apun är slut!

Nu går jag inte tillbaka dit på ett tag. Gud så skönt det ska bli med lov, helt galet.

Är hemma nu iallafall och tänkte snart hoppa in i duschen. Senare kommer Alexandra hit, då ska vi äta våfflor har jag bestämt. Sen ännu senare kommer dom andra. Så jag måste verkligen plocka ihop här inne på mitt rum för det är stökigt och äckligt.
Jag ska ha jätteroligt ikväll! Har inte festat på hela februari så är galet pepp! WOHO.

jag är klar

Jag är klar med bloggdesignen nu tror jag. Ska bara ändra headern lite. Någon dag. Men annars så, nu får den duga ett tag. Ni säger aldrig vad ni tycker så jag tänker inte fråga heller.

Fest ikväll blir det iallafall. Maja som fyller arton, grattis grattis grattis! Jag tror att kvällen kommer bli riktigt bra med förfest hemma hos mig, massa vänner och glatt folk.

Nu vill jag gå och äta men ska vänta i tjugo minuter till så jag får väl försöka underhålla mig själv på något sätt fram till dess. Skriver mer sen när jag är hemma. Tjing!


joseph arthur - honey and the moon





don't know why i'm still afraid
if you weren't real i would make you up
now
i wish that i could follow through
i know that your love is true
and deep
as the sea


but right now
everything is turning blue,
and right now
the sun is trying to kill the moon,
and right now
i wish i could follow you
to the shores
of freedom,
where no one lives


you're the honey and the moon
that lights
up my night

bloggproblem

Jag har skapat en blogg på wordpress nu. Och jag gillar den sidan. Allt känns typ mycket bättre. Det finns jättemånga teman att välja mellan men jag vill ju såklart ha mitt egna utseende som jag fixar själv. Och för att ha det så måste man betala. Det kostar typ 14 dollar. Inte riktigt värt det va? Men ah, jag vet inte riktigt hur jag ska göra...

På datorn jag har här på jobbet så ser min blogg bra ut. Så som jag vill ha det ungefär. Men när jag är hemma med min dator så ligger allt åt höger och inte i mitten som jag vill ha det. Om jag sedan går in på stilmallen och klickar på förhandsgranska så ligger hela min meny bredvid headern. Varför gör det inte det när jag går in som vanligt? Jag vet också att menyn ligger bredvid headern på alexandras dator? Åh, knepigt.

Nu tar jag bort alltihopa och börjar om från början...

i wish..


Ful bild men jag önskade att jag bara kunde gå ut sådär. I linne, chinos och barfota eller med ett par ballerina. Jag vill verkligen inte ha vinter nå mer nu. Jag vill, vill, vill ha sommar! Åh...


Jag klippte mig och färgade håret igår. Jag hade köpt en annan färg än den jag brukar ha, varför gjorde jag så? Jag är inte så nöjd. Det blev ju ljusare där jag hade utväxt :o

onsdagen 24 februari 2010

Om ni inte visste det redan, så är det onsdag idag. Och denna onsdag så har det gått en vecka sen jag började höra sämre. Och jag hör fortfarande inte bättre. Det suger.
Sen är det bara en vecka kvar till KENT. Det känns dock asbra. Jag längtar och peppar för fullt! Det kommer bli så jävla bra.

Och det jag gjorde nyss som jag skrev, var att klippa mig och färga håret. Men resultatet får ni se imorgon, kanske. Det är ju inte så jättestor skillnad.

Och jag vet att min blogg är en stor röra. Jag funderar mycket på hur jag ska göra. Jag känner inte för att börja om helt från början. Isf så kommer jag göra lite allt eftersom. Men jag funderar också på att byta till wordpress. Det är ju många som gjort det nu. Jag har tittat runt lite där och det verkar faktiskt bra. Men jag vet inte om jag orkar ha lindanellfors som namn. www.lindanellfors.wordpress.com det är liksom så långt. Jag vet inte hur jag ska göra alltså, åh så svårt. Men såhär kan jag väl inte ha det iaf, eller?

En sista sak bara, jag vill inte sova själv inatt. Jag vägrar det lite. Så systeryster sover hos mig, mysigt.

brann det ner eller brann det upp?

Okej, mina vänner. Ni flesta kanske vet, men jag ska berätta ändå.
Halv sex imorse vaknade jag till av plingan ner till mitt rum. Jag hann aldrig uppfatta det riktigt. Men sen hörde jag hur pappa ropade på mig. Jag tittade på klockan och sen plingade det igen. Jag försökte skynda mig upp ur sängen och frågar vad det är. Pappa säger; "Ni måste klä på er och gå ut det brinner." Min första tanke var att det brann i huset men sen sa han; "Det är ute, men gå upp ändå". Jag fattade ingenting. Men gick tillbaka till mitt rum och satt på mig lite kläder. Uppe var det tomt så vi gick ut och jag såg ingenting, fattade inte. Sen när jag tittade åt höger så såg jag hur det lyste så jag gick bort och runt huset och såg vårat vedskjul stå i lågor. Jag vågade inte gå längre fram utan stod mest och tittade ett tag. Sen kom mamma och ja. Vi gick in igen och började titta ut genom köksfönstret. Det var lite svårt att förstå. Jag har aldrig varit så nära en sån stor brand förut.
Vi gick sedan in till mammas och pappas sovrum för jag tänkte att vi kunde se bättre ifrån där. När jag stod där kände jag värme i ansiktet. Och om man tog på fönstret så var det också varmt. Brandkåren kom, väldigt sent efter vi hade ringt, och släckte elden. Dom sprutade också vatten på huset så det inte skulle ta eld på något sätt.


Läs hela artikeln HÄR

Hade det blåsit så kunde elden ha tagit sig till huset. Det är en hemsk tanke. Polisen säger att branden är anlagd. Det är ju typ omöjligt att det kan ta eld när det inte finns någon el, gas eller nå slags vätskor där inne som kan fatta eld och när det är 20 minus ute. Jag har bara så svårt att förstå det. Vem tänder eld på ett vedskjul vid fem på morgonen? En uteliggare som frös? Knappast småbarn som leker ute så tidigt på morgonen. Är det någon som vill skrämma oss? Någon som hatar oss. Jag kan lova att min dörr ut kommer vara låst och orörd dom närmaste dagarna.



Ärligt talat. Min största rädsla är att vårat hus ska brinna ner. Att allting man har här inne ska försvinna. Speciellt alla foton och saker som inte går att ersätta. Tanken på att det skulle hända, ja jag vet inte. Det värsta som skulle hända. Jag har som sagt aldrig varit så nära en brand förut, så nära en brandbil och brandmän som släcker en eld. Synen kommer nog aldrig försvinna ur minnet. Det är också en speciell syn att se fyra poliser stå i köket.
Jag ska försöka tänka på annat nu. Jag ska göra en grej och resultatet av det får ni se senare ikväll.


Det syns inte på bilden men där vid snön så ryker det fortfarande. Det är fortfarande glöd. Och allt är förstört.



unbeliveable

Jag har aldrig förut vaknat av någon skriker att det brinner. Men ah, nu har jag det.

smile like you mean it

Nu är det såhär att jag måste färga håret för min utväxt är så jävla ful. Och så måste jag klippa mig. Jag har färgen och jag har frisören. Jag har bara inte tiden...



Idag ska jag till Falun och rönta lungorna. Det borde ju gå bra. Berättar om det sen. För nu ska jag åka till jobbet en sväng. Tjingeling!

Ps. måste jag ens säga vad jag tycker om vädret?

lite nytt

Åh, allt blev knasigt när jag blev arg för det inte gick som jag ville. Och allt är ju mot vänster sida nu och inte i mitten som jag hade det nyss. Men jag orkar inte just nu, orkar inte tänka. Så jag ska försöka fixa det imorgon.
Men förutom det, kan ni säga ärligt talat vad ni tycker? Lämna en kommentar för sjutton!
Nu ska jag sova, godnatt!

jag kanske helt enkelt klagar för mycket

Jag måste gå på stan. Jag måste handla kläder. I en av mina favoritleggings börjar hålen bli större och större. Och massa av mina trosor är gamla och slitna. Så jag ska köpa massa nya trosor. Det blir fint att åka till Valbo nästa onsdag. Sen är det självklart massa andra kläder jag vill ha också. Jag har faktiskt över 300 kronor kvar på kortet och snart får vi mer pengar så.

Nu har jag iaf bäddat ner mig i sängen och under täcket och filten är det mysigt och varmt men utanför bara kallt. Det gillar jag inte riktigt, omysigt att vara helt själv också. Men men.

Sen måste jag bara nämna och klaga en sista gång. Jag blir så jävla irriterad på att mina öron aldrig går över. Jag hör fortfarande jättedåligt verkligen! Det är väldigt jobbigt ska ni veta.

snark

Kom nyss hem och la mig dirket i sängen. Jag är så trött idag och jag kan inte riktigt förstå varför? Var på ett möte och somnade nästan sittandes där. Det måste sett dumt ut, ni vet när man är påväg att somna och så rycker man till. Haha. Skulle inte förvåna mig om jag somnar nu men vad gör det, bara skönt.
Men om en timme måste jag upp igen och laga mat tills syster kommer hem, jobbigt lite alltså. Men men...

Förresten så ska jag ändra bloggen lite. Igen. Är inte riktigt helt nöjd, får se om det blir ikväll.

Måndag

Första dagen på sista veckan på apun. Sen är det äntligen lov. Hoppas den här veckan går fort. Jag vill ha saker att göra så boka mig? Ska iaf träffa alexandra på onsdag, fint! Annars så kan jag alla andra dagarn. Oki?

Det var så längesen jag överhuvudtaget gjorde mig i "ordning" ordentligt. Har ju inte direkt brytt mig åså. Så idag sminkade jag mig lite och plattade håret. Som dock inte alls blev bra. Bajshår. Tänkte att jag skulle ta en bild på mig själv, händer aldrig nu för tiden typ ju och för att ah, det var längesen.
Men det gick inge bra, ingen blev ju bra. Efter en liten redigering så blev detta resultatet iaf. Bjuder på den säger vi.





Ehm ah,
Frulle nu. Sen åker jag, skriver mer sen!

vad sa du?

Jag känner mig ärligt talat helt frisk nu och gud så härligt det känns. Det är bara en sak som är fel. Jag hör ingenting. Eller jag hör men det är inte mycket, som att ha lock för öronen - ett stort lock.
Detta har jag gått runt med sen i onsdags och jag börjar bli jävligt trött på det nu. Jag har musik på högsta volym, det hörs väl tydligt uppe men när jag är uppe hör jag ingenting. Jag sitter liksom på mitt rum och vill egentligen höja ännu mer men ah, jag får väl överleva. Och det är drygt att inte höra vad folk säger till mig och få lov att säga "va?" eller "jag hör inte vad du säger" typ hela tiden. Ni anar inte, tack gud för att jag inte är döv.

Med det här inlägget ville jag egentligen säga att jag är dålig på att städa och att jag borde ta mitt feta as från soffan nu och börja dammsuga istället.

your love is my drug

Jag mår bättre idag. Det kanske beror på att jag fick världens bästa medicin nu i helgen. Men nästa helg vägrar jag ligga hemma! På fredag ska det firas in lovet och så är det bara.

Eftersom jag inte varit ute och gjort något intressant på hela februari så har det blivit att jag är inne i melodifestivalen. Liksom, ofta jag ens bryr mig men ah. Låtarna igår var för första gången helt okej, typ alla var helt okej. Speciellt den här var asbra, varför vinner inte han hela skiten?



Haha, nej jag skoja bara. Vi glömmer det. Darin var bäst ändå så.

Nu däremot ska jag städa. Ordentligt för en gång skull. Vet inte när jag dammsög här sist, usch.

fredagsmys?

Jag hade tänkt mig en rolig fredagskväll med fina vänner. Men jag bor i soffan idag och ikväll. Inte så roligt kanske.
Men ja, ha så roligt allihopa, vad ni nu ska göra :(

no more tears

Jag är arg. För att jag måste vara sjuk hela tiden. Jag orkar inte mer, jag orkar inte bry mig. Går runt med glasögon, jag plattar inte håret eller sminkar mig. Alltså, fast jag är ute. Det har varit så typ hela veckan.
Febern har slagit till igen och jag har öroninflammation. Det är inte okej någonstans, för jag vill egentligen inte sitta hemma imorgonkväll igen. Men i nu läget verkar det bli hemmakväll. För jag vill bli frisk, och det kan ju ta längre tid att bli frisk om jag inte vilar. Det mesta är allmänt jobbigt just nu, men jag ska inte gråta nå mera. Men att det är februari gör inte saken bättre, jag hatar februari. Årets sämsta månad.

Fick lov att ställa in Falun och min dejt med Bella idag också. Jag som vill träffa henne och saknar henne. Jag hatar att vara utan henne såhär mycket. <3

just hold me

Jag känner mig äcklig och ful och allmänt... ja. Jag får nästan lust att gråta en skvätt.
Men jag åker in till Borlänge om ett tag, men jag åker nog hem igen till kvällen. Sov ju borta igår, och jag är ju lite sjuk och har inte duschat på länge, ehm.
Och för att överleva så behöver jag ipren, ipren är bra men det är väl inte bra att ta för många på en dag heller liksom. Äsh, jag orkar inte. Som sagt, sjukt omotiverad och blä. Vill bara sova. Men ah, skriver sen. Ikväll eller imorgon någon gång.

vilken smärta!

Vaknade vid fem i Linas säng. Kände då hur ont jag hade örat. Försökte somna om, kände hur det blev värre i örat. Kunde inte somna om. Gick upp. Fick lite småpanik för jag visste inte vad jag skulle ta mig till för jag hade så ont. Alltså, helt galet ont. Fick sedan en värktablett så det blev lite bättre, men ah, fortfarande lite ont ju. Mamma pratade med vårdcentralen men nä, man kan tydligen ha ont i örat ibland. Men hallå? Jag har varit till och från sjuk sen i höstas och sist jag var där i måndags så hade jag förhöjd sänka. Men blabla, fick en tid imorgon för att testa sänkan igen och se om den är höjd då också.

Det är Håkan Hellström på radion! <3

Men iaf, jag orkar verkligen inte! Det känns som det jämt ska vara något fel på mig hit och dit? Och jag som tänkte sova hos Fredrik inatt, det går ju inte om jag ska ha såhär ont och inte kan sova åså? Det här suger verkligen. Det gör mig sjukt omotiverad till allting och nä, orkar inte alls.

Jag är på jobbet nu. Men det finns inget att göra i nuläget så sitter bara vid datorn. Har tittat på massa kläder, känner att jag behöver ta mig en tripp till storstan och gå in på monki. Helst Göteborg. Nejmen, ska övertala mamsen att vi åker till Stockholm snart. Nästa helg kanske? (a)
Sen tittade jag också mina pengar av bubbleroom annonsen som är här bredvid. (Dom här länkarna som dyker upp då och då, klicka på dom vetja, dom ger mig pengar)
Jag har tjänat 4 kr. Och jag läste att man kan ta ut sina pengar när man tjänat 500. Om jag fortsätter att tjäna typ 50 i öre i veckan så kommer jag vara uppe i 500 om fyra år ungefär. Det låter ju kalas!

Nu ska jag läsa lite bloggar och chilla vidare. Skriver mer sen, jag antar att jag kanske snart åker hem och så får vi helt enkelt se vart jag tar vägen senare.


ett inlägg idag hinner jag med

Mollipect är den bästa hostmedicinen! Har sovit jättebra inatt, bättre än vad jag gjort på länge. Inte vaknat en enda gång, så jag tackar farbror doktor för det :)

När Lina flyttade till sin nya lägenhet så hände det något som gjorde att jag inte var där lika ofta som förut. Det ska vi ändra på och börjar ikväll. Så jag sover där för första gången i natt! Mysigt. Hörs imorgon någon gång <3

jag fungerar inte utan dig

Jag åkte till jobbet runt tio imorse, för jag behövde den där sovmorgonen alltså. Men jag är ändå trött och är nu hemma igen. Har varit hos doktorn nyss. Fick ny hostmedicin, sån som jag hade sist då min hosta faktiskt gick över. Så det känns ju bra att jag har den nu igen och så hoppas vi på att den går över snart nu då. Ska också till Falun snart på en lungrönken. Alltså inte idag, utan jag får ett brev när jag ska det. Så ja, det blir nog bra.

Är lite glad också förresten, för jag hittade en artist på spotify och låtarna är rätt bra. Ni vet ju, jag är en sucker för sån här musik. Spotify

03;40

Jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag orkar bara inte.
Vet ni hur det är att inte kunna sova bara för man hostar så mycket? Jag tycker att allt låter rätt löjligt men jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Och jag hostar inte på det där viset som ni vet att jag brukar hosta. Ni har inte hört mig såhär, när jag hostar så jag skakar och så att jag spyr. Och nu när jag knappt kan få fram hostan längre men samtidigt så måste den ut. Så ont som det gör i min hals, så ont har jag aldrig haft.
Mitt huvud gör ont och jag känner mig så trött i hela kroppen. Ni ska vara glada att ni inte ser och hör mig nu. Det här är värre än 40 graders feber. Det slår nästan allt, jag varit med om.

alla hjärtans dag



the rest of my life can't compare to this night.
and i love you so much more tonight,
more than yesterday.

14/2-2010 ♥

my best friend


Att ge en alla hjärtans dag present till min favoritalexandra var något jag ville göra & att fira den med henne är bäst. Och se vilken fin chokladkaka jag fick av henne. SÖTNOSEN! <3



jag älskar dig, du är bäst <3

every second counts

När jag vaknade igår morse så mådde jag bra, bättre än jag gjort tidigare i veckan. Så det känns skönt att jag typ är helt frisk nu. Men, min hosta vägrar ge sig.
Jag dog lite igår, när jag gått ute så hostade jag konstant i nästan i en hel timme. Tyckte synd om dom som fick lov att lyssna på mig, alltså på resecentrum och på bussen hem till Alexandra. Och sen är det väldigt jobbigt att vakna flera gånger på nätterna av att man hostar ska ni veta. Så jag tycker lite synd om mig själv alltså.

Hos Alexandra var det lika mysigt som vanligt. Vi åt tacos och bakade cupcakes. Goda var dom! Sen såg vi på melodifestivalen, och ja, Eric var självklart bäst! Snyggast också för den delen. Sen såg vi på filmerna Prinsessa och Beck - i stormens öga. Prinsessa var söt och Beck var sådär. Jag hade väl för höga förväntningar på den helt enkelt.

Nu ska jag gå och försöka hitta något att ha på mig ikväll. Skriver mer senare, tjing!

jobbigt värre

Det är drygt att hela tiden vara sådär lite sjuk tycker jag. Med lite feber bara. När man liksom orkar göra saker, men samtidigt inte osv. Hur som helst så tänker jag stanna hemma ikväll. Även om det vore roligt att åka till Borlänge, vara med mina vänner och så. Men jag vet inte om jag pallar, om det ändå inte händer något speciellt mena jag. Så det blir en hemmakväll, F kommer och håller mig sällskap :)

Imorgon tänker jag träffa Alexandra också, så är det bara!

jag orkar inte

Varför måste jag börja hosta jättemycket när jag blir förkyld?
Inatt så vaknade jag av att jag hosta och kunde sen inte somna om på flera timmar. Alltså, jag orkar inte gå igenom det här en gång till. Hur länge hade den tänkt stanna den här gången?
Och min hostmedicin är typ slut nu också. Jag har typ hostat sönder mig lite känns det som, så jävla ont i bröstet och halsen. FÖRSVINN HOSTÄCKEL, JAG HATAR DIG!

ny design

Och hur lång tid kommer den vara kvar tro? Nejmen, nu är jag klar. Kanske ändrar och finjusterar den lite allt eftersom men i nuläget får den duga. Har hållt på i flera timmar nu verkligen. Man blir ju helt trött i huvudet av alla koder hit och dit men det var väl värt det antar jag. Gillar den mer nu än jag gjorde nyss iallafall. Säg gärna vad ni tycker åså :)

Godnatt! ♥

jag drömde inatt...

Förresten! Jag drömde en sån där sjuk dröm inatt igen, tänkte att jag kunde dela med mig av den, så ni slipper klaga på att jag aldrig uppdaterar?

Jo, det var så att jag åkte till Thailand! Sådär helt spontant, med ingen mindre än Zach i the oc! Haha? Han är inte ens snygg.. Men iaf, jag sov hela flygresan och hur länge är det inte man åker, typ åtta timmar, mer? Vaknade iaf då när man kunde se havet. Och planet dök liksom ner så vi flög alldeles ovanför vattenytan. Vi åkte förbi såna där söta små hus som jag ville bo i men Zach tog mig till ett nästan likadant hus, förutom att det var rätt ruttet och såg ut att kunna braka ihop när som helst.
Iaf, mina vänner visste inte ens att jag hade åkt och min mobil bombades utav sms, (som vanligt, haha nej men på min senaste mobilräkning så hade jag skickat typ 5300 st sms?!) Men jag tänkte ju att det är ju jättedyrt att smsa från Thailand så jag kunde ju inte svara. Så jag kände för att åka hem igen, sagt och gjort. Väl hemma i Sverige igen träffade jag Lina eller Bella, minns inte riktigt. Vi var iallafall på ett stort party, i en lokal. Alltså typ som en gymnasiefest. Vi sprang ut och in på toan och vi träffade två killar, typ. Minns inte så mycket mer omdet så vi skiter i det nu. Jag hade iaf berättat för alla att jag skulle till Thailand och skulle åka igen. När jag stod på flygplatsen och var påväg in där man väntar på att kliva på planet så inser jag att jag har mina nycklar i fickan. Och dom får man ju inte ha med sig in? Eller ah, jag fick inte det iaf. Så vi hängde dom på en dörr, sen när jag kom in i väntsalen så fick jag lov att ringa systeryster som kunde åka dit och hämta upp nycklarna.
När jag sitter där i väntsalen och tänker på hur tråkigt det ska bli att flyga så länge tillbaka igen helt själv så dyker dom där killarna från festen upp och håller mig sällskap. Efter ett tag kommer Alexandra också. Perfekt!
Och ja, nu är mitt minne lite suddigt. Minns inte om jag åkte till Thailand men jag minns att jag sen var på flygplatsen så såg jag mina nycklar hänga kvar där. Eller en nyckelknippa. Jag hade två. Ida hade tydligen bara tagit den ena...
Men! Nu glömmer vi detta, sjuk och rörig dröm alltså. Duschen väntar på mig, puss!


you turn my world around

Jag mår bättre idag. Typ ingen feber åså. Så vid fyra ska jag följa med, mamma, syster och mormor till Borlänge och titta på tyg till våra klänningar till bröllopet i sommar osv. Så jag tänkte att jag snart skulle gå in och duscha.

Sen tycker jag att det är irriterande att jag så sällan lyckas få en bra värme här inne på mitt rum! Antigen är det för kallt eller för varmt, väldigt jobbigt ska ni veta...

Sen blir jag aldrig nöjd eller klar med min nya header men ska försöka börja med den nya designen idag/ikväll.
Hörs sen!

tyck synd om mig nu

Kul att jag ligger här i sängen och är jättesjuk. Vaknade förut och kunde inte andas genom näsan och att min hals gjorde så ont så jag inte kunde svälja eller någonting. Det var faktiskt hemskt. Feber har jag också, sådär så att jag skakar.

Jag hoppas att jag blir frisk till helgen för jag har ju planer och saker att göra. Men kanske kanske är det lika bra att Linas inflyttningsfest är flyttad trots allt.
Jag ska jämt bli sjuk när det är något som händer alltså.

brrr

Inatt sov jag i ett par tights, som är för stora så dom används till mystights bara
ett linne
en långärmad tröja
täcke
filt

jag funderade ett tag på att sätta på värmen men nä, orkade inte. Men jag kanske ska göra det nu så jag slipper frysa så mycket ikväll? Eller?

timbaland feat. katy perry - if we ever meet again





I'll never be the same
If we ever meet again
Won't let you get away
If we ever meet again
This freefall's got me me so
kiss me all night,
don't ever let me go
Ill never be the same
if we ever meet again

Det var egentligen meningen att den här låten skulle bli dagens låt för rätt många dagar sen men men, grymt bra iaf!


det är måndagkväll

Första dagen var rätt seg. Satt mest och skrev in grejer i excel osv. Men det blir nog bättre framöver. Imorgon får jag iallafall sluta tidigt. Typ halv två, för jag ska till Borlänge. Och ta spruta mot livmoderhalscancer. Typ, NU fick mamma fingrarna ur röven och faktikst fixade det där till mig och Ida? Så ah, imorgon alltså. Nervöst lite. Sen ska jag en sväng på kupolen och köpa bland annat en inflyttningspresent till Lina. Har dock ingen aning om vad jag ska köpa men jag kommer nog på något.

Sen funderar jag på en grej. Jag vill ju såååååååååååååååååååååååååååååå gärna mycket göra om på mitt badrum här hemma. Och jag skulle kunna kanske få chansen att fixa det men jag vet inte. JAG KAN SÖKA TILL BYGGLOV. Men det innebär att jag måste vara med i tv så jag vet inte faktiskt.

Sen tror jag att det var något mer jag planerade att skriva men nä, minns inte nu. Om jag kommer på det, kanske det dyker upp eller så skiter vi ire helt enkelt. Tänkte iaf lägga mig nu och se lite oc innan jag somnar. Godnatt!

det är måndagmorgon

och jag är redo att åka på apu



Eller ah, jag är rätt trött faktiskt.

so lucky, so strong, so proud?

yNu har jag legat här ett tag och tänkt. Och jag tänkte att jag inte skulle skriva om det, men jag kan inte låta bli. Och om ni inte förstår vad jag säger, så är det lungt. För det är inget farligt, det är bara det att det känns som allting är så annorlunda nu än vad det var för typ 1 år sen och bakåt. Då var det liksom helt vanligt för mig att sitta ensam en lördagskväll. Och jag är så otroligt glad över att det har förändras, och jag är gladare nu för tiden än vad jag aldrig varit förut. Och det har jag ju varit ett tag nu också. Men jag tänker ibland på framtiden och att dagarna går så sjukt fort. Det är ju bra på ett sätt, eftersom jag längtar efter studenten och att få komma härifrån. Men i nu läget, så vill jag inte. Men samtidigt, det är ju det jag vill. Jag vet ju vad jag vill. Göteborg. Göteborg är vad jag vill. Och jag minns sist jag var där, i somras. (för längesen, jag vill dit nu igen) Men jag kommer ihåg att då, när vi skulle åka hem. Så hatade jag det. Jag hatar känslan att sitta där och se hur man lämnar Göteborg, helt seriöst - jag mår så fantastiskt bra när jag är där. Och jag längtar aldrig hem. Men om jag skulle dit nu, så skulle jag nog sakna mera än bara min säng. Jag vet ju inte riktigt hur det skulle kännas men... Åh, vad jag svamlar bara nu känner jag. Men jag önskade att jag bara kunde stanna tiden.

Nu ska jag inte till skolan på fyra veckor och jag vet att jag kommer sakna det. Även om jag samtidigt tycker det är sjukt skönt så kommer jag sakna den. Jag saknar inte att gå upp tidigt på morgonen, eller resan dit. Utan det är mest när jag är där, och även om jag inte tänker på det då så gör jag det när jag inte är där. Förstår ens någon vad jag talar om?

Men jag måste sova. Men efter att ha fått ett sms idag så började jag tänka på det här. Och jag försöker att inte tänka på hur det blir efter skolan. Jag försöker leva i nuet. Med alla mina vänner. Men då tänker jag istället på hur mycket jag egentligen hinner med. Det känns som jag vill göra så mycket, men tiden finns inte. Och helgerna är alldeles för korta. Det finns människor som jag önskade att jag träffade mer. Och det är då jag hatar så mycket att dom är så långt bort. Att jag inte kan gå över en kväll och bara umgås. Utan, när jag ska träffa dom så blir jag borta hela kvällen och natten. Och då säger dom här hemma att jag aldrig är hemma och det känns som jag spenderar mindre och mindre tid med min syster. Och jag träffar nästan aldrig min bror längre. Så även om jag är lycklig så är det ändå svårt.

Alexandra, bästa vän, jag önskade verkligen att vi kunde träffas oftare. Och jag vet inte vad jag ska göra för att på något sätt ändra på det. Och hur jag ska hinna träffa alla jag vill träffa, så ofta. 

Jag vet inte vad jag vill komma med det här egentligen. Jag ska försöka att inte tänka på det så ofta. Jag ska fortsätta vara lika glad, och jag ska försöka spendera lika mycket tid med er allihopa som betyder något. ♥


Bild sen jag gick i nian. Livet förändras vart jag än går.

Jag måste bara påpeka att helgen har varit fin. Too good to be true ♥

lite extra uppdatering

Det är en liten gubbe som brukar äta på kuselska, jättesöt! Han är min och bellas vän. Tydligen. HAha.

Hade nyss matteprov också. Lite svårt vare allt. Eller typ, jättesvårt. Aja...
och förresten så är det ju sista dagen idag innan apu och sportlov. Kommer inte tillbaka hit på fyra veckor. Det är alltid lite sorgligt.


TGIF

Så sa alltid min engelskalärare i ettan. När vi hade engelska på fredagsmorgonen. TGIF - thank god is friday.
Men är det bara jag som tycker att veckan har gått sjukt seg? Känns som det var flera dagar sen som jag satt hemma hos Lina och åt muffins, men det var ju i tisdags.

Aja, i helgen ska jag sova. Mysigt. Kommer nog inte skriva nå mer idag, och inte imorgon heller. Puss!


eric saade - sleepless





BRA LÅT! Och bara för att han är så snygg så har jag hela bilden framme. Vi hejar på Eric i melodifestivalen i år!

tja

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1040371/lindanellfors?claim=66ebmp5w9zn">Följ min blogg med bloglovin</a>

för mycket snö

Det slutar ju aldrig snöa. Det är inte okej att få lov att pulsa för att komma till och från bussen. Bara för att dom inte har skottat på cykelvägen jag går på. När jag skulle kliva av bussen idag så nuddade bussens dörr snön när den öppnades och jag sjönk ner när jag klev ur. Glad att jag har mina uggs iaf, tänk att gå i tygskor i det här vädret. Men nu är det inte kallt iaf, men då snöar det istället! Alltså, inte okej...

Och sen blir jag så arg på mig själv för att jag inte kan baka. Jag glömmer typ alltid bort att jag ställt in det i ugnen så det står där inne för länge. Dom här kladdiga muffinsarna är inte alls kladdiga, inte som i tisdags hemma hos lina liksom. Åh, dumt.

Men nu måste jag ta tag i engelskan. suck...

en månad kvar

Nu har jag lagt mig i sängen och tänkte titta på den där filmen, den där sorgliga. Kan inte stava till den så jag tänker inte skriva namnet just nu heller. Orkar inte riktigt. Målat naglarna har jag gjort också, gillar mina naglar som mest när dom är såhär nymålade.

Idag är det den 3 februari också. Alltså en månad kvar till 3 mars. Och den tredje mars kommer jag vara lycklig. Så jävla lycklig <3
Kent i gävle med bästa vän. Kan det bli bättre?


Bild från första och senaste gången jag såg dom på peace and love 08. Just den sommaren lyssnade jag inte alls mycket på kent men jag hade gjort innan och efter konserten så började jag lyssna igen, och samma höst var det typ det enda jag lyssnade på. KENT FOREVER <3

jag är ful

Jag längtar efter att klockan ska bli så pass mycket att man får gå och lägga sig och sova.

Jag har haft min engelska bokanalys framme i flera timmar nu men ändå bara skrivit ungefär 100 ord.

Idag har jag tänkt flera gånger på hur mycket jag hatar matte.

Nu sitter jag i min säng och funderar om jag kanske skulle ta mig en varm dusch, det vore skönt och lite roligare än det här.


Men när jag väl tänker efter... Varför fixar jag aldrig klart min bloggdesign?


opps

Jag fick foundation i ögat. Det fastnade i linsen.
Men lugn, jag fick bort det.

God morgon!


oj.

Jag har tråkigt. För att jag sitter på lektion och mitt internet är knasigt, så jag kan inte få upp 3dprogrammet. Men men, det känns lite jobbigt att jag ska sitta här i två timmar till innan jag ska åka med en buss som går hem till Lina. Jag och Chrille ska dit, hon ska bjuda oss på middag. Hoppas verkligen att det blir gott för annars blir jag lite ledsen.

OCH vi redovisade nyss. Det gick superdrupertruper! Nej men jag orkar inte vara seriös hela tiden. pöss

jag är så dum

Jag sov så skönt inatt. Speciellt imorse, måste ha varit för jag bäddade rent igår. Men jag tvingade ändå mig upp kvart över sex. Men det var sista gången kan jag ju säga. Jag tänker aldrig mer åka med tjugo över sju bussen. Varför ska jag tvinga mig upp mycket tidigare för att sedan stå på bussen. Nej. Jag tänker åka klockan åtta och komma tio minuter försent istället. Hellre det.

Sen så när vi kommer till centrum så ser jag 254an stå där. Så jag kliver av min buss och går på den. När jag har klivit på så tittar jag in i bussen, och tänker om jag verkligen ska kliva på, för det är verkligen fullt. Men sen såg jag busschaffören så och titta på mig och undrade säkert varför jag bara stod där. Så jag pep med min busskort och gick in. Men jag fick såklart stå. Det var så inte värt det, när jag kunde ha åkt till resecentrum och ta nästa buss istället. Då blev jag inte alls glad på mig själv, jag är så dum...


typ sådär full :o

jet - look what you´ve done






Give me back my point of view
'Cause I just can't think for you
I can hardly hear you say
What should I do, well you choose

Oh, look what you've done
You've made a fool of everyone
Oh well, it seems likes such fun
Until you lose what you had won

Take my photo off the wall
If it just won't sing for you

update

Det gick bra hos tandläkaren. Hon sa att allt var bra och att det var på väg åt rätt håll, även om jag biter värsta snett. Jag fick en ny båge i överkäken som var i ett annat matrial som skulle göra så det kanske går fortare. Sen ska jag byta till nya gummisnoddar varje dag, så dom inte töjs ut så mycket. Det gör också att allt snabbar på. Åh, jag längtar tills jag får ta ut den. Och jag har bara haft den i lite mer än 4 månader.

Sen har jag varit duktig och städat lite också. Jag har plockat bort julgrejerna och bäddat om i sängen och grejer. Skönt ju.

ledig idag

Men ändå är jag vaken halv elva? Det är absolut inte frivilligt för jag ska till tandläkaren snart. Lite jobbigt. Men efteråt så bjuder min mormor mig på lunch och så ska vi köpa älskade peace&love-biljetten! Så helt okej känns det ju ändå.

I fredags var det massa roligt, ja. Sen på lördagen kom alexandra hit och vi myste med tacos, godis och film. Nu är det en ny vecka och hela veckan kommer jag få lov att plugga matte eftersom det är prov på fredag. Jag vill absolut inte. Sen måste jag skriva klart bokanalysen i engelska också. Men sista veckan nu, sen inge plugg på fyra veckor! Skönt.

Aja, vi hörs när vi hörs. Jag känner att jag kommit ur bloggbanan lite. ehhe.


RSS 2.0