MORR

Jag ska berätta om varför jag var lite arg imorse.

Det började med att jag inte vaknade av min snoozing. Jag drömde om mitt alarm (som vanligt). Den här gången så skulle de spela in en musikvideo av låten jag har som alarm. Så mitt i drömmen får jag för mig att jag måste titta efter vad det är de gör egentligen. Så jag öppnar ögonen och tittar på mobilen, klickar på snooze av vana och ser då att klockan är sju och "alarmet avstängt". Jag HATAR att få lov att gå upp precis när jag vaknat. Jag vill vakna i lugn och ro.

Jag började med en ny lektion för terminen idag. Kollade schemat om vart vi ska vara och gissa vad. På schemat ser det ut som det brukar men det står inte i vilken sal vi ska vara i. Så jag hade ingen aning om vart jag skulle gå när jag kom fram till skolan.

Hade ingen Bella att fråga heller eftersom hon är sjuk idag.

Min buss är nästan tio minuter försenad och jag kommer massa försent.

Mina hörlurar glappar som fan.

När jag väl kommer fram till skolan så går jag till plan 3 och chansar att vi ska vara där. Men icke. Frågar en lärare som säger att vi ska vara i en sal som ligger på andra sidan byggnaden. Så jag lär gå runt. Hinner inte ens komma till trapporna innan jag möter Carro som säger att lektionen är slut. Eftersom det var en helt ny lektion så gick läraren bara igenom kursen.

Nästa lektion börjar 11.20. Ska jag sitta här i två och en halvtimme själv? Överväger att åka hem men ska med Fredrik hem idag så det kändes samtidigt lite jobbigt. Fredrik bestämmer sig för att åka hem med mig när han slutar nu innan lunch. Så om ett tag ska vi gå och äta och sedan åka hem. Blir så trött på mitt liv ibland. Men resten av dagen kommer nog bara bli bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Annonser från BloggPartner
RSS 2.0