12 augusti

Hittills har dagen bara liksom... försvunnit och gått jättefort. Snart kommer mormor och morfar hit och då ska vi äta tårta som jag och Ida har bakat. Mormor fyller ju år idag! Så vi ska gratta henne lite och efter det åker vi till Gagnef och ska se När trollen flydde Gagnef. Den håller på rätt länge och när jag väl kommer hem har jag bokat dejt med min othbox. Så att, vi hörs väl kanske sen eller imorgon. Puss!

Kommentarer
Postat av: alexandra

jag kunde tydligen inte kommentera inlägget under :o men jag håller med. jag tyckte inte alls om snook. men var för sig är de båda brillianta!



och för att svara på din kommenter. (hmm, vad var det du skrev nudå?) vi ska ha kvar lägenheten iaf. mamma tror att hon kommer vara hemma mer nu när hon börjar jobba. men jag ba, bullshit. jag ockuperar hennes säng och bor näst intill ensam :) hihi.



men det kändes som att jag hade skrivit JUST den kommenteren på JUST din blogg. men jag kanske blandade ihop det med någonting annat ^^

2010-08-12 @ 23:46:02
URL: http://alexandramorelius.blogg.se/
Postat av: alexandra

men fail! jag läser ju alltid igenom inläggen innan jag publicerar. hur kunde jag missa det? hahaha attans :)



ja men gör såå! när jag tröttnar på att vara ensam liksom. vilket jag nog gör rätt så snabbt om jag känner mig själv, höhö.

2010-08-13 @ 00:20:33
URL: http://alexandramorelius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Annonser från BloggPartner
RSS 2.0