Det är över nu

Om några timmar ska egentligen min sista idrottslektion börja. Jag borde kanske åka dit och fira. Kanske säga ett farväl. Efter så många år med idrott slipper jag det äntligen nu. Känns så jävla skönt så jag skulle kunna hoppa gjädjeskutt. Haha. Nej men jag skiter i att åka dit, åker till mormor och rensar ogräs istället.


För er som inte vet

Jag ska klippa mig imorgon. Och jag har bestämt mig för att klippa lugg igen. Hellugg alltså. Som jag hade i nian. Och folk har börjat nämna att jag fått långt hår nu, så jag tänker inte låta frisören få klippa mycket på längden! Lite på topparna för att det är så slitet men ja, inte mer.

Tänker mig lite såhär;


Haha... Ni fattar.

Och såhär såg jag ungefär ut i lugg i nian;


Hade ju typ askort hår och såg ut som en liten råtta men men.

Jag skickar nog en mmsbild hit imorgon efteråt! Nu ska jag snart sova så godnatt! <3


You make my world go around


Bara för att hon är min bästa vän. Bara för att vi är så snygga och bäst. Bara för att jag älskar henne. Varje dag, varje timme och varje minut. Bara för att det inte finns någon bättre.


Dagen och veckan

Jag tittade nyss på filmen dear john. Jag grät ingen flod, som Alexandra gjorde. Faktiskt så grät jag inte en enda tår. Men ändå var det något inom mig som ville det. För det var nog den sorgligaste filmen jag någonsin sett. Och så fin, så jag tänker se den om och om igen. Och kanske gråter jag någon annan dag när jag ser den. Men inte idag. Jag vet inte, men jag gråter sällan när jag tittar på film nu för tiden. Eller ja, det var mer förr jag grät när jag såg film alltså. Tror samtidigt att det beror lite på hur jag mår för stunden. Det är liksom ibland svårt att gråta när man är så glad som jag är just nu, så bra jag mår just nu.

Solen har värmt, jag har badat för första gången i år, jag har ätit tårta och imorgon väntar en bra vecka.
Känner på mig att den kommer bli bra. Och jag ska knappt till skolan så. Imorgon ska jag upp ganska tidigt, för att vara hos mormor klockan elva. Jag ska rensa ogräs, måste fortfarande hjälpa henne för att få min p&l biljett betald. Vid kvart över tre sitter jag hos frisören och ska klippa mig, berättar mer om det sen. Direkt efter det åker jag nog hem till Fredrik. Och spenderar min natt hos honom. Och en del av tisdagen också, eftersom vi båda inte ska till skolan. På onsdag kanske jag åker till skolan, vet inte än. Men sen ska jag iaf till kupolen med Jenny åsådära. Sen sover jag nog där. På torsdag vet jag inte men ah, på fredag åker jag till skolan. Har fortfarnade matte att göra klart. På fredag kväll blire Falun på kalas, falukalas. Trevligt. På lördag STOCKHOLM och jag ska spendera en massa pengar! Söndag, vet inte men en söndag är en söndag liksom så det blir väl chill åsådära. Kommer nog bli fin vecka det är, tror jag allt! Kommer inte blogga så mycket, men om man tittar på min statistik så gör det ju inte så mycket, eftersom det inte är så många som läser ändå. ehe. 





Bra

 

 

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
En av de bästa grejerna med min nya kamera är att det inte är lika viktigt att redigera bilderna. Hehe. Om typ en halvtimme åker jag in till Borlänge för att sedan ta bussen till Hedemora. Solen skiner men det är massa mörka moln, hoppas det inte blir regn! Vi får väl se vad jag och Alexandris hittar på. Tror minsann att det blir kul och mysigt iaf.

Dansuppvisningen var bra också! Bättre än vad jag trodde. Bättre än i vintras. Tummen upp på det (y)
Vet inte när jag kommer hem imorgon, men det blir runt kvällen. Först farmor och sen morbror så att. Men vi hörs när vi hörs.


Fredagsmys

Sitter och väntar på att psykologi provet ska börja. Fett segt att bara sitta och vänta. Men det är här är sista provet jag har kvar. Sen är jag nästan klar i alla kursen, bara matten kvar. Men det är bra, för då kommer jag typ inte behöva vara något här alls nästa vecka. För Bella åker till Greklandet och lämnar mig ensam kvar här. TASKIGT.

Så fort provet är klart ska jag åka hem och pussa på min man. Längtar!


Jag räknar mina dagar

Idag är det den 28de. Det betyder att det bara är en månad kvar tills jag blir arton! En fjuttig liten månad. Alltså också bara en månad kvar till peace and love också. Yay.

Och sen i början av nästa vecka så kommer det hända en grej. Både sorglig och rolig grej. Men jag berättar mer om det på måndag eller tisdag.
Har jeans på mig idag också. Ångrar mig nu. Fult.


Gamla och fula.

Eurovision contest

Jag var så insatt i melodifestivalen att jag blev arg och irriterad när Anna vann. Jag tänkte att det inte alls kommer gå bra med den låten i eurovison. Och visst hade jag rätt? Det var semifinal ikväll och hon gick inte ens vidare från den. Alltså är inte Sverige med och tävlar i stora eurovision i år. Väldigt dåligt tycker jag men jag kan inte riktigt förstå vad svenska folket tänkte när dom ringde och röstade på Anna så hon vann melodifestivalen. Inte tänkte dom på vart låten skulle iallafall. Herregud. Lyssnar folket ens på texten? Med Annas röst och den melodin skulle låten kunna vara rätt bra om den hade en annan text. Liksom, ja, vi vet att det är ditt liv och vi vet att du inte kan vara någon annan än dig själv. Jaha? Kom med något nytt liksom vafan. Jag gillar inte riktigt såna där texter. Kände liksom direkt att låten bara var fel. Men oooookej, nu ska jag sluta snacka om sånt typ ingen bryr sig om. Tror att jag ska sova lite va. Ska bara läsa en gång till på psykologin. Pöss!

Jag vill ha fredag nu

Jag sitter och äter makaroner och bacon. För många makaroner blev det också. Men det var så lite kvar så det var inget att spara på. Eh ja. Och jag pluggar lite psykologi då och då. Men det är tråkigt. Går inte så bra. Men jag tror att provet kommer vara rätt lätt. Så jag kommer nog klara det ändå.
Och imorgon är det äntligen fredag! Då får jag äntligen träffa Fredrik igen. Tror inte ni vet hur mycket jag saknar honom, vilket är superdupermycket! Sen på lördagen har syster sin dansuppvisning också, så den ska jag glo på. Efter den tar jag mitt pick och pack och åker till Alexandra. Tror det kommer bli en bra helg det här. Hoppas att resten av dagen går fort! Nu ska jag äta upp och fortsätta med psykologin. Kuuuuuuul.

Varför drömmer man?

Jag blir nästan rädd över hur mycket jag drömmer egentligen. Jag vet inte om jag har träffat någon som drömmer lika mycket som jag. Eller så gör folk det men det är nästan bara jag som minns så mycket när jag vaknar. Fast jag minns ju inte ens så mycket. Jag vet bara att jag har drömt. Jättemycket. Men varför glömmer man bort drömmen när man vaknar? Och varför drömmer man om platser man vet man drömt om förut, men inte kan komma på att man varit där i verkligheten? Jag drömmer väldigt ofta att jag åker buss. Är det bara för att jag åker rätt mycket buss i verkligheten? Jag önskade att jag kunde minnas mina drömmer exakt som det var, för jag vill dela med mig till er. Det jag drömde nu sist innan jag vaknade minns jag väl ganska tydligt iofs. Men jag önskade jag kunde berätta om drömmen när jag blev typ våldtagen inatt. Men jag minns inte allt. Det var iaf ingen typisk våldtäkt men ändå ett slags övergrepp. Det minns jag. Minns också hur killen såg ut. Det var fest. Det var massa som såg det, inte mina vänner, men andra personer som kunde ha hjälpt mig men inte gjorde någonting. Det värsta var att sedan så trodde ingen på mig. Och jag bara grät och grät. Men killen bara nekade allt, och det var typ min brors kompis tror jag. Så min bror trodde inte på mig, trodde jag överdrev. Dagen efter erkände han. Jag var fortfarande ledsen och ville inte ens vara i närheten av människorna som kunde hjälpt mig, hatade dom. Men jag fick fortfarande konstiga blickar på mig. Aja, jag önskade att jag mindes den mer detaljerat.
Jag gick från Duvnäs och hem i spöregn bara för att få träffa Fredrik en liten stund. Det var jättemörkt och gick i Sifferbo, fast det såg ju inte riktigt ut som Sifferbo. Men jag vet att jag varit där förut, i en annan dröm. Gick vidare och kom fram till en rak väg, inte så lång men väldigt smal. Det var träd på sidorna men inga lampor. Den vägen har jag drömt om förut också. Nu var den kolsvart och en lastbil skulle åka på den. Då fick jag lov att gå i diket. I diket träffade jag en man som ville att jag skulle vara med i ett lotteri. Jag hade ju bråttom så jag sa nej, men han envisades och frågade vad jag hette. Jag svarade att jag hette Linda. Han visste att jag hette Nellfors och visste typ allt om mig. Utan att jag ens visste vem han var. Precis när jag är påväg att gå igen så vaknade jag. Vet inte om jag kom hem eller inte. Vet att dom där hemma inte var glada iaf, för jag gick precis när vi skulle äta middag. Med gäster också.

Jag drömde också om att jag åkte till sommarstugan, samma dag som grisarna kom upp. De var så små, pytte. Och jag hade en i famnen och gosade med dom. Så jävla söta. Alltså, jag gillar nog grisar mer och mer för varje dag. Jag vet att ni tycker jag är konstig. Och att grisar är fula när dom är fullvuxna. Men det tycker inte jag. Jag tror seriöst jag ska sluta äta griskött. Grisar är det sötaste som finns och jag vill ha en minigris. Nu.


SÖTNOS!

Okej, ni har väl tröttnat på att läsa om mina drömmar. Men jag tycker lite om att berätta om dom. Vet inte varför.
Fan vad långt det blev, förstår om ni inte orkar läsa.

Kvällen

Har pluggat lite psykologi. Inför provet på fredag. Och har precis duschat. Ska snart gå upp och sätta mig i soffan. Titta på ännu ett avsnitt av grey's anatomy. Tror det inte är många avsnitt kvar nu. Men mitt huvud gör mycket ondare än vanligt. Liksom riktigt illa, sådär jobbigt. Tog en alvedon för rätt längesen, men det gick inte över. Tog en till alldeles nyss och hoppas att det går över nu. Annars är det väl bättre tills imorgon. Säkert tändernas fel att jag har ont i huvudet. För dom gör jävligt ont dom också. Efter tvn tänker jag sova. Har somnat tre gånger idag. Först på bussen till skolan, sen när jag tittade på film och sen efter filmen. Är fortfarande trött så jag somnar nog snabbt ikväll också. Så därför säger jag godnatt nu. Godnatt sötnosar.


Mina favoritlåtar just nu




Mike Posner - Cooler than me


Eric Saade - It's like that with you


Tom Dice - Me and my guitar


Jay Kay - Princess

Before i fall

Kom hem för ett tag sen och nu har jag lagt mig i sängen. Är typ sjukt trött idag och vill bara sova. Jag blir tröttare på dagen när jag somnar tidigare, det måste fan vara så! ;o Somnade på bussen imorse också, och ville inte alls vakna och kliva av den när jag var framme.
Har egentligen en del grejer jag tänkt göra men jag gör det sen istället. Eller imorgon när jag ändå bara ska vara hemma hela dagen. Nu tänker jag ligga här och se film.

27 juli

8 veckor. Två månader. Sen, är nog tandställningen borta! Det är väl inte 100% säkert men jag är säker. Två månader kvar, ååååh.

Fast jag är ändå glad. Jag får ta ut den nästan ett helt år före än vad jag trodde från början. Så jag kommer knappt ha tandställningen i ett helt år. Så det var nog värt det. Två månader går väl ganska fort antar jag. 27 juli!

Godmorgon onsdag

Jag har verkligen sovit jätteskönt och gott inatt. Lite jobbigt att gå upp vid sex men men. Nu är jag redo att möta dagen! Hehe. Åker till tandläkaren nu sen skolan och efter det träffar jag Alexandra på stan. Hon ska köpa skor åsådära. Så ja, hörs sen!


Tandis imorgon!

Nu tänkte jag snart sova. Ska upp tidigt imorgon för att jag ska till tandis kvart över åtta. Faktiskt så längtar jag dit! Ska träffa min riktiga tandläkare och inte bara syster eller vad man säger. Hon ska titta och så får jag förhoppningsvis ett svar när jag får ta ut den förbannande tandställningen. Berättar mer imorgon när jag kommer till skolan. Är verkligen jätte trött så nu tänker jag somna tidigt ikväll för en gångs skull. Somnade runt halv två igår natt så. Godnatt, puss!

Ps. 26 läsare idag! Eller hitills med det blir väl inge fler. Vilka är det nu som varit inne? Så många brukar jag absolut inte ha ;o

bajsblogg.se

Alltså jag blir så ledsen på blogg. Snart byter jag helt serri. Det enda postiva med blogg.se är att jag kan göra designen hur jag vill på ett enkelt sätt. Men på nattstad får man pengar för varje sidvisning... Det vore ju något kanske. Men jag orkar inte byta blogg igen, orkar inte börja om från början. Jag vet ínte hur jag ska göra.

Följde med mamma och pappa och handlade för ett tag sen. Jag pantade burkar och flaskor och tjänade mig en hundring till! Fick förresten lite mer lön än vad jag trodde så jag fick 740 kronor idag. Wiho, vad jag ska handla i Stockholm sen! Åker dit den femte juni.

Förresten så orkar jag inte med vädret. Jag vill ha varmt, sol och fint. NU!


Till ni som inte trodde på mig

Klart jag kan hitta mitt örhänge vid Kålgården där seaside var?!


Se på fan...























































Okej. Jag skojade.


Jag köpte nya. Och dom kostade inte 39 kronor utan bara 20 (y)


Hittade sånt här i affären också. Nice.

Hemma

Kom hem för ett tag sen. Man märker nu att kurserna börjar bli klara nu. Så jävla skönt. Imorgon ska jag till skolan på morgonen och göra klart samhällskunskapen och på torsdag ska jag inte dit alls. Trevligt trevligt.
Mindre trevligt att matteprov var skitsvårt och det gick inte alls bra.

Nu ska jag gå upp till Ida och göra krubbelurer, gött!


två frågor jag hoppas få svar på

Hur kommer det sig att mobilen kan ha "endast nödsamtal" men ändå ha full mottagning?

Och varför finns det inte med ord som redan finns på mobilen med i t9ordlistan? Som tillexempel nödsamtal, utkorgen, inkorgen och röstbrevlåda.

25 maj

Idag är det lönedag! Fast jag blir av med 2700 av lönen också så jag är väl ändå inte sådär superglad men 600 kr får jag iallafall :)

I natt har jag drömt sjukt mycket. Jag minns inte så mycket nu men jag åkte mycket buss. Drömmer jätteofta att jag åker buss, varför? Jag var rädd för ett par killar också. Sen blev min familj jagade, vi visste inte utav vem men vi visste att någon skulle komma. Så vi försökte ta oss in i huset, som var låst, utan nyckel. Jag tror jag aldrig känt någon sån panik förut, galet. När vi inte fick upp dörren så skulle mamma testa med andra dörren bredvid men då fick vi upp dörren så jag sprang till den andra dörren där mamma stod och skulle öppna den. Då blev mamma tagen, av ingen mindre än mammas bästa vän Helene. Hon tog mig också då. Men Helene förvandlades sen till Alexandra så Alexandra hade alltså mig och mamma till fånga. Då vaknade jag. Som tur var. Haha, sen drömde jag att mormor hade skaffat facebook och allt hon berättade om hade hon läst på facebook. "Jag läste det på facebook" sa hon hela tiden.

Men skit i drömmarna nu va. Jag har ett äckligt matteprov idag!!!!!!!

SATC

Har precis bäddat ner mig i sängen nu. Kom ju på att trean börjar visa sex and the city serien från början idag klockan elva. Så jag tänkte titta på det. Såg nu också att direkt efter det första avsnittet visas även andra avsnittet. Är ju inte direkt trött och kommer inte kunna somna än på ett tag eftersom jag sov så länge idag så lika bra att göra något tycker jag.


Jag har ju inte sett serien så. Men snart kommer andra filmen, då ska syster och jag gå på bio allt!

Nelly.com

Only - Bo Printed Glasses
Fin tröja va? Det bästa är att den blir min om 2-3 dagar. Fraktfritt på nelly!

Nu tänker jag inte plugga mer matte. Har suttit med mamma och gått igenom det mesta. Det får gå som det går men jag ska försöka klara det. Önska mig lycka till va!
Nu tänker jag duscha lite sen lägga mig i sängen med datorn och göra typ något.

Jag hatar matte mest av allt

Har suttit i typ en och en halvtimme och försökt plugga matte. Ett tal har jag lyckas räkna ut efter att ha läst hur man ska göra flera gånger. Dom andra skiter det sig bara med och jag fattar verkligen ingenting. Jag blir så irriterad och arg på det här så jag typ börjar gråta. Och aldrig att jag tänker börja gråta över matte. Så jag tänker göra något annat nu, försöker igen ikväll när mamma är hemma och se om hon kan få in något i min hjärna, som jag inte glömmer bort på en gång. Annars går jag till provet imorgon skriver ett IG och går på lektionen på fredag och försöker komplettera upp det.


Frukost och myggbett

Helelulele. Jag vaknade för typ en halvtimme sen av att telefonen ringde. Men jag hann inte svara för jag var inne i min ljuuuuva dröm. Men det var mormor som ringde och jag ska snart gå dit. Men först är det frukost som gäller. Så nu sitter jag här och äter. Två macker med hemgjort bröd och ett stekt ägg. Fast det har jag redan ätit upp. Tänkte ta kort och skryta hur fint jag stekte mitt ägg, men så kom jag på att det bara är töntar som tar kort på sin frukost...
Upptäckte ett nytt myggbett på typ samma ställe fast högre upp på benet. Vet inte om jag också fick det på seaside men troligen. Fast jag hade ju tights på det stället men den jäveln sög väl igenom! Känns lite fult att jag bara fick myggbett just på den foten. Två precis bredvid varadnra också. Då kliar det ju extra mycket just där. Aja, nog med snack om det. Eller jag ska sluta snacka överhuvudtaget. Ja. Hejdå så länge.


You think you cooler than me

Visst bara älskar ni min uppdatering idag? Även fast det är måndag nu. Men vi kan låtsas att det fortfarande är söndag. Jag måste bara säga att jag älskar mina läsare, det är när statistiken stiger som jag vill blogga. Även om 20 pers inte är så mycket men ändå.

Jag har hittat massa nya låtar idag! Älskart <3 Ni hittar alla här. Ja, jag tycker fortfarande att alla borde lägga in den i era egna spotifyisar.

Nu ska jag göra en jätterolig grej, hih. Eller inte, men jag har tråkigt, har inget att göra och känner inte för att sova än. Tog det faktiskt från den här bloggen. Kändes bäst att skriva ut det bara liksom.

Vilken svordom använder du mest?
Det är nog fan.

Äger du en iPod?
Yes

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Det beror på vilken tid jag ska gå upp. Oftast klockan sex.

Hur många resväskor äger du?
Jag har väl ingen som bara är min direkt.

Använder du flip-flops?
Ibland. Inte så mycket nu för tiden, var mer förr

Var köper du dina matvaror ifrån?
Willys <3

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Ta bilden

Vilken var den senaste filmen du såg?
Änglavakt

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
Vän såklart

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Oj, beror på väl hur mycket jag vinner? En resa skulle jag nog boka!

Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja, jättemånga gånger :(

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej, jag klarar mig så bra ändå.

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Det är någon random antar jag, vet inte riktigt.

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?
Det finns ingen världens bästa, allt beror på humör! Så, jag vet inte.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Spelar ingen roll för jag skulle ändå inte skrivit ut det här, pucko.

När var senast någon stötte på dig?
Heeeeeeela tiden ;o nej, jag skojade. Vet inte.

Vad åt du till middag senast?
Ris och kassler.

Använder du huvtröjor?
Händer, men inte så ofta nej.

Kan du vissla?
Ibland.

Vem var den senaste som ringde dig?
Bror min.

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält?
Bergochdalbanorna, tror jag.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ärligt talat så ja.

Vilket riktnummer befinner du dig i?
0241

Tittade du på tecknat när du var liten?
Vem gjorde inte?

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Kupolen.

Hur många syskon har du?
Två stycken!

Är du blyg inför det motsatta könet?
Jag vet inte, inte så jätte iaf.

Vilken film kan du alla replikerna till?
Eva & Adam filmerna ;)

Äger du några band t-shirts?
Joodå, någon sån hittar man också.

När flög du senast? 
När jag åkte hem från Turkiet hösten 2008. Längesen! 

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Sex. 6.

Läser du för skojs skull?
Läser bloggar ja, är så dålig på att läsa böcker nu för tiden.

Pratar du några andra språk?
Kan väl komma in lite engelska då och då men nä, inte ofta det händer.

Diskar du din egen disk?
Diskmaskinen gör det bra tycker jag. Eller nej just det, den suger.

Har du gråtit offentligt?
Ja, det också.

Har du en stationär dator eller en laptop?
Bärbar

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej.. Men man lär sig något nytt varje dag!

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Ja, andra tatueringen kommer i vinter troligtvis!

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej, det tycker jag väl inte.

Kan du kasta macka?
Nepp

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej

Vad har du med dig in på bion?
Var ju på bio senast idag och då hade jag med mig en mamma, en syster, en marabou polka och en mer.

Vem var din favoritlärare och varför?
Ingen slår väl Peter? Men just nu är det nog Anki.

Har du dejtat någon av en annan religion?
Nepp.

Vad har du för väder?
Vet inte, det är natt.

Har du en blogg?
Bara 4 stycken

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Det är grafisk kommunikation.

Gillar du att flyga?
Nja, gillar vet jag väl inte.

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Vet inte riktigt faktiskt...

När sov du senast på golvet?
Det minns jag inte ens

Vilken är din favoritdrink?
Mina egna häxblandningar såklart! ;)

Gillar du din boende-situation?
Jag gillar mitt rum och att jag bor själv i källarn. Men inte stället min källare ligger på.

Vilken är din mammas hemstad?
Böörlänge.

Din pappas hemstad?
Långshyttan. Fast det är ingen stad så närmaste stad är Hedemora

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Jag fungerar hur många timmar jag än sover!

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Inte så ofta nej

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
HAHA, jaa verkligen! Eller ne.

Vilken är din favoritfrukt?
Olika det där. Ibland mandarin, ibland banan, ibland apelsin och sådära.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej, inte direkt.

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
18, inte långt kvar nu!

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nejdå.

Tror du på liv på andra planeter?
Ingen aning, och jag hatar att tänka på rymden och grejer.

Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Riktigt arg? 
Oj.. riktigt arg var det längesen jag var. Minns inte just nu. 

Tror du att Gud är man eller kvinna?
En blandning kanske. Nejdå, en man isf. Men jag är nog inte säker på att jag tror han finns.

Vad var det senaste du åt?
Var väl choklad det.

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Har ju mest vänner som är tjejer så.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Vad jag vet så har mamma velat döpa sitt barn till Linda i flera år. Konstigt nog.

Gillar du senap?
Bleh

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
HEMLIGT.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Jag tror inte jag vågar det.

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Men huuuuuur ska jag kunna veta det denna natt?

Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Aldrig.

Tycker du om att krama folk? 
Men såklart! 

Skulle du säga att du är trendig? 
Nej inte dirket va. 

Äger du en digitalkamera?
Ja två stycken. En gammal sten och en trasig.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Kan inte minns någon i denna stund. Hah, det känns som det är det enda jag skriver? Att jag inte minns eller inte vet.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Äsch, det brukar väl inte hända så ofta så nä.

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Det är väl några stycken det också ja.. I taket lyser stjärnorna iaf.

Tycker du att du är attraktiv?
Hahahaha....... nej.

Vad är du allergisk mot?
Inget typ! Var allergisk mot pollen och sånt när jag var mindre men inte nu längre.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Inte så ofta men det har hänt.

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Vet inte.

Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om?
Bra fråga. Isabella, börja blogga igen!

Godnatt, nu sover vi.

Konfirmation

Orkar inte ladda upp så många för det är så segt.
Men visst är hon lite småsöt i Gagnefsdräkt och allt? ;)



















Nej nu räcker det fan. Ingen bryr sig ändå. Och jag typ hatar Gagnef's konfirmation.

s-s-s-easide!

Oooookej.. Seaside var inte riktigt lika kul som förra året. Och vi hade OTUR med vädret. Men jag hade kul ändå och det är väl det viktigaste. Men jag fick blåsor på hälarna, och mina skor är bruna, när dom egentligen ska vara vita. Jag tappade mitt örhänge, ett av mina favoritörhängen också. Fick det av Anna i julklapp ;( Och jag har fått sommarens första myggbett, tre stycken. På samma fot. Nu vill ni se dom här superbra bilderna från mobilkamera va? Ja, jag tänkte väl det.











Mmmmmm, mycket tjusigt. Eller hur vare..?


The dress;

Jag hatar blogg.se, fan. Jag sätter liksom bilderna bredvid varandra i en bild i ps men då går den inte att ladda upp här? Det har hänt en gång tidigare också. Bajs.
  
Glömde dra in magen men ni har väl sett mig tjock förut, flera gånger, hela tiden. ehe.


Vi som krossas

gud, uppfinn något nytt
som gör det lätt
att hålla ut
för dom som väntar

Angel

Jag brukar inte så ofta gråta till filmer, men till änglavakt gjorde jag det. Den handlade om en familj, en mamma, pappa och deras son. En dag så råkar sonen ut för någon olycka, jag fattade inte riktigt vad som hände, om man typ hoppade från en gunga eller något. Slog iaf i huvudet och blev liggandes i koma i flera veckor. Mamman träffar en fransk man som är rätt konstig och han säger att han vill hjälpa hennes son.
Filmen var lite konstig men ändå bra. Jag vet inte om jag ska tro på det där, med änglar och sånt. Men jag vill tro på det.

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra faktiskt. Solen sken när vi kom ut, skönt att se att himlen var lite blå igen. Imorgon är jag ledig och ska hem till mormor och städa altanen. Måste fortfarande jobba av peace and love biljetten som hon köpte.


Änglavakt

Det luktar bajs på mitt rum..
Fyfan, jag har aldrig känt en sån här äcklig stank efter att en katt har skitet tror jag. Flisan hoppade precis ut från kattlådan, myyyyysigt.

Om typ en halvtimme drar jag in till Djurås. Jag har inte gjort något alls med håret och är helt osminkad. Men jag bryr mig inte. Bio i Djurås liksom... Har inte varit på bio där på flera flera flera år. Så ja, tänkte iaf köpa mig en chokladkaka att smaska på.

Änglavakt ska vi se. Hoppas den blir en trevlig syn för ögonen och att den är bra nu då.


catlove



Pricken följer efter mig och stryker sig runt mina ben hela tiden. Jag tror nog att hon är lite småkär i mig ändå.

Regnsöndag

Nyss hemkommen från kyrkan och café solstugan för fika. Jag vaknade tidigt. Åkte hem. Tvättade bort leran från fötterna. La lite extra smink på gårdagens. Åkte till kyrkan med en frisyr som regnet fixade till igårkväll. Låtsades vara snyggare än alla andra.

Nu; sova lite. Sen; bio.

Vi äger seaside!

dsc00500 (MMS)

Vi äger seaside!


You don't know how good you are

Nu är jag hemma igen, helt svettig. Jag hade för mycket kläder på mig och det är massa varmt ute! Så jävla härligt. Och skönt eftersom vi kommer vara ute hela kvällen. Och det ska bli grymt kul!

Satt och tänkte så mycket på kvällen att jag var nära att glömma kliva av på min hållplats, vaknade till när bussen höll på att bronsa in. Det konstiga är att jag inte alls minns att jag klickade på stopp. Så jag tänkte att jag hade tur att någon annna också skulle vara. Men jag klev av själv. Alltså måste jag ha tryckt på stopp, om ingen annan gjorde det utan att kliva av? Konstigt det där.

Nu ska jag iaf duscha innan Alexandra kommer!

it's friday

Hade typ inte ens tänkt skriva något idag för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag kan väl säga hej ändå. Bara för att.

Är i skolan nu iaf, sitter och väntar på multimedian ska börja. Jag har blivit värsta anti raster och vill aldrig ha håltimme längre. I högstadiet var det ju vanligt att ha en timmes rast liksom? Men nu är det bara tråkigt och nä, vill inte alls. 45 mintuer kvar tills vi börjar. Kan nog stå ut. Sen har jag lite psykologi sen slut, stannar nog inte där så länge. Vi skulle bara gå igenom någon grej så att ja.

Som sagt så åker jag hem till Fredrik efteråt. Kommer hem igen imorgon vid tre. Hörs kanske då. Pusseeeen.

Sommarens första åska

Vilket äventyr vädret bjöd på ikväll då! Tror det regnar fortfarande. Och det började liksom regna vid sex. Och det åska och det blixtra som sjutton! Tror inte jag har hört sådär höga smällar förut alltså. Blixten slog ner här i Djurmo så vi blev utan ström också. Men då åkte vi till Borlänge och hämtade min brors katter. Han åker ju till Göteborg imorgon och ska springa Göteborgsvarvet på lördag. Jag vill också till Göteborg! Hade det inte varit för min systers konfirmation så hade jag åkt dit imorgon.
Men iallafall, nu har jag två små sötnosar till katter som springer omkring på mitt rum, busiga och inte alls trötta. Får väl hoppas att de blir trötta snart och lägger sig här bredvid mig i sängen. För nu tänkte jag snart sova, är trött och imorgon är det fredag! Då ska jag hem till Fredrik och han ska laga middag åt mig. Trevligt trevligt.


Pricken!


Och Flisan

Hihi, puss! <3

jag blir galen

Mitt internet vill inte sammarbeta.
Jag kan verkligen inte hitta svaret på den tredje frågan på svenskan. Alltså, jag blir arg på riktigt. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva.
Plus att mina ögon svider. Stör mig.
Det är inge god mat idag.
Jag har inte APUplats och jag måste ha en tills imorgon.

Dagen var nog inte så jävla bra ändå alltså, men jag får väl försöka göra det bästa av situationen.


20202020 maj

Godmorgon  sunshines!
Jag tog nyss en jätteful bild på mig själv här mitt i frukosten. Hehe, idag är det torsdag va. Det menas alltså att jag bara ska pina igendom den här dagen och sen är det fredag! Med att det är torsdag idag menas det också att jag inte varit i skolan på över en vecka. En vecka och en dag. Känns lite konstigt att gå dit igen nu. Men ska bli trevligt att träffa Bella igen! Saknar tösen lite.

Och jag kunde verkligen inte sova igår. Förstår inte riktigt varför för jag har ju kunnat somna alla andra nätter dom senaste dagarna? Somnade iaf vid två, och vaknade igen vid sex. Och jag går ju upp klockan åtta på torsdagar så det kändes ju lite jobbigt, somnade ju såklart om lagomt till det var dags att gå upp. Men jag är glad ändå idag, har egentligen ingen speciell andeledning. För det här dagen verkar rätt jobbig ändå. Måste plugga rätt mycket åsådära ni vet. Men snart, snart är det över!

Hihi, drömde förresten att jag var med i Egoinas blogg inatt! Det var en jätteful gammal video när vi åkte pulka. Ah, jag tänker inte säga något mer om det.


Ser ut som en barnrumpa. Men man måste väl bjuda på sig själv också lite.

Satan vad mätt jag blev också. Och nu har jag lite bråttom, hörs senare!

in my bed

Jag åkte till Borlänge vid fem och kom hem strax efter åtta. Jag tittade på greys och sen har jag skrivit klart svenskan, nästan. Det är en fråga jag verkligen inte vet vad jag ska skriva på och inte heller hittar jag något svar i boken. Så jag funderar på att vänta med den tills i morgon och försöka klura ut den i skolan istället, kanske kan få lite hjälp då liksom.

I Borlänge var jag med mami. Vi köpte konfirmationspresent till syster. Faktiskt en riktig fin present. Jag är typ såhäääääääääääääääääääääääär avundsjuk, ehe. MEN jag hittade faktiskt en klänning också! Eller egentligen hittade jag flera men jag bestämde mig för en tillslut. Det känns jättebra, för den känns verkligen rätt. Liksom, fin men ändå enkel. Och jävligt dyr var den också. 99 kr. Ja, alltså den var inte dyr. Jag bara drev, för ni som inte fattade det.
Bild får ni se på lördag.

Nu ska jag sova. Nej, det var också ett skämt. Snart ska jag sova. Men jag säger ändå godnatt till er stjärtgossar nu. Natti ♥

summer of '10

Jag tycker faktiskt det känns som sommaren är här nu. Iallafall försommaren. Därför gjorde har jag gjort en spellista på spotify nu. Okej, jag vet att ingen bryr sig men jag tänker lägga ut den här ändå.

PRECIS HÄR

Här tänker jag lägga in alla sommarplågor och låtarna som jag alltid kommer minnas med sommaren 2010, den bästa sommaren helt klart! Och ni får ju såklart ge mig såna där såkallade tips.


19 maj

Jag vaknade för en stund sedan och nu sitter/ligger jag och äter min otroligt fina frukost. Jag börjar nästan bli helt frisk nu så imorgon ska jag till skolan. Eller jag måste väl typ. Efter skolan ska jag på klänningjakt. Jag ska köpa en klänning som jag ska ha på syster konfirmation och på skolavslutningen tänkte jag. Så jag hade hoppats på att någon snäll en ville följa med mig. Men det är det väl ingen som vill eller kan antar jag?

Idag ska jag ta tag i svenskan som ska in imorgon. Om jag känner för det så gör jag kanske lite multimedia och grafisk också. Annars så är det ju inte så fint väder idag så jag ska väl bara göra det jag är bäst på, ligga och lata mig i sängen. Hörs sen!

Regn?

Har precis kommit ut från duschen. Kände mig jätteäcklig när jag inte duschat sen lördags! Usch. Nu är jag helt slut i kroppen. Jag mår bättre idag som sagt men när jag gör saker så blir jag slut och måste sätta eller ligga mig ner. Så jag stannar hemma imorgon också tror jag.
Kollade vädret nyss också och tydligen ska det bli regn imorgon och på torsdag, och fredag och lördag. Fast det kunde vara uppehåll på lördagkväll och det hoppas jag ju isf. Jag vill inte gå på seaside i regn! På tal om det ska jag titta om det går något tåg jag och Alexandra kan ta till Borlänge på kvällen. Så kan vi ta det istället för att försöka fixa skjuts. Min syster ska konfirmera sig och jag måste ju gå på den och den börjar klockan sex. Så vi kommer väl lite senare men vad gör det. Vi har ju hela natten på oss sen! Fast jag ska vara i kyrkan igen på söndag klockan 11. Men det klarar jag. Jag vill ha helg nu! Kommer nog bli en superfin helg det där. Och vädret kan ju faktiskt ändra sig, det är ju bara tisdag idag.

nytt

Jag tänkte egentligen göra mer. Men jag vet inte, jag tror den får duga såhär. Kommer nog bara bli lite småförändringar framöver. Eller det var ju inte så stor förändring nu heller. Men ja, det ser lite bättre ut iallafall. Eller ja, kanske.
Är mer nöjd med headern iaf, kolla fiskarna liksom! Bäst ju, för jag har själv ritat dom. Hehe. Jag vet att ni håller med mig om att dom är söta. Även om ni inte säger det.


Prosit...

Jag mår lite bättre idag faktiskt. För halsen gör inte ont längre, eller jag känner av den när jag hostar, vilket jag gör rätt ofta. Jävla jävla hosta....
Men jag känner mig lite febrig allt och jag nyser nästan hela tiden. Hoppas jag blir frisk snart! Visst är det så att när man är sjuk så är det då man är taggad till att göra massa saker? Jag vill ut, jag vill träffa vänner, jag vill göra massa saker! Tänkte på massa saker jag ville göra så jag inte kunde sova igår. Haha!

Nej men jag ska ligga kvar här i sängen ett tag till, och göra en grej. På datorn. Som jag visar senare. Sen ska jag väl gå upp och kika vad det är för väder ute och kanske ta mig lite frukost, om jag känner före. Haaaareeeeee vetja.

Rix fm festivalen

Okej, jag sover inte än... Måste bara säga er en sak! Jag funderade över det här med Falukalaset åså, och tänkte att det är ju rixfm festival då också, den fjärde juni. Tänkte att det är väl inte så viktigt att gå dit men jag tittade nyss artisterna. Vi lär ju dra dit alltså?

Eric Saade kommer! Så det lär vi väl inte missa eller?

Sen lyssna på dom här två låtarna;


Apollo Drive - Papercut. Det är ju Apollo Drive och Lazee som gjort låten Calling out. Och dom kommer dit


Lovestoned - Rising girl. Jag älskar den här låten lite. Så jävla härlig och somrig!

Sen kommer också Broken Door och deras låt Angel är ju helt okej.

Anna Bergendahl kommer också, men hon bryr jag mig inte sådär överdrivet mycket om. Också Anders Fernette som var där förra året tror jag.

Jag tycker iallafall att vi drar dit, vem är på? ;)

Mattesnille

Jag har legat uppe i soffan hela kvällen. Och nu när jag kommer ner så hade jag glömt min dörr öppen! Det är inte bara kallt här utan också mygg. Fan, vad klantigt. Ehm, mattepluggandet hos mormor gick uselt. Hon fattade knappt mer än mig och jag glömmer liksom bort hur man gör på en gång. Skojar inte, försvinner skitfort ur hjärnan. Och så kunde jag inte tänka och koncentrera mig heller, orkade bara inte. Så det blir inget prov för mig imorgon. Jag fixar så jag får godkänt i kursen sen.

Nu ska jag läsa igenom alla bloggar jag följer innan jag försöker sova. Jag undrar hur många det är, en hel del iallafall, ehe. Och så får vi hoppas på att jag inte hostar allt för mycket. Puss påer!


17 maj 2010

Godmorgon snyggingar. Ni är mycket snyggare än mig just nu alltså, känner mig rätt äcklig. Har iallafall inte så mycket feber nu, fast det känns som om jag skulle ha mer. Men halsen är värst! Speciellt när jag precis vaknar, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till då alltså. Och så har jag såklart börjat hosta också. Men ska ta lite hostmedicin så löser det nog sig.

Ska till mormor snart och plugga lite matte tänkte jag. Men det känns så jävla jobbigt att ha provet imorgon. Jag vill ju inte sitta där sjuk, fast jag måste. Så jag kanske åker dit ändå, eller ah, vi får se hur jag mår sen helt enkelt.
Men aja, det löser väl sig det också antar jag.

jag önskade att jag ville orka

Jag orkar inte göra något alls.
Jag orkar inte fixa mitt täcke som är helt snett.
Jag orkar inte sätta på mig mer kläder när jag fryser.
Jag orkar inte vara sjuk.
Jag orkar inte plugga matte.
Inte svenska heller.
Men mest matte, för jag orkar inte ha nationellt prov i matte på tisdag.
Jag orkar inte pressen att jag måste klara provet för att få godkänt i kursen.
Jag orkar inte heller att jag måste ha godkänt för att komma in på högskola.
Jag orkar inte med skolan över huvudtaget.
Jag vill bara ha sommarlov.


Jag vill ha värme och vara ledig.
Jag vill inte tänka på något annat än bra.
Jag vill lägga mig på en flit i gräset.
Jag vill ha roligt med mina vänner.
Jag vill åka hem till Lina.
Jag vill ha en vän här med mig just nu.
Jag vill ha bra filmer och en fet godisskål.
Fast nej, det vill jag inte heller.
För jag vill bli smalare.
Och jag vill ha finare kropp.


Jag önskar att jag var bättre.
Jag önskar att jag hade en finare blogg.
Jag önskar att jag fick ta ur min tandställning nu.
Jag önskar att Fredrik var här nu. Igen.

Jag orkar inte med mig själv idag, jag vill vara arton och ibland önskar jag att jag inte tänkte så mycket på allt.
Vi hörs imorgon istället.

Sjukt

Började ni tro att jag är död?
Bra, då trodde ni rätt.

Puzz o kramiz

Jag har börjat på min nya header. Men det står verkligen helt stilla i huvudet. Kan inte ens komma på ett bra teckensnitt. Aja, jag har iaf något att fundera på nu när jag är borta. Ha det så bra och sakna mig riktigt ordentligt så hörs vi igen på söndag!

Här tänkte jag lägga upp en bild... Men den vill inte läggas upp. Jävla skit va. Ni klarar er utan säger vi. Hejdå.

All lovers hell

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit en sväng på haga. Jenny den klantskallen glömde ju sin väska i fredags så jag gav den till henne. Guuuuuu så snäll jag är.

Aja, jag ska inte åka fören åtta faktiskt så jag hinner ju chilla här hemma massor innan. Jag ska byta lite musik på mobilen iaf, vad jag ska göra mer till dess vet jag inte faktiskt. Men lär väl hitta på något.

Men ah, min favoritlåt just nu ska ni få höra;
eller en av mina favoriter kanske man säger.



Sådärja. Nu ska jag ladda ner musik, tips någon så ja tack? :) PUSSEN!


Bilder från i fredags

Just nu sitter jag på grafen och väntar på att klockan ska bli så mycket som man kan åka hem. Slipper svenskan idag så slutar vid två, kanske före två till och med, sköööööönt.

Jag har ju inte lagt upp en endaste bild från förra fredagen hos Alexandra. Även om typ alla redan sett bilderna så borde jag ändå lägga upp några här, bara för att. Förresten så var det ju jag som tog de flesta bilder så. Mästerfotografen jag är! Eller ah, nästan.























Fan vad fort det gick att ladda upp bilder här i skolan då. Det tar typ 1 år för mig hemma. Det är verkligen jättejobbigt ska ni veta.

Tjalalala

Jag vaknade med huvudvärk imorse. Men efter att ha varit vaken ett tag så gick den över, men den kom tillbaka på bussen. Så nu sitter jag här i skolan, med huvudvärk, svidande ögon och en längtan efter att få åka hem. Är inte så säker på att jag orkar det här, hela dagen, till halv fyra. Men när skoldagen är slut har man långhelg. Vilket känns jätteskönt.

Åker som sagt till sommarstugan ikväll. Känns väl sådär att vara där, speciellt när det ska regna. Men mormor betalde min peace and love biljett så jag måste betala tillbaka på något sätt. Genom mina städkunskaper och krafter. Kanske blir helt okej ändå.

Jag längtar till fredag och helgen. Kommer bli supermys! ♥

Ja, just det

Har jag sagt att det kommer bli sjukt dålig uppdatering av min sida den här veckan? Om inte, så kan jag ju säga det nu. Så vet ni det. Imorgon ska jag till sommarstugan och städa massor, kommer hem på fredag.

Måndagskväll och tisdagsmorgon

Gödmörgon. Jag orkar inte med den här dagen känner jag. Bellha är inte här och allt känns rätt snuskigt. Men jag måste stanna kvar, jag vill bli klar med multimedian så fort som möjligt. Och nu sitter jag på grafen och har inte gjort uppgiften vi hade tills idag, det känns ju super.

Efter skolan igår så åkte jag hem till Alexandra. Vi åt kladdkaka och tittade på Instängd och lite av Rec 2. Men Rec 2 var inte alls lika bra som den första och vi var så trötta så vi tittade inte ens klart. Instängd var rätt bra faktiskt, men rätt äcklig. Annars så hade vi fett mys, borde verkligen göra det där oftare.

Idag fyller föresten min bebis år.



Hela 5 år blir hon, tösen. Hihi.


Måndagmorgon

Jag drömde om bussar inatt. Att jag åkte buss och andra åkte buss. På olika bussar, olika tider på dygnet. Men men, jag har också jävligt ont i mitt högra baklår. Lite ont i det vänstra. Det känns lite som träningsvärk, men vad har jag gjort så jag lyckas få träningsvärk i baklåret liksom? Men det går nog över, det också.
Sen är det väldigt onice väder också. Och så ska jag snart till skolan. Varför ska man ens vara glad idag? Jag vet inte, men jag känner mig glad ändå idag. Kanske för jag hittade en bra låt igår. Jag ska visa er sen!

Nu ska jag sjunga och äta upp min frukost. :):)

En kudde måste ligga perfekt

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm, en nybäddad och fräsh säng. Men visste ni att förut gillade jag inte när sängen var nybäddad, alltså, rena lakan. Jag gillade inte när kuddarna låg sådär perfekt. För när man har sovit i sängen ett tag så ligger ju kuddarna så som dom ska ligga, man skulle kunna säga att dom ligger perfekt då. Sen flyttar man ju på dom så ligger dom inte alls så som innan. Inte sådär rörigt och perfekt. Men sådär är jag inte längre faktiskt, nu gillar jag sängar med nytvättade lakan. Så jag kommer nog sova gott inatt. Men jag är inte trött. VARFÖR INTE? undrar jag. Vaknade liksom halv nio imorse, utan väckarklockan, den ringde nio eftersom jag skulle åka halv tio, dumt va? Iaf, jag var redan vaken när den ringde. Och sen har jag hållt på att göra saker nästan hela dagen. Fast iofs så somnade jag rätt tidigt igår så kanske därför.

Jag blir nog trött snart, nu ska jag fortsätta med att läsa massa inlägg av min nya favoritblogg; HanaPee
Jappjapp, det var nog allt för ikväll det. Bara en fundering kvar...


Vem är du som spammar min blogg ikväll? :o

HEJ!

Jag ser att ni har väntat på det här... hehehe. Men jag har haft typ fullt upp hela dagen faktiskt! Var ute och hjälpte mamma och pappa tills typ två-tre. Sen har jag städat typ jättemycket. Så nu är det fint här nere igen ska ni veta.

Det var kul hos Alexandra i fredags, tänkte sno lite bilder av henne och lägga upp här. Bara för att liksom. Sen på lördagen så var jag bara lat och låg mest ner hela tiden. Först hos Alexandra sen hos Fredrik så ja. Men bara mysigt ju.

Nu väntar jag på att mitt påslakan ska torka så jag kan sätta på det på täcket. Sen kan jag äntligen säga att jag är klar. Frågan är bara vad jag ska göra då. Men jag lär väl hitta på någe. Brukar ju alltid lösa sig det där.

Just dance

Jag känner mig taggad och pepp. Fast jag ser ut som en uppstoppad korv. Jag lyckades få håret inte helt katastrof iaf, och det är jag glad över. Så får se ut som en uppstoppad korv, en glad en.

Nu ska vi fira! Så länge tills vi inte orkar mer, galeeeeeeet!

 


Hemma igen

Det verkar som molnen är påväg att vinna kriget på solen. För dom blir bara fler och fler. Inte så kul tycker jag. Jag vill ha värme nu! Känns som den aldrig kommer ju. Men men, solen skiner ju lite iallfall.

Jag är hemma nu alltså, ska börja klä på mig, sminka mig och fixa håret åsådära. Har 2 och en halvtimme på mig så. Men jag vill egentligen bara lägga mig och sova lite nu, somnade typ på bussen. Är så trött.. men det hinner jag väl inte så jag får överleva ändå.

Innan jag går

Jag kan inte ta bilder på mig själv längre. Haha, åh ful. Och jag känner  verkligen att jag måste till frisören. Men annars så är jag rätt taggad på dagen, eller nä, inte dagen så mycket men kvällen! Jajaa, kommer hem om ett tag igen iallfall. Då ska jag byta kläder och rajtan sen åker jag till Borlänge igen och kommer inte hem fören på söndag. Jappjapp.
Så nu sitter jag bara här och väntar på att tiden ska bli så mycket så jag kan gå ut. Datorn får stanna hemma. Känner att den inte är sådär jättenödvändig om man säger så. Mina ögonbryn är lite ojämna och ärligt, mitt hår är helt knas. Kommer aldrig kunna fixa det fint tills ikväll. Bajs också. Men äsch, vi ska inte vara så negativa. Ni behöver inte läsa det här för jag bara babblar på. Men det är bara för jag inte har något annat att göra, ehe. Vi hörs när jag kommer hem, om jag hinner. Annars, ha en superhelg! För det ska jag då ha.


Tar en annan bild istället. Är det bara för mig det tar typ 100 år att ladda upp en bild? Jag blir lite galen på det.

Till Alexandra;

Okej, jag dog lite när du sa att du höll på med en film. Och när du sedan la ut den på bloggen. Och när du förklarade att musiken tagit slut före bilderna och grejer. Så var det för mig också, men jag ville inte säga något ju. Men jag sparade om så det blev musik under hela bilderna. Men ja, här är den! Du måste säga att den är fin!



Hih! :'D <3

GRATTIS ÄLSKLING!

Vi två, 17 år och vi var 17 år i staden... Nej, inte nu längre va. För arton är ändå så mycket bättre!


Okej, jag visste inte vad jag skulle ta för bild. Men det spelar ingen roll, för du är finast!

GRATTIS IGEN OCH TUSEN GÅNGER OM! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


En vanlig torsdagkväll

Jag blir galen att inte veta hur morgondagen blir imorgon. Ska jag åka hem tidigare för att hinna göra mig redo innan jag ska åka igen från borlänge tio över fem, isf hur mycket tidigare? Eller ska jag gå hela dagen, och stanna i borlänge tills bussen går. Jag måste ju veta innan jag åker om jag ska ha mina grejer med mig liksom. Alltså, nu blev det lite jobbigt. Lättaste sättet är ju att skita i skolan totalt. Det vore ju bäst. Nej, fan. Åh. Äsch, löser sig väl! Nu ska vi vara glaaaaaaada.
Ja just, jag kommer typ inte skriva mycket alls i helgen. Åker till Alexandra imorgon, som sagt och Fredrik på lördag. Äntligen typ. Och på söndag ska jag hjälpa till här hemma med grejer. Men ni vet ju. Hur det är. PUSS!

Övningsköring och paketinslagning

Var ute och övningskörde nyss. Det gick inte lika bra som igår, men jag antar att det beror på vilken bil man har. Så nu ska jag alltid köra med den bilden jag hade igår, morfars. Japp.

Men alldeles nyss så slog jag in Alexandras paket. Jag önskade verkligen att jag var bra på sånt. Men det är jag inte. Men jag försökte verkligen, och det är väl det som räknas?


Lite charmiga blev dom ändå väl? Fint med klistermärken åsådär... Hehe, nu blir du allt sugen va? ;)

Nu tänkte jag ta ett stoooooort skutt in i min dusch. Efter det ska jag bestämma kläder inför imorgon, bestämma allt. Sen... vette fan vad som händer. Antaligen hamnar jag här i sängen igen eller kanske uppe i soffan. Yeup.

Morsning korsning

Nu är jag vaken. Jag är hemma idag. Försov mig och ont i halsen åså. Så jag vilar upp mig tills fredag och helgen. För då vill jag inte alls vara sjuk, eller då ska jag inte alls vara sjuk.
Imorgon är det fredag ju, äntligen! Och Alexandra som blir 18 och grejer, sjukt. Men kul!

Nu tänkte jag typ se på film eller något osv. Ni fattar grejen va.

Mmmmmh

Äntligen finns den här låten på spotify! Hihihi, asbra ju :'D

LÄNK

och den här också!

LÄNK

Godnatt sötnosar :*

Lugg?

Mitt hår är ett stort fail och har varit det i några veckor nu. Luggen är värst och jag vet snart inte vad jag ska ta mig till. Jag ska boka en klippningstid för det behövs nog nu. Men frisören kommer säkert klaga på mig för att håret är så slitet och kommer säkert vilja klippa av det 2 dm eller nått. Och det vägrar jag, jag vill ju ha långt hår.

Såhär vill jag ha min lugg!

 

Eller så kanske man skulle ha hel-lugg igen? ;o



Eller nä, kanske inte :)

Får väl hoppas på att det löser sig iallfall. Men just nu känns det ungefär som bajs.

 


Hello

Nu sitter jag här hemma i min säng igen. Vi slapp svenskan så jag slutade vid elva. Skönt. Så nu ska jag titta på älskade och sista avsnittet av andra avenyn. Sen kanske jag tar mig en trupplur. Det skulle ju vara skönt.

Nej men känner att jag har lite bloggtorka idag. Hörs när vi hörs.


Min fina Kim. Nu äre slut. Sorgligt alltså :(


Something different

 men tja... jag gillar inte bilden. Men jag bjuder på den ändå. För att ni ska få något att titta på typ. Jag har iallafall precis gått och lagt mig nu och tänkte att jag ska somna tidigare ikväll än vad jag gjorde igår. Ska läsa lite SOLO och sen sova. Imorgon, slutar jag tidigt. Eller nä, eller jo, vi säger så. Jag vet bara inte vad jag ska göra hela dagen. Jag vill på ett sätt inte bara komma hem och lägga mig i sängen, fast samtidigt vill jag det också. Men äsch, jag är öppen för förslag på annat jag kan göra. Nu sover vi. Godnatt :*


Sug på den ni

JAG HAR NYSS ÖVNINGSKÖRT FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV! Haha, åh så fult. Det var läskigt jaa, men det blev lite bättre sen.

Aja, annars så har jag inte varit hemma länge alls. Åkte till Borlänge efter skolan, eller ja, det gör jag ju varje dag. Men jag stannade där. Tittade lite på syster när hon tatuerade sig, (ja, hon har tatuerat sig nu! :o) och så gjorde jag min synundersökning. Och så var min syster och tränade lite med fotbollen så då väntade jag och mamma på henne, genom att vara på rusta och grejer. Hehe. Nu ska jag kika på lite kläder, på vad jag ska ha på fredag, Alexandras 18års fest! Sen tar jag mig nog en dusch. Tjing.


Superfrukost

Jag sitter och äter en stor frukost, eftersom jag inte får någon lunch i skolan idag för jag kommer klockan tolv så försöker jag äta mycket nu så jag håller mig tills jag kommer hem, vid typ fem. Nej, jag lär nog dö av hunger.. Men jag äter ändå faktiskt ägg, yoghurt och en smörgås! Så en stund klarar jag mig nog.

Skönt att sova såhär länge faktiskt, fast jag skulle ändå bara vilja lägga mig i sängen igen och inte behöva gå ut. Ni vet vad jag pratar om så jag behöver inte skriva det.

Och, eh, just det. Jag drömde en mardröm i natt! Jag brukar aldrig drömma mardrömmar. Eller det var typ en mardröm, vi blev jagade och folk blev dödade. Typ som en skräckfilm. På tal om skräckfilm så var det jävligt längesen jag såg någon...
Men nu ska jag äta upp min frukost, vi hörs senare!

Ville bara säga godnatt

Nu tänkte jag sova. Halsen blir bättre och så blir det sämre igen. Går i vågor. Men ska till skolan imorgon, känner att det är lite viktigt att gå på dom lektionerna som jag har. Börjar halv ett så det är väl helt okej ändå. Eller ah, så jävla skönt med lång sovmorgon menar jag! Ska också köpa Alexandras presenter imorgon tänkte jag, har äntligen kommit på vad jag kanske kan köpa. Och sen ska jag träffa henne, eftersom jag inte gjorde det idag. Ja, det låter som en bra tisdag säger vi. Puss på skinkan!


Jag älskar min säng, mina kuddar och mitt täcke

Har sovit till och från i över en timme nu. Så jävla skönt. Jag drömde om Blondinbella typ hela tiden, eller tänkte, såg henne liksom framför mig. I hemlighet vill jag nog leva hennes liv lite. Hon lever så lyxigt på något sätt eller något, fast ah, hon har väl kämpat för det. Och sen är hennes skratt en av dom härligaste skratt jag hört. Haha, jag börjar skratta själv när jag hör henne. Men gud, vilket meningslöst inlägg. Knappt värt att publicera. Men det är väl ingen som bryr sig ändå, ingen bryr sig alls på riktigt. BajsBajs.

Love me, love me, love me



Jag vet att min mun ser konstig ut på båda bilderna. Men kunde inte bry mig mindre. Iallafall, så hade jag oplattat hår och en jävligt gammal tröja på mig idag. Just so you know. Liksååm


Home

Jag kom hem för ett tag sedan. Har ont i halsen så jag skulle ändå inte vara med på idrotten så lika bra att åka hem. Det spelar väl inte så stor roll om jag är med eller inte på de få lektioner som är kvar, jag kommer ändå få godkänt. Och kanske kanske vg. Men jag är glad över att få G ändå så.

Så nu ska jag ligga här och vila upp mig så jag blir pigg och glad. Någon annan dag istället. Tillexempel fredag.


Måndag 3 maj

Inatt har jag drömt mycket konstigt. Eller nej, inte så konstigt var det. Inte så mycket heller. Men det var allt från avatar, till att gå runt i pjäxor, bada i en hemmagjord pool av trä som var som en gungbräda och tråkiga nyheter på facebook.
Men aja, allt kan hända i drömmarnas värld va. Nu ska jag försöka hitta nå kläder att ha på mig. Det ser ut som det är fint väder ute, men det kanske blåser kallt? Det gjorde det ju igår iallafall. Men det löser sig, något lär jag väl hitta.

Beautiful loser

Nu har jag lagt mig ner i sängen och tänkte se på film. Har precis städat lite också. Det blir så stökigt när Fredrik är här ;) nejdå, jag skojade bara. Det är stökigt hela tiden ändå. Det är det egentligen fortfarande. Men jag kanske inte vill ta bort min älskade dammråttor?
Imorgon är det skola igen också och jag orkar verkligen inte med idrotten längre. Känns så jävla ovärt så det inte är sant. Men jag var inte där förra måndagen så jag lär väl gå dit nu. Aja, en månad kvar. Håll ut! Påtal om det så kan jag inte riktigt förstå att det är maj nu? April bara försvann typ. Fast det är bra, jag älskar maj för då kommer sommarn.
Tänkte först att det skulle bli en jobbig vecka igen men sen kom sedan på att jag inte har någon graf den här veckan så alltså börjar jag halv ett på tisdag och slutar vid den tiden på onsdag. Asnice. Fast jag har lite ont i halsen, skulle inte förvåna mig om jag skulle bli lite sjuk alltså. Men på fredag vägrar jag vara sjuk! För då fyller bästa vän år, 18 hela år! IH.
Nämen, vi säger godnatt va. Så looooovar jag att vi hörs imorgon med jätteroliga inlägg. Eller nä, kanske inte.

Gissa vad?

Jag vill göra om designen på min blogg. Igen.

Helgen och lite sånt

Okej, jag ska berätta lite om varborg. Det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss, eftersom min högtalare inte ville sammarbeta med oss så fick vi ingen musik i Hagaparken. Jävla skithögtalare, ska jämt krångla. Det krånglade lite innan vi kom fram med massa grejer också. Ska vi ta med kol eller engångsgrill? Så blev det liksom lite, inte engångs, engångs, inte engångs. Haha, så nu har jag en engångsgrill här hemma redo att användas. Iallafall, så drog vi hem till Anna efter två korvar. Stannade där i en timme kanske innan vi drog vidare till Domnarvet. Dock var det inte så roligt där heller, eller jo, jag hade kul men ah. Vi gick hem igen och kom hem runt ett kanske. Vi måste ha varit jävligt sega på att gå den lilla biten mellan Forssa och Domnarvet alltså. Men jag hade kul, mycket skratt blev det. Men nej, det slår inte förra valborg ändå alltså!

Lördagen då, åkte hem vid elva. Med en Fredrik som sällskap. Jag var typ jättetrött eftersom jag hade vaknat 20 över 5 och knappt kunnat somna om. Så hela lördagen spenderades i sängen faktiskt. Gick upp två gånger och lagade mat bara. Dagen gick seg, även fast jag sov två timmar på eftermiddagen. Men mysigt vare iallafall.

Idag däremot så har dagen bara flygit iväg. Klockan är redan halv nio liksom. Och jag skrev klart min hälsodagbok för en stund sedan. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har typ suttit vid datorn hela dagen så nu har jag tröttnat lite på det. Eller jag har ju hunnit med en film också, och tänker se en till lite senare. Men ah, det var det.

Just det, vi hade ingen kamera i fredags! Sög ju asballe. Så jag tänkte jag skulle ta bilder med min mobil, fast nej, det glömde jag helt bort såklart. Aja, vi överlever nog ändå hoppas jag.

Rebound - Hurricane






Jag tycker det är underbart att mina två favoriter från idol har bildat en grupp och har gjort en låt som är asbra! Jag älskare.

Det är kallt, svart och tomt utan dig

Jag var kär i idén om dig långt innan vi möts och det är sättet du ler och sättet som du ser på mig.
Det är sättet du sover och sättet du vaknar och vänder dig nära. Och jag har försökt att kämpa emot men jag faller in i dig och ditt stora hjärta.

Dina ord faller som glitter över min gråa vardag och jag vet att jag är hopplöst svår ibland men aldrig att jag tänker låta något ont hända dig, jag håller dig hårt. ♥


Nu ska jag tjocka i mig mat och se på film innan jag börjar plugga.


RSS 2.0