Sista april

Okej, jag är lite mer pepp nu. Det gick bara bra hos doktorn, får svar om ett tag.
Det är ju jättefint väder ute och det är ju inte alls säkert att det kommer bli regn. Åker hem till Alexandra om en halvtimme och vi ska leka som bara bästa vänner kan.

Jag och Alexandra hade en minst sagt galen kväll förra året. Jag hoppas den blir lika bra iår.
Nu ska vi fira in våren, mina vänner! YEAH.

Ingen godmorgon

Jag känner mig stressad och inte alls lika pepp som jag var innan. Internet krångla, mitt hår är helt jävla cp, alla smsar och det kommer regna ikväll. Vi har ingenstans att ta vägen om det regnar, hittar vi någonstans att ta vägen så kommer jag få lov att bära på en massa skit. Jag orkar inte vädret, jag orkar inte mitt hår. Seriöst, snart dödar jag det på riktigt.

Ska åka om tjugo minuter till doktorn, om det tar lång tid så kommer jag få lov att stressa när jag kommer hem också. Åh, jag hoppas verkligen att jag blir mer taggad snart. Fan.

Snart är det fredag!

Jag taggar tills imorgon! Sista april och det kommer bli så himla bra, tror jag. Förhoppningsvis så kommer inte regnet förstöra, eller jo det kommer det säkert göra. Men jag ska vara glad ändå. Jag och mina vänner ska grilla och mysa vid Haga. Kanske går vi vidare någongång, om vi hittar någonstans att gå till. Sen sover vi hos Anna sen. Kommer bli asbra det där tror jag. Och inte behöver jag gå till skolan heller, först till doktorn och sen vidare till Hedemora och Alexandra. Där ska vi ordna och fixa lite grejer sen åker vi igen till Borlänge.

Nu tänkte jag snart gå och lägga mig, bara för att jag inte har något annat för mig. Eller just det, bella och tyras show om tio minuter! Aja, vi hörs imorgon iallafall. PUSS!

JOHNOSSI!


Johnossis nya album är ju asbra! Mycket bättre än deras gamla.

LÄNK TILL SPOTIFY

Vad ska jag göra?

Jag kom hem för ett tag sen. Tänkte gå till optikern igen men då hade dom lunchstängt, jag orkade inte vänta så jag åkte hem istället. Har precis tagit reda på tvätt och nu lagt in mer. Funderar på att gå ut med kameran, men jag har ont i huvudet. Jag ska ta en ipren men jag vet inte om jag orkar gå ut ändå. Fast det är ju rätt fint väder. Annars så lägger jag mig i sängen bara. Kanske jag skulle kunna baka mig en liten kladdkaka, fast ne, förtjänar jag verkligen det? Tveksamt. Då låter ju en promenad mycket bättre. Åh, vad ska jag ta mig till?


Det är snö i elljusspåret. Tycker inte det är riktigt okej.


I klassrummet

En sak jag kom på, det var bara två månader kvar igår till min födelsedag! Tills jag blir arton, det är ju inte alls långt.


Det gick bra hos tandis. Såklart, vad annars? Hon sa att det inte är långt kvar nu, snart får jag ta ur den förbaskade saken. Efter det tänkte jag att jag kunde åka till optikern och göra en synundersökning. Men när jag kom dit så öppnade dom inte fören halv tio, och jag var där lite efter nio. Så jag tog bussen tillbaka och nu sitter jag här i klassrummet. Hungrig börjar jag bli också, idag är det tacos! Gött.

Torsdag 29 april

GRATTIS PAPPA!!!!!!!!!

Jag är uppe tidigt idag som sagt, men efter att ha varit uppe ett tag så känns det precis som vanligt och inte alls en timme tidigare. Men vad gör en timme egentligen? Inte så stor skillnad ju, hehe.
Jag ska iallafall snart gå till bussen, håll tummarna för mig att det ska gå bra hos tandis! Fast, varför skulle det inte göra det? Men jag börjar bli jävligt trött på tandställningen nu. Blä.
Sen ska jag till skolan, sista dagen den här veckan äntligen! För imorgon ska jag inte gå till skolan alls, så skönt!

Aja, vi hörs senare va. Tror jag.

Allvarligt talat

Jag kom strax efter sju efter att ha varit på kupolen och grejer. Vi hittade faktiskt en present till pappa och så satt vi på waynes och tittade ner på alla fula människor. Haha busigt ;)
Nu ligger jag i min sköna säng och har precis tittat klart på andra avenyn, näst sista avsnittet ju! Lär ju bli sorgligt nästa vecka när det är det sista, föralltid. Jag vill inte alls att det ska ta slut, även om säsong 3 varit den sämsta så är det ändå en av mina favoritserier. Åh...

Imorgon ska jag upp jättetidigt och ta en buss som går klockan sju, orkar jag? Nej. Men så kan det gå när man inte tänker efter när man bokar in en tandläkartid. Sen får jag sitta i skolan och uggla tills klockan tio då jag börjar. Eller det blir nog sova lite i soffan, fast jag kommer nog inte somna. Men vi kan ju säga att jag ska göra det ändå.
Sen på kvällen ska vi fira lilla papsen, och sen är det äntligen fredag! Fredag kommer bli såååå bäst! Längtar.

Nu ska jag ta reda på tvätt sen gå upp och titta på grey's och måla naglarna, det låter väl fint det?


Blåbärsyoghurt

Jag tänker nog aldrig sätta upp mitt blöta hår i en knut och sen sova, för mitt hår var ett stort fail när jag vaknade. Fast åt andra sidan så har jag gjort det flera gånger förr, och det har gått bra. Så nu har jag plattat håret värsta länge och snart måste jag gå till bussen. Är inte ens klar än, sitter och äter frukost. Så jag ska försöka skynda mig nu va. Efter skolan ska jag träffa Ida på kupolen och försöka hitta en present till papi som fyller år på torsdag. Lycka till typ.


Varberg i bilder

























Living to love you

Jag var uppe i mitt gamla rum för ett tag sedan och hittade såna här böcker som ens vänner skriver i. Så nu läser jag det, från typ tvåan till sexan.
Hittade en låt i boken, som sög, men hittade andra låtar på youtube också. Som jag nästan glömt.

Jag älskade den här låten en gång i tiden;




Iyaz - Solo






mmm, awesome!

HÄHÄ?

Okej, det fina vädret är borta och jag frös när jag gick hem från mormor. Jag provade klänningen och den blir jättebra! Supernöjd. Lämnade också mina favorittights som fått ett hål i baken :( och mina jeansleggings jag köpte i Ullared. De var för långa så hon ska fålla upp dom åt mig. Mormor är bra hon.

Nu ska jag redigera bilder. Kanske överredigera. Bara för att.

Ge mig fredag nu

Jag har smsat med Jenny, vi har planerat valborg. Jag träffade Alexandra och vi planerade lite till om valborg. Jag tror att det kommer bli riktigt bra och superkul. Men frågan är om jag vågar ta med mig kameran?

Det är fint väder så jag går ut, ska inte sitta här och slöa :)

Take me away

Jag har ingen ork kvar. Det känns som en jobbig vecka. Snart; hemfärd.

Fail-måndag

Alltså, det sög ju. Hela dagen har sugit hittils. Försov mig jättemycket och allt har bara varit helt fail. Jag tänkte på igår var jag på liseberg och allt var så mycket bättre. Förstår inte hur man kan ha så kul på ett nöjesfält men det går ju nästan inte att ha roligare. Jag skrattar så mycket och typ allting. Pirret i magen när man åker spinrock och uppsvinget, skriken i berg och dalbanorna, att man blir så blöt i flume ride och kållerado. Och när den skrämmande känslan släpper i uppskjutet och höjdskräcken. Att jag är alldeles skakis efteråt är bara roligt. Allt är så roligt och man liksom glömmer bort allt annat. Det var inte alls mycket folk heller så det längsta vi stod i kön var typ fem minuter. Vi åkte Balder tre gånger! Så kul. Skulle ha åkt Kanonen flera gånger också men den öppnade så sent och på en gång kom typ allt folk dit och då skulle vi få lov att stå i kön längre, som tur var så kom vi dit precis när den öppnade så vi stod i kön bara några minuter. Jag älskar kanonen! Jag vill tillbaka dit, jag skulle kunna åka alla och allt om och om igen. Och så blöt jag blev första gånger i kållerado har jag aldrig blivit förut.
Nej, ta mig tillbaka till Göteborg så blir jag lite lyckligare.

Men jag fick nyss fina nyheter som gör mig på bättre humör, Fredrik kommer hit. Puss!

Nu är jag hemma, på riktigt

Jag hade nästan glömt bort hur mycket snö det var här hemma. Och här är inte gräset grönt och marken är inte full av vitsippor. Jävla Dalarna, varför bor jag här för? Jag hatar Dalarna. Det var när jag inte hade långt kvar som längtan tillbaka var som starkast, jag ville bara hoppa fram till ratten och vända och köra tillbaka.
Fast.. Då hade jag iofs inte fått lika i min sköna säng nu så. Och konstigt nog har jag inte lyckas sova något på hela vägen, jag som alltid brukar sova i bilen, så nu är jag trött och kommer inom kort somna in i en djup och skön sömn, förhoppningsvis.

Berättar om allt mer imorgon! Eller idag, beror ju på hur man ser på saken. Så är det skola också, vill jag? Nej, just det, inte precis va.


Mobilblogg

dsc00226 (MMS)

Jag är hemma! Eller jag känner mig som hemma och önskade att jag var det.


Mobilblogg

dsc00225 (MMS)

Äntligen! Den är min :d


Mobilblogg

bild0010 (MMS)

Jag hoppas inte bilden är sne nu. Men men, nu är vi påväg hem och jag hittade mer grejer än vad jag trodde, mycket mer.


Mobilblogg

dsc00224 (MMS)

Jag är här och jag vill aldrig åka hem igen


Imorgon åker jag!

Innan jag går och lägger mig vill jag bara säga hejdå åsådära. Jag åker ju imorgon direkt efter svenska nationellaprovet. Kommer hem söndag kväll någon gång. Kommer nog mobilblogga lite (jag vet att ni hoppar av glädje) och så vill jag ha massor med sms, okej? Det blir många timmar i bilen så lova, ni har mitt nummer.

 

HEJDÅ LOVERS. <3

HEHE Jag oc...

dsc00223 (MMS)

HEHE Jag och bella har inget liv. Vi borde plugga och jag borde verkligen gå på toa känner jag. Åh, tråkigt. Nu vill jag hem.


Sweet dreams

Det är torsdag men flera gånger har jag trott att det är fredag. Tror det beror på att jag har längtat så mycket hela veckan. Men, bara en dag kvar nu. En jobbig dag dessutom, orkar inte riktigt gå till fyra känner jag. Men men..

Drömde om Liseberg inatt. Haha, jag ska ju dit på söndag för er som inte visste det. Började med att jag var där helt ensam och väntade på dom andra, min bror, min syster och min brors flickvän. Så jag gick till flumeride så kunde dom också gå dit tänkte jag, lätt att hitta. Så när jag står där och ringer min bror så börjar han snacka om att jag inte står där för att jag vill åka flumeride utan för att jag ska titta på alla killar som är just där. Eh.. ja.

Sen förvandlades ju såklart Liseberg till något annat än Liseberg och min syster tyckte att vi skulle klättra upp i ett torn, men jag vågade inte. Och jag hade inga skor så det gjorde ont att klättra.

Sen hände en del grejer som är svårt att förklara, men att Sandy från the oc var och hjälpte någon gubbe som hade blivit bestulen på alla sina pengar i plånboken.

Hela drömmen slutade med att jag åkte snowblades, här hemma. Eller jag började åka här hemma och åkte sedan ner till skolan. Grejen var att jag trodde att jag åkte snowboard. Så höll jag på att åka slalom med en snowboard. Och jag tänkte; varför ska jag åka slalom när jag har en snowboard? Sen kom jag på att jag hade vanliga pjäxor på mig och det har man ju inte när man åker snowboard. Såg sedan att jag åkte snowblades.

Men blabla, nu är det bara massa konstig text. Jag måste börja göra mig klar.
Mors!


Fullt upp var det ja

Jag har verkligen haft fullt upp sen jag kom hem halv nio tills nu. Mitt huvud sprängs lite smått och jag är jättetrött. Ska äntligen få sova nu. Vi hörs imorgon va... Godnatt.

Är hemma

Vi behövde inte gå på svenskan så jag åkte hem. Men jag ska snart åka iväg igen. Jag ska ju vara på kursen klockan fyra och då var det tänkt att jag skulle stanna på skolan till dess men det var ju lika bra att åka hem. Nu hann jag äta också, hur skulle jag ha klarat mig till typ sju annars? Kul att sitta där och ha en mage som kurrar, hehe nej men ah, det var ju bra. Nu ska jag fortsätta äta. Tjing tjong

Kallt och segt

Det var skönt att somna lite tidigare igår kväll alltså. Fast jag var tröttare imorse än vad jag varit förut, så jag vet inte. Drömte en massa grejer också, minns inte allt just nu men jag drömde att jag var på det där köpcentrumet igen, tredje eller fjärde gången nu. Förstår inte vad det är för ställe. Jag kommer säkert komma dit någon dag och uppleva någon sån där deja vu känsla eller vare heter. Sen vare fester och lite andra saker också.

Aja, jag orkar inte att det ska vara så jävla kallt ute. Tog inte ens min jeansjacka idag utan fick lov att ta en annan, och jag fryser när jag är ute. Det är lite jobbigt tycker jag allt. Men jag försöker att inte deppa över det.

Senare idag ska jag på kurs, som man måste gå innan man ska övningsköra typ. Det orkar jag inte heller. Jag kommer säkert dö.

En liten påminnelse till mig själv; glöm inte att titta om några kläder måste tvättas och ta fram grejer inför helgen. Plus måla naglarna. GLÖM INTE.

Så jävla trött

När jag kommer hem från skolan så brukar jag alltid lägga mig i sängen, för jag har inget annat liv typ. Idag tänkte jag att jag inte skulle göra det så jag gjorde det inte heller. Sprang runt lite på övervåningen och väntade på att maten skulle bli klar. Men jag var så sjukt hungrig så jag gick runt och åt en massa hela tiden typ. Började med en smörgås och så kunde jag inte sluta. Blev sen jättemätt när jag åt sedan. Var fortfarande rätt mätt när vi gick och firade Chippe, mammas och pappas kompis, som fyller år idag. Alltså, jag hade ju inget annat för mig så jag kunde lika gärna följa med. Där åt jag kakor och tårta, tillslut hade jag ont i magen. Haha! Fan vad jag äter... :(

Sen när vi kom hem igen tittade vi på film, Adam. Hette den. Seg var den. Och jag somnade till några gånger men jag ville ändå inte gå och lägga mig och missa resten av filmen så jag såg kvar men nu äntligen ligger jag i min säng, för första gången på dagen tänkte jag skriva men det stämmer ju inte, för första gången sen jag kom hem heter det.

Ah, jag ska lägga ifrån mig datorn och sova. Skönt att somna sådär tidigt. Godnatt & Puss på er <3


Goden morgen

Jag ville bara säga hej och att jag sovit väldigt gott inatt. Läste imorse i tidningen att det skulle bli regn idag, men det lär väl komma ganska många fler moln om det ska hända? Det stod också att det ska snöa imorgon, jippie! Eller nä, men jag tror inte riktigt på vädret alltså. Dom vet ingenting. Men nu ska fortsätta göra klar min lilla mjölkförpackning, som ska vara klar nästa vecka.


Säg hej.

En liten fundering

Jag tänkte idag att jag borde gå ner i vikt.
Idag har jag också ätit FÖR många kakor.
Det är inte riktigt logiskt.
Och jag vet inte om jag ska bry mig om det eller inte.


Kalla vindar

Jag satt mig ute när jag kom hem, med en hamburgare eftersom jag var vrålhungrig. Min syster som redan satt där sa att det var jättevarmt, och jag trodde henne, för det brukar vara rätt vindstilla där på framsidan. Det ligger i lä eller vad man säger. Så jag böt om till ett par shorts istället. Men jag kunde ändå känna kalla vindar när jag satt där. När det inte blåste, då var det skönt men det blåser ju rätt mycket ute. Och det blåser kallt. Det gör mig lite ledsen. Så nu ligger jag inne i min säng istället. Tänkte titta på grey's och bella & tyras show som jag missade förra veckan. Resten av dagen kommer fortsätta att bara ta det lungt här hemma framför tven, mys!

Jag vill inte skriva "godmorgon" här igen

Måndagmorgon och jag sitter och äter min frukost, bestående av en smörgås med skinka och gurka och blåbärsyoghurt med banan plus ett glas juice. Det var trevligt att veta va?

Engelska idag och sedan idrott. På engelskan ska vi se film men idrotten pallar jag inte med längre alltså. Känns så jävla ovärt och jag har inte ens med mig kläder. Går dit och får närvaro typ ba. Fast idrott är en ovärt lektion över huvudtaget tycker jag. Suger verkligen. Bara några veckor kvar sen är det slut. Äntligen. Efter så många år. Kommer hoppa av glädje tror jag. Aja, datorn får stanna hemma idag, hörs när jag kommer hem runt tre kanske eller nå.

Jag behöver rubrikinspiration alltså.


Nikola Sarcevic - My Aim Is You





Cuz all I want is to be with you
It's all I want
It doesn't really matter what we do
Cuz all I want is to be with you


And true love is hard to find
At least the one of your kind
And to have that love
there's nothing I would not do


VARFÖR HAR JAG INTE HITTAT DET HÄR TIDIGARE?!

Slö-söndag

Kan inte riktigt förstå att klockan redan snart är halv åtta? Dagen har gått sjukt fort. Kom hem från Borlänge runt halv sex eller nått, efter att ha varit där sen i onsdags. Så inatt ska jag äntligen få sova i min älskade säng! Det har ju iofs varit det enda jag saknat eftersom helgen har varit super. Jag sover gärna i min brors lägenhet och tar hand om Prickdicken fler gånger! Hihi, buskatten alltså.

Fredag då, (alltså tänk vad mycket roligare det hade varit om jag hade haft en kamera och lite bilder?) var iallafall asbra, tycker jag. Började med att jag och Bella var hemma i lägenheten och hade skoj innan vi blev lite sena och fick lov att springa till bussen, men lite motion skadar ju aldrig har jag hört. Sen stod vi och väntade på stan på Falun bussen ett tag och då träffade jag gullepellefredrik och Bella gjorde illa sig, det var ju lite småkul tycker jag allt.
Väl framme i Falun klev vi på 701an och klev av en hållplats för tidigt, bara för att, titta in en annan fest en sväng innan vi drog till den andra. Ah, lite galet vare och mina strumpbyxor såg ut som trasor när jag kom hem. Skämdes rätt mycket för det var rejäla hål. Det var en hel del som såg mina trosor om man säger så va. Men men, sånt är livet antar jag.

Lördag var bara chill hemma i lägenheten, gick inte ut på hela dagen faktiskt. Det dåliga var bara att jag somande just när jag inte fick somnade och kunde tydligen inte vakna heller. Så dåligt!

Men aja, skola imorgon igen. Men jag ska peppa och försöka få den att gå lika fort som denna vecka för nästa helg ska bli supergrejt, eftersom jag äntligen ska få åka härifrån. Jag ska inte bara till Varberg och Ullared utan också till min favoritstad, sveriges finaste stad GÖTEBORG! <3 jag säger bara det, äntligen!

Sötnos! ...

dsc00209 (MMS)

Sötnos! Jag kan inte få internet på min dator här, vet inte varför det inte går. Och nu går tobias dator inte att starta heller. Det sög ju lite. Snart ska jag åka tillbaka till stan och handla och möta upp bella. Men det blåser ju jättemycket ute! Hade det inte gjort det så hade det ju varit skönt väder, nu är det jättekallt och jag lär väl typ dö ikväll i min jeansjacka i falun. Men men, kul tänker jag ha iaf :)


Godmorgon fredag

När jag och Alexandra satt och väntade på bussen efter teatern så ringer mamma och frågar om jag kan bo i min brors lägenhet i helgen. Så han kom och hämtade oss och vi sov där istället inatt. Andledningen är ju för att dom ska bort och vill inte lämna kattungen ensam så jag ska ta hand om honom, världens sötaste typ.
Dock fick jag lov att torka upp två spyor imorse. Tror han har ätit för mycket, jag hoppas ju inte att han mår dåligt på något sätt. Så jag vill hem och titta till honom, och jag vill hem och byta kläder eftersom jag har samma som igår och mitt hår är helt fail. Jag orkar inte mina lektioner jag har idag heller. Blä.

Ikväll blir det troligtvis Falun med Alexandra och Bella. Blir nog bra kanske.

In tha sofaaaa

Jag sitter i skolan och börjar om en timme men ah, det är väl helt okej det också. Svenskan fick jag aldrig göra igår så därför ska jag göra den idag, direkt efter svenskan har jag engelska och då är det en till muntlig redovisning. Alltså, två muntliga redovisningar på samma dag, i rad. Inte riktigt okej. Men efter skolan ska jag iallafall träffa Alexandra och vi ska på en teater på haraldsbo. Det blir skoj. Kul att vi ska försöka hitta dit också. Sen sover hon hos mig, myyyys.

Tänkte försöka skriva klart engelskan nu och försöka göra det bra senare idag så inte Ulrika blir sur på mig. Eller surare än vad hon redan är, för det vore ju tråkigt det.

Klockan två;

En sista lektion kvar sen slut. Mina ögon är så trötta så det gör ont i dom. Svenska, vill inte vill inte vill inte. Önska mig lycka till eller något.

14 april

Godmorgon! Eller kan man säga det när man varit vaken i tre timmar? Aja, nu jag sitter jag inne i klassrummet i väntan på att mentorstiden ska börja. Efter det ska vi gå och eta mat, lasagne. Gott, även om jag åt det i måndags men ah. Varför skriver jag så fult för? Orkar inte. Därför ska jag sluta. Snart. Ska bara påminna er om att det är den fjortonde så därför ska jag träffa min älskling efter skolan idag. Bara så ni vet liksom.

Hejs!

Smått och gott en tisdagskväll

Efter att ha vunnit för fjärde gången på triss så känns det ju som att det vore dags med en högre vinst nu. Men visst tackar jag inte nej till ännu en ny lott och det är alltid kul att vinna så men men.

Och vet ni vad, jo att idag har jag sett något så sött så det finns inte. En kattunge såklart! Jag älskar kattungar! Pricken heter min bror och hans flickväns nya katt. Det är min brors fjärde katt sen han flyttade och det är inte ens ett år sen. Lite fult, och sen vill jag bara säga att jag hoppas att Linda kryar på sig och allt snart blir bättre!

Idag har jag varit lite duktig och pluggat lite också. Eller ah, lite alltså vare. Skrev klart svenskan och skickade in och började med hälsodagboken som för övrigt gör mig taggad på att träna så en timmes promenad hann jag med också.

Efter alla tusen gäspningar som jag varit med om idag så ligger jag nu äntligen ner i min sköna säng och tänkte snart försöka få mig en liten blund. Imorgon väntar en jobbig svenska. Ska göra mitt muntliga nationellt. Inte kul, inte riktigt okej alltså men jag klarar det. Säger vi.

Sen måste jag bara säga att min mamma gjorde mig glad idag när hon gjorde en grej. Berättar mer om det sen!

Nu blev det ett jävlig indelat inlägg och jag funderar lite på varför jag aldrig orkar måla naglarna längre...

En tjusig liten rubrik

Jag känner mig sjukt seg och jag har gäspat hur många gånger som helst idag, typ.
Men jag ska snart åka, skönt att åka tidigare. Ska till Läkarhuset och ta min andra Gardasilspruta. Efter det blir det subway, mums!

Ehm, förövrigt så känner jag mig dålig, tråkig och tjock. Så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Goodnight sunshines

Nu har jag gått och lagt mig och är galet trött med huvudvärk. Så jag ska snart sova lite tänkte jag. Låg ute i solen massa idag, det var jätteskönt! Sen färgade jag håret och det blev väl helt okej fast det är lite för mörkt men jag tror att det blir bra om några dagar. Får hoppas på det iallafall.
Men ja, vi hörs imorgon istället för nu orkar jag inge mer alltså. Godnatt!

Såhär kan man också spendera en idrottslek...

dsc00198 (MMS)

Såhär kan man också spendera en idrottslektion. Mysigt :)


Hej Blablabla hehe

dsc00197 (MMS)

Hej Blablabla hehe


Jag ska bara se om det fungerar att mobilb...

dsc00197 (MMS)

Jag ska bara se om det fungerar att mobilblogga :)


Goodmorning sunshines

Det är inte okej att tro att klockan är en timme mer än vad den är och gå upp för tidigt. Jag brukar ju gå upp olika tider så därför har jag det redan inställt på min mobil, dom olika tiderna så jag liksom bara behöver klicka igång den. Men igår kväll satt jag på fel alarm. Jag har ju sovmorgon idag. Men jag brukar ofta drömma samtidigt som jag larmet är igång, så grejen var att när jag "vaknade" till Jason Derulo så drömde jag fortfarande. Och drömde att Jason var här och sjöng och så kom det en massa Jason-fans som ville vara med honom. Så jag fick lov att flytta bort mig lite. Sen efter ett tag sa dom att nu är klockan åtta och du kan gå upp. Så jag trodde att klockan var åtta och jag går ju upp klockan åtta på måndagar.
Jag börjar sminka mig åså när jag hör att mamma duschar. Min första tanke är att hon är försenad men sen började jag fundera lite hur mycket klockan egentligen var och vilken tid jag ställde klockan på och så kom jag på att jag gått upp en timme för tidigt. Alltså, jag orkar inte med mig själv riktigt ibland.

Gick och la mig och lyckades somna om ett tag och nu är jag uppe igen. Stressa behöver jag nog iallafall inte göra den här morgonen.
Såg att solen skiner idag också, skönt!

Obsessed

Jag vet inte varför jag skriver det här inlägget nu men jag skiter i det just nu. För det känns ändå som att jag måste göra det på något sätt. Men jag tycker inte om det här. Men jag tänker inte ligga här och försöka skriva massa när jag ändå inte lyckas förmedla den rätta känslan.


Precis så känns det.

When you smile, i smile

Jag börjar bli lite trött nu fast jag har legat i sängen ungefär exakt hela dagen. Men det är bara mysigt. Ska försöka sova snart, det ska nog gå bra. Det är ju skola imorgon igen. Känns ju inte sådär överdrivet bra men jag är glad ändå. Ingen mening att klaga på det ju, måste ju ändå gå dit förr eller senare, ja jag tänker mest på engelskan och svenskan.

Efter skolan ska jag nog träffa Alexandra och så tar vi en sväng förbi um. När jag sedan kommer hem blir det av att färga håret, mörkare. Mörkbrunt alltså. Blir nog förhoppningsvis bra.

Sen ska jag också försöka bli bättre med bloggningen, jag vet att ni älskar att läsa och hatar när jag inte skriver, visst då? ;)

When you smile, i smile

Jag börjar bli lite trött nu fast jag har legat i sängen ungefär exakt hela dagen. Men det är bara mysigt. Ska försöka sova snart, det ska nog gå bra. Det är ju skola imorgon igen. Känns ju inte sådär överdrivet bra men jag är glad ändå. Ingen mening att klaga på det ju, måste ju ändå gå dit förr eller senare, ja jag tänker mest på engelskan och svenskan.

Efter skolan ska jag nog träffa Alexandra och så tar vi en sväng förbi um. När jag sedan kommer hem blir det av att färga håret, mörkare. Mörkbrunt alltså. Blir nog förhoppningsvis bra.

Sen ska jag också försöka bli bättre med bloggningen, jag vet att ni älskar att läsa och hatar när jag inte skriver, visst då? ;)

Lördag

NU kan jag iallafall säga att jag har jobbat klart och det känns jävligt skönt.
Ska snart åka igen till Fredrik. Och så tänker jag sova sova sova. Hoppas på en massage också.

Hörs imorgon!

Jag är trött...

...Men jag ångrar lite att jag har valt att jobba imorgon. För om jag inte skulle ha gjort det så skulle jag inte ha legat i sängen en sån här fredagskväll halv elva. Och jag skulle inte heller ha missat slutet av rockkarusellen som Carro ägde i. Bäst! Men liksom... 800 kronor är mycket pengar för en sån som jag. 800 kronor på en dag. 800, 800, 800, kamera, SYSTEMkamera, kamerOR... aaaaaaaah. Det är ju det jag vill. Plus att jag kan köpa andra saker som tillexempel jeansshorts och ja, andra saker. Vann 75 kronor på min triss nyss också. Kändes ju lite fint iallafall. Nej men alltså nej. Godnatt säger vi. Det låter bra.

Nothing else i can say

Jag blir ju alltid lite sådär nostalgisk när det handlar om "ett år sedan" och dittan och dattan. Så när jag tänker tillbaka på idag för prick ett år sedan så blir jag lite glad allt. Även om kvällen var galen så hade jag kul. Mestadels iallafall. Haha åh, roligt att sitta och skriva saker som bara en person förstår. Jag skrattar när jag tänker tillbaka, så fult. Och jag tänker på det när jag hör gaga's låtar boys boys boys och eh eh, när jag ser karlavagnen och så fort man nämner "Lindan" så dyker alla bilder upp. Riktigt fint väder var det också, önskade att det var det ikväll också. Men det är ju rätt fint iaf, jag kör på pälsväst.


9 april. Vi är bäst!

Frrrriday

Nu skulle det ha varit ett perfekt tillfälle att skriva att jag äntligen är klar med jobbet och allt jag behöver göra nu är att vänta på pengarna. Men nä, ska jobba imorgon igen! Och det gör jag bara för att jag tjänar 800 på sex timmar, det är värt! Och för att jag är så snäll för vi har ju inte hunnit klart och då kan jag hjälpa till med det så slipper någon annan göra det. För det är ett skitjobb ska ni veta! Varje dag när jag kommer hem har jag ont i ryggen och mina händer är verkligen jättesåriga. Fult ju och så gör det ont. Inte lätt alltså. Men som sagt, kommer få över 3000 så vafan.

Ikväll ska jag träffa Alexandra! Vi ska till cozmoz och titta på Carro när hon sjunger först och sen ska vi hem hit och mysa. Det gillas!


Det är dags nu. Dags att vinna allt, baby <3


Tänk på pengarna!

När jag kom hem igår somnade jag direkt. Kanske inte så konstigt eftersom klockan var halv tolv och jag var sjukt trött. Men jag vet att jag ställde väckarklockan innan jag somnade, så man kan ju undra varför jag inte vaknade av den imorse. Jag måste ha stängt av den utan att jag minns. Så jag försov mig några minuter, men det gjorde ingenting för jag hann ändå.

Mina händer är helt såriga och min stortå är lite blåare än vad den brukar vara. Jag är trött och har ont i nacken/ryggen. Jag blir så less på jobbigt för det är så tråkigt att det inte är sant. Förstår inte hur folk kan sitta där i så många år och nästan göra samma sak varje dag. Hela stället är ju deprimerande. Men så nu har jag lagt mig i sängen och tänkte titta på andra avenyn. Ikväll lär jag nog somna tidigt alltså. Jag vill ha helg nu.

Godmorgon

Jag orkar inte riktigt att man är klarvaken en timme innan man ska upp och sen när man ska upp så är man jättetrött. Och jag drömmer massa också. Jag förstår inte riktigt grejen med att drömma att jag är på ett ställe, som jag aldrig har varit på, men drömmer att jag är där flera gånger. Jag ska nog läsa lite om drömtydning.

Men nu ska jag gå upp ur sängen och gå och klä på mig åsdära. Åker till Borlänge dirr efteråt och myser. Kommer hem senare ikväll. Önska mig lycka till nu!

Dagen idag

Idag har jag varit i Gävle/Valbo och Ikea/Valbo köpcentrum. Lite sådär annandagpåskmys med mamma, mormor och syster.  Jag köpte två tights med priset av en, alltså 79 kr på bikbok. Vilket kap va. Ett par blommiga och ett par prickiga. Dock ingen bild eftersom jag inte har någon kamera, men snart snart snart har jag en!

Tänkte gå och lägga min trötta kropp i min säng nu, så fort jag hängt upp min tvätt på tork. Dagen börjar ju tidigt imorgon, runt sex för att vara exakt. Sov lite åt mig på eran sovmorgon, tack!

One Tree Hill



Idag ska jag börja om från början igen. Världens bästa tvserie helt klart! Det låter jättenördigt men sen jag bestämde mig att jag skulle börja om från början så har jag börjat längta värsta mycket. Haha. Men det finns inget bättre och jag ska visa Fredrik hur bra det faktiskt är.

Open your eyes, it's springtime

OPEN SPOTIFY OPEN SPOTIFY OPEN SPOTIFY OPEN SPOTIFY OPEN SPOTIFY

Jag vet ni vill ha den. Uppdatering kommer

Singing lalala

Jag är så glad. Dom senaste dagarna har allt varit väldigt bra. Och solen skiner och man märker att våren är här på riktigt nu. Och igår hade jag också väldigt roligt. Allt känns så lätt och så bra, jag tänker liksom fortfarande flera gånger om dagen att jag inte har mina gummisnoddar, att jag äntligen slipper dom. Att jag kan äta vad jag vill nu utan att behöva oroa mig att dom ska gå sönder. Och det är lov och hela min värld är sådär färgsglatt igen, inte grått som jag skrev för ett tag sedan.

Ikväll ska jag hem till mormor & morfar och fira lite påsk, hoppas jag får ett stoooort påskägg! Fast jag önskade att min bästa vän var här nu, så kunde jag krama henne hårt. Du är underbar, vännen! <3

Nu tänkte jag ta ett skutt in i min dusch. Förresten så kommer det inte bli så mycket uppdaterande dagarna framöver. Eftersom jag kommer jobba på dagarna och ägna kvällarna åt mina vänner och pojkvän.
Puss!


GRATTIS SÖTNOS!



Nu är du ännu coolare än vanligt ;) grattis grattis grattis <3

RSS 2.0