jag gå. Åh, orkar jag? Nej.

stockholm!

Kom hem ungefär kvart i sju. Men då hade jag varit med mamma och pappa till willys också.
Men det var faktiskt rätt kul i stockholm ändå, även om jag verkligen ville så åkte vi aldrig in till stan. Det kändes ju dumt eftersom vi inte hade så mycket tid på oss och tänk så skulle vi komma försent tillbaka till bussen bara för det liksom. Men vi gick iaf till donken och åt maten, sen minglade vi runt lite och en föreläsning hann vi också med. Om fotoskolan vare. Och jag hade min kamera med mig, men jag tog inte den enda bild.
Det var galet mycket folk där inne på stockholmsmässan också, lite galet men ja. Bussen hem kan ju beskrivas med massa skratt, helium och ont i benen. Haha!

Nu är det mammas pojkar sen ska jag gå och lägga mig för jag är helt jättetrött, sen har vi nationella imorgon också i engelska. Orkar inte riktigt alltså...
Aja, godnattpuss :*

december 3

Jag kan inte förstå att jag är vaken nu. Jag minns inte när jag gick upp såhär tidigt sist. Sitter i sängen och vill egentligen lägga mig där och fortsätta sova men nej. Stockholm väntar ju! Vi ska ha kul, det ska bli kul :D

Jag ska snart gå och öppna mitt paket, tror det är en mascara så ska göra det före jag sminkar mig tänkte jag :)

stockholm imorgon

Det hände igen. Jag la mig i sängen för att titta på andra avenyn när hostattacken kom emot mig. Det är en sån här stor en, har hostat hur mycket som helst i typ en och halvtimme. KUL. Aja, hoppas bara det är borta imorgon för då ska vi till stockholm! WIE. Jag har inte varit i stockholm på evigheter så. Det är treorna på skolan som ska dit på mässa och det fanns platser kvar så de frågade oss tvåor så vissa av oss ska dit. Hellre stockholm än skola och förhoppningsvis får vi tid att gå på stan också. Eller vi ska på stan! Så äre bara. Nejmen det blir nog kul alltså. Förutom att jag ska åka hemmifrån klockan sex imorgon så jag måste ju typ gå upp klockan fem? Haha, aja. Sova på bussen <3


december 2

Jag sitter i soffa (<3) och väntar på att grafen ska börja. Jag har precis ätit en köttfärspaj till lunch. Åh, jag orkar inte. Jag vill hem. Jag ska åka hem och plugga sen, ska vara duktig idag också. Duktig hela veckan är jag den här veckan, yesyes. Jag fick en tjuga idag i kalendern, fint! Så nu kan jag köpa mig något trevligt, det är ju bra. HEHEHEHE. orkar inte vara seriös nå, pussoooo.

bilder från lördags

  


 
  
 
 


jag bjuder på den sista, oki. men jag älskar er! man kan inte ha tråkigt med dom där. puss!


kom hit!

Nu är min källare städad och jättemysig igen! Jag har städat ordentligt alltså, och det är nästan så att jag vill bjuda hit folk så dom får se hur fint jag har det. Komsi komsi, alla är välkommna!
Jag har dammsugit överallt och stått på knäna och torkat bort fläckar. Varje gång jag städar hittar jag saker under sängen, idag hittade jag bland annat en BH, ett par strumpor, en penna, kvitton och annat skräp. Visst är det konstigt? Att det bara försvinner sådär under sängen?

Men nu släpper vi det ämnet. Jag ska gå och ta mig en promenad nu, för det var för längesen sist så jag känner det är dags nu alltså. Sen väntar duschen och sist sängen. Låter gott va? :)

december 1

Det är första december och jag tycker att förutom sommarmånaderna så är december världens bästa månad. För jag tycker julen är sjuk mysig. Och jag älskar att få julklappar och att ge julklappar.

Och jag vet att det inte är många i min ålder som faktiskt har en paketkalender. Men varför skulle jag vilja sluta med den? Menar, att få en present varje dag är ju typ det bästa som finns! Även om det bara är någon liten godis eller tuggummipaket, DET, lyser upp vardagen lite. Och det är ingen jul utan min kalender. Jag älskar december.


FINFINT!


Dagens paket.


Typ en lampa som ser ut som ett ljus, den går liksom att tända. Mysigt.


En chokladbit om dagen är bra för magen! GOTT.

RSS 2.0